Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz Muki94 #55634 üzenetére
Kontroller ügyben sokat nem tudok segíteni. Beállításokat nézted már? A gyári kontrollert is szinkronizálni kell a géppel a PS gomb megnyomásával. Gondolom az F310-en ilyen gomb nincs.
Miután a Sony kontrollerrel szinkronizáltad, elfelejtette az F310-et, itt lehet a gond.Mivel a géped CFW rendszerű, vagyis moddolt, jogosan kérdezem meg, hogy a GTA5 eredeti-e? Ha nem az megmagyarázza a hibát. A kalóz témát itt be is fejeztem.
Ma már nem drágák az eredeti játékok, törekedj ezek beszerzésére. Jobban megbecsülöd és a polcodon is jól mutatnak.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Muki94
aktív tag
válasz Muki94 #55638 üzenetére
Muszáj ismét írnom, mert lehet, hogy mások problémájára is megoldást nyújthat.
Tudom, nem warezolunk, de ezáltal csak kiderült a hiba:
Több játékot is felmásoltam, és volt, hogy data telepítésnél, vagy éppen update esetén (ami hivatalos), megszakadt a telepítés.
Betudtam a kalózkodásnak, de nem hagyott nyugodni, hogy más játékok is szórakoznak.
Kivettem a 320gigás winyót, és beraktam egy PC-be. A SMART-jából ki tudtam olvasni, hogy 3/100 állapotú.Szerencsémre volt itthon egy 250-es, azt szépen megformázta, pendriveről újratelepült a rendszer. Azóta semmiféle hiba nem jött elő.
Tehát ha valakinek olyan problémája van, ami telepítéskor, updateléskor jöhet elő, és a restore sem segít, gyanakodhat a merevlemezre.
Egyébként ez egy Toshiba MK3265GSX volt, cech-2504v gépben.bognar110: Lehet, hogy pont ez lenne gyógyír számodra. Bárkinél meghalhatnak a laptop merevlemezek...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One X 1TB + újszerű kontroller + FIFA 20 CD játék!
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Garanciás ROG Ally (Z1 Extreme)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest