Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ha Te is szeretnéd kihozni a maximumot Xbox One konzolodból, akkor ahhoz elengedhetetlen lesz egy Xbox Live Gold előfizetés, amivel rengeteg extra lehetőséget érhetsz el.

    A Gold tagsággal rendelkezők például már nem csak egyedül, hanem másokkal, akár barátaikkal is kipróbálhatják kedvenc játékaik multiplayer- vagy kooperatív módját, ami mellett akár 75 százalékkal olcsóbban is vásárolhatnak az Xbox Áruházból. Az így megszerzett játékok örökre a felhasználó tulajdonában maradnak, bármikor törölhetőek-újra letölthetőek, illetve használatukhoz nincs szükség aktív Gold előfizetésre.

    Ezen felül az előfizetők automatikusan részesülnek a Games with Gold promóció kedvezményeiből, aminek köszönhetően szabadon válogathatnak a havonta frissülő ingyenes játékok kínálatából Xbox 360-ra és Xbox One-ra is (2-2 játék havonta, de a Backward Compatibility-nek köszönhetően mind a négy játék játszható Xbox One-on). Az így megszerzett játékok csak élő Gold előfizetéssel játszhatóak!

    Xbox Live Gold előfizetés időtartama: 2, 7 és 14 napos trial előfizetés -ezek elvileg (hallottunk már kivételekről) nem jogosítanak fel kedvezményes vásárlásra, illetve a GWG letöltésére sem!
    Ha teljes hozzáférést szeretnél válaszd az 1, 3, 6 vagy 12 hónapos előfizetést!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák