- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Aktív témák
-
footy
addikt
Nincs semmi secondary videókártya.
-
footy
addikt
Nekem a videókártyáknál annyi van ,hogy radeon 8500 Series.
-
footy
addikt
Win98 SE+Dx8.1 +catalyst 3.1 van fennt(már az omega drivereket is próbáltam) és semmi eredmény.Minden game ok a kártya nincs is húzva.Nem hiszem,hogy ennyire láma lennék. :( (Egyébként az omega driverekkel a 3dmarkban kb 80 ponttal kevesebbet kapok és az egyik tesztnél be is szaggat(16) amit eddig nem csinált.)Az eszközkezelőben letiltottam a 2 monitor közül(alapból 2 van) a másodikat,a képernyő>tulajdoságok>speciális>displays fülben pedig a default single display-t választottam és még mindig nem müxik. :(
-
footy
addikt
Komolyan mondom leszúrom magam.Ilyen nem lehet,hogy ennyire nem sikerül valami.2.4-es Catalystot nem találtam 3.1-es van fennt és lépésről lépésre követtem az utasításokat.ÉS NEEEEEEEEEEEEEMMMMM MŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰKKKKKKÖÖÖÖÖÖDDDDDIIIIIIIIIKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( -
footy
addikt
A 2.4-es catalystot honnan lehet leszedni?
-
footy
addikt
Nekem sem jött be a letiltás.Akkor most 1 game-ért vegyek még1 monitort?
:( -
footy
addikt
Na ezt már próbáltam és nem megy. :(
-
footy
addikt
Hálás lennék ha valaki leírná lépésről lépésre,hogy mit is csináljak és milyen drivereket rakjak fel.Eddig akárhányféleképpen próbáltam nem sikerült. :( :(
-
footy
addikt
Az ott leírtakat már kipróbáltam ,de nem müxik. :( PL melyik ati fülben van a dual display letiltása?
-
footy
addikt
Már végső elkeseredésemben írok mert már több mint 1 órája itt szöcskézek azzal,hogy működésre bírjam a colint/Colin Mcrae Rally 2.0/.A régi videókártyával semmi gond nem volt/MX 400/.Tudom ,hogy van ez a bug a colinban és hogy amiatt nem indul el R8500-tel,de már nem tudom hányas driver-t rakjam fel és ,hogy pontosan mit is állítsak át.A secondary monitort már letiltottam úgy sem műxik. :( :( :(
Aktív témák
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN! Asus - ROG Swift PG279QE 2560x1440,165Hz,Harweres G-SYNC!
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- LG (55UH5J-H.) 140CM 4K WIFI PROFESSIONAL MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest