Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Hat szerintem ez tipikusan olyan amiben az egyetemi anyag nagyon de nagyon rossz. A js topik osszefoglaloja jo kezdet. De talan ez lenne a legjobb -> https://developer.mozilla.org/hu/docs/Web/JavaScript
-
válasz
Mercutio_
üzenetére
"Python miben jobb (ha jobb egyáltalán) és miben rosszabb, mint a JS?"
A Python jobban kitalált nyelv, mint a Javascript, de neki is megvannak a hülyeségei (pl. szerintem az OO szintaktikája erősen petalzuzus) illetve pont azért javasoltam a Typescriptet, mert az megjavítja a JS hibáit (vagy legalábbis jó részüket, mert hibátlan nyelv persze nincs).
"Igazság szerint ha lenne valami jól összerakott egyetemi anyag"
Ó, hát erre van az Udemy
Mondjuk pont olyat nem láttam, ami ilyen általános áttekintést adna a ma használt nyelvekről, de az egyes nyelvek tanulására vannak tök jó anyagaik, szerintem érdemes megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-6GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- Vegyes Retro Nintendo / Sega Játékok
- Bomba ár! Asus X555LA - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mondjuk pont olyat nem láttam, ami ilyen általános áttekintést adna a ma használt nyelvekről, de az egyes nyelvek tanulására vannak tök jó anyagaik, szerintem érdemes megnézni.