Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    Na, kipróbáltam a DOOM Open Beta-t.

    Az első GYÖNYÖRŰSÉG, hogy nem támogat 4:3-as képarányt. :C

    A legalacsonyabb beállítás 1366 x 768, de nekem valamiért ilyen random 1280 x 720-ra lőtte be magát. Ami tök jó. Meg sok is. Lenne. Ha nem lógna ki a képből a HUD egy része. Meg ne lenne majdhogynem olvashatatlan a text, legyen az bárhol is.

    A grafikát amennyire lehetett, visszavettem. Hozzá kell tenni, hogy ritka ostoba beállítások vannak. 3 legördülő menü meg két pipa kb.

    A framerate BOTRÁNY. Egy Core i5-3470 + 8 GB DDR31600 CL9 + EVGA GTX 750 Ti SC 2 GB-tal, adott lehetőségekhez mérten szétbutítva. Na nem, mintha túl sokat lehetne állítgatni, de mégis egy olyan recés pixelhegy, hogy az valami mámorító. De legalább egy pixeleffekthegyes átláthatatlan káosz, és néha eléri a kb. 25 fps-t.

    Aztán van még controls is; ennél BORZASZTÓBB (igen, nagy, félkövér betűvel) az az orbitális módon szájbarakott TONNÁNYI mouse lag. Komolyan, nem hittem el, hogy ez mi a sz**b*b**z*tt retkes **c*. Gyakorlatilag játszhatatlan.

    Azt már csak félhangon említem, hogy a movement döglassú. Meg annyira advanced, mint egy faék. Az meg, hogy egy "aréna" shooterben loadoutok, meg EXP és szintek vannak, elég lmao. A fegyverek meg gyengék. Pláne a rocket launcher meg a super shotgun. Mondjuk a "sniper rifle" sem egy quados BFG..

    ouch gg, "id"

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák