Hirdetés
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolon75
senior tag
nem tudom.
mondott is valamit, vagy csak beszélt?
tesz valamit, vagy csak beszél?nem tudom, tényleg.
lehet, a ChatGP írta a beszédét. -
Teasüti
nagyúr
Mondjuk mert Bing mellékeli a forrás(oka)t is és ha megtalálta amit kerestem, akkor megyek tovább a forrásra. Persze ha nem csak vmi egyszerű kérdést tettem fel neki. Amúgy se árt megnézni honnan veszi az infót. De eddig nekem nincs rá panaszom. Ügyes.
ChatGPT már nem olyan jól informált, illetve nem ad konkluzív válaszokat. Azt könnyű megcáfolni és olyankor aranyosan mindig elnézést kér.
Elég csak visszakérdezni neki és lehet homlokegyenest ellentétes eredményt dob neki az algoritmus.
Bing viszont a kereső találatokból mazsolázik, az azért teljesen más történet, mintha csak a tréning adatokból keresgélne neked. -
-
BE4GLE
aktív tag
És még egy gondolat a fentihez: Ha esetleg elkezdenek ezek a weboldalak sorra kihullani, mert már nem fenntarthatók, akkor milyen információforrásból fogják ezeket az AI-kat tovább okosítani?
-
BE4GLE
aktív tag
Nem tudom hogyan kapcsolódik a metaverzumhoz a ChatGPT és társai, de az elgondolkodtató, hogy mi oka lenne valakinek bizonyos weboldalakra ellátogatni, ha egy AI direktben válaszol a kérdéseire. (És most nagyvonalúan tekintsünk el attól, hogy sokszor rosszul válaszol.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Ingatlanos topic!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Elég csak visszakérdezni neki és lehet homlokegyenest ellentétes eredményt dob neki az algoritmus.