- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hobby elektronika
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
Hirdetés
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Az utóbbi évek leginnovatívabb mini PC-je készül
ph A Lunar egyben kínál szinte mindent, de amúgy tényleg szinte mindent.
-
Ez lehet az Infinix “szupervékony” mobiljában
ma Hot 50 Pro+ névre hallgat a 7 mm-nél vékonyabb készülék, megvan, milyen hardver hajtja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Fú, a sima Unlimiteddel sokat játszottam, (a kettő nem tetszett a fizikája miatt), így vártam ezt is , de itt a trélerben nagyon béna a kocsik mozgása
A kinézettel nincs baj. -
GreatL
őstag
Nekem a grafika tetszik, de a kamerák, meg a mozgások... félek ez megint max. középszerű lesz. Akkor meg már inkább a Forza Horizonos hülyeség, 3-4-5...
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
callmeakos
veterán
A korai kiadás már napok óta játszható, az alap verzió két nap múlva debütál.
Vagy inkább nem játszható. Én aktívan követem a megjelenést, majdnem elő is rendeltem, de milyen jól tettem, hogy mégse. Az, hogy katasztrofális start, az még enyhe kifejezés. Az egy dolog, hogy a szerverek azt a minimális embertömeget se bírták el, akik előrendelték a játékot az egy dolog, de pl. A konzol kiadás olyan hitványra sikeredett, hogy jelenleg egy előző generációs játék jobban és szebben megy, mint ez. Az csak hab a tortán, hogy a fejlesztők semmilyen nyílt bétát nem tartottak, a zárt bétában is hetekkel korábbi buildeket tettek be, és nagyon elhanyagolható mértékben hallgattak a visszajelzésekre, és csak azokhoz nyúltak hozzá, amik a leghangosabbak voltam (a külső kameranézet statikussága, illetve a belső nézet kormányanimációja, illetve fejlesztett fizika, de ez az eddigi tapasztalok alapján ez elhanyagolható). És a legdühítőbb, hogy kicsit érthetetlen módon megpróbáltak már a megjelenés előtt maszatolni, hogy kiadtak több évados frissítésterveket, illetve visszahozzák a TDU2 térképét, ami mind szép és jó, de nem ezek a prioritások, amikor maga a játék sincs kész. Csak gondolom annyit halasztották a megjelenést (ha jól emlékszem tavaly kellett hogy megjelenjen csúsztatásokkal eredetileg), hogy a pénzemberek valószínüleg nem tűrtek több halasztást, és ki kellett adni a játékot úgy, ahogyan most fest. Az meg sajnos nem jó.Attól tartok, hogy ez a cím is megy a süllyesztőbe ilyen megjelenéssel, holott azért vannak nagyon is pozitív részei a játéknak.
All→M8
-
homerhamm
addikt
Ez még Xbox 360-ra is kijött?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #3 üzenetére
Elvileg játszható, de ahogy írtam is vannak vele gondok
Live-Die-Respawn
-
Kayn
csendes tag
A PS5 változat szörnyű állapotban van. 5.-dike óta játszhatnak (nem játszhatnak) akik Gold Edition vásároltak.(Ha sikerül egyáltalán login-olj) ha megpróbálsz egy single-player eventet elindítani, némi töltőképernyő után "Lobby timeout", gyakorlatilag nem tudsz haladni a játékban. PC-n jobb a helyzet, bár ott a játék teljesítményével vannak komoly gondok (PS5-ön meg úgy néz ki mint egy PS4 játék és a framerate egyáltalán nem stabil).
Na vajon mi lesz a játék szervereivel mikor 12.-dikén, mikor mindenkinek elérhetõvé válik a játék, megtöbbszöröződik a játékosok száma, ha azon kevés emberekkel nem bírt el akik Gold Editiont elővásároltak
Nagyon örültem a Test Drive reboot-nak, de eddig nagyon nem úgy néz ki hogy felvenné a harcot a Forza Horizonnal, The Crew-val. Azok alapján amiket most látok (tragikus launch), illetve amit a PC-s Betában tapasztaltam, egyenlőre nem vettem meg a játékot, szerintem teljes áron nem is fogom.[ Szerkesztve ]
-
Kayn
csendes tag
Always-online, live service játék. Sajnos egyre több az ilyen.
Gondolom azért (is) erőltetik ezt egyre jobban hogy a kalózkodást, csalást kiiktassák. Csalás alatt gondolok pl. olyanra hogy valaki Cheat Engine-el vagy hasonló szoftverrel végtelen pénzt ad magának, mintsem mikrotranzakció formájában vásároljon magának dolgokat a játékban, vagy éppen megvásarolja a DLC-t.
Persze ugyanez a játék vègleges halálát fogja okozni 5-10 év múlva mikor lekapcsolják a szervereket (pl.The Crew 1, meg még sok más)[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
És ez mennyire valós, általános scenario?
Ennyire boomer vagyok, hogy 1 gépen játszom egy játékkal, nem össze-vissza bárhol?#9 Kayn
Persze ugyanez a játék vègleges halálát fogja okozni 5-10 év múlva mikor lekapcsolják a szervereket (pl.The Crew 1, meg még sok más)
Igen, pont ez az egyik bajom az always online játékokkal.
És single playerhez nem kell a live service, mert minek? -
Kayn
csendes tag
Nem teljesen valós, cloud save minden játékban van már manapság, tehát nem csak lokálisan hanem a felhőben is elérhető a mentésed. Ha egy másik gépen (vagy éppenseggel mondjuk a Steam Deckeden) letöltöd a játékodat, szinkronizál a felhővel és a másik gépről is ott tudod folytatni ahol abba hagytad. De ez nem teszi feltétlenül always-online-á a játékot. Ha van internet szinkronizál, ha nem akkor nem, csak mikor lehetősége van rá.
Hát manapság ez a divat hogy megjelenéskor megkapod a játék felét, a másik felét meg lassacskán, apránként update-okkal.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
a valós scenariot nem arra értettem, hogy van-e a játékokban ilyen,
hanem arra, hogy az mennyire valós, hogy az ember több gépen is játszik egy játékkal. Mennyire van valós igény az always online-ra ?
Bennem meg se fordulna, de nyilván, akinek több eszköze van otthon (akár az említett Steam Deck), és sokat is játszik, ott jogos igény lehet, hogy amit előtte este a tévén nyomott a konzolon/PC-n, azt a buszon is folytathassa másnap napközben.
De ehhez én már öreg vagyokA cloud savingben a bizalmamat ott elveszítettem, amikor mobilon játszottam csomót egy játékkal, telefont váltottam, de hiába léptem be a playbe a játékból, 0-ról kezdte a játékot, nem bírtam folytatni. Hát, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Kayn
csendes tag
Hát az biztos kellemetlen volt. Mobilon én nem szoktam játszani, azt hittem ott is mindenedet tárolja a Play Játékok. De ezek szerint az nem olyan megbízható.
PC-n nálam Steam-nél nem szokott gond lenni. Jelzi melyik játéknál elérhető a Cloud Save (utóbbi 6-8 évben gyakorlatilag mindnél, teljesen offline játékok esetében is). Ha van internetem, akkor mikor kilépek a játékból szinkronizál a felhővel. Ha valami okból nem tudott akkor jelzi hogy nem "naprakész" a Cloud Save. Ha így indítok játékot megkérdi hogy a lokális vagy a Cloud Save-t töltse-e be, mellette dátummal hogy mikoriak a mentett elemek. Hasznos tud lenni, ha mondjuk előveszek egy játékot amivel évekkel ezelőtt játszottam utoljára, onnan tudom folytatni ahol abbahagytam (ha pedig nem azt akarok akkor természetesen ott az Új játék opció). Sőt, mentett is már meg engem Shadow of the Tomb Raider esetében, ahol valószínűleg az idióta Alt-F4-ezésemmel sikerült korruptáljam a mentésemet Cloud-ból lekértem az egyel korábbi mentést és minimális veszteséggel folytathattam ahol abbahagytam[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz callmeakos #3 üzenetére
Attól tartok, hogy ez a cím is megy a süllyesztőbe ilyen megjelenéssel, holott azért vannak nagyon is pozitív részei a játéknak.
Az a baj, hogy a maga módján a TDU halva született. Az első két rész az Atari helyzete miatt, aztán láttuk mi lett belőle mikor a fejlesztők átmentek az Ubisoft-hoz és kijött a The Crew... Most meg a KyloTon eleve hátrányos helyzetű, ha a WRC-ből indulunk ki.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Kayn
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #14 üzenetére
A Crew játékok szerintem abszolút sikeresek. Én nagyon szeretem őket, sok ismerősnek ajánlottam és nekik is tetszettek.
-
Kayn
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Ez igaz, bár szerintem érzik bennük mélyen picit a TDU DNS De sajnos Ubisoft elvárásainak kellett megfelelni egyúttal.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sajnos a The Crew sokkal inkább Driver mint TDU... Főleg a fizika. De TDU-ba sokminden volt, ami már a TDU2-be se működött utána a TheCrew meg egyenesen kidobta az ablakon. Ilyen volt egyebek mellett a következetes tuning és a fordulatszám-határoló. TDU1-be addig ment a kocsi, míg a motor elpörgött a határolóig. TDU2-be már konkrét értékek voltak, ahol falba ütköztél. Volt autó, aminél a max tuning mellett teljesen felesleges volt a 7. sebességfokozat, mert már 6-ba elérted a végsebességét.
A TheCrew meg homlokegyenest kidobta a következetességet az ablakot és amint bármilyen tuningot applikáltál a kocsira, onnantól kezdve az autó adatai eltűntek és ilyen 4-jegyű e-péniszek jelentek meg a helyükön, ahol a 7000 erősebb/nagyobb a 6500-nál és abszolút nincs semmi jelentősége, hogy az előbbi egy Fiat 500-as az utóbbi meg egy LaFerrari...Sub-Dungeoneer lvl -57
-
BiP
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #18 üzenetére
A júniusi demót le lehet valahonnan tölteni, kipróbálni?
Steamen már nem elérhető, máshol meg nem találtam. -
BiP
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #20 üzenetére
Oké-oké, 1 hét volt, tudom, csak hogy esetleg elérhető bárhol? Nem hivatalos forrás is érdekel. Szeretném kipróbalni, még ha béta is volt, de lemaradtam róla.
[ Szerkesztve ]
-
Kayn
csendes tag
Mivel always-online a játék így a kalóz útvonal kilőve.
Szerintem nem lesz túl sikeres a játék eladások terén. Valószínűnek tartom hogy fognak csinálni ilyen pár órás demót/trialt csak hogy több ember kipróbálja/ potenciálisan megvásárolja, akárcsak a The Crew Motorfesttel is csinálták. -
TESCO-Zsömle
félisten
Na igen, az 5300-as csúcs játékosszám elég sovány. Ha ezzel nem tudnak mit kezdeni, úgy földbe áll a cucc, mint a gerely.
Mondjuk ha azt vesszük, a Crew Motorfest 3k-t tudott, de az nem steam only.
Ezekhez képest a Horizon 5 egészen más szörnyeteg 81k-val, szintén steam-en kívüli beszerezhetőséggel...Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P16, 12850HX (16/24 mag/szál), 96 GB RAM, RTX A1000, Garancia 2026 januárig
- Creative Sound BlasterX G6 - Alza Garanciás még 21 hónapig
- Dell Latutide E7280 i5 - i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple TV 4K 3.Gen 64GB Wifi /// Számla + Garancia
- MacBook Pro 13 (2020) A2251 EMC3348 27% 13.3" Retina IPS i5-1038NG7 Iris Plus 16GB 500GB gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen