Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPad topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
greeneye166
aktív tag
válasz
matocohaj
üzenetére
Sanyo (plc700me) esetében egyszerűen az izzó előtétápot kell kiiktatni. Egyszerűen lehúzgálod a csatikat a felette levő venillátortápról. Egyébként ezt az akciót más készüléknél is meg lehet játszani, csak mindenképpen ki kell venni az izzót és vigyázni kell hogy a húzgálás alatt ki legyen kapcsolva. Lehúzod..., bekapcsolod, nem jó, sebaj. Kikapcsolod. Lehúzol másik derótot...bekapcsolod, nem jó sebaj. A lényeg hogy saját felelősségre csináld és figyelni kell hogy védelmi áramköröket ne bonts meg. Ez most így elég zagyva volt tudom, de ezt nem is lehet így elmagyarázni. Én csak akkor próbálkoznék laikusként (én is az vagyok), ha bevállalom a projektor esetleges hazavágását. Én vállaltam és sikerült. Gondolom a legújabbak esetében nem ilyen egyszerű a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- Óra topik
- Háztartási gépek
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest