Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Szia.
Nem tudom mennyire szeretnél belemerülni a hobbyba, de 2 éve én is a wltoys 12428-al kezdtem, pedig nagyon ellene voltak itt sokan, mondván, az egy játék kategória, stb... Nem hallgattam rájuk, megvettem, költöttem rá egy kisebb vagyont, de akkor sem volt élvezhető vele a játék... Szinte mindig felborul, bármilyen terepen. 3x cseréltem benne kormány szervót, mert amikor kicsit is ütést kapott a kerék, eltörtek a műanyag fogaskerekei. Másik szervót csak is ugyan olyan 5 eres-t tudsz bele venni, van már hozzá fémfogaskerekes is, de ettől még ugyan úgy borulni fog.
Miután megszabadultam tőle, vettem egy vrx sword nevű kínai csodát. Ennek van több néven futó társa is, pl: FTX Carnage.
Ezek már jobbak egy pár fokkal. Gyárilag olajon telók, külön vezérlő, brushless motor, lipo akksi. Állítható futómű, jobban veszi a terepet is, aránylag strapabíró.Kicsit drágább, de hidd el, spórolsz vele sokat

Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Stellar Blade
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Arc Raiders
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest