Hirdetés
- Nyakunkon a kánikula, vakációra készülnek a hardverek
- Gaming notebook topik
- Apple notebookok
- Androidos tablet topic
- Kormányos topik
- Computex 2023: az ASUS is megszabadulna a látható kábelektől
- Házi erősítő építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Computex 2023: Kábelmentes ventilátorok a Seasonicnál
- Sony VAIO notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
veterán
" ... a hőmérsékletmérés csak úgy működik, ha a felhasználó kikapcsolja a zajkioltást, a zenelejátszást, illetve nem is telefonál." - erre most tényleg szükség van? Őszintén kérdezem?
Csak mer' mikor azon megy a vita, hogy azért nincsenek kompakt mobilok, mert nem lenne rá igény, aztán meglátok egy ilyen finoman szólva is kompromisszumos, de drága, és tényleg csak réteg (egy nagyon vékony) igényt kielégítő cuccot, akkor nehezen tudom elfogadni az előbbi indoklást.
-
pusszycat
nagyúr
Szerintem is pulzust már szinte minden mér, inkább feltérképezhetné a hallás minőségét, magyarul mennyire vagy már süket.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
m00lash
csendes tag
Csak a hőmérséklet és a pulzus miatt nem fogok upgrade-elni, de a Freebuds Pro 2 szerintem az egyik legjobb TWS füles és erősen alul van értékelve. A 360 / spatial audio-t sajnos nem fogja tudni (úgy tudom), de nincs olyan funkciója, mit ne tudna a mai mezőnnyel szemben. Nagyon kényelmes és eszméletlen jól szól.
-
-
kchris78
veterán
az nem lenne jo mert a fulesezok jo nagy szazaleka ismerne fel hogy elb.szta a hallasat es valoszinu nem venne tobbet ilyet. Vagy lehet tul optimista vagyok
. Lenyeg hogy erdemes hallasvizsgalatra menni rendszeresen fulesezes eseten, elerheti az ember majdnem a hallaskarosult szintet ugy, hogy abbol meg semmit nem erzekel (foleg mert annyira lassan vesziti el az ember bizonyos hangmagassagokra az erzekenyseget).
-
Adam289
csendes tag
válasz
Rigormortiis #7 üzenetére
nem tudom ez más gyártónál mióta van, de a HTC a 2016-os 10 óta tudja usb-c gyári fülessel..
-
BoneDragon
veterán
Mint egy falat kenyér...
Ez az elgondolásuk viszont életképesebb lehet. -
Garada
őstag
Ez az aranyozott szín számomra elég bazári.
-
pusszycat
nagyúr
-
Smith2007
tag
Nem is tudom eddig hogy éltünk enélkül...
-
válasz
pusszycat #12 üzenetére
Sok mindentől függ.
A hangerő elsődleges a halláskárosításban.
Amúgy sem egyenletesen csökken a hallás képesség a frekvenciákon. Illetve nem feltétlenül azonnal észrevehető. A kor előre haladtával erősödik a hallás romlás sebessége.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
kchris78
veterán
válasz
Hieronymus #15 üzenetére
Igen ez igy van. Ha a delikvens veszi azt észre hogy már nem úgy hall... nos az már a régen rossz kategória sajnos. Részben szubjektív dologról van szó, akkor kap objektív választ az ember ha elmegy egy vizsgálatra és ott megnézi a decibeleket és frekvenciákat hogy mit hall még az ember. A probléma hogy ha még nem észrevehetően romlott felnőttkorban a hallás de romlott, az mind az öregkori hallásvesztést erősiti meg sajnos.
Illetve lehet fülesezni otthon/irodában csöndben, teljesen más mint a városban túlhangositani hogy a villamos / stb zaja mellett is hallatszódjon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Extra funkciókat kapott a Huawei prémium TWS fülhallgatója.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs