Hirdetés

 • ponti_ak

  addikt

  Sikeres témaindítás, rögtön továbbítunk a fórumba...

  Megérkeztem, itt vagyok.
  Nem számít, hogy honnan jöttem, és az sem, hogy merre tartok. Körülöttem üresség. Vagy mégsem! Érzések tömkelege. Annyi minden új, és annyi sok érzés, hogy úgy érzem, ennyi minden 25 év alatt sem történt velem.

  Nem hittem volna.... hogy valaha is blogot nyitok.
  ....hogy egyszer vége lesz, és hogy képes leszek elkezdeni úgy élni, ahogy ÉN AKAROK.

  Annyira egyszerű, és kiszámítható volt minden. Talán pont ez volt a baj. Hogy nem volt semmi baj. Hát most keresek magamnak. De ez így jó, hiszem, hogy ennek így kellett történnie. Nem tudom, hogy mi jön ezután?! Jobbra fordul a sorsom, vagy pont ellenkezőleg? Ki tudja? Én biztos nem. Csak azt, hogy döntöttem. Életemben talán először. De nem bánom egy percig sem.

  Mert muszáj. Kell. Mindig. Különben csak hazugság lenne az egész. Úgy meg már szart sem ér....

  Őszintén remélem, hogy képes leszek értelmesen leélni az életem, és a ''régi'' énemből megtartani mindazt, ami becsülendő, ami érték. Tanulni a hibáimból, és továbblépni, amikor kell, amikor úgy érzem, hogy vége, nincs tovább.

  Körülmények:
  Ital: sör (Karlovacko - finom kis 1 literes horvát termék - enélkül bizony nehéz lenne most...)
  Étel: -
  Zene: Keane: Everybody's changing, This is the last time
  Smiley: nincs ilyen. Talán, ha az összes típust ideírom, akkor megközelítem az igazságot. De nem megy. Idő kell most.


  Jó éccakát.

 • ponti_ak

  addikt

  Hazaértem, végre. Friss levegő, finom ebéd, krumplis pogácsa... nyamm.. :D

  Persze nem lehet minden tökéletes, ezt lassan kezdem megtanulni: Most kivételesen a Volán szivatott meg.. :((( (múlt héten a MÁV rabolta el 4 kerek órámat a késéseivel). Veszprémben tököltem egy órát, mert a csatlakozást nem értem el. Hála a lepcses szájú nagyfejű sofőrnek, aki végigpofázta az utat, fehérvárig úgy kóválygott az autópályán, hogy többször is majdem sávot váltottunk.. :( ..mindezt kb 65km/h-s sebességgel.. ehh.. gratulálok.. :((

  Nah mindegy, a lényeg hogy itthon vagyok, és túléltem a tegnap estét. Nem volt túl jó érzés egyedül ágyba bújni a félig üres lakásban... :U Most még sokat gondolok rá... de majd, lassan elmúlik, elhalványul az érzés, hogy hiányzik. Nagyon megszoktam már, hogy mellettem van. Hiába no, 6,5 év sok idő...

  Kicsit jobban vagyok mint tegnap, és az is sokat segít, hogy ma délután grillezést csinálunk a barátokkal... alig várom már. Az idő is pompás, úgyhogy minden feltétel adott egy jó kis hús-sütögetéshez! :C Próbálok ésszel italozni azért, az utóbbi időben kicsit elszaladt velem a ló.. és nem csak a foci-vb miatt...

  Jó hogy vannak barátaim, akikkel mindent meg tudok beszélni. Sokat jelentenek nekem.

  [Szerkesztve]

 • ponti_ak

  addikt

  Vasárnap dél van, mindjárt ebéd. Tegnap sikerült elmondanom anyuéknak is hogy mi a helyzet. Nem lettek sokkal boldogabbak tőle, de azt hiszem felfogták, és megértették a lényeget.

  Az esti barbecue-party (ööö...bocs, inkább magyarul: grillezős hússütéssel egybekötött baráti összejövetel) nagyon jól sikerült, hála a jó társaságnak, és a finom kajának. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, szóval minden stimmelt. Régi iskolai sztorikat mesélgettünk, meg felemlegettünk egy pár munkahelyi pletykát is, és sokat röhögtünk. A legjobb az volt, hogy egy büdös szó sem esett a poitikáról, meg a hétköznapi nyavalygós témákról, amiktől egyébként a falra tudnék mászni.

  Pár embernek ismét sikerült meglepetést okoznom, merthogy szóva került az is, hogy éppen mit csinál most a párom... nem igazán tudtam a választ, de hazudni is hülyeség lett volna... ezért inkább röviden elmeséltem a szakításunk történetét, és ők pedig döbbenten néztek. Ez egy jó darabig még biztosan így lesz (általános - és egyébként teljesen természetes reakció pl: ''most szivatsz?!... neeem, ne hülyéskedj... ezt nem hiszem el... áááá... Te hülye vagy... komolyan... hhuuhhh... jaj... [és egyéb hangulatjelző fonémák]'' stb-stb).

  [konyhából Apu szólt: EBÉD!]


  .... folyt. köv...

 • ponti_ak

  addikt

  ... folyt köv...

  Ismét Pesten. A Máv rendszerint szivat, már nem is csodálkozom a fél órás késéseken. De legalább kevesen voltak, így kényelmesen utaztunk. :) A tegnap délután gyorsan eltelt a rokonság gépeinek javítgatásával, úgyhogy nem is nagyon volt időm gondolkodni.

  Aztán késő este lett, mire hazaértem, így kipihenni megintcsak nem sikerült magam igazán.. :U Majd ma este... Huhh, megint negyed 11 van... ajh, nem megy ez nekem, folyton leragadok valaminél. Net, TV (Korda mester póker-közvetítése nagyon jóhóó! :C), kaja, net, stb... Meg az agyalás... szerencsére most talán egy kicsit kevesebb.

  Pozitívumok: nem kellett megszakadnom a munkában, pedig hétfő volt.. + Bevásároltam (Tipp: az Interspar-ban van most finom narancs-őszilé-maracuja gyümilé, 219 egy dobozzal, nekem bejött.), lementem futni (régóta szerettem volna már, de mostantól rendszeresen lejárok...). Sőt, úgy látom elég sokan olvasták a blogomat is... :B

  Negatívumok: beszéltem az ex-szel, holnap reggel összefutunk, és visszaadja a maradék 1-2 cuccot is, ami még nála van Bár már túl lennénk rajta. MInél gyorsabban elintézzük a dolgot, annál könnyebb lesz. Nem akarom felkavarni, remélem Ő is így gondolja még mindig.
  Fáj a hasam! :O ...kellett nekem behabzsolni az összes otthonról hozott ennivalót.. :( Kicsit mértékletesebb is lehetnék.. nem vagyok elhízva, de azért a hasamról lemehetne 1-2 kiló... vagy inkább fel... mondjuk a mellkasomra, pl.. :DDD

  Nah, mára befejezem, jó éjszakát mindenkinek. Legkésőbb 11-kor bújjatok ágyba, én is azt teszem.
  Holnap nehéz napom lesz, érzem.

 • ponti_ak

  addikt

  Én, meg a 23:00 előtti lefekvés...na ennyit erről... :( De mostmár aztán tényleg lépek aludni, mert holnap megint olyan leszek mint a mosott sz@r... Szép álmokat, ponti_ak...

  ui: hopp, az előbb nem írtam, hogy az a fincsi gyümölcslé Bravo márkájú - eznemreklámvolt. Pont. TAKARODÓ!!!

 • ponti_ak

  addikt

  Ismét eltelt egy nap.

  Hasznosan telt, elmentem a tisztítóba az öltönyömért, kicsit sportolgattam is.. persze előtte napközben dolgozgattam, és végre mindenki számára kiderült, hogy ''jaj, Ti már nem vagytok együtt?!'' - kicsit fárasztó már mindenkinek elmondani... de mind1, majd egyszer vége lesz..

  Az előbb elolvastam a Nők, nőügyek topik mai, újabb hsz-eit is, és megintcsak magamra ismertem. Főleg Tildy helyzetébe tudom beleképzeni magam, mert kb ugyanez (volt) a tényállás nálunk is. Csak pont fordítva, merthogy én vagyok a fiú...
  Egyébként hasonlóképpen történt a dolog: 6,5 év, részéről odaadó, feltétel nélküli rajongás, és önfeláldozás. Én viszont ebbe belefáradtam, és nem akartam (most sem tudom) elhinni, hogy teljesen őszinte volt a ragaszkodás a részéről. Pedig érzem, hogy mindennél jobban szeretett... csak ez nem volt elég ahhoz, hogy végleg összekössem Vele az életemet. Én nem éreztem ugyanúgy.

  A mai napon történt továbbá:
  Tesóm és a barátnője is megtudták végre, hogy mi a helyzet (átjöttek, csináltunk valami kaját, iszogattunk is picit). Meglepődtek, de megértették. Beszélgettünk. Jó fejek.

  Egy 20 centis sáska (szöcske?) volt az ágyam fölött a sarokban... ma este nem alszom nyitott ablak mellett, az tuti.. (...mellesleg a 4- emeleten lakom.. hogy a fenéve került ide.. :F Nemtom)

  Álmos vagyok. Nyomás aludni!

 • ponti_ak

  addikt

  Nah, akkor a mai napom, címszavakban:
  6:25 - Telefon ébresztő - kinyomva...
  7:45 - Ébredés - affranc! Elkések! ...gyors(?) tusolás, vasalás, öltözködés...
  9:15 - Meló + PH! felváltva - ...semmi különös, csak a szokásos hülyeségek..
  11:40 - Kaja
  16:50-ig: Meló + PH!.. utána nyomás egyenest haza.... illetve mégsem, mert...
  17:30: Kisebb bevásárlás. kenyér, tej, sör, Orbit für Kinder :D stb...

  18:00 - 19:00 Itthon 1 kis net: PH!, IWIW, freemail, stb.
  19:00 - Telefon haza, meg 1-2 havernak... + UPC lemondás... ...minimum csomag rulez; mostantól 4rugó/hó megsprórolva --> hurrá!.. :)
  20:00 - 20:35 Futkározás... mindenki csak lötyögött ma is a pályán... vagy én vagyok túl gyors? :DDD ...mind1...
  22:00-ig - fürdés, TV, vacsi... szalonnás rántotta kis sajttal + 1 pohár tej. Mert a tej élet, erő, egészség....!! ...nna persze, a friss házi tehéntej esetleg, nem ezek az ultrapasztőrözött homogénezett löttyök...

  Most: PH!...
  Fél óra múlva: alvás.
  Kész, ez is a nap megvolt. Jó éjszakát.

  [Szerkesztve]

 • ponti_ak

  addikt

  Eltelt a hét.
  Igen, ha jól emlékszem, akkor pont egy hete indítottam újrára a ''Kedves naplóm...'' -at....

  Ezért (is, meg azért, mert lusta vagyok most többet írni...) kicsit pihenni hagyom a blogocskát.... majd vasárnap pötyögök valami érdekeset (he lesz)... de addig is irány a Balcsi... merthát elvégre nyár van, ráadásul nagyon meleg, és a siófoki Beach-house-on az idén is biztosan nagyon csinosak a lányok.. :))

  Holnap időben el kellene indulnom, úgyhogy Jó éjt, PH! népe, szép álmokat mindenkinek!

  ponti_ak

 • ponti_ak

  addikt

  Up! :D

  Bocsánatot kérek, kedves naplóm, de ma nem írok semmit neked, csak annyit, hogy holnap bepótolom a hétvégi történések leírását, megigérem!

  (Sorry, de ma este nézhetem utoljára a Korda mester által szenzációsan kommentált Poker bajnokságot, ugyanis holnap jönnek a UPC-s csúnya bácsik, és kikapcsolják a Sport1-et.. :( Remélem megérted.... nnah, vége a szünetnek... mennem kell...)

  Viszlát holnap! ;)

  [Szerkesztve]

 • ponti_ak

  addikt

  Szar napom volt.
  Pedig ittam rendesen ma este... Nem sokszor volt eddig ilyen, de hát van ez így.

  Utálom a képmutató köcsög emberket. Jó éjszakát.

  Holnap (lehet hogy) írok valami konstruktívabb hsz-t is , de jelenleg mindenki bekaphatja. Sorry, ez van.

  MOD: fákk jú  [Szerkesztve]

 • ponti_ak

  addikt

  Ajjaj,
  asszem kicsit kiakadtam tegnap éjjel... :U ...naná, persze hogy egy nő miatt... :)
  Persze volt más gondom is, csak még ez hiányzott a nap végére.. :(

  Ehh, nem baj, kialudtam magam, és mostmár minden OK. :) Úgyhogy neki is látok megírogatni az elmúlt néhány nap eseményeit, mert kissé le vagyok maradva...

  Szóval:

 • ponti_ak

  addikt

  Kedves naplóm,
  ...hmm.. :U Ez a Kedves naplóm olyan lányos, nem? De. Egy kicsit. Talán. Nna, inkább nem is használom többet… helyette ezentúl olyan lesz, hogy Hétfő, Kedd, Szerda stb… így legalább jobban tudom követni majd azt is, hogy mikor írtam utoljára - ha már egyszer nem sikerül rendszeresen, naponta pötyögnöm ide...
  Utoljára 2006_07_21-én Pénteken sikerült érdemleges post-ot írnom, ezért innen folytatom az én kis mesémet... ...ha megengeditek… ...és hát miért ne engednétek, hiszen ez az én blogom, Ti meg szeretnétek olvasgatni, ugye...? :)
  Szombat 2006_07_22
  Reggel koránkelés, 6:40-es Kaposvári buszra fel (sokan voltak), Siófokra le. A gyorsjáratra már nem kaptam jegyet, mert mindet eladták, amit lehetett..
  De nem baj, így is simán leértünk 9:15-re. 30 fok, szikrázó napsütés, Balatonpart, minden tuti.. :C
  Letelepedtem egy fa alá, és napoztam. Semmit nem csináltam egész nap. :) Azaz mégis: felhívtam Magdit, mert névnapja volt. Aztán még pár ismerőst, akik esetleg a parton lehettek.. de nem volt a közelben senki, így hát egyedül napozgattam tovább.... Felbosszantott, hogy nem lehet újságot kapni a strandon belül… bah... lusta voltam kimenni a strandról, meg a napijegyet is kidobtam, okosan... Már épp kezdtem volna unatkozni, amikor két monokinis cicababa telepedett mellém (kb 5 méterre tőlem). Nagyon helyes. Ne menjetek sehova. :D Esetleg néha fürdeni 1 picit... Párszor bementem én is, de elég meleg volt a víz. Kicsit ugyan hűsített azért, de 10 percnél tovább egyszer sem maradtam.
  Egy idő után eluntam a pancsolást, zenehallgatást meg a nézelődést, és kezdett iszonyúan tűzni a nap is, úgyhogy leültem az egyik pultnál, és kértem egy sört. Aztán mégegyet, és a harmadiknál már összehaverkodtam a pultos srácokkal.. :D Jó fejek voltak, forgalom se nagyon volt... bár azért délután 2 óra után megélénkült a part, fel-alá mászkáltak a jobbnál jobb csajok... nem volt rossz, de egy idő után ezt is meguntam, úgyhogy fogtam a cókmókomat, és hazaindultam. Estére szépen hazaértem a menetrendszerinti busszal, otthon minden OK volt.
  A hátam kicsit leégett, mert nem kentem be, de nem vészes (bár ma egy picit el kezdett hámlani a bőröm..).
  Vasárnap
  Semmi különös.
  Délután visszafelé Pestre szerencsém volt, nem volt semmi gáz az M7-esen, fél nyolcra már idefent ültem. Végre valami úgy történt a tömegközlekedésben, ahogy kellett..
  Hétfő-Szerda
  A hét eddigi részében nem sok minden érdemleges történt, leszámítva a tegnapi lakógyűlést (unalmas volt, mint mindig), meg hogy elmentünk iszogatni a Sote-koleszba annak örömére, hogy a heverom visszajött a nyaralásból. Kicsit fáradt is vagyok... Kicsit kevesebbet kellene innom.. bár ebben a melegben kell is a sok folyadék. :)) Csak hát oda kell figyelnem, és visszavenni kicsit, mielőtt totál alkesz leszek..

  Ja, közben rájöttem, hogy az a bizonyos nő nem túl komoly, csak azt hittem/képzeltem. :U De nem biztos, csak nem idegesítem magam miatta. Majd kiderül, hogy érdemes-e energiát fektetni az ügybe, vagy sem.

  Nem sietek sehova, időm, mint a tenger.

 • ponti_ak

  addikt

  Uhh, kicsit elhanyagoltam ezt a blogolást mostanában... alig találtam meg a topikot.. hiába, no, egy hét alatt sok minden történt mással is, nem csak Velem.. :))

  Kint szakad az eső, sötét is van, nincs kedvem semmihez... oké, akkor folytatom ezt a kis naplót már, ha egyszer belekezdtem... Hol is tartottam?
  Ja igen, megvan:
  2006_07_26 Csütörtök
  A kedd esti italozás után szentül megfogadtam, hogy _tényleg_ visszafogom a szesz-foyasztásomat. Örömmel jelenthetem, hogy sikerült. :C Ugyanis szerdán már nem ittam egy kortyot sem. Csütörtökre viszont sikerült összehozni egy laza estét megint. :DDD Ehh, ennyit az akaraterőmről.. :( Nem mondom, hogy sokat, de azért iszogattunk... elég olcsó helyet találtunk, és a társaság is tűrhető volt (...de basszus, lassan kezdem sejteni hogy mire megy el a pénzem.. :( ) 3 haverommal találkoztam, csocsóztunk, közben fogyott némi sör, fociról beszélgettünk, ilyesmik.... volt pár csaj, de ránk se hederítettek... fél 11-kor kitettek minket a bárból (jó hely, csak nagyon korán bezár, sajnos..), ezért hárman elindultunk bulizni.... mivel még éjfél sem volt, beültünk a körúton egy Gyros-ra a törökhöz... a kaja ízetlen volt és roppant kicsi adag.. :(( De legalább jól szórakoztunk egy bácsin, aki (szegénykém) belealudt a tányérjába.. LoL.. nem nézett ki szakadtan, vagy nagyon ittasnak, csak egyszerűen elaludt. Kis idő múlva felébredt, de csodával hatásros módon alig lett maszatos... :)) Miután végeztünk az evéssel, tovább indultunk. Idő: 11:20 Célpont: Macskafogó (Kossuth tértől nem messze). Zárva. :Y WTF.. :F Rio? Áhh, késő van...másnap meló --> buli elhalasztva. Majd legközelebb.

 • ponti_ak

  addikt

  Péntek

  Napközben semmi izgalom.
  Este a szomszéd srác átjött. FIFA, 1-2 sör, főzés: csirkehúsos paradicsomos maggi-alap, tésztával. Fincsi lett. :D

  Hivott a szolnoki barátom, hogy menjek le hozzájuk, szombaton flekken-sütést tartanak, szülinapi buli keretében, meg fürödhetnénk is a Tiszában.. Mondom, jó.. Felhívtam az ősöket, ne várjanak. Gyors összepakolás, menetrend az elvirán, stb. Másnap reggel 9:40-kor már a vonaton ültem.

 • ponti_ak

  addikt

  Szombat
  Reggel utazás, minden OK.
  Persze ülőhely nincs, de nem érdekel, zene benyom, SMS-bajnokság a kollégákkal.... mindenki nyaral... bő 1 óra alatt leértem....

  Szolnok, 100 folk celsius, haver sehol... 1/4 órát késett.. 3 óra alvás után, nem is csodálom... megbocsátjuk.. :)
  Piac --> görögdinnye (idén először! Nnyamm!), Bolt --> innivalók Ki a közeli faluba (végülis a barátnőjénél voltunk, nem náluk..) Döbb. :Y Ki ez a bombázó?? Öhh.. haver barétnőjének volt osztálytársa... huhh... 10-es skálán sima 9,2... ajjaj...

  Gyors ebéd, aztán ki a partra.. 2-től 5-ig kint a parton... egyszerű, de kulturált strand, a víz pompás.... tök jó, ahogy visz a víz, még sosem fürödtem folyóvízben... LoL :DDD árral szemben úszni olyan volt, mintha egy helyben állnék.. :))

  Este vissza a házhoz, tűzcsiholás, közben pár sör-bácsi, jókedv, móka, kacagás...

  Az új lány kis csendes, azt mondja fáradt, mert sokat bulizott mostanában... oké, nem kell mindig beszélni... :) ...azért pár dolgot sikerült megtudnom... csak az a szemét vihar ne jött volna, már épp kezdtünk egész jól dumálni.. :(((

  Ja, a kaja valami őrületesen jól sikerült, aki kitalálta a flekken-sütést tárcsán (traktor borona alkatrésze, tulajdonképpen egy nagy fémtányér..), nagyot alkotott! A 4-5 kiló sertés-tarja elég hamar kisült a szalonna-zsírban... huhh... alig bírtam megmozdulni...

 • ponti_ak

  addikt

  ...szóval vihar... :Y Azannyát, akkorát villámlott most is, mint a franc! :( Még szerencse, hogy van áram... Persze, tudom, viharban nem gépezünk, de hát mire való a laptop.. :D ...na ja, a matáv-vonalon is behúzhat... de nincs para, van wi-fi.. ;] .. kár, hogy szívja az akksit, mint az állat... semmi gáz, 1,5 órám van még hátra...hajrá!... már csak 1:22.. kellett egy kis zene.. Enya - Amarantine.. ez kell most...

  Hát(talnemkezdünkmondatot!), igen. Bezavart minket az eső az udvarról....5 perc múlva már áram sem volt.. csak hangulat. De az rendesen! :C Addigra mindenkiben volt már egy pici, és hát össze is rázódtunk a nagy pakolásban/kapkodásban. A szülők irtó jó fejek voltak, és Petri (az egyik srác) is sziporkázott, az egyik ''Írjunk kártérítést az E-On-nak, stb..'' beszólását olyan szintre fejlesztette, hogy kishíján mindenki lefordult a kissámliról... merthogy a konyhában üldögéltünk, gyertyfénynél ekkor már..

  Közben szorgosan készítettem a vodka-narancsot a lányoknak, mi meg söröztünk tovább.. előkerült némi Jéger is....

  Megjöttek a többiek: ketten érkeztek még Szolnokról köszönteni, és a szomszéd Pista bácsi is átugrott (..hoppsz, vele is inni kell... még egy feles.. :D ). Lassan alábbhagyott a vihar, és 5-percenként visszatért az áram is... 15 másodpercekre... pedig már tényleg készültünk megírni azt a panaszlevelet.. :)

  Nah, lett áram, zene.. bona... éneklés, tánci-tánci a teraszon... kb éjféltől hajnal 4-ig... Az öregek elfáradtak, elmentek aludni.. mi még maradtunk, és zárásként röhögcséltünk egy sort srácokkal a szomszéd kakasán, amelyik úgy berekedt, hogy csak krákogni bírt... 5-től délig szunya.... Külön szobában... nembaj.. nem kell kapkodni... pedig a buli/tánc alatt is lehetett volna már valami.. mind1.. :U

 • ponti_ak

  addikt

  Ejnye, egy dupla post.. ilyet se láttam mostanában..módosítani meg nem tudom, mert lejárt az 5 perc... majd töröltetem egyszer...

  Vasárnap
  Ébredezés, kómázás, evés. Délután háromtól fürdés... rengeteg szúnyog meg pocsolyák a parton... de a víz finom még mindig... Ő nem fürdik, mert nem hozott rucit... csak térdig jön be..

  Az egyik srác kitalálta, hogy menjünk fel a parton, és utána széepn úszkálva csorogjunk le.. párszáz métert csak.... elindult egyedül, de szem elől tévesztettük, mert nagyon iszapos volt a part... egyre feljebb mentünk, de a srác sehol.. hát ez fasza.. hol a túróban lehet??? Kezdtünk idegesek lenni.... előző nap húztak ki valakit Szegednél.. pff...affranc.... nehem, biztos nincs baj... 1-2 fürdőzőt megkérdeztünk, nem látták-e? Nem, 5 perce jöttek csak... Mi legyen? Menjünk vissza?? De hát nem láttunk lefelé úszni senkit sem.... biztos feljebb ment még.... kb további negyed óra után 2 pecással találkoztunk: nem járt arra senki.. addigra a társam (a barátom barátnője, az Ő öccsét kerestük) már ki volt rendesen... sírt, hisztizett... alig bírtam megnyugtatni.... :(

  Jó, akkor biztos visszament... vagy...:( Nem, tuti, hogy semmi baja, csak nem szólt.... biztos visszament már a strandhoz...
  Be a vízbe, úszás vissza (le) a strandig.. ..mindjárt leérünk.... nem látom, nincs rajtam a szemüvegem. Navégre, Ő az! A kurva annyát az ilyen hülyegyereknek! Kis híja volt, hogy meg nem pofoztam.... vissza-úszott, aztmondja, még látott is minket felfelé kecmeregni a parti iszapban... ....zmeg akkor mér' nem szóltál, mi?? ..... hol egy cigi?..... Hühh, szóval nem volt valami felhőtlen hangulat ezek után, az biztos... legalábbis egy 10-15 percig.... 20 évesen én is ilyen hülye voltam :F :U? Talán... nemtom...
  Szerencsére nem történt semmi baj, de akkor sem szabadott volna egyedül elbóklásznia.... mindenesetre remélem tanult az esetből.. a Tisza nem vicces folyó, NAGYON kell vele vigyázni...

 • ponti_ak

  addikt

  Vasárnap este 7-ig még ettünk, beszélgettünk, és kölcsönadtam a lánynak a telómat egy párszor.. az övé lemerült, mert csak egy napra jött, és senkinek nincs Samsungja, szóval SIM-csere.. mindig az én telómmal.... érdekes.. :U... nembaj, szívesen... :) Közben valahogy elmentődött a száma a telefonomba... ;] Ehh, jólvanna, el is kérhettem volna, de most már mindegy.. :B Éjjel 10:30-ra értem vissza BP-re....

  Tegnap (Hétfőn) felhívtam. Holnap, vagy csütörtökön jön fel Pestre, és azt mondta, találkozhatunk. Nem rossz... :))
  Kedves lány, és egyáltalán nincs elszállva magától, pedig akár lehetne mire... Ha simán az utcán látom, tuti, hogy meg sem merem szólítani... elsőre biztos azt gondolnám, hogy - úgymond - ''Nem az én súlycsoportom...'' vagy ilyesmi... de miket beszélek itt... miért ne?!.. annyira ronda azért nem vagyok... talán.. :D

  Nna, majd meglátjuk... egyelőre konkrét időponot kellene egyeztetni... ha addig Pestet nem mossa el az eső, akkor még van esély rá, hogy találkozunk...

  ...mindjárt lemerül ez a hülye akksi, és a vihar még tart.... ...holnap sok dolgom lesz, optikus, kontaktlencse.próba, fodrász - a múlt héten jelentkeztem be, nem tegnap....! :)) -, satöbbi... de majd még írok, ha lesz valami....

  [Szerkesztve]

 • ponti_ak

  addikt

  Szerda este van. Ülök a gép előtt, írogatom a kis blogomat.... éééééés... ..bár nincs rajtam szemüveg, mégis jól látok! :C

  Ugyanis ma megjött a kontaktlencsém (eddig nem volt)! Tetszik. Jó! Egyelőre csak ilyen eldobósat (1 napos) hordok, mert kicsit érzékeny a szemem, nem akartam valami keménnyel kezdeni... de pár hét/1hónap, aztán meglátom majd.. szó szerint.. :D

  Azt hiszem hülye vagyok. Vagy nem tudom... ugyanis most meg a Vision Expressz-es csajszi tetszett meg, de nagyon. :B
  A kolléganője nem akart betanítani... azt mondja: '' Menj csak Zsófi, és a lányokkal jobban boldogulok''... kérdeztem, miért, az volt a válasz, hogy azok általában ügyesebbek.. :U Hmm, mind1.

  A lényeg, hogy kb 3/4 óráig tartott az egész procedúra, de csak azért, mert folyton beszéltem, meg ő is be-be szólogatott néha (szurkálódott is, nem ilyedt meg, vette a lapot egyből..) .. közben persze végig nagyon kedves volt, és a szemembe nézett... meg tartotta a tükröt, mert ''alacsony volt''... :) Szóval igazán türelmes volt velem, és azt kell, hogy mondjam: nagyon szimpatikus szem-patikust fogtam ki... ...broáf, ezt a szar poént... :D A szemüvegem persze nem lett kész - merthogy abból meg erősebb kellett -, mert valamit elbaltáztak vele... de a héten meglesz az is... szóval még egyszer vissza kell mennem, de egyáltalán nem bánom, sőt!... :)
  Azt hiszem nem voltam teljesen közömbös számára én sem (legalábbis abból, ahogy viselkedett, erre következtetek), mert magától felajánlotta, hogy felhívnak, ha kész lesz, meg minden.. Remélem ő hív majd.. ...vagy ha nem, akkor is sort kerítek valahogy egy szemüveg-beállításra később még, az tuti... persze véletlenül pont akkor, amikor ott lesz ő is.

  Jajj... kezdek besokallni lassan... :( Holnap nemtom jön-e a szolnoki ismerős... és még közben egy régi kollégával is találkozom...

  Nincs véletlenül valakinek egy időkibővítője? Öcsi! SóS! :))

 • ponti_ak

  addikt

  Huhh, ide is kéne már írogatni, mert megint lemaradok... :U

  Rengeteg sok minden történt 4 nap alatt, éjfélig sem tudnám bepötyögni szerintem... meg most épp a lelki állapotom sem alkalmas az objektív íráshoz/tudósításhoz (nem mintha máskor az lenne, de mind1). :)

  Nna majd holnap. Szabadság RULeZ. Jóccakát.

 • ponti_ak

  addikt

  Naszóval, megint elszállt egy hét... öregszem.... :O :DDD... de az már viszont jól látszik, hogy megmaradok a heti egyszeri naplóírásnál, ennél gyakrabban úgy sem tudom rávenni magam, hogy pötyögjek.. :U

  Csütörtök
  Optikus lány kavarog a fejemben, de este mással van találkám.. egy volt kolléganővel, akivel annak idején vagy 2szer leültünk dumálni... azóta máshol dolgozik, de még mindig haláli jó fej. 2 órát beszélgettünk mindenféléről: pasik-csajok, munkahely, család, autóvezetés, háziállatok, ilyesmik...
  Közben szinte végig feszült volt, de olyan szinten, hogy majd szét-tördelte az ujjait. Nekem is van egy ilyen rossz szokásom, hogy ropogtatom az ujj-perceimet, de Ő kb 5-ször csinálta, amíg felértünk a mozgólépcsőn.. megfordult a fejemben az is, hogy megkérdezem, mi a baj, de aztán inkább nem szóltam.. így is elpirult vagy 2szer, de úgy tettem, aki nem is vette észre... mondjuk ez nem tudom mennyire sikerült, mert sajnos nem nagyon tudom leplezni a gondolataimat, általában minden azonnal kiül az arcomra :U (...egyébként _tényleg_ nem tudom miért volt ennyire feszült, és most nem azért, mert én _annyira_ ''nagymenő'' (pff), és nyugodt voltam, csak furcsállottam a dolgot... mind1). Azért a ''randi'' jól sikerült, jól éreztük magunkat. Búcsúzáskor puszi, Ő erre, én arra. Ennyi. Azért jó volt, örültam, hogy eljött. :))

  Péntek
  Mivel a melóhelyen nem sok tenni való akadt, és amúgy is volt 1-2 elintézendő ügyem még Pesten, kivettem egy nap szabit. Jól is jött, mert előző este a szomszéd srácokkal sikerült egy ''laza'' alkoholi nevű idióta társasjátékot lenyomni. Fél kettőig bírtuk (akkorra már senki nem ivott, csak kóvályogtunk a szobában, meg énekelgettünk... a szomszéd is beszólt... pedig nem is voltunk hangosak). Pénteken 11-ig alvás. Semmi fejfájás, hála annak, hogy előző nap észnél voltam, és nem kevertem a somlói bort mással, csak szódával, a legvégén.. :)

  Délelőtt/délben rendrakás, pakolászás a szekrényekben (hú, mennyi helyem van.. :Y)... mosás, agyneműk, satöbbi...
  2 körül felcsörögtem a Vision-t, hogy mi van a szemüvegemmel. Kész, mehetek érte. Szuper.

  Közben a szolnoki lány is felért nagy nehezen a nyugatiba, 4kor találkoztunk. Épp hogy odaértem, mert a felmosással alig végeztem.. ehh ilyenkor bezzeg milyen nagy tud lenni ez a pici kis lakás.. :) Találkozás a gomba alatt. Éhesek voltunk --> irány a BurgerKing, 1000-féle akciós kártyám elővesz, nagy mosolygások, a végén még majdnem a pultos csajszi fizetett nekünk.. LoL.. :D De evés előtt még átvettem az új szemüt (optikus lány sehol.. affene.. mind1, majd...), elsőre nem tetszett... nna majd megszokom. Kaja után MM, hajvasaló eszköz..beszerzése... ehh fél óra eltelik... semmi döntés, mert amit kinézett magának, az drága.. oké, irány a Fukar, hátha ott olcsóbb... 4/6 vili, kissé erőltetett félmosolyok.. nna, ez nem az igazi.. mindegy, ha már eljöttem... ráérek, és hajvasalót még úgysem vásároltam soha.... És aranyos a lány (azon túl, hogy őrült jó alakja van), meg minden, de nem lesz ebbő semmi... De nem baj, jól elvoltunk.... Nah, végülis sikerült rábeszélnem egy kicsit drágább, de szerintem igazán pofás, tartós, és a leg-ergonómikusabb Braun modellre... navégre, indulhatunk... de hova?
  Másnap indul Portugáliába, demég nem jelentkezett be a pesti barátnőékhez... egyébként is ők korán fekszenek, és - bár nem aludt 3 napja, Ő bizony még szeretne sokáig fent maradni.... Oké, akkor nálam alszik...
  Sokáig nem akarom már ragozni a dolgot, a lényeg az, hogy végülis egy egész üveg Martini és némi vodka elfogyasztása után... nem történt semmi.. :)) Egy filmet sikerült félig megnézni, közben beszélgettünk az usa-beli élményeiről, meg hogy nagyon szeret repülni, estébé.... Aranyos, szép, és értelmes lány, de ennyi és nem több... (- Not clever... but: bright! - Why? - Just because.. :D It is a more sophisticated expression... That's all.... ).

  folyt köv..

 • ponti_ak

  addikt

  Nem megy ez nekem... a fene egye meg, hogy nem bírom rászánni magam a rendszerességre. :( Holnap muszáj lesz írnom, mert lassan elfelejtem, hogy mi, és mikor történt..

  De az időrendet felborítva, ezt most muszáj lejegyeznem elöljáróban:
  Ma találkoztam egy tündérrel, és végigbeszélgettük a délutánt, de nem lettem tőle sokkal boldogabb... pedig olyan jól indult... nem tudom, talán túl sokat vártam tőle... de nincs még veszve minden... Kicsit össze vagyok zavarodva..

  Ehh, nyomás pihenni... holnap biztosan tisztábban látom majd a dolgokat...

  ÉS: írok is, rendesen (kisdobos becsszóra!), bővebben, hogy esetleg más is értse amit zagyválok.. meg esetleg később én is...

 • ponti_ak

  addikt

  Péntek (2007_08_05)

  ... folyt köv.

  Digitális naplóm következő oldalára a 2 hete péntek-szombaton történt események kerülnének.. ha lennének oldalak, mint egy könyvben....de nincsenek, ezért csak simán folytatom, amit - elég régen - abbahagytam....

  Ott tartottunk, hogy ez a szolnoki ismerős csaj nálam aludt. Szó szerint. Merthogy az alváson kívül semmi különös nem történt, anniyra fáradt voltam én is - ő is... egyébként sem ezen múlott a dolog, egyszerűen nem gondolt úgy rám, mint akivel érdemes lenne bármit is kezdeni, és én sem erőltettem a dolgot túlzottan... illetve megpróbáltam a lehető leg-korrektebb módon 100%-ig házigazdaként viselkedni, és nem rámászni, mint valami kiéhezett szatír... vagy... izé...- ez sikerült is.

  Azonban a másnap reggeli felkelés érdekesen sikerült...
  Szombat
  6:05 csörög az óra - kinyomtam
  6:15 ismét csörög - másodszor is ...
  7:40 Ébredés.
  Vonat indulása: 8:25! :Y Elkésünk! :Y Határ út --> nyugati ... BKV-val képtelenség fél óránál gyorsabban megtenni... ....a vonat egy nemzetközi járat (Venezia nk gyors), a végső uticél Portugália, olasz- és francia-országon keresztül.... szóval nem egy félóránként induló mucsaji személyvonat... és a barátai ráadásul a határon szállnak fel majd... szóval el kell érni.....

  Lényeg a lényeg: pakolás ezerrel, fürdés nuku, taxi megrendel, be a nyugatiba.. ott a csomag... de a vonat a keletiből indul... Basszus. 15 percünk maradt.... A sofőr jó fej volt, és nyomta neki mint állat... 2 perccel hamarabb ott voltunk... :D
  Happy End... ...a csajszi azóta ''szerencsésen'' ki is jutott, írt egy sms-t... semmi hír róla (nem baj, egyébként is túl flúgos... ez már nekem is sok - lenne.. :) )

 • ponti_ak

  addikt

  Szombaton hazautazás... 1 hét béke, és nyugalom... otthon vidéken, jó levegőn.. szülőkkel...

  Vasárnap 2006_08_06
  Punnyadás, evés, ivás... net... iwiw.... nosza, keressük meg az én kis optikusomat..
  Nem lesz egyszerű, csak a keresztnevét (Zsófi), és a munkahelyét tudom... de sebaj, idő van, majdcsak megtalálom... ha fent van... végülis 1 óra alatt sikerült rálelnem.. :)) Csak fotó nincs... de nembaj, biztos ő az!

  Visszajelölt! :C Szuper! Fél órát chat-elgettünk, aztán mennie kellett...
  Kezdetnek nem rossz.. :)

  Hétfő-Kedd
  Bicajozás, fotózgatás a környéken, mászkerálás a városban, mindenféle ügyek intézése.. semmi kül..
  Illetve mégis:
  az egyik itthoni barátom már vasárnap szólt, hogy este lenne egy kis bográcsozás. Pompás.
  5-6-an összejöttünk náluk, és eszegettünk, lecsúszott pár üveg kőbányai.. nem is rossz! És 4,5%-os! Hoppá, a Soproni után ez lesz a 2. számú ''low-budget'' favorit. Jó volt nagyon. Ez kellett már, teljesen kikapcsolt.. hazáig vigyorogtam a buszon... és sejtettem, hogy otthon vár valami üzenet...

  Merthogy közben Zsófival levelezgettünk... mikor/hogyan dolgozik, én hol vagyok most... meg hogy megyek kertipartira... mondta, hogy írjam meg részletesen, mi történt, stb..
  Aranyos, kedves lány...és szép... tetszik.... huhhh.. ...alig vártam a következő hetet... pedig még 1 hét volt hátra a szabiból! :U

 • ponti_ak

  addikt

  Szerda
  Pihi. :)

  Csütörtök
  Estére készülődés, mert úgy volt megbeszélve, hogy nálunk is csinálunk egy kisebb fajta sütögetős banzájt.
  A délelőttöm elment a bevásárlással... a közeli teszkóba betekertem bicajjal.... illetve inkább csak be_kecmeregtem_ mert odafele félúton leesett a jobb-oldali hajtókar... fasza.. :( Nembaj, a tecsóban veszek T-kulcsot, és meghúzom... de ott csak készlet volt, mind1, 500HUF, annyit kibírok... kint a bicaj-tárolóban: csavar elővesz: nagyobb, mint a készlet legnagyobb toldata... errrrggghhh.. :((( lesz...rom, hazamegyek így.... leizzadtam, mint a ló... otthon fürdés egyből...

  Estig pakolászás, székek, asztal, tüzifa hasogatás, stb...
  Fél hétre megjött a társaság fele, és elkezdtük megrakni a tüzet, a tárcsa alá, amit az egyik haver hozott.. addigra már készen volt a pörkölt is, amit előző nap feltettünk főni. hhm... az a finom őzhús.. most is csorog a nyálam, ha rá gondolok... olyan puha lett, mint a vaj, és az íze.... :R

  Node, amíg lett parázs a sütnivaló husiknak, és megérkeztek a többiek, lecsúszott 1-2 hp, kis sör, és alakult a hangulat... zene, beszélgetés, unokatesómék is megjöttek (Péter barátom nagy örömére! :) A kisebbikek már egy ideje kinézte magának... ahhoz képest egész este hozzá se szólt, kb.. mind1...). Végülis szépen összejött a banda, de a kaja még csak nem akart elfogyni... már a főtt kukoricát majszoltuk, mikor eszembe jutott, hogy keresztanyuék épp a környéken járnak... no, telefon... jönnek-e? 5 perce indultak haza, de ha gondolom beugranak, mert elég éhesek.. :)

  Degeszre ettük magunkat.... eleinte féltem, hogy nem lesz jó a buli, meg mindenki késett is egy picit.. de aztán minden jól alakult... elfogyott egy pár üveg borocska is, és 11-kor mindenki hazaindult... Soha rosszabb kerti mulatságot! :C
  Köszi anyunak is, aki a sok finomságot megsütötte, és hogy segített egy csomó mindenben. :R Csak az a kár, hogy tesómék nem tudtak jönni... na, majd ha Kinga hazajön... csapunk valami hasonlót!

 • ponti_ak

  addikt

  Péntek
  Fontos nap. Felhívtam Zsófit. :B
  Megbeszéltem Vele, hogy bent lesz hétfőn és kedden is... mondom OK, akkor megyek, megrendelem a havi lencsét, mert ez a napi elég gyengusz, és drága is... nem lesz baj a lencsével, úgy tűnik bírja a szemem.. Jólvan, menjek.. :))

 • ponti_ak

  addikt

  Péntek este - Vasárnap
  Somlói buli.... sok sör, bor, tömény, és grill-kolbász elfogyasztása... durva 7vége volt, folyamatos bulizással :) , és szűnni nem akaró esővel... :(

  Ültem egy 883-mas Harley Sportster-en. Az egyik gyógyszerész haver-srácé....
  Menni nem merte vele, csak ráültem. Iszonyat. Pedig csak 800-as. Ha egyszer sok pénzem lesz... talán... majd egyszer.... :U

  Vasárnap stranddal zártuk hétvégi a mókát. 3 óra ücsörgés a meleg termálvízben. Jó volt.

 • ponti_ak

  addikt

  Hétfő-Kedd
  A szabi utolsó napjai.
  Hétfőn bementem a lencsét megrendelni. Bent volt. Beszélgettünk. :B :B :B Huhh, asszem belezúgtam. Olyan édes... mint-mint a ...a ....méz. :))

  De nem jött el velem ebédelni... jó lett volna beszélgetni egy kicsit Vele... pedig a telefonba úgy tűnt, minden OK lesz... ehh.. :((( Utálom a kavarást! Meg a bizonytalanságot...

  Kedd este: jól sikerül buli a haverokkal... reggel fél 6-kor kerültem ágyba... 8-kor kelés.. grrr.... jól kezdődik a első munkanap...

 • ponti_ak

  addikt

  Szerda
  Folyamatos, egésznapos küzdelem a másnapossággal... és agyalás... miért nem jött el tegnap.. csak 20 percre.... ehhh....

  Délután jön az SMS: mikor/hol találkozzunk? (Előző nap megbeszéltük, hogy este ráér, mert nem dolgozik egész nap)....
  Most már muszáj felhívni (pedig nem akartam)... lehet hogy nem rajta múlott a keddi félreértés...

  Este meló után: randi... :C

 • ponti_ak

  addikt

  Szerda este: Margit sziget, (viszonylagos) csend, és nyugalom. Séta kettesben.
  Tündéri, Aranyos, Kedves, Jólelkű, Értelmes, Jó Vele Beszélgetni. Halkan beszél. Inkább csak suttog.. olyan kis szerény... de a hangja, olyan mint a kis csengők... csilingel... énekel.... juuuuuuujjjj.... és édes...és-és-és-és-és...... tegnap is sétáltunk egy nagyot, de ezúttal a ligetben... hazajöttem, de hiányzik... kész vagyok... mindjárt felhívom... :B

  Lehet hogy mostantól megint hanyagolom a blogot egy kicsit... felpörögtek a dolgok.... egyre több a munka is, és más dolgom is lesz, mint fórumozni...

 • ponti_ak

  addikt

  Hiányzol.
  Szeretlek.
  Magamnál is jobban. ...pedig ez nagy szó... :D

  De most komolyan:
  majd beledöglök, hogy nem láthatlak egy egész hétig. Szemét külföld, mocsok utazás. Utálok mindent.

  Gyere haza, Kedves.


  :O

 • ponti_ak

  addikt

  Nah, írok mán' ide is, mert teljesen lesüllyed... :)
  Csütörtök óta ismét itthon van a Kedves. :C Három csodálatos nap, Vele.. :)) :B

  ...plusz közben volt még szombat este egy PH! tali is, ami szintén jól sikerült szerintem, jól éreztem magam... Á-öröm, e-bódóttá! :DDD

 • ponti_ak

  addikt

  Szia Kedves,
  tudom, hogy olvasod a blogomat épp... :D

  Csak annyit akarok mondani: S Z E R E T L E K.