Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Pascal nagyon régi már, az alapok elsajátítására állítólag jó (én magam sosem írtam Pascal kódot, de látni már láttam), de utána érdemes továbblépni. Python jó lehet (ahogy előttem is javasolták), ha az egyetemre akarsz előre készülni, akkor C/C++ vagy Java (de C-vel én nem kezdenék, tapasztalat, nekem anno az volt az első nyelvem, nagyon szenvedős, ha nem vagy tisztába pl. a pointerek alapjaival). Szerintem Java vagy Python (vagy ha web, akkor TypeScript, vanilla JS-t nem akarsz
)Nálunk az egyetemen C - Java - C++ a sorrend (nem az említett egyetemeken tanulok, de a tanterv központi, szóval nagy eséllyel megegyezik)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hobby elektronika
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mini PC
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)