Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
suits
tag
Üdv!
Nem találtam erre megfelelő topikot ezért ide irom sry ha ez off.
Azt szeretném kérdezni hogy általában mit várnak el munkahelyen egy tesztelőtől?Mármint úgy értem milyen technológiák ismertét.Én eddig amit autodidakta modón tanulgattam leginkább a udemy.com-ról olyanokat mint pl Selenium,Cucumber,Junit,TestNG.Nekem a Java a fő nyelv amivel a legtöbbet foglalkoztam +meg kicsit értek javascript-hez illetve a pythonhoz.Igazából az lenne a kérdés hogy mire kellne jobban ráfeküdni illetve hogy honnan lehetne tanulni és jobbanbelemélyedni mert amit eddig néztem course-ok azok elég sekélyesek szerintem (bár nem tudom a valóságban mennyire bonyolult teszt eseteket írnak).Mondhattok angol nyelvű forrásokat is mert elég jól beszélek angolul(Angliában is élek btw
) -
suits
tag
Üdv!
Bocsi az offért.Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek ezek a 3-4 hónapos intenzív képzések(nem teljesen a 0-ról indul azért mert alapismeretek szükségesek hozzá) érnek valamit?Úgy értem adnak annyi tudást amivel már el lehet helyezkedni kezdő programozóként vagy gyakornokként ? Egy Java SE tanfolyammal szemezek azért kérdezem....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- THE G-LAB Combo Tungsten Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)