Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Ghard

  őstag

  Nos mi a baj a boxal.
  Adott egy üzleti modell,miszerint van egy zárt doboz(fizikailag és szoftveresen is), amit csak meg kell venni és használni kell. Tehát ha a legnagyobb hátránya az lenne, hogy elavul a hardver, mert a profit így lesz jó nagy ha 7 évente cserélik csak a cuccost,azt le lehet nyelni. A 3 ledet már kevésbé. Mivel egy ps3 nálam is sárga ledes lett,így mondhatnám hogy ez se jobb,de nem feltétlen igaz. A boxból köztudott,hogy legalább az első széria fele behalt elég hamar,psnél ez jóval kevesebb. Ráadásul nálam 4 év után szállt el,úgy, hogy ment egész héten, volt hogy reggeltől hajnalig egyfolytában.
  Ami viszont egyértelműen vicc a boxban, a minősége. A hűtő ventik annyit érnek,mint itt hardveraprón az 1-200 ftosok, pár hónap után nyikorog meg zörög össze vissza. A dvd meghajtó amellett,hogy egyre hangosabb és lassan a porszívó halk susogás lesz mellette,még karcolgat is ha úgy van kedve. A meghajtó kopásából fakadó fagyások,textúrák nem betöltése és akadások csak hab a tortán. A kontrollerbe elem kell? Kinek jutott eszébe ez? Oké tölthető elem. De a súlya igen csak kellemetlen lesz.Vagy ha lemerül, töltés közbe hogy játsszak vele? Haverom meg is jegyezte,hogy a ps3 kar milyen könnyű kis szar,ebbe nincs anyag,bezzeg a boxban. Jól van,te tudod. Hogy a táppal külön kell bajlódni az egyénfüggő,én hordoztam is a konzolokat,viszont a venti ebben se ér semmit,csak nyekergés jön ki belőle egy idő után. Érdekes mód,a ps hátulján a csatikat el lehetett osztani megfelelően, én analóg jelen használom az audiót, a videójel pedig hdmin megy ki,és a 2 elfér egymás mellett. Hát boxon nem. Van az a szürke micsoda. Kénytelen voltam szétfeszegetni, és így is csak ferdén fért a hdmi fölé. Ja, már amelyik boxon volt hdmi,lol.
  Dj hero az egyik kedvenc játékom. Még boxon játszottam vele,nem volt baj. Gondoltam,ha már haverom vett gitárt,akkor próbáljuk ki,hogy én a keverőn játszok,ő meg gitárral tolja a ritmust. Jah,na ettől olyan lagg lett a játékban,hogy 2 eszközt kellett lekezelni vagy nem tudom, amitől nem tudtam eltalálni a dallamot.
  Még van egy két dolog, a netes játék csak előfizetéssel megy. Ps ingyenes,lehet fizetni is, mi jár érte? Évi 45 teljes játék. Wifin akarom használni a netet? Vegyek túlárazott wifi vevőt hozzá,ahogy igaz ez a merevlemezre is. Tegyük fel hogy a forza szimulátor(nem,nem az),kormánnyal akarom játszani,van pchez egy logitech DFem. Ja,nem támogatja. Akkor mit tudok venni hozzá? Ehhez képest gyenge minőségű ms kormányt. Remek. Ha már pcn a kontrollertámogatás boxos, inkább ezzel játszok mint bill+egérrel. Ja,vegyek 4-5kért vevőt hogy használhassam. Akkor inkább 200ftos mini usb és ps3 kar.

  Hirtelen csak ennyi jutott eszembe ezzel kapcsolatban.

Hozzászólok Aktív témák