- Több helyről érkező SteamOS-t jósol a Valve arculati irányelveinek frissítése
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- Egyelőre nem alkalmas tömeggyártásra az Intel készülő gyártástechnológiája
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Nahát, ez elég fura hybrid. Leginkább a mérete abszurd, de biztosan megtalálják a saját piaci résüket.
www.wasd.hu ⭐ 7o-233-9OO1⭐Nincs törékeny küldemény max gondatlan csomagolás!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, ez mán igen! Már csak egy olyasmi tripod kellene neki, mint amilyen az ASUS ROG XG17AHP-nek van.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
plömplöm
őstag
PACKAGE CONTENTS
VX1755 x1, mini HDMI to HDMI Cable (v1.4; Male-Male) x1, USB Type-C Cable (Male-Male) x1, USB Type-C to Type-A 3.2 Gen1 Cable (Male-Male) x1, AC/DC Adapter x1, Quick Start Guide x1, Protect cover x1All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Asztali géphez kellene ilyesmi puttyogtatós monitornak. Nem szeretek annyira 24"-on lőni, mert túl nagy.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
tag
Megértem srácok. Szép idők voltak emlékeimben a régebbi standardon, elfogadom, hogy van aki ebbe tud jobban belefeletkezni. Igaz meló miatt, de ma már 22" alatt ritkán dolgozom. Van egy normális 17" noteszem, azzal is elboldogul az ember, de a Gaming különös jószág.
www.wasd.hu ⭐ 7o-233-9OO1⭐Nincs törékeny küldemény max gondatlan csomagolás!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mondjuk amivel az utóbbi lassan 2 évben 95 százalékban játszom, ahhoz az esetek túlnyomó többségében pont elég dGPU nélküli noti is (klasszik Doom, jellemzően Crispy Doom vagy Odamex alól, software renderrel).
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egyébként igen, mert 640 x 400 / 640 x 480-ban, 4:3 képaránnyal játszom a gémet 700-1100 fps-sel, szóval a 200 Hz-et el tudnám viselni a 144 helyett.
CRT-n is 17 hüvelykkel szerettem legjobban jáccódni, mert minél kisebb a képátló, annál közelebb van a két szél a fókuszponthoz/középponthoz (ahol a célkereszt lenne), így kevesebb dolog esik a perifériás látómezőmbe, sokkal könnyebb lereagálni a hirtelen eseményeket. A távolabb ülök a nagyobbtól sajnos nem alternatíva erre, viszont 17 hüvelykesnél kisebb már nekem is pici.
Persze ha nem puffogásról van szó, akkor szeretem én is, ha van hely toládozni a kurzort (munkára/netezni 32" + 2 x 24" @ pivot ).[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Synthwave #10 üzenetére
Sejtettem, de az nyilván belátható, hogy átlag Józsi nem fér ehhez a szinthez (nincs elegendő izomzata nyaktól felfelé és könyéktől lefelé. Viszont a piacon annyiféle ember lődörög, gondolták rápróbálnak erre a résre ViewSonicék.
Fogd meg a söröm.
Mi baj lehetwww.wasd.hu ⭐ 7o-233-9OO1⭐Nincs törékeny küldemény max gondatlan csomagolás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ukrajnai háború
- Tippmix
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Napelem