Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Mehet ez is a bitcoin bányába...
-
efi99
őstag
Erzsébet utalványt elfogadnak ?
-
Rez_Grof
őstag
Egy belepo 3par ára.....
Amugy szep compute node. -
TomMusic
őstag
Hát ez se az "otthonra netezős gépnek, néha filmnézésre" kategória.
-
Teebor9
tag
válasz
Trevize1987 #22 üzenetére
Elképesztő, hogy ma már mindenki megsértődik mindenen.
Annak azért örülök, hogy hazánkban még nem túl divatos a nemek megkülönböztetése minden irányba. -
GodGamer5
addikt
Az Anno 2205 ezen már jól működik?
-
Ribi
nagyúr
Nem fogyaszt az 10kW-ot, csak akkora redundáns táp van benne.
-
ttt
senior tag
400e$ azon a piacon ahova szánják nem gondolnám nagy pénznek. Nyilván otthonra, a polcra betenni általában felesleges, ugyanakkor biztosan lesz olyan teltebb zsebű aki megveszi tesztelni
Spec alapján renderelni, tudományos kutatásokra, egyéb hasonló tevékenységekre, főleg, ha parkba lehet szervezni. -
koby11h
őstag
Akkor ez már jó lesz az új raytracing-hez, meg a 4K/8K VR-hez? Vagy még ez is kevés??? mert akkor nem venném meg!
-
Trevize1987
aktív tag
"de biztos vagyok benne, hogy akadnak PH olvasók, akik számára a 150 millió forint nem egy elérhetetlen dolog."
Szerintem nem. Ide az értelmesebbek járnak, általában felsőfokú iskolai végzettséggel, informatikusok, tech szeretők, stb. Ennek az értelmiségi rétegnek a 150 milka csak álom, hiába keresnek az átlagnál bőven jobban sokan. Tisztességes munkával nem lehet ennyi pénzt összehozni. Persze megeshet, hogy sikeres startup milliárdosok is vannak köztünk (lesznek). De nem érzem degradálónak a kijelentést, ellenben ha neked elérhető az életedben és sértésnek veszed... Hát akkor jó neked
-
Fr3eWar
őstag
Szabad megkérdeznem, hogy miért kell ledegradálni az olvasóitokat, hogy számukra ez csak álom? Nem tudom, hogy a cikkíró milyen anyagi helyzettel rendelkezik, és nem is érdekel, de biztos vagyok benne, hogy akadnak PH olvasók, akik számára a 150 millió forint nem egy elérhetetlen dolog.
-
nullpoint
őstag
Rendereléshez nem lenne szar
-
anulu
félisten
válasz
Felhőtakaró #16 üzenetére
máshogy fogalmaznám meg: mire jó, ha valaki bányászik?
-
Felhőtakaró
tag
Mire jó ha valaki VGA-val bányászik?
-
Rayyy
senior tag
Van olyan piac, ahol megéri venni egy darab számítógépet 100 millió forintért? Milyen piac az? Egy MIT-s projektet még értek, ahol mondjuk gépi tanulás van, meg szimulációk... de hogy lesz abból közvetlenül lóvé? Ráadásul tervezhetően...
-
Televan74
nagyúr
Ez kell az új Nvidia RTX futtatásához FullHD -n?
-
Z_A_P
addikt
Epyc-el nem kérhető?
-
arn
félisten
uj geforceot csinaljatok mar vazze...
-
GIJoe
addikt
válasz
ricshard444 #2 üzenetére
elolvastam a címet csak 1 szó ugrott be Hashrate?
1 db, Intel GMA vgam van nyugi... -
-
GIJoe
addikt
Megkérdezi valaki vagy én kérdezzem meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ehhez 12 darab NVSwitch szükséges, amivel gyors adatkapcsolat valósítható meg a GPU-k között.
- Viccrovat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hegesztés topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HANCOCK 8-CORE GAMING PC // AMD OPT.3365 // 8GB DDR3 // 1TB HDD // ASUS STRiX R7 370 4GB GDDR5
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600 / RX 6700 XT / RX 6800 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Új MSI AM5 RYZEN 5 8400F GAMER MAX PC 16Gb DDR5 512GB SSD ASUS RTX 2070 SUPER 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Eladó i3-13100f/ASRock Z690PG
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest