Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tudom, hogy nem egyszerű és azt is, hogy az angol tudás szinte elengedhetetlen. Érdekes, hogy a neten olvasok angol oldalakat, angol fórumokon is ott vagyok, én fordítom a haveroknak játék közben a szorit, teendőt, útba is igazítok bármi inglisht, de ha valami angol nyelvű nyomtatott szöveg kerül elém, leblokkolok.
A matematikának mi köze a programozáshoz?

A hosszabb távú terveim között inkább az asztali programozás szerepel, mindig is az vonzott. Egyetemre is majd a Neumann karra akarok menni és azért vágnék bele mindebbe most, hogy ne úgy menjek oda, mint aki először lát SDK-t. "Programozni" programoztam Turbo Pascal nyelven, de a tudásom csak addig terjedt, hogy meg tudjak írni egy kisebb kémiai programot, ami rendszámra kiadta az adott elemekről egy rahedli adatot. Mondjuk az lenne az első dolgom, hogy ezt átdolgozzam és kibővítsem, az jó alap és gyakorlás lenne. A játék meg egy turn-based (pontosabban két karakter áll egymással szemben és körönként használják a skilleket) alapú RPG lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asztalos klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bittorrent topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó új, bontatlan csomagolású, garanciális Sennheiser Momentum True Wireless 4 aktív zajszűrős (AN
- Sony PS VR2 + ajándék állvány
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest