- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Akciókamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
senior tag
válasz
Találtgyerek #15 üzenetére
Ne is, mond. Imádom. Teljesen más világ. 3 monitort nem akertam össze rakni. G7bol amúgy sem lett volna olcsó. Én szépség hibásként vettem olcsón. Meg fóliás volt én szedtem le róla. Más liga bár drága mulatság.
-
Low Noise
senior tag
Jó, hogy jön egyre több OLED monitor, de ez a képarány túlzás, én 21:9-esre pályázok, csak még nem megfizethetőek számomra sajnos, de nagyon figyelem az OLED monitor híreket, mert már az első LCD monitorom óta ( 2009 addig kitartottam CRT mellett) útálom az LCD technológiát, a QLED az még mondjuk elmegy, de az is messze van az OLED-től.
-
törölt tag
Bármit, ami támogatja a képarányt. Szerintem szimulátorokhoz lehet a legjobb, de itt van egy gyűjtés mindenféle játékkal. Az r/ultrawidemasterrace subon első kézből is biztos van többféle 32:9-es tapasztalat.
-
Akula
őstag
Jó a hasonlat: szörnyeteg.
Magyar magán ortopédusok szövetségének ajánlásával...
Milyen játékot lehet ezen játszani? Gondolom, valami távolugrós sportolósat. Fut, fut, fut, gyorsabban fut, még gyorsabban, szökken, szökken, homok. És végig lehet követni a pályán. -
fecke78
senior tag
Ez sehogy sem gaming monitor, de ezt a cikkíró is tudja ...
-
Dr. Akula
félisten
"A kijelző felbontása 5120x1440 képpont"
Lassan eljutunk az 5000x1 pixeles LED sorig... Ez a monitor tipikus példája annak, hogy lehet minél kevesebb anyagból minél nagyobb inch számot ráírni a dobozra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Project 491C a QD-OLED monitorok táborát erősíti.
- Autós topik
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új 27 -os QLed Gaming ívelt monitor
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest