Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sleve
tag
-
aXXon
őstag
-
Nimrod
addikt
Ma bedobták a PR szórólapját. A véleményem csak ennyi:
Hát ezt a szennyet!
-
aXXon
őstag
esetleg van itt kecskemeti pr-es?
tapasztalatokra lennek kivancsi 
-
Kanya
csendes tag
csak videó meg hangkártyát kell feltenniük rá.. enyémeket direkt nemismertettem fel h nelegyen gond.. de köszi a választ!
-
Lortech
addikt
Azon a hálókártyán, amelyiken eddig a net volt, dhcp-t kell beállítani (illetve hagyni a beállítást, mert alapból úgy van), ennyi az egész. Nincs pppoe, a modem és a hálókártya alapján azonosítódik az előfizető, és kapja is a megfelelő ip címet automatikusan.
(Egyébként hogy raktad újra a rendszerüket, ha csak a vinyójukat vitték? Vagy az egész gépét elvitték vagy esetleg tökéletesen ugyanolyan gépetek van? Gondolok itt arra, hogyha a te gépedben ( ami valószínűleg különbözik az ővéktől) raktad újra a rendszert, akkor komoly gondok adódhatnak, mikor berakják az ő gépükbe )) -
Kanya
csendes tag
hi!
..tesóméknál pres kábelnet van és a vinyjukat elhozták hozzám újratettem a wint rajta és kérdsem azlenne hogy amikor visszateszik a gépükbe az internetet hogyfogja felismerni az xp?..
..ha bedugják a gépbe a kábelt felismeri magától és működik a net vagy állítgatni is kell vmit?..
..nekemitthon mikronetem van tudnékneki segíteni beállítani a dolgokat csak azérdekel h simalesz-e vagy állítgatni kell-e mert akkor vki leírhatná h miket (teszem azt dns ip felhnév jelszó).. mert ő nemtudja mert nemért hozzá, szerelő csinálta ezelőtt és nemtud nekem semmit mondani róla.. énmegugye soseláttam kábeles netet nemtom hogyműxik mereddig isdn adsl meg mikronet volt a kezemalatt..
remélem érhetően fogalmaztam.. előreis kösz a segítséget! -
Lortech
addikt
1000FT-ért nem fogok cirkuszolni, és szerintem arra lenne szükség, hogy elismerjék. Örülök, hogy most ok, bár tegnap este 5-től 9-ig nem tudtam elérni a dns szerveremet, pedig működött, mert több ismerősnek is ugyanez, és nekik semmi gond nem volt vele.
Már semmi más nem tart itt, csak az olcsósága. -
Lortech
addikt
Hehe, de qrvajó, net nélkül maradtam az ünnepekre. Szerdán éjszaka elment, még a modem se világított rendesen, csak a felső két led, beszéltem az üfsz-tal 4szer, és többszöri igéretük ellenére sem bírtak kijönni megnézni. Addig terjedt ki a nagy supportjuk, hogy minden alkalommal elmondták, hogy majd a kollégák nézik onnan, meg kapcsoljam ki be a modemet, és majd kijönnek nemsokára.
Elmondtam a problémát, a hálózat jó, gatewayt el tudom érni (ha beállítok fix ip-t ), mégsem kapok a dhcp-től ip-t, dns szervert így nem használhatok, hiába tudom a címét.
Most ott vagyok, hogy egy proxy szervert felnyomtam egy velem egy subnetben lévő gépre, mert azt el tudom érni, és így írok most is.
Kellemes karácsonyt nekik.
-
Mopar426
tag
Nekünk idén nyáron csinálták meg az egész rendszert újonnan , hogy netezni is lehessen.Mondom előfizetek.Minden fasza csak az nem , hogy online játékok játszhatatlanok.2 percenként dobálja be a connection interrupted szöveget.Ennyit erről.Nem tudom mi lenne ebben olyan nehéz dolog , hogy megcsinálják.
-
Sheol
aktív tag
''Amúgy remélem mindenkinek feltünt, hogy a -5% áfát benyelik..''
Most, hogy mondod, eszembe jutott valami.
Múlt hét csütörtökön voltam az üfsz-on, váltottam a legkisebb csomagra.
Kérdeztem, hogy az árak változnak-e, erre mondja a nő, hogy ''áááá nem változnak, az 5% fedezi az egyébként esedékes áremelést''.
Szal, hidd el, megvan itt mindenre a jó kis magyarázatuk, és én már csak nevetni tudok ezen.
Ezért a szolgáltatásért én nem fizetek 10 eFt-ot, ami nagyon kell, lejön 60K-val is. -
ottek
csendes tag
''Dunaharasztiban hasít, mint állat''
Hát azért ez erős...még nem vettem észre... (bár talán azért vagyok érzékenyebb mert ''elvileg'' a leggyorsabbra fizetek elő)
Amúgy remélem mindenkinek feltünt, hogy a -5% áfát benyelik...dehát hiába a kistérségekben nagyobb az infláció...mint pl Bp-en, ahol a Chello csökkenti az árat...dehát ezen már meg se lepődők...
-
-
Kokkantas
senior tag
Na mostlett tele a t*köm a netükkel. A latency olyan nagy,h az online játékok játszhatatlanok.
Folyamatosan dobál le mindenhonnan.
Pedig amikor a netet bekötötték akkor minden jó volt.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Na ok, de én is írtam az üfsz-nak, csak b@asztak válaszolni.

Nem rossz nálunk az 512/128. A letöltés 60körül van átlagban, de ehhez a feltöltést szábályozni kell olyan 10k körülire, ha nem töltesz fel nagyobb mennyiséget, akkor egész jó csomag, max olyan 100kb körül lehet elérni uploadban felénk.
Más: azt láttátok, hogy fix ip cím helyett dinamikus lesz? Ez engem elég kellemetlenül érint sajnos.
[Szerkesztve]
-
Sheol
aktív tag
Igazam is lett, nem kellett volna paráznod.

Azért kell megkérdezni az ügyfélszolgálatot, hogy ne érjen meglepetés.
Ui.: Tényleg, Lorti, neked a legkisebb csomag van ha jól emlékszem.
Én is át akarok állni arra.
Mondj már róla pár szót, 64 K-val jönnek a cuccok, stb.?[Szerkesztve]
-
Lortech
addikt
-
Sheol
aktív tag
Ahogy néztem a 2006-os ÁSZF-et, se nem növelik a sebességet, se olcsóbbak nem lesznek a csomagok.

Pedig a TvNetWork-ösek már jóval olcsóbban/gyorsabban neteznek.
Igaz, már külön cégről van szó, de mégis rossz ezt látni, hogy az egykori anyacég sokkal kedvezőbb feltételeket kínál.
Amúgy meg az ÁSZF-ben benne sincs, hogy 1 éves hűséggel mennyibe kerülnek a csomagok.
Lamer banda.
Ügyfélszolgálatos nőci azt mondta, hogy nem változnak az árak...remélem legalább ez igaz lesz. -
Lortech
addikt
Most volt egy kellemes kis 6órás leállás, hogy b@***k meg.
-
sleve
tag
Van ezeknék vmi helpdesk amit nyitvatartási időn túl is lehet hívni?
-
Nimrod
addikt
Gyorsan ment ez a szerver konfig...

Itt nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz még kábel, pedig erre az évre ígérték. Várok, meglátom másoknak mi lesz a véleménye róla, utána eldöntöm, megéri e bármimet is lecserélni, vagy megrendelni pl. még egy nethozzáférést a jelenlegi mellé. Az árakon van a hangsúly.
-
bigalexander
csendes tag
Üdv
Lehet ,hogy egy falurol (ez már város)beszélünk de itt detto ugyanaz.
Erösen gondolkodtam a netükön de mostmár meggondolom.A tájékoztatásuk
meg csapnivalo.A weblapjukon levö utolso tájékoztatásuk juniusi,pedig mondták
,hogy folyamatosan tájékozodni lehet.Azota már forumjuk sincs.
Hát elveszik az ember kedvét a szolgáltatásuktol.(pedig még nem is szolgáltatnak itt)
Üdv
ig -
Nimrod
addikt
Itt nem lesz föld alatt, az tuti. Elkezdtek aszfaltozni pár utcát és ott nem fogják engedni, hogy bárki is megbontsa, volt is felhívás asszem, hogy gázt, csatornát bevezetni aki akar még most tegye meg, utána már nem engedik. Mellesleg az egyik node szépen áll kint a puszta közepén és ennyi, a burkolat szigetelő szalaggal van összefogva, simán ki lehetne belezni, ha lenne benne valami használható, aztán lesheted a neted/VoIP/térfigyelőd.
-
Nimrod
addikt
Ja igen, még a nyáron amikor láttam kábelezni kis ''falumban'' a PR-t írtam nekik mailt, hogy milyen tempóban várható a kábelezés. Azt írták, hogy év végére az egész települést be fogják kábelezni, ahogy az idő engedi. Csinálgatták is egy darabig (tucatnyi áramszünettel karöltve), de most teljesen leálltak, sehol semmi. Hiányzik a fenének.

-
Nimrod
addikt
válasz
shabbarulez
üzenetére
Tippelhetek a két szolgáltatóra? UPC és Matávkábel (T-kábel)?
-
Nimrod
addikt
válasz
shabbarulez
üzenetére
Pardon, úgy valóban több cég van ha azokat is ide számolom, ahol a falu fő utcáján végig van húzva egy silány kábel, ilyenhez nekem is volt szerencsém, nem is fizetett senki érte, mert nem tartották karban és mindenki megunta aki addig fizetett. Ez a cég se lesz különb, csak annyi a különbség, hogy több településen hülyíti a népet.
-
shabbarulez
őstag
Több száz kis szolgálató van országszerte, szóval ez teljesen rendben van.
HBO oldalán van egy nem épp teljesen lista azon szolgálatókkal akikkel szerződésben állnak, lapozgasd: [link]
Egyébként TvNetWork sem egy kifejezetten nagy cég: [link]
idézek:
A piacon két nagy kábeltévé szolgáltató van, 60-70 százalékos részesedéssel, a maradék 30 százalékon több mint 500 szolgáltató osztozik. Tavaly a cég internet-előfizetőnek száma 8.251, a kábeltévé-előfizetők száma pedig 21.885 volt. Az idén 17 ezer internet- és 33 ezer kábeltévé-előfizetővel számol a társaság. -
Nimrod
addikt
válasz
shabbarulez
üzenetére
Ez egy vicc. ''...CATV piac első 10 szolgáltatója között található...'' Pardon, van egyáltalán annyi? ''...Előfizetők száma több mint 38 ezer...'' Erre no comment. És a finálé, VoIP légkábelen.

-
Derrrick
tag
válasz
shabbarulez
üzenetére
Ki a tulajdonosa ennek a PR-Telecom-nak?
-
tusi74
őstag
Ma délben 1 órás, este közel 3 órás net kimaradás volt. Kezd nagyon elegem lenni.
-
shabbarulez
őstag
Eddig még nem írtam senki, de PR BIX-en saját portot vett.
[link]
Úgy tűnik a TVN-től való elszakadás tovább folytatódik. Először kezdték a ktv hálózat függetlenesedésével, aztán lettek saját netes csomagok, most már van saját BIX port, nem lepőd meg ha idővel a bérelt vonali csatlakozásuk is függetlenedne. -
t_ferenc
őstag
hali mindenkinek!
nekem jászapátin kellene nat és már nézegettem a pr-telecom ajánlatait. a PR384-es csomagot néztem ki a kínálatukból. otthonra kellene a szüleimnek lecserélni a betárcsázós invitel netet.
mik a tapasztalatok? -
sleve
tag
Ennyire szar ez a pr-telecom? Pedig most akarok váltani erre a fibernetről.

-
Nimrod
addikt
válasz
Varga Csaba
üzenetére
Tildy bújj elő.

-
Sheol
aktív tag
Ebben a pillanatban amikor ezt írom, összesen 60 K-t sikerül kipréselnem letöltési sebesség címszóval.

Nesze neked 2 Mbites csomag, ennyi erővel a legkisebb csomagot is előfizethetném, így meg fizetek majdnem 2x annyit.
Komolytalan egy társaság ez, amióta sávszélemelés volt, huzamosabb ideig sosem volt stabil 2 Mbit... -
Varga Csaba
aktív tag
A legszebb csak az volt, amikor az ügyeleti telefonszámon b*****k felvenni a telefont, amikor hangüzenetet hagytam arra mégjobban sz***ak.
Mindez olyan karbantartás címén keletkezett üzemszünet miatt amiről az égadta világon sehol nem szóltak.
Az hogy a honlapjuk olyan tré amilyen, az egy dolog, de hogy ez a korlátolt banda arra képtelen legyen, hogy egy értesítést kitegyen, hogy figyeljetek parasztok ekkor és ekkor drótozzuk a netet szóval legyetek türelemmel, hát az már mindennek a teteje!
Múlt hét hétvégén péntek este 11-től szombat délig nem volt net.
Aztán pedig vasárnap este 8-tól másnap reggelig.
A pikantériája a dolognak csak az volt, hogy valami isteni csoda folytán felvette az ügyeleti munkatárs és letette a nagyesküt, hogy a karbantartásokról mindenkit értesítettek illetve a jelenlegi (este 8-as ) üzemszünet sem tart 1,5 óránál tovább.
Ennek dacára a postafiókomban lévő 09.16.-i méljük összevissza a 09-19-i karbantartási szünetről ad értesítést és jelen soraim írásakor sem működik rendesen a net.. több esetben 100% packetloss a pingelés eredménye...
Holnap már előre látom, hogy kellemetlen perceket fogok szerezni az ügyfélszolgálatnak.....
De ha ők így állnak hozzá akkor én meg úgy! -
Lortech
addikt
Beszüntették szeptember közepén a PR-es fórumot, nehogy valaki esetleg rosszat írjon róluk - jah, túl sokat írkáltam úgy látszik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként két hete hétvégén hazajöttem koliból, és látom, hogy az ip címem megváltozott, állíthattam mindent át, emellett több órás leállások voltak. Ezekről az apróságokról persze elfelejtettek tájékoztatni. Most, mondhatni elégedett vagyok, alacsonyak a pingek, és a sávszélesség is közel annyi, amennyinek lennie kell.
szerk: bár ez csak a 512/128-as csomag
[Szerkesztve] -
lameone
csendes tag
Beszüntették szeptember közepén a PR-es fórumot, nehogy valaki esetleg rosszat írjon róluk
Az ÁSZF-t meg megint módosítják...
Ilyen sz@r még nem volt a net, 2Mb/768-as elvileg a csomag de max 1024/512-öt
elérni már hetek óta...pingről ne is beszéljünk...Nemtom, ki hogy van vele, de én az augusztusi ''sávszélemelésből'' semmit nem éreztem, sőt...
Van valakinek 1024/512 csomagja itt a Csepel sziget környékén? Mennyi a tényleges sebesség? Nem lennék meglepve, ha ugyannyit tudna mint a 2Mbit-es csomag, csak kevesebbért...fakkk PR -
Sheol
aktív tag
válasz
Varga Csaba
üzenetére
OK, részemről is utolsó OFF.
''Kezdjük azzal, hogy te kezdtél el gúnyolódni, egró nem én voltam először kioktató!''
Hát ezzel pont elismered, h nem én voltam először kioktató.
Még csak gunyoros sem voltam, pusztán ugrattalak, amit a smiley is jelzett.
Sajnálom, hogy nem vetted a lapot.
Amúgy szerintem illik elolvasni egy fórumot, mielőtt hozzászólunk, pláne ha ilyen rövid.
Szóval ha elolvastad volna ezt, vagy akár a PR saját fórumát, akkor láthattad volna, hogy ezt az 50 GB-os problémát már teljesen kiveséztük, mint ahogyan azt is, hogy 2005-ben már nem lehetett forgalmat mérni a TvNetWork oldalán, sőt sehol sem.
Nincs veled semmi problémám, sem személyes, sem személytelen, de miért is lenne?
Nem haraszti vagyok, pedig megihattunk volna egy sört.
-
Varga Csaba
aktív tag
Részemről utolsó OFF TOPIK hozzászólás!
Kezdjük azzal, hogy te kezdtél el gúnyolódni, egró nem én voltam először kioktató!
Akkor miért kéne megsértődnöd ha visszakapod???
Rendben tényleg elírtam..
De te továbbra sem ''szabályosan'' offolsz!
Tudod! (az alapelvek)
Ha személyes problémád támadna velem a továbbiakban, javaslom hívj fel (adataim) és majd személyesen rendezzük a nézeteltéréseket egy találkozó keretében (már amennyiben te is haraszti illetőségű vagy) mert ezzel felesleges a topikot terhelni.. -
Sheol
aktív tag
válasz
Varga Csaba
üzenetére
OK. ha már kioktatás, akkor én is tennék egy megállapítást.
Megtanulhatnád a szolgáltatód nevét jól leírni, hiszen már csaknem 1 hónapja az előfizetőjük vagy.
Segítek: PR-TELECOM Rt. a neve. -
Varga Csaba
aktív tag
Én pedig gratulálok neked hogy még nem tanultad meg használni a fórumot...
Ha egy topikban nem a topikcímhez kapcsolódó hozzászólást teszel akkor azt az OFF TOPIK kapcsoló segítségével jelzed....
Ajánlom szíves figyelmedbe az ALAPELVEK gondos áttanulmányozását....
JA és végül, de nem utolsósorban mivel 2005.08.19.-e óta vagyok a PR-TELEKOM előfizetője szó sincs 9 hónapról....

''Kapufa Mester? Kapufa???''
-
tildy
nagyúr
Bocs ne haragudj, de ekkora sikerült összeraknom anyámék gépét.
Nesze neked ilyen 11:06os ping:
Microsoft Windows XP [verziószám: 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.
C:\Documents and Settings\anya>ping index.hu
index.hu [217.20.131.2] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:
Válasz 217.20.131.2: bájt=32 idő=38 ms TTL=59
Válasz 217.20.131.2: bájt=32 idő=60 ms TTL=59
Válasz 217.20.131.2: bájt=32 idő=38 ms TTL=59
Válasz 217.20.131.2: bájt=32 idő=70 ms TTL=59
217.20.131.2 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0 (0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 38ms, maximum = 70ms, átlag = 51ms
C:\Documents and Settings\anya> -
Sheol
aktív tag
válasz
Varga Csaba
üzenetére
Gratulálok, 9 hónap elteltével sikerült rátalálnod az 50 GB-os bejegyzésre!

-
Lortech
addikt
válasz
Varga Csaba
üzenetére
Volt már erről szó ebben a topikban is. Ez benne volt az eggyel régebbi ÁSZF-ben is, amióta korlátlan lett a net. Eddig nem tudok senkiről, akinek korlátoztak volna a sávszélét, én átléptem szinte kivétel nélkül eddig minden hónapban, de nem volt eddig semmi.
''Hogyisvanez???
Meddigkorlátlanvazze???''
Attól, hogy esetlegesen alacsonyabb sávszélre raknak, még korlátlan lesz a neted. -
Lortech
addikt
Nálunk ez így néz ki most, minden netes forgalom kilőve:
1, Útvonal követése a következőhöz: www.origo.hu [195.228.240.145]
legfeljebb 30 ugrással:
1 18 ms 13 ms 7 ms 10.8.0.1
2 10 ms 9 ms 10 ms IP-125-73.TvNetWork.Hu [80.95.73.125]
3 63 ms 41 ms 38 ms 10.100.4.42
4 83 ms 39 ms 19 ms 1.0.236.84.tvnetwork.hu [84.236.0.1]
5 * 227 ms 220 ms vl50.osr0-vhugo.net.telekom.hu [193.188.137.12]
6 * 91 ms * g4-3-0.core0-ip2.net.telekom.hu [145.236.85.13]
7 73 ms 20 ms 40 ms tenge1-2.core0.adatpark.hu [145.236.89.10]
8 21 ms 35 ms 40 ms www.origo.hu [195.228.240.145]
Az útvonalkövetés elkészült.
2,
1 17 ms 9 ms 10 ms 10.8.0.1
2 9 ms 10 ms 12 ms IP-125-73.TvNetWork.Hu [80.95.73.125]
3 85 ms 94 ms 92 ms 10.100.4.42
4 33 ms 20 ms 23 ms 1.0.236.84.tvnetwork.hu [84.236.0.1]
5 * 133 ms 253 ms vl50.osr0-vhugo.net.telekom.hu [193.188.137.12]
6 71 ms 68 ms * g4-3-0.core0-ip2.net.telekom.hu [145.236.85.13]
7 82 ms 73 ms 111 ms tenge1-2.core0.adatpark.hu [145.236.89.10]
8 83 ms 52 ms 39 ms www.origo.hu [195.228.240.145]
Tegnap volt egy kellemes négyórás leállás is. -
Varga Csaba
aktív tag
Hali Harasztisok,
Néztétek a PR új Internetes ÁSZF-jét???
Kezdenek a magenta szelek fújdogálni???
''csomaghoz rendelt sávszélességen átvihető adatmennyiség: korlátlan''
táblázat alján:
''50GB forgalom elérése esetén sávszélesség korlátozási, ellenőrzési jogosultsággal''
Hogyisvanez???
Meddigkorlátlanvazze???
Megnéztem (volna) a tvnetwork honlapján a forgalmamat de azt mondja a rendszer, hogy az ip-m náluk nem szerepel...
igencsak érdekes.. -
tildy
nagyúr
Múltkori ígéretem msot betartom, itthon avgyok, kipróbáltam:
ping origo.hu
origo.hu [195.228.240.145] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=17 ms TTL=121
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=12 ms TTL=121
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=21 ms TTL=121
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=15 ms TTL=121
195.228.240.145 ping-statisztikája:
minimum = 12ms, maximum = 21ms, átlag = 16ms
tracert origo.hu
Útvonal követése a következőhöz: origo.hu [195.228.240.145]
legfeljebb 30 ugrással:
1 6 ms * 6 ms IP-129.c-218.TvNetWork.Hu [62.165.218.129]
2 7 ms 8 ms 18 ms IP-161-73.TvNetWork.Hu [80.95.73.161]
3 7 ms 9 ms 11 ms IP-117-64.TvNetWork.Hu [80.95.64.117]
4 14 ms 10 ms 12 ms 1.0.236.84.tvnetwork.hu [84.236.0.1]
5 12 ms 12 ms 12 ms vl50.osr0-vhugo.net.telekom.hu [193.188.137.12]
6 * 13 ms * g4-3-0.core0-ip2.net.telekom.hu [145.236.85.13]
7 14 ms 21 ms 15 ms tenge1-2.core0.adatpark.hu [145.236.89.10]
8 15 ms 12 ms 17 ms www.origo.hu [195.228.240.145]
Az útvonalkövetés elkészült. -
Lortech
addikt
Nem titok, semmi hókuszpókusz, 512/128-as csomagnál több helyi előfizetés alapján amiket teszteltem, azt lehet mondani, hogy uploadot max 10K-ra le kell korlátozni pl netlimiterrel, mert másképp még böngészni sem lehet szinte, feltöltés mellett. A legjobb, ha ezt a 10K upot a hálózatos programoknál is beállítod, már amelyiknél lehet persze, hogy minél kisebb kilengések legyenek, mert ezekre reagál a legrosszabban a letöltési sebesség. Azt vettem észre, ha például hirtelen van egy löket/tüske az uploadban, mondjuk a max 16K helyett 40K, akkor másopercekig nullára lehal az egész hálózat. Mikor nem használod a netet letöltésre, akkor 10K-nál némiképp több is elérhető uploadban, ekkor érdemes feljebb tenni, de ez a sebesség változó. Max 110kbit körül mértem eddig.
Rengeteget teszteltem a ''nagy sávszélemelés'' óta, próbáltam mindenféle traffic shapinget, de azokkal sem tudtam jobb eredményt elérni. A magas pinggel, packetlossal meg a jóég sem tud kliens oldalon mit kezdeni szvsz.
[Szerkesztve] -
shabbarulez
őstag
Valahol a vége felé tuti túlterhelt lehet a hálózat, gondolom Sárospatak felé nem lehet túl nagy bérelt vonali kapacitása TVN-nek.
1 1 ms <1 ms <1 ms spool62-94-gw.gatesgroup.hu [195.56.192.94]
2 1 ms <1 ms <1 ms 213.157.180.193
3 <1 ms <1 ms 1 ms bix.tvnetwork.hu [193.188.137.77]
4 1 ms 1 ms 1 ms 84.236.0.2
5 35 ms 31 ms 40 ms IP-125-73.TvNetWork.Hu [80.95.73.125] -
Lortech
addikt
Az a borzasztó, hogy szabályozatlan feltöltés mellett még böngészni is lehetetlen.., nem mintha anélkül valami pattogós lenne. Ha nincs leszabályozva, akkor is kb ugyanannyi feltöltési sebességet lehet elérni, csak még a letöltésnek is annyi. Nemhogy max sebesség közelében, de gyakorlatilag 0 a sebesség. Én persze beállítom optimálisra a hálózatot, hogy a maxot hozzam ki az igényeimnek megfelelően, de aki nem konyít hozzá, az csak azt látja, hogy szar az egész, és a weblapjuk csodálatos fórumán sem méltatnak már hetek óta válaszra, mailről meg ne is beszéljünk.

Origo:
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=84 ms TTL=121
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=78 ms TTL=121
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=33 ms TTL=121
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=76 ms TTL=121
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=78 ms TTL=121
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=64 ms TTL=121
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=66 ms TTL=121
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=100 ms TTL=121
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=52 ms TTL=121
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=56 ms TTL=121
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=72 ms TTL=121
A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=69 ms TTL=121
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=77 ms TTL=121
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=80 ms TTL=121
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=65 ms TTL=121
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Összehasonlításképp Invitel adsl net esetén. Ide most jön a PR, de én le nem cserélném ezt. Nekem Opera Mail és Yahoo Messenger ment közben.
ping www.origo.hu
www.origo.hu [195.228.240.145] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=17 ms TTL=123
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=15 ms TTL=123
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=17 ms TTL=123
Válasz 195.228.240.145: bájt=32 idő=16 ms TTL=123
195.228.240.145 ping-statisztikája:
minimum = 15ms, maximum = 17ms, átlag = 16ms
Fontos lehet a sebesség is az összehasonlítás miatt:
920.4 kbits/s / 112.8 K bytes/sec
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Nem csináltam közben semmit, mirc, msn ment kizárólag.
Útvonal követése a következőhöz: www.origo.hu [195.228.240.145]
legfeljebb 30 ugrással:
1 7 ms 8 ms 7 ms 10.8.0.1
2 11 ms 8 ms 12 ms IP-125-73.tvnetwork.hu [80.95.73.125]
3 42 ms 80 ms 54 ms 10.100.4.32
4 * 118 ms 62 ms 1.0.236.84.tvnetwork.hu [84.236.0.1]
5 73 ms 115 ms * vl50.osr0-vhugo.net.telekom.hu [193.188.137.12]
6 * * * A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
7 87 ms 79 ms 78 ms tenge1-2.core0.adatpark.hu [145.236.89.10]
8 59 ms 50 ms 50 ms www.origo.hu [195.228.240.145]
84.236.0.1 pingelése 32 bájt méretű adatokkal:
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=53 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=103 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=84 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=95 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=92 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=79 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=105 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=132 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=107 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=82 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=94 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=62 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=101 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=90 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=51 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=81 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=78 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=104 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=34 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=82 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=70 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=47 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=48 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=92 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=118 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=30 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=18 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=77 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=100 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=71 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=113 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=85 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=102 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=67 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=65 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=96 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=73 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=46 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=42 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=141 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=99 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=52 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=80 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=38 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=49 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=91 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=70 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=72 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=60 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=79 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=83 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=53 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=56 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=61 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=86 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=87 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=45 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=113 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=69 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=101 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=74 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=111 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=44 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=102 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=46 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=96 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=33 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=109 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=104 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=59 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=89 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=36 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=64 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=47 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=76 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=88 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=98 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=69 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=108 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=52 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=100 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=98 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=116 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=94 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=89 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=85 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=55 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=133 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=117 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=105 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=87 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=63 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=110 ms TTL=61
84.236.0.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 127, fogadott = 114, elveszett = 13 (10% veszteség),
minimum = 18ms, maximum = 141ms, átlag = 80ms
És most nézzük úgy, hogy feltöltök, és nem szabályozom le a feltöltést:
84.236.0.1 pingelése 32 bájt méretű adatokkal:
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=658 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=891 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=1167 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=721 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=2148 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=64 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=196 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=114 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=292 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=254 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=60 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=605 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=580 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=577 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=705 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=1007 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=990 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=972 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=669 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=873 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=1315 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=1237 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=1062 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=718 ms TTL=61
Válasz 84.236.0.1: bájt=32 idő=622 ms TTL=61
84.236.0.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 27, fogadott = 26, elveszett = 1 (3% veszteség),
minimum = 60ms, maximum = 2148ms, átlag = 713ms
Sorry a hosszú hszért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- DOOM - The Dark Ages
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen alaplapot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a tv-m a fibertől van a netem meg a pr-tól (3 év fibernet után 2 hónapja álltam át). A letöltés stabil (kicsit jobb mint a fiber hasonló csomagja), szakadás a két hónap alatt egyszer volt de az országos
. A pingek szarok

tapasztalatokra lennek kivancsi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)