Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Soni17
üzenetére
Aeria Point - fizetős v eventen, challenge módban nyerős
Reward Point - versennyel XPvel együtt kapósSpeedR,
300as táp már ehhez a konfighoz kevés. 700 watt elég lesz még egy ugyan ilyen VGAhoz is
Azért X48 mert ebben már jobb a PCI-E vezérlés. Simát akartam volna, nem C-t, dual lan hasznos, nekem. Eredetileg ASUS lett volna, de mostanság eléggé nem jó hírek terjengenek róla. MSIvel eddig nem volt bajom.
Nem ragaszkodok a DDR2höz, a nem Cs lap már nem is támogatja. Ennek a ramnak jó az időzésítései.
Gyári OCs vidkari nem kell, Quad procira a játékéknak nincs szüksége, nekem sem. -
Isten88
senior tag
válasz
Soni17
üzenetére
Akkor kell beírni a jelszavad, mikor megnyitod a levelet, amit küldtek, látsz benne egy linket, rányomsz és kér egy jelszót, amiben kell, hogy legyen nagy- és kisbetű, valamint számot is kell tartalmaznia. Remélem így már sikerült, mert több millió felhasználónak nem okozott gondot. ;) Aztán csak sikeresen...

-
Creative997
őstag
válasz
Soni17
üzenetére
Azt amivel beregisztráltál a www.aeriagames.com oldalán!
tgabo: tény, mivel hátsókerekes. Sztem az egyik legjobb kocsi a stallion. A legjobb tanács az az hogy neked kell tesztelgetni a balancokat! Mondjuk magamból indulok ki: volt olyan kocsi amihez vettem balancot, amit mondtak és nem volt jó nekem. Bemész a boltba, felrakod a balancokat és mielőtt megvennéd, rámész a Test-re és ott Circuit v Mud (inkább előbbi) és tesztelgeted őket. De ez a te döntésed!! (én sok RP-t buktam balancokkal mert lusta voltam tesztelgetni és van olyan gép - Vette - amihez minden balance megvan, mert számomra kényes volt ezt a kocsit balancolni)
Egyébként sokan Aero F+-t és Grip R+-t vagy Aero F+, Grip R, stb szoktak használni. (éln mondjuk nem, csak ritkán)
Új hozzászólás Aktív témák

- Dobozos ÚJ Acer Nitro 5 i9-12900H RTX 4060 140W 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD 144 HZ
- iPhone 17 fekete 256Gb, ÚJ, 3 év Gari, Független
- Moza HGP shifter sebességváltó
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy kiváló állapotban lévő Honor 400 Pro mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest