Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, ez mán igen! Már csak egy olyasmi tripod kellene neki, mint amilyen az ASUS ROG XG17AHP-nek van.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Asztali géphez kellene ilyesmi puttyogtatós monitornak. Nem szeretek annyira 24"-on lőni, mert túl nagy.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Mondjuk amivel az utóbbi lassan 2 évben 95 százalékban játszom, ahhoz az esetek túlnyomó többségében pont elég dGPU nélküli noti is (klasszik Doom, jellemzően Crispy Doom vagy Odamex alól, software renderrel).
-
Egyébként igen, mert 640 x 400 / 640 x 480-ban, 4:3 képaránnyal játszom a gémet 700-1100 fps-sel, szóval a 200 Hz-et el tudnám viselni a 144 helyett.
CRT-n is 17 hüvelykkel szerettem legjobban jáccódni, mert minél kisebb a képátló, annál közelebb van a két szél a fókuszponthoz/középponthoz (ahol a célkereszt lenne), így kevesebb dolog esik a perifériás látómezőmbe, sokkal könnyebb lereagálni a hirtelen eseményeket. A távolabb ülök a nagyobbtól sajnos nem alternatíva erre, viszont 17 hüvelykesnél kisebb már nekem is pici.
Persze ha nem puffogásról van szó, akkor szeretem én is, ha van hely toládozni a kurzort (munkára/netezni 32" + 2 x 24" @ pivot ).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- 6400 mAh-s teleppel futott be az Oppo K12 Plus
- E-roller topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Gaming notebook topik
- Assetto Corsa Competizione
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen