Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem a POCO-ra gondoltam, csak általában írtam ...
hogy, hogy lehet ezt értelmesen - kamu kamerák nélkül megoldani.Te makrózol a Moto-val?
A tesztek szerint, nagyon jó ez a megoldás ...Szerintem se érdemel ajánlott minősítést semmiképp, de tudod a nyers erőnél és az AnTuTu-nál = játéknál nincs fontosabb.
Szóval hc játékra ok, de általános használatra - szerintem - már
sokkal jobb ajánlat az Edge 50 Pro.
Nos, pl. ennek kellett volna kiderülnie egy jó tesztből ...
És az Edge 50 Pro-ban meg vannak azok a funkciók is, aminek a hiányát említetted.
De ott még az is kevés volt egy "Tetszett"-hez is!A Fusion tesztjéhez meg - úgy tűnik - hogy 3 hónap is kell
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Az ára miatt lett ajánlott szerintem.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ebben az árrésben van egyáltalán USB 3 bármelyik telefonban is? Egyébként én speciel wifi-t használok adatátvitelre. Wifi adapter a számítógépbe (usb csatiba), 70-80 Mbyte/s sebességgel megy wifi 5 alatt az adat (X3 pro csak ezt tudja). Szerintem a főkamera kb. annyit tud mint bármelyik ebbe a kategóriába (Pixeleket kivéve). Az ultraszéles nyilván gyenge, akinek az kell az válasszon mást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi