Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    válasz Carlos Padre #999 üzenetére

    Nem tudom, hogy hogy vagy összerakva de nekem mint játékosnak az az érdeke, hogy egy multi címmel minél tovább, minél nagyobb közösséggel (ezáltal gyorsabb a matchmaking is) játszhassak, ehhez a crossplay hozzá tud segíteni, a teljes vagy indok nélküli elzárkózás pedig ellene van, innentől kezdve az, hogy "a védelmemben teszik" nem elfogadható indok, nem érdekel, hogy hogy, de oldják meg (és ne azzal, hogy egyszerűen nincs), az ő dolguk (tudom, könnyű osztani innen az eszet, de ha én tudnám ilyen kérdésekre a jó megoldást, akkor én ülnék a helyükön :D). Tény ez szembe megy az üzleti érdekükkel, de akkor mondják azt, nem ilyen hülyeségeket próbáljanak eladni.

    Még egyszer mondom, az is jó ha részben mennek bele és csak konzolokkal és azokon is csak kontrollerrel és ezen szabályok betartását megkövetelik a fejlesztőtől. De leírtam, hogy meglehetne pc-vel is oldani és akkor mehetne az egér + billentyűzet kombó is (külön választva).

    "Hogy vitatkozzak veled a toxikus játékostáborról ha te magad zárod ki őket?" - nem vitatkozol velem, te dobtad be, hogy akkor jönnének a toxikus meg a frusztrált játékosok és azoktól véd a Sony, azért kérdem, hogy miért lenne más platformok játékosa ilyen, egyszerűen a definíciódat nem értem, így addig amíg azt nem tisztázzuk én nem vitatkozom csak kérdem, hogy miről beszélsz? Az én definícióm szerint ilyen játékosok kék oldalon is vannak, nem kisebb arányban mint más platformokon, szerintem ezek nagyrészt a fanboyok, akik úgy viselkednek mintha részvényesek lennének a platform tulaj cégben. Nekik belehet egy crossplatform kizárva opciót is rakni és nyugodtan játszanak együtt. Mi többiek pedig hadd élvezzük a gyors matchmaking--et és azt, hogy egy játék szerverei nem halnak ki egy év alatt.

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák