Hirdetés
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbyone
aktív tag
válasz hobbyone #5321 üzenetére
Végkifejlet
Újra felhívtam a főpostát. Nem a tegnapi hölgy volt a vonal túlsó végén. Bediktáltam a küldeményazonosítót. Megint azt jelezte, hogy nem érkezett meg. Azt mondta megnézi a postán is, és visszahív. Kb. 10 perc telt el. Közölte, hogy megvan: bemegyek-e érte 19:00-ig, vagy holnap kézbesítsék. Bementem. Elnézést kért.
[ Szerkesztve ]
-
-
optikus
senior tag
válasz hobbyone #6959 üzenetére
valoszinuleg az a szam volt, keress ra a neten.
en a foxpostal jartam ugy hogy 1 hetet kellett varnom mire lett szabad rekesz. hat nem kicsit voltam pipa, kozben meg kuldozgettek a jopofizos tegezos leveluket hogy a kisroka nem talal odut meg hasonlok. anyad.
az a baj az automatasokkal hogy hirtelen nepszeruek lettek de keves az automata igy csusznak a csomagok. legjobb kevesbe forgalmas helyre kerni (pl budapesten nem az alleeba hanam a bartokbelan levo benzinkuthoz vagy a fehervari uton a spar melle), igaz hogy tobbet kell menni erte de jo eselyel ott van szabad luk, mig a nagy forgalmuaknal nincs es varni kell.Buy books not gear.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Eladó Magnat Monitor Supreme 2002 fekete
- Kis méretű akyga felsőtápos ATX gépház
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest