Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Részemről aki az 1et kijátszotta vagy 35x....utána nem számoltam ... mindig ha vettem vmi újat anno a gépbe és tudtam jobban fog futni kijátszottam újra ... szóval ha engem kérdezel van értelme és nem, nem kell újra játszanod a fő kampányt. Ezek mellékszálas úgymond karrier történetek.
Nekem is volt kifogásolnivalóm a 2-ben, de nekem akkor is iszonyatosan tetszett és ez a 3 mellékszál nagyon sokat hozzárak szerintem a játékhoz. Alapból a Joe története elmeséli azt, hogy...nah bakker SPOILER SPOILER!!! Vito börtönben töltött évei alatt mit csinált Joe és hogyan próbálta kideríteni ki dobta fel őket.
SPOILER VÉGE!!!
A Jimmy 2 szála pedig gyakorlatilag egy nagyon mellék, de mégis összefügg és alkot egy egészet a karrierrel... mint látod az egyik után jön a másik, mivel az a betrayal vagyis bosszúja Jimmy-nak azért ami az első szálban történt.Nagyon jó küldik vannak benne, de készülj fel rá ezek nem túl könnyűek, de annál élvezetesebbek. Szerintem ha a Mafia 2-t szeretted ezt ha kihagyod...hát akkor sok mindenről lemaradsz. Elég csak annyit mondanom, eljuthatsz olyan helyekre is...és be... amik az alap kampányban max csak kívülről láttál vagy másik útvonalon.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest