Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • megsemmisito

  tag

  Valaki tudja hogyan lehet PC-vel a PS3 hdd-jén turkálni? Próbáltam a hdd-t külön rákötni PC-re,de nem ismerte fel azt a táblázatot(nem NTFS,FAT,FAT32...) ami azon van.

  PSN online ID: Tomasz84hun

 • bwoay

  nagyúr

  válasz szasanyi #3418 üzenetére

  576-ban volt egy írás, illetve egy tutorial, hogyan kell HDD-t cserélni,
  asszem pont 250-est pakoltak bele,
  de tényleg nincs jelentősége, onnantól kezdve, hogy FAT32-re kell formázni,
  és nem szabad elfeledkezni a 32 GB-os partíciókról.

  [ don't... don't believe... don't believe the hype ]

 • szasanyi

  félisten

  válasz DM-Fan #4382 üzenetére

  Tök mind1 milyen tárolóról beszélünk (Pendrive, HDD) csak FAT fájlrendszerrel ismeri fel a PS3... DE ekkor nem tudsz rámásolni olyan fájlt, ami 4 gigánál nagyobb. NTFS esetében megy a másolás, DE azt nem is látja (mert nem ismeri fel a PS3 :( ) így aztán lejátszani sem tudod. Érthető így? :U
  DL lemez más tészta, arra tehet 1 vagy több fájl is ami ráfér, azt lejátsza (ha felismeri a formátumot, mert a .mkv az pont nem olyan). Arra meg nem fér rá a 8.5 gigánál nagyobb HD film, amiből meg van jó pár. Ez kapufa. :(((

  A valóság nem egy vélemény.

 • cilo9

  aktív tag

  válasz nosferatue #4784 üzenetére

  :R Naggyon jó! Nagyon szépen köszönöm!
  Már csak a vinyó kell majd, meg akkor leszedem netről a 2.50-es firmware-t.
  És ha jól értettem, ha a játék mentéseket egyenként lementem egy pendrive-ra akkor gond nélkül látni fogja az szűz vinyón vissza copy után?!
  És előtte leformáztad FAT32-re vagy ezt is megcsinálja a PS3 HDD berakás után?

  Üdv, Cilo

 • megsemmisito

  tag

  válasz Z.m.Z #6139 üzenetére

  Fat32-re kell formázni, a windows-os formázó progi Fat32-ben csak pár gigát (100körül) tud formázni ézért le kell tölteni egy Fat32formatter nevű progit amivel több 100gigásra is lehet egy particiót formázni (én 400GB-ra formatáltam). Nekem [link] ilyen van 500GB-os WD 3,5 colos hdd-vel, ehez van egy USB 2,0-ás kábel meg egy kábel amit a konektorba kell dugni, az áramos kábel miatt kicsit macerás hordozni de lehet kapni 2,5 colos hdd-vel is ilyen dobozt pl. [link] ez kisebb és elég hozzá csak egy USB kábel.

  [ Szerkesztve ]

  PSN online ID: Tomasz84hun

 • DM-Fan

  nagyúr

  válasz Szipi #8128 üzenetére

  Mi okozott problémát abban, hogy csak USB-ről üzemelő külső HDD-t találj? Rengeteg ilyen van. Példának okáért kapásból ilyen a WD My Passport-ja:

  WD My Passport modellek

  PH! My Passport Elite teszt

  Ráadásul árban is korrektek és tényleg nem sokkal nagyobbak, mint egy útlevél.

  Azt nem tudom, hogy a PS3-mal működik-e együtt, még nem dugtam rá ilyen a PS3-mamra, de szerintem minden gond nélkül mennie kell, ha FAT32-re formázod.

  [ Szerkesztve ]

  Get Moded!

 • szasanyi

  félisten

  válasz lajosx #8130 üzenetére

  CSAK a eredetileg 60GB HDD-vel szerelt, elő kiadáshoz tartozó PS3 modellek PS2 kompatibilisek. Ilyet újonnan már nem lehet kapni. 80GB vagy 160GB verzió megy most, és szó esett arról, hogy egy Firmware frissítéssel talán játszhatók lesznek a PS2 gamek. Ezt a CELL szoftveres emulálással tenné lehetővé, de én hiteles infót még nem láttam erről. Többféle verzió van az üzletekben, ami tartalmaz: PS3 konzol, kontroller (SIXAXIS vagy DS3, 1 vagy 2, esetleg 1 vagy több game), leírás, és videokábel biztosan van benne. Az alapcsomag nem tartalmazott HDMI kábelt, nem tudom most van-e benne, de valszeg nincs.

  Szipi: kérdés az, mire kell a külső HDD PS3-hoz? FAT32 fájlrendszerre formázva mindet fel kell ismerni, és a noteboot HDD-k azok amikhez nem kell áramforrás, és elég az USB kapcsolat. El ne feled: FAT32 esetén csak (!) 4GB-nál kisebb fájlok mozgathatók (másolhatók).

  A valóság nem egy vélemény.

 • Szipi

  aktív tag

  válasz DM-Fan #8129 üzenetére

  Mi okozott problémát abban, hogy csak USB-ről üzemelő külső HDD-t találj? Rengeteg ilyen van. Példának okáért kapásból ilyen a WD My Passport-ja:
  Ráadásul árban is korrektek és tényleg nem sokkal nagyobbak, mint egy útlevél.

  Nem okozott problémát sokat találtam.
  Ha utánanéztél volna akkor tudnád hogy ezek a külső 2,5"-os meghajtók szamítógéphez/notebookhoz lettek tervezve amik simán leadnak annyi áramot nekik amennyi kell és vígan mennek míg a PS3-om erre nem képes ha a külső HDD túllépi az elméleti(5V, 500mA) max. 2,5W-ot!

  Azt nem tudom, hogy a PS3-mal működik-e együtt, még nem dugtam rá ilyen a PS3-mamra, de szerintem minden gond nélkül mennie kell, ha FAT32-re formázod.

  Sokan jártak úgy hogy megvették rádugták és nem ismerte fel mert nem kapott elég áramot az USB-n keresztül. Nem akarunk zsákbamacskát venni gondolom ez érthető, pont ezért kérdeztem meg itt de látom mégiscsak szerencsejáték lessz belőle. :(

  #8131
  Rádobni filmet, zenét meg ami kell báttyámnak hogy után megtudja nézni őket + tudja vinni magával ha kell. Ismerem a FAT32 tulajdonságait azért kösz hogy szóltál. ;)

  Azt meg lehet valahogy oldani hogy a darabolt HD film részeit egymásután lejátsza?
  Mindíg megáll ha vége van 1 résznek.

  [ Szerkesztve ]

 • megsemmisito

  tag

  válasz DM-Fan #8318 üzenetére

  Egyszer kivettük egy barátommal a PS3 hdd-jét és rákötöttük pc-re. Persze fel sem akarta ismerni, ezért az volt az első dolgunk, hogy Partition Magic-kel megnézzük milyen fájlrendszer van rajta. A Partition Magic ismer kb. 8 fajta fájlrendszert de amilyen a PS3 vinyója azt nem ismerte. Szóval 100%, hogy nem fat32-es és szerintem nem is Linuxos. Az meg, hogy nem lehet 4 GB-nál nagyobb fájlot rámásolni az a Sony ügyeskedése (úgy van megírva a firmware) direkt az ilyen esetek ellen amiről éppen szó van (nem eredeti HD videók lejátszása-tárolása PS3-on).

  PSN online ID: Tomasz84hun

 • DiVaD

  senior tag

  válasz Rebell #9627 üzenetére

  Hát itt voltak negatív írások a slimmel kapcsolatban, de szerintem az se rossz. Nekem egy 40GB-os FAT verzió van. Egyelőre elég nekem a 40GB, egyedül akkor szoktam elgondolkodni, hogy kéne vele egy 320as HDD, amikor megfordul a fejemben, hogy felkellene rá másolni pár sorozat évadot. :U

 • DiVaD

  senior tag

  válasz user137 #9675 üzenetére

  Szia!
  Amire tudok,válaszolok:
  Media center: avi, wmv támogatott gyárilag, de pl. ha MKV-t akarsz lejátszani, akkor kell egy program, amit a Pcn kell elindítani, és az streamingeli a videót a psre.
  Minden PS3 játék BR-en érkezett eddig, és gondolom később se változtatnak ezen. A másolás passz, de lejátszani nem fogod, az is biztos. :U
  A vinyó csere könnyen megy, bármilyen 2,5"-os SATA HDD belemegy.
  Böngésző: flash nincs, de pl. gmail meg még az expekt is bejött nekem azon rendesen. De pl. az iwiw és a youtube nem. De pl. ha csak egyszerűbb honlapokat akarsz nézni, arra jó szvsz.
  Az Online játék ingyenes, meg a demók letöltése, de pl. egy COD5 mappack-ért itt is fizetni kell. De vannak ingyenes DLC-k is, pl. Batman vagy Mirror's Edge extra pályák meg ilyesmik (természetesen ezekhez kell a full játék is).
  Hát a zaj egy szubjektív dolog szerintem. :U De pl. ha nyitva vagyok a szekrényt amiben van, akkor max. a meghajtó hangját hallom kb. ha arról játszok, ha vinyós játékot tolok, akkor kb. semmi. Nekem a régi FAT verzióm van, nem tudom slimmel mi a helyzet ilyen téren.
  Boltot nem tudom, Én is haveromtól vettem. :B

  szerk: Na végül egy COD5 lett nekem Batman helyett. :B Eddig nagyon bejön. :)

  [ Szerkesztve ]

 • szasanyi

  félisten

  Többen említették a .mkv fájlok lejátszásénak problémáját, körülményességét. Itt egy kitűnő megoldás annak, aki esetleg tévét akar venni. :) Említettem, hogy új tv készüléket vásároltam, és mostanra meg is ismertem. Szóval a kitűnő képminőség és számtalan szolgáltatás/beállítás mellett külső USB eszközöket támogat, és az USB porton keresztül képes lejátszani bármilyen kép és videófájlt! :Y
  Ismeri a FAT16, FAT32 és NTFS fájlrendszert, kezeli az USB pendrájvokat és HDD-ket egyaránt. Egyszerűen megfogtam a külső, mobil HDD-met és USB bedug, vinyó bekapcs, mappák és a film (DivX, Xvid, AVI, .mkv, stb.) kiválaszt és kész, megy is. Kitűnő szolgáltatás FullHD felbontással (ha 1080p) vagy egyéni beállítás szerint sokféle módon és minőségben. Egyszerű, hibátlan! Nagyon örülök ennek, gondolom nem kell mondani miért. ;)

  A valóság nem egy vélemény.

 • nemethjoc

  csendes tag

  válasz f27 #10788 üzenetére

  Akkor marad a Fat, csak inkább az ujabb verzió kellene...
  A hdd méret nem érdekel, elég a 40 is nekem.
  Viszont ujonnan ez nekem brutál ár.
  Használtam mennyi körül van?

  A 60-asrol nem jókat hallottam: arányában több a meghibásodás, meg ha jol tudom ez az egyik ami a legrégebbi...

  PSN_id: nemethjoc

 • szasanyi

  félisten

  válasz Bikerman #11039 üzenetére

  Az akadás valszeg hálózati beállítás probléma, vagy - ha WiFi - akkor a jelminőség gyengélkedése. USB csatolóval bármilyen külső HDD rádugható, DE csak FAT32 fájlrendszert ismer és lát, ott meg ugye a 4GB korlát okoz(hat) problémát. DE a .mkv filmeket onnan (sem) tudod lejátszani, mert ez nem támogatja a SONY így a PS3 sem. :(

  A valóság nem egy vélemény.

 • Mr.Grincs

  veterán

  Sziasztok.
  Hogy működik a PS3 nál a játékok hddre másolása? Úgy mint az xbox 360nnál, hogy bent kell lennie a lemeznek amint fölmsáolta és nem pörgeti játék közben.
  Egy játék mennyit foglal?
  Találtam egy helyet ahol még lehet kapni PS3 fat verziót inkább azt venném a slim helyett, mert úgytudom annak is fika lett a hűtése, mint az xbox 360é.
  Volt boxom több mint egy évig nagyon szerettem, nagyon meg voltam vele elégedve, szeretnék venni megint boxot, de nem zárkózom el most a PS3 vételtől sem, mert felmerült mint lehetőség.

  Szerk: Pl van a COD 5 játék ami az egyik kedvencem. PS3on a MAP packok ingyen letölthetők?

  [ Szerkesztve ]

   /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW E91 318D / iPhone 11 128 GB White

 • Mr.Grincs

  veterán

  Ezekre valaki?

  Hogy működik a PS3 nál a játékok hddre másolása? Úgy mint az xbox 360nnál, hogy bent kell lennie a lemeznek amint fölmsáolta és nem pörgeti játék közben.
  Egy játék mennyit foglal?
  Találtam egy helyet ahol még lehet kapni PS3 fat verziót inkább azt venném a slim helyett, mert úgytudom annak is fika lett a hűtése, mint az xbox 360é.
  Volt boxom több mint egy évig nagyon szerettem, nagyon meg voltam vele elégedve, szeretnék venni megint boxot, de nem zárkózom el most a PS3 vételtől sem, mert felmerült mint lehetőség.

  Pl van a COD 5 játék ami az egyik kedvencem. PS3on a MAP packok ingyen letölthetők?
  :R

   /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW E91 318D / iPhone 11 128 GB White

 • whited

  addikt

  válasz k. #12319 üzenetére

  tehát akkor mellyiket érdemes venni?fat vs slim, nem kell a nagy hdd az nem szempont de h van 2 joy az jó pont meg 1-2 játék se ártana :D

  Ha valakinek nem írok vissza, kérem keressen újra vagy emailben, mert mostanában nem jön meg sokszor a PM-k

 • SÜN!

  tag

  Sziasztok!
  Az lenne a kérdésem, hogy a slim tényleg rosszabb, (nem tudom miben, csak valakitől hallottam) mint a FAT?
  Valamilyen kicsi HDVT-t nem tudtok ajánlani?(gondolom szerencsésebb mint 1 CRT)
  Ja és a slim hány GB-os (HDD) kiszerelésben kapható? :))

  [ Szerkesztve ]

 • benecz

  tag

  válasz SÜN! #12387 üzenetére

  Slimet vegyél,szerintem jó,a FAT-ek ki fognak halni,mert ha garis,elromlik akkor slimet adnak.A slim alapból 120 GB-os de megéri a 250-est venni,mert 5k-val drágább,és az megér plussz 130Gb-ot.Nem utolsó sorban az eladásnál sokat nyom majd a jövőben,hogy 120 vagy 250-es HDD-vel szerelt a gép.
  Megjelenítőnek vegyél egy 22"-os HDMI bemenetű monitort.

 • PhoenixK

  őstag

  válasz Gerrryy #12516 üzenetére

  "Ha jol gondolom nekem egy a régi nem slimes 60 GB PAL/NTSC modell kellene és bele egy plussz vinyó. tehek bele akár 1 TB winyot is pl ?"
  Miért kellene neked a 60GB-os? PS2-es játékokkal akarsz játszani? A linux-ot mindegyik fat gép támogatja.
  Lehet bele tenni nagyobb vinyót, de sajnos vagy az oprendszernek lesz 10GB, a többi linuxnak, vagy a linux kap 10GB-ot, a többit a PS3...

  "A bluray, dvd, nem feliratos dvix lemezek lejátszása lemezről ha jól értem nem probléma neki ahogy belső HDD ről sem ? Gondolom iso fájbol nem fog filmet lejáccani ? Csak ha az isot is kitömöritem ?"
  Blu-ray, DVD és a legtöbb felirat nélküli xvid megy rajta. ISO-t természetesen nem fogja lejátszani.

  "Ha felteszem rá a Linuxot akkor tudok nézzni feliratos dvixet, mkv-t ? sőt akár bluray filmet nézzni rarból egy hálozatban látot winchesterről a megfelelő progival ugyhogy a kodolást mindent a PS végzi linux alatt ?"
  Elvileg. Viszont HD filmekkel még vannak gondok linux alatt. Arra számíts, hogy nem lesz teljes értékű PC a PS3-ból!

  "+ Tudok torrenteztetni vele Linux alatt, rar fájt összefüzni isoba, isot kicsomagolni ?? és akár utána Xross alatt nézzni a filmet ?"
  Igen. Viszont a PS nem fogja látni a linux partíciót, tehát a lejátszás csak külső adathordozóról lehetséges.

  "Linux használathoz egér+bill gondolom elengedhetetlen hozzá ? vagy azért alap dolgok pl feliratos dvix lejátszás inditása controller megoldható ?"
  Igen, kell hozzá. Bármilyen USB bill+egér jó linux alatt, viszont XMB alatt (főleg játékokban) csak a kontroller marad.

  Arra számíts, hogy sosem lesz teljes értékű PC (már csak a 256MB RAM miatt is). Viszont az alap XMB-vel is kiemelkedő médialejátszási funkciói vannak.

  [ Szerkesztve ]

  "Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

 • DM-Fan

  nagyúr

  válasz ez_meg_emaz #14525 üzenetére

  Természetesen igazad van, a 65 eFt-ot úgy értettem, hogy ennyiért jutsz legolcsóbban új géphez, amire jár valamilyen garancia. Amúgy ki lehet fogni a 120 GB-ost, csakhát ugye a legtöbben ezt veszik, mivel adott esetben nincs szükségük a nagy vinyóra, meg ha később lesz is, akkor majd kicserélik otthon. Én is így tettem anno a Fat gépemmel, jelenleg az enyémben is 250 GB-os vinyó pörög, pedig eredetileg 40 GB-os volt. Az a legjobb, hogy garanciavesztés nélkül kicserélheted a HDD-t.

  [ Szerkesztve ]

  Get Moded!

 • DM-Fan

  nagyúr

  válasz Energie X #16111 üzenetére

  1. Nekem FAT-gépem van és jelenleg egy 250 GB-os WD Scorpio HDD van benne, azzal gond nélkül mennie kell. Szerintem dupla ekkorával is elboldogul, legalábbis 500 GB-os volt a legnagyobb, amiről olvastam neten.

  2. Pendrive tekintetében szerintem nincs korlát, amennyiben generic USB eszközről van szó, de majd valaki megcáfol, ha volt már gondja nagy pendrive-okkal.

  3. Erre nem tudom a választ, ilyen elvetemült dologgal még nem próbálkoztam, de már hosszasan volt szó róla korábban a topicban, keress rá!

  4. Nem tudok ilyen emulátorprogik létezéséről PS3 kapcsán.

  5. A PS1 CD-ket elvileg az összes PS3 tudja kezelni (legalábbis a Store-ból letöltött címek működnek, fizikai lemezzel sosem próbáltam). PS2 lemezeket viszont csak a PS3 első generációs gépei (20 és 60 GB-osak) kezelték hardveresen, később ezt az opciót kivették a gépekből (illetve még egyes 60 és 80 GB-os gépek szoftveresen tudták kezelni ezen CD-ket). Ilyen gépet maximum használtan kapsz, már ha eladja valaki. Itt található a modelltáblázat, a géped hátulján levő vonalkódon szereplő modellszám alapján le tudod ellenőrizni, hogy a Te géped mikori modell és mire képes, mert pl. 80 GB-os FAT-ből több széria is volt, az egyik szoftveresen tud PS2 lemezeket lejátszani, a többi nem. A PS1 lemezekkel egyik gépnek sem szabadna gondjának lenni, azoknak mennie kell.

  Ha valamiben hiányosak az ismereteim (pl. emulátorok), majd valaki kiegészít.

  [ Szerkesztve ]

  Get Moded!

 • DM-Fan

  nagyúr

  válasz Criton #16984 üzenetére

  Nem hinném, hogy a BD lenne hibás, azt észlelnéd, ha az olvasó szenvedne, illetve kis eséllyel tudott volna feltelepülni, mivel elég sokat telepít a játék a HDD-re. Szerintem lemezről nem sokat dolgozik.

  A gépet egyelőre ne vidd szervizbe, különösen, ha más játékkal nincs különösebb problémád!

  HDD-ből 500 GB-ost nyugodtan tehetsz bele. SATA-csatolófelületű 2,5"-os notebook HDD való bele, lehetőleg 5.400 RPM-es fordulatút tegyél bele, fölösleges nagyobb fordulatút, csak jobban melegszik és zajosabb. Nekem egy 250 GB-os WD Scorpio van benne immár több, mint két éve, gond nélkül megy (eredetileg 40 GB-os FAT modell).
  A garanciát nem érinti a HDD-csere, mivel nem kell megbontani hozzá a gépet, ezt a használati utasításban is említik egyébként.

  [ Szerkesztve ]

  Get Moded!

 • anulu

  félisten

  valaki cserélt már HDD-t PS3-ban? ha igen, akkor kérnék pici segítséget.
  - tényleg bármilyen 2,5" HDD jó?
  - a backup util tömörít is, vagy csak 1-az-1-ben átmásolja a külső eszközre a dolgot? (fat, 60-as tartalma fáér-e egy FAT32-es (max 32GB ugye) partícióra
  - az összes user setting-et átviszi, vagy van valami ami a belső részén tárolódik a gépnek?

  előre is köszi

  [ Szerkesztve ]

  "Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 11Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB | XBOX ONE X

 • válasz anulu #17992 üzenetére

  Üdv!
  Igen bármilyen 2,5"-es 5400-al pörgő HDD. Én úgy tudom hogy amekora van a PS3 ban, ugyanakora kell backupra is. Legalábbis előnyös ha akkora.
  - backup util tömörít is, vagy csak 1-az-1-ben átmásolja a külső eszközre a dolgot? (fat, 60-as tartalma fáér-e egy FAT32-es (max 32GB ugye) partícióra,ezt nem tudom.
  - az összes user setting-et átviszi, vagy van valami ami a belső részén tárolódik a gépnek?. Igen átviszi.

  “Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”

 • HaroWerks

  senior tag

  válasz olbaidhun #18711 üzenetére

  Köszi!
  Teljesen új gép, szóval még van rá 1+2 év Sony gari :)

  (#18702) dunc
  Neked is köszi!
  Számomra meg a slimnél több a hátrány mint az előny :)
  + kisebb fogyasztás, nagyobb HDD (bár én jelenleg nem használnám ki, amíg nem lehet felmásolni a játékokat elég a 40-es is)
  - külső, hangosabb (a CECH-2004A mindenképpen, olyanom volt, ahhoz tudok viszonyítani, a fat CECHH04), pattog a burkolat, állítva talp nélkül nem volt túl megnyugtató a stabilitása
  Most is slimet vettem volna egyébként megint ha nem látom meg véletlenül ezt a gépet :)

  [ Szerkesztve ]

 • DM-Fan

  nagyúr

  válasz Mazsika #20084 üzenetére

  "nem tudom mi a különbség 54mbps és 54mbps wifi router között..."

  Pont annyi, amennyi például mondjuk két 24"-os monitor között is lehet: akár szakadéknyi is, ahogy a mellékelt ábra is mutatja.

  Azért nem nyerő a külső HDD-t a PS3-mal kombinálni, mert csak a FAT32-re formázott HDD-t hajlandó felismerni, ahol a fájlméret-korlát 4 GB, tehát mindent darabolnod kell és egyébként sem túl optimális fájlrendszer a mai oprendszerekkel való együttműködésre a FAT32.

  [ Szerkesztve ]

  Get Moded!

 • DM-Fan

  nagyúr

  válasz tomi83 #20645 üzenetére

  Ez nagyon jó kérdés. Alapvetően nem hinném, hogy működne, mivel hardveresen is mások már a Slim gépek, mint a FAT-ek, szóval szerintem mindenképpen csinálj backup-ot minden szenzitív adatodról (mentésekről, képekről, zenékről, videókról) és csak ezek után vedd ki a HDD-t és tedd át a másik gépbe! Nem vagyok benne biztos, hogy célszerű csak úgy simán átrakni a HDD-t a Slim-be, nehogy valami komoly összeomlást okozzon a Slim-nél, szóval én igazság szerint lehet, hogy törölném is a partíciót és hagynám, hogy a Slim formázza meg és hozza létre a saját struktúráját! Sajnos szerintem ez nem olyan egyszerű, hogy csak úgy átrakod, gyanítom, hogy megállna a rendszer.

  Mindenesetre majd számolj be, hogy mire jutottál, kíváncsi vagyok rá!

  Get Moded!

 • james008bond

  őstag

  Hali!
  Meg tudjátok ondani, hogy a vékony PS3 verziók ( hdd nagysága ) között van-e más különbség, mint anni a fat ps3-ak esetében? Illetve, a slim esetében is ki lehet cserélni nagyobbra a hdd-t? Ha igen, milyen típusra ( Sata-II, 2.5 "? ) és max mekkorát kezel le?

  Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900

 • olbaidhun

  őstag

  válasz DM-Fan #22001 üzenetére

  Jelenleg is használok egy ps3 winyót.. szépen megformáztam és jelenleg "toolz" a neve a fat32 partíciónak.. így minden holmi egy helyen, belsőzsebemben ( külső HDD házat kapott fémből a kicsike.. ), külön táp nélkül elérhető. Kb akkora mint a desirem a tokjában, de ha előkapom, ott szem/száj/stb nem marad szárazon.. :DDD

  7o/638-9O93 ⭐ Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

 • AXisBOLD

  addikt

  üdv.

  dokkolós hdd, FAT32-re formázva(Channel+ FUDS30 & Samsung HD250HJ), PS3 könyvtárszerkezet megcsinálva, belemásolva zene, kép, videó, PS3 látja is az eszközt, de rajta lévő dolgokat nem.

  hogy lehetne szóra bírni?

  másik kérdésem, hogy van valami eltávolítási procedúra PS3-nál vagy csak kihúzom és kész?

  [ Szerkesztve ]

  Aurea mediocritas

 • szasanyi

  félisten

  válasz Sonja #22492 üzenetére

  Én nem tudom pontosan mit is kellene látnom a linkelt videón. :( Az a gyerek lemezt nem vesz ki, amit mutat azt mg próbáltam minden variációban. A lemez benne maradt és nem jön ki.

  DM-Fan: Igen, FAT 60GB változat (2007. novemberében vettem). Azt hiszem nem javíttatom, hanem megpróbálom eladni alkatrésznek HDD és kontroller nélkül. Azt viszont nem tudom veszek-e másikat, mivel ez nekem óriási csalódás a márkában és az általa képviselt minőségben. Semmibe sem nézem a SONY-t ezek után, mert ha egy gyártó ~130.000 HUF ellenében ezt a minőséget és élettartamot tudja garantálni, ott a baj nem kicsi. És ezek után 80k körüli áron vegyek másikat, ami 3 év után megint tönkre mehet? A meghibásodás után a másik nagy gondom a ~30 db PS3 játék... azzal mit kezdjek? :F Tulajdonképpen ez az egyetlen érv egy új PS3 mellett, de az még koránt sem biztos, hogy elég lesz a vásárláshoz.

  A valóság nem egy vélemény.

 • szasanyi

  félisten

  válasz Gebriel #22593 üzenetére

  Annyira nem, mert ma délután vettem némi hezitálás után... inkább erre áldoztam, mint bagóért eladjak 31db játékot, ráadásul BD lejátszót meg úgyis vennem kellett volna. Aztán meg elvitték a hibás gépemet némi apróért (HDD és kontroller nélkül 17k-ért). Mivel csak Bp-ről lehetett volna picit olcsóbban rendelni olyan 75k körül (plusz ~2.5k kltsgért, ráadásul a hivatalos SONY garancialevél megléte is kétséges) úgy döntöttem helyben veszek egy Killzone 3 csomagot. MM-ban van pár napig "akcióban" a SLIM 320GB verzió a játékkal 89.900 HUF-ért, és a KZ3 meg úgyis be volt tervezve. Igaz, nem MM-ból, mert ott 15k. :U
  Bár kicsit drága volt (mondjuk náluk a SLIM 160GB verzió plusz tartalom nélkül is 85k), de tuti a garancia, és helyben sk. hipp-hopp intéztem, majd gyorsan kipróbáltam (internetes vásárlástól azért is tartottam kicsit, mert ha belenyúlok egy hibás darabba, nagyon macerás és nem költségmentes 280km-ről intézni).
  De vegyesek az eddigi tapasztalatok, mert bár kis csinos gép és halk is, a lemez be/kiadása hangos, és néha búg. FAT esetében ez nálam teljesen halk volt, ilyen morgó - búgó hangja egyáltalán nem volt a BD olvasójának.
  Mint látod a DS3-at meg el akarom adni, mert már 2 van, a 3. fölösleges. :) A KZ3 eddig tetszik, mind irányítás, mind grafikailag - ha nem is sokkal, de - jobbra sikeredett az elődjénél. Iszonyú nagy harcok vannak már az elején. ;]
  Apropó... erről az 1. azaz a PS2 verzió jutott eszembe, arról meg az, hogy állítólag létezik jól működő PS2 emulátor program, amit pendrájvon a PS3-ba dugva lehet játszani PS2 játékokkal is. Erről több infó, tapasztalat van valakinek?

  A valóság nem egy vélemény.

 • DM-Fan

  nagyúr

  válasz szasanyi #22806 üzenetére

  Nekem a 40 GB-os FAT modellem kérte pendrive-on az előzőleg telepített, vagy egy frissebb firmware-t, ahogy azt a korábbi leírásomban említettem is. Ez volt lassan 3 éve, amikor HDD-t cseréltem benne.

  Get Moded!

 • ako127

  csendes tag

  válasz ako127 #22822 üzenetére

  Amúgy 2 winyóm van a PS3-hoz (eredeti 80 gigás + ezt kicseréltem egy 500-asra), és az eredetivel nem jön ki a piros képernyő, ilyenkor "csak" azt mondja, hogy újra kell telepíteni a rendszerszoftvert. Ez egyelőre 3.56-os nálam, letöltöttem a 3.60-at két forrásból is, rámásoltam egy frissen formázott FAT32-es pendrivera, de azt írja ki, hogy a data korrupt. Mindkét fájlal, mindkét HDD-t használva (a piros képernyőssel a recovery menu-ből tudok próbálkozni). Egy 3.56 update fájlal is próbálkoztam, ugyanez.

  Ez szerintetek elég indok arra, hogy bevigyem a szervizbe, vagy próbálkozzak még? A 80 gigás winyóval vinném, azon nincs piros képernyő, csak a szoftvert nem lehet rajta frissíteni, az 500-ast viszont nem szívesen adnám oda, mert azon van az összes mentésem.

 • TazLeacher

  nagyúr

  Sziasztok!

  Most kaptam egy PS3-at. Fat, és azt szeretném megtudni, hogy mekkora HDD van benne. Hol tudom ezt megnézni?

  Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

 • ->Raizen<-

  veterán

  Na beléptem a klubba egy 3 éves fat 60 gb-os ps3-al 160 gb hdd-vel és 10 játékkal gt5-öt keresnék! :DDD

 • anulu

  félisten

  válasz Bdanyy #24159 üzenetére

  fatnak kb mindegy, fektetve picit jobb. a slim a hddnél tud nagyon gyorsan túlmelegedni

  "Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 11Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB | XBOX ONE X

 • DM-Fan

  nagyúr

  válasz ProdyG #25332 üzenetére

  A 640 GB-osról még tudjuk, hogy működik, hogy az adott Samsung megy-e, arról nem tudok nyilatkozni. Én a 40 GB-os FAT gépembe 2 héttel a vásárlás után vettem egy 5400 rpm-es, 250 GB-os WD Scorpio-t, azzal működik azóta is gond nélkül, idestova 3 éve. Nekem ennél nagyobb méretű HDD nem kell bele, csak a játékok telepítenek rá minimális mennyiséget, illetve ide töltöm a Store-ból megvett játékokat, demókat. Filmnézésre, zenehallgatásra csakis dedikált HD-player való (Popcorn A-210-et használok a G20-hoz, nagyon jó páros, ajánlom).

  Get Moded!

 • DM-Fan

  nagyúr

  válasz rossitibi #25664 üzenetére

  Külső HDD-vel kvázi sehogy nem tudod megoldani normálisan, ugyanis a külső HDD csak FAT32-re lehet formázva, egyébként a PS3 nem ismeri fel, márpedig a FAT32 fájlrendszer nem enged 4 GB-nál nagyobb fájlokat tárolni. Az mkv-t egyébként sem játssza le a PS3, ahhoz át kell konvertálnod a konténerformátumot. A belső HDD-re már csak az ilyen formán átkonvertált anyagot másolhatod fel, de ahhoz nem jó a külső HDD, a méretkorlát miatt. Hálóba kell kötnöd a PS3-at a PC-vel és úgy rátolni a konvertált anyagot a belső HDD-re, vagy hálózaton keresztül lejátszani PS3 Media Server használatával. Ja, és a PS3 nem tudja a HDD-n tárolt videóanyagokat 24 Hz módban megjeleníteni, csak 60 Hz-en, így nem is lesz teljesen folyamatos a 24p anyag.

  Sokkal egyszerűbb, ha veszel egy hardveres médialejátszót. 20 eFt magasságában (és fölfelé) már jókat lehet találni, akkor konvertálnod sem kell, kadenciahelyes lesz a lejátszásod, illetve tudsz külső HDD-t is kezelni emberi fájlrendszerrel. Sok szentségeléstől kíméled meg magad vele.

  [ Szerkesztve ]

  Get Moded!

 • DM-Fan

  nagyúr

  válasz olbaidhun #25695 üzenetére

  Én csöppet sem vagyok ideges. :DD

  Hogyaszondja:

  "- Az mkv lejátszás már régen megy konzolon."

  OFW-es gépen, konvertálás nélkül és/vagy media server használata nélkül nem megy, soha nem is ment.

  "- Tökéletes és használható hb alkalmazások tárháza elérhető"
  "- Szét kell csupán nézni mit fejlődtek a szoftverek"

  Megmondtam: hidegen hagy a homebrew, tiszta gépről beszélünk, online is akarom használni, egyébként sem kívánok belenyúlni a gép saját rendszerébe. Az meg ugye kicsit luxus, hogy erre egy másik PS3-at fönntarts, ami nem mellesleg háromszor annyiba kerül, mint egy médialejátszó.

  "- Nevetséges áron elérhető egy külső nagy kapacitású winyó"

  Igen. És? A belső meg, amit beleteszek a médialejátszóba még nevetségesebben olcsó. Amúgy mire mész a nagy kapacitású külső HDD-vel, ha csak FAT32-re tudod formázni?

  "- Az ofw rendszerű gépek külső winyójára is szinte bármit rápakolhatsz, szimpla konvertálással az mkv-ból is pár perc alatt nézhető anyagod lesz. A fat32 megint nem nagy szám, a programok automatikusan darabolnak."

  Bármit, ami nem nagyobb 4 GB-nál. Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy a HD anyagok megállnak ennél a méretnél? Mkv-ből konvertálsz? Vagy talán felszabdalod a filmet 5 darabba? Aha, magyarul gányolsz, butítasz, amihez PC és idő is kell. Ilyen erővel BD.rip DivX-re is ráállhatsz, az sem különb minőség.

  "- Örülök, hogy sokaknak van idejük és pénzük további dedikált, high-end eszközökre, nekem a ps3 is nagy szó volt és ha jól tudom ez a topic a konzolban rejlő lehetőségek kiaknázásáról szól!? Vagy félre lettem informálva :F"

  Örülök, hogy örülsz. Két PS3 játék árából normális médialejátszót tudsz venni, amivel minden fenti szenvedéstől megkíméled magad. Ezt lehet elismerni, vagy ragaszkodni a PS3 kötöttségeihez. Nem hiszem, hogy ez bármelyik PS3 tulajt is földhöz veri anyagilag.
  A topic egyébként még mindig nem PS3 fan klub, hanem a PS3 tapasztalatokról szól és az is vele kapcsolatos tapasztalat, hogy csak körülményesen lehet megoldani filmlejátszást, erre irányult az eredeti kérdés is, amivel kapcsolatban felmerült, hogy ajánljunk lejátszókat. Egyébként meg végig OFF-ban beszéltünk róla.

  Neked is vannak szempontjaid, igényeid, meg másoknak is. Te nem nézel filmet, más meg szeretne, körülményeskedés nélkül. Utóbbiaknak mindent ajánlanék, csak a PS3-at nem, de ezt a PS3 tulajok nagy része tudja is, nem véletlenül rendelkezünk többen is dedikált lejátszóval a PS3 mellett ezen topicban is.

  [ Szerkesztve ]

  Get Moded!

 • DM-Fan

  nagyúr

  Tekintettel arra, hogy a PS3-mam már elmúlt 3 éves, ezért elérkezettnek láttam az idejét, hogy szétszedjem, kitisztítsam és újrapasztázzam. Most volt egy kis időm és meg is csináltam. Akinek van egy pici affinitása a szereléshez, az bátran belevághat, nagyon egyszerű hardveres felépítése van, minden egymásra épül, teljesen logikus, a neten fellelhető Youtube-videók alapján simán kivitelezhető a dolog, annyira érdemes odafigyelni, hogy az egyes modellek között azért vannak felépítésbeli különbségek - és itt nemcsak a FAT és Slim modellek közötti különbségre gondolok.

  Nekem egy FAT 40 GB-os, CECHH jelölésű modellem van, 2008. elején vásároltam. A gépet azért használtam becsülettel, de mindig odafigyeltem, hogy a környezete tiszta legyen, heti rendszerességgel port törlök a lakásban, így a gép környékén és alatta is. A gépet úgy kéthavonta ki szoktam porszívózni, ami annyit takar, hogy a szemből nézve jobb oldalán, illetve a hátulján levő szellőzőnyílásokon keresztül alaposan át szoktam szívatni. Az utóbbi egy évben megfigyeltem, hogy ha picit melegebb volt a környezeti hőmérséklet, akkor már rövidebb idő alatt váltott a ventillátor magasabb fordulatba, mint a gép új korában. Ezért is gondoltam rá, hogy kitakarítom, újrapasztázom.

  Általános tapasztalatok:

  A gép nagyon könnyen darabjaira szedhető. Csupán torx- és csillagcsavarhúzók kellenek hozzá, semmi más. A gép - várakozásomnak megfelelően - szinte patyolattiszta volt belülről, nagyon minimális por volt csak benne - az is főként a tápegységen. A hűtőbordán, a ventillátor környékén és lent, a burkolat aljában szinte semmi, az alaplapon pedig abszolút semmi. Szóval továbbra is csak biztatni tudok mindenkit, hogy tartsa tisztán a gépe környékét és rendszeresen szívja ki a port belőle a szellőzőnyílásokon keresztül. Megéri, látványosan nem volt por a gépben.

  A gépet darabjaira szedve konstatáltam, hogy már ebben a modellben sem heatpipe-os a hűtés, mindösszesen két, egymástól független alumínium-borda figyelt a burkolat alsó felében, réznek nyoma sincs sehol. Az alaplapot lecsavarozva a bordákról látható volt, hogy a hűtőközeg viseltes, de abszolút nem mondanám drasztikusnak. Nem volt kemény, de persze lágy sem, de az ujjaim között még simán kenődött. A Cell egyik sarkában már nem nagyon volt paszta, de amúgy mind a CPU, mind a GPU megfelelő mennyiséggel volt ellátva, nem préselődött ki sehol a gyári paszta a kupakokról. A chipek és a bordák felületét is letisztítottam alkohollal, azt a kevés port nedves ruhával letöröltem a burkolatról, az alaplapot pedig magas nyomású levegővel és ecsettel megtisztogattam, a tápot alaposan kiporszívóztam.

  Az újrakenéshez Arctic Cooling MX-2 típusú közeget vettem, amely elektromosan nem vezet, viszont nagyon jók a hőátadási mutatói, rengeteg tesztben győztesként szerepelt. Leheletvékonyan megkentem a CPU-t is és a GPU-t is, majd fordított sorrendben összeraktam a gépet, minden flottul ment.

  A végén pöccre indult a gép, mindössze a dátumot kellett a netről újraszinkronizálni, mivel az alaplapi elemet is leválasztottam a szétszerelés során. Minden egyéb beállítás tökéletesen megmaradt, ahogy a HDD tartalma és az oprendszer sem érzékelt semmit a darabokra szedésből.

  Remélem ezek után elégedett lesz a gép, és kibír még vagy 2 évet. Teszteltem, több órát nyúztam játékkal is, Blu-Ray filmmel is, semmi gondja nem volt. A ventillátor ugyan dolgozik, de szerintem teljesen normális fordulattal. A folyamatot végigfotóztam, de nem kezdem el beszurkálni ide a képeket, mindazonáltal látom, hogy eredetileg mi hogy volt és azt is, hogy ugyanúgy raktam vissza.

  Szerintem kicsit túl is van lihegve ez az "évente-másfél évente szedessük szét és pasztáztassuk újra" téma, ez a gép több, mint három évet ment aktívan és egyáltalán nem volt vészes állapotban, mindehhez csak annyi kellett, hogy a környéke mindig rendben volt és jól szellőző helyen tartottam. Megjegyzem, a gép nálam horizontálisan fekszik. Ennek megfelelően a paszta sem volt drasztikus állagú és állapotú, kicsit egyenetlen volt, de semmi extra. Nem azt mondom, hogy nincs értelme újrakenni, de szerintem bőven elég ezt megtenni a méltányossági garancia lejárta után is - ahogy most én is tettem.

  [ Szerkesztve ]

  Get Moded!

 • DM-Fan

  nagyúr

  válasz csimpi1 #25969 üzenetére

  Amúgy van olyan adat a HDD-n a mentéseken kívül, ami fontos és nem pótolható? Csakmert ha nincs, akkor szerintem fölösleges ezzel molyolni. Ahogy én tudom, van arra mód, hogy az új gépen létrehozod az új felhasználói profilt, ahová beírod a jelenlegi profilod e-mail címét és jelszavát és már használhatod is a jelenlegi profilt az új gépeden. A régi gépről meg simán törlöd a profilt, mielőtt eladod, plusz biztos ami biztos, már az új gépen cseréld le a jelszavad! A Trophy-kat a PSN tárolja, a mentéseket (már amit egyáltalán lehet) kimented pendrive-ra és majd onnan felteszed az új gépre, a játékok újratelepítése meg gyakorlatilag a játékok első indításkor úgyis megtörténik seperc alatt. Más egyéb csak a videók, zenék és képek lehetnek, amiket meg simán kimenthetsz szintén pendrive-ra vagy egy FAT32-es külső HDD-re minden varia nélkül.

  [ Szerkesztve ]

  Get Moded!

 • 5oultrain

  aktív tag

  Sziasztok!

  Szeretnék kérni egy kis segítséget.
  Van egy külső HDD amit szeretnék particionálni, hogy ps3 hoz is tudjam használni. Jelen esetben NTSF fájlrendszerű, és nincs rajta partíció, de adatok igen. A felét szeretném FAT 32 particionálni. Lehet ezt anélkül, hogy ne keljen előtte megformázni a HDD-ét? A gépemen nincs elég hely, hogy több mint 100 gigát átmásoljak addig. Ha lehet, hogyan és melyik programmal? Eddig a Partition magic- el próbálkoztam, de nem sikerül.

  PSN ID: legalkriminalz

 • DM-Fan

  nagyúr

  válasz 5oultrain #26033 üzenetére

  "Jelen esetben NTSF fájlrendszerű, és nincs rajta partíció, de adatok igen."

  Egyrészt NTFS, másrészt ha nincs rajta partíció, akkor adatok sem lehetnek rajta. Gondolom az a helyzet, hogy egy partíció az egész, ami NTFS fájlrendszerű és azon vannak az adataid.

  Felteszem ebből szeretnél két partíciót csinálni úgy, hogy a jelenlegi adataid megmaradjanak az NTFS partíción és ezen felül szeretnél egy üres FAT32-es partíciót, amit a PS3 is lát.

  Nem gond, meg lehet csinálni formázás nélkül is. Partition Magic, vagy Paragon Partition Manager ajánlott hozzá. Először át kell méretezned a jelenlegi NTFS-partíciót annyival kisebbre, amekkora FAT32-es partíciót akarsz. Ekkor az adatokat úgy csoportosítja a program, hogy azok mindenképp a megmaradó NTFS partíció területére essenek, szóval lehet számítani némi adatmozgatásra, ezért kis időbe fog telni. Ezt követően az így felszabaduló, particionálatlan területen létre kell hoznod egy új partíciót, amit FAT32-re kell formáztatni. Nagyjából ennyi, HDD-mérettől függően pár tíz perces mutatvány, egy lépésben meg lehet csinálni az egész folyamatot, a program több fázisra bontva elintézi majd.

  [ Szerkesztve ]

  Get Moded!

 • gygalilei

  tag

  Ma vettem egy ps3-at, szeretném médialejátszóként is üzemeltetni.Azt tudom, hogy csak fat32-re megformázott hdd-t támogat, de ezzel az a gond, hogy csak 4gb-ot kezel.
  A kérdésem az lenne, hogy játszhatok le egy 45 gigás BD50-es filmet winchesterről ?
  Azaz: lehet-e mégis vhogy ntfs particíoról lejátszani darabolás nélkül vagy marad a fat32 és darabolás.Milyen szoftvert ajánlotok erre a célra ? Köszi!

 • CanisLupus

  csendes tag

  A segítségeteket kérném.

  pár napja a PH-n vettem egy fat ps3 mat. nem volt bontott és szépen müxik is, DE

  beregeltem (ahogy azt kell, UK ba, stb) , hogy demo gamékat (meg persze témákat stb.) tudjak tölteni ... Nos a gond az, hogy 50 ból 49 alkalommal "occurred" hibával elszáll az install... (vagy a letöltés)
  gyakorlatilag csak 3 mat tudtam felrakni, mert mind hibásan jött le...

  (pár téma amik gyorsan lejönnek mert keveset foglalnak azok sikerültek)

  Kérdés mi a megoldás ?! a PS a szar, vagy az internettel kéne csinálnom valamit ?!

  A routeren lóg még 3 pc, azokon megy a letöltés, az internet, soha semmi probléma nem szokott lenni a file-kal amik lejönnek...

  NAGYON várom a segítő hozzászólásotokat...

  adalék infó:

  - legújabb firmware van a gépen ami letölthető
  - volt már full hdd format (gyors formázás) amit a menüből lehet választani

  1 szóval elfogytak a tippeim...

  Segítsetek !!!!!!!!!!!!!!

  Ui.
  Esetleg pcn letudom tölteni a demo gamékat és penről feltudnám rakni ? Ha igen honnan ?! És valami valami egyéb "varázslat" menete ?!

  [ Szerkesztve ]

 • karakpecze21

  senior tag

  Sziasztok.

  A 80Gb-os PS3-amba ma szeretném kicserélni a hdd-t egy 250GB-ra.
  Láttam, hogy van segítség és nagyjából tiszta is a dolog, csak egy nagy bajom van, hogy nem tudok backup-ot készíteni a 80-as hdd-ről.
  Hiába dugok rá egy külső usb-s hdd-t, nem látja.
  Pendrive-t látja, csak az kicsi neki, mert 28gb adat lenne.
  A pendrive fat32, gondolom azért kezeli, de a hdd-t nem tudom vin 7 alatt fat32-re formázni, csak ntfs-re vagy valami exfat-ra.

  Tud nekem ebben valaki segíteni?
  Előre is köszönöm.

  Innentől kezdve aki nem képes privát üzenetre válaszolni, főleg annak ellenére hogy ő keresett meg valamilyen ügyben, végleg tiltólistára teszem.

 • bbgin

  tag

  Sziasztok!
  Segítségeteket kérném.
  Közvetlenül a Ps3 köthető külső vinyoról szeretnék futtatni filmeket zenéket és képeket.
  Eddig a Ps3 servert alkalmaztam,de ehhez szükséges a Pc bekapcsolt állapota
  Adott egy 500Gb Wd külső HDD melyet a Fat32Formatter programmal Fat32-re leformáztam.
  Próbából felraktam egy divix filmet pár jpeget és mp3-at.
  A Ps látja a vinyot de semmi több,mert ha rámegyek (there are no file).
  Ilyenkor mi a teendőm vagy van e valamilyen alternatíva hogy külső vinyot alkalmazzak?

  [ Szerkesztve ]

 • DM-Fan

  nagyúr

  válasz NeoExDeath #30367 üzenetére

  A legegyszerűbb, ha hálózaton keresztül másolod fel a képeket, pl. a PS3 Media Server program használatával. Megosztod a programban a PC-n a fényképek könyvtárat és egyszerűen átrámolod a PS3-on navigálva a kérdéses fotókat az XMB megfelelő menüpontjában a media server-ről (PC-ről).

  Ha nincs hálóba kötve a géped, akkor a legegyszerűbb a pendrive vagy külső HDD használata, amit FAT32-re formázva tudsz csak használni a PS3-mal. Valószínű ekkor elsőre nem fogod látni a képeket, ezért az XMB fotó menüjében megjelenő pendrive-on nyomni kell egy háromszöget és a "Display All" lehetőséget kell választani. Ekkor megjelennek a fájlok, amiket kijelölve fel tudod őket másolni a PS3 HDD-jére, azokat a későbbiekben bármikor eléred, a PS3 thumbnail-ekben meg is jeleníti őket a menüben.

  Get Moded!

Hozzászólok Aktív témák