Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / Autós szimulátorok topic-ja
- eGPU tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korrekt lépés.
Apple iPhone 15 • Mercedes Benz W124 200D (1987) #oldschool :)
-
-
Fritz Teufel
őstag
Örülök neki, sokat használtam... vagyis. Remek! Karácsonya akartam magam meglepni egy vitorlással amivel föld körüli útra indulok. Legalább nem kell a műhódos segélykérőre külön előfizetnem
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Samsung Galaxy S20+ 5G; PocketBook Touch HD 2
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Fritz Teufel #4 üzenetére
Inkább yachtot vegyél, azon van már beépített műholdas teló is.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
sagit
addikt
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
I15 pm modellekhez meddig adja? Ott is 2 év?
En tök örülök neki, reméljük nem kell használjam soha de párszor túrázás közben volt már az elmúlt 9 évben amikor nem volt térerő a hegyekben Ausztriában, az azért frusztrált.Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 || Series X ||
-
Sza_Sa
senior tag
Szóval, csak azokra a készülékekre vonatkozik, melyeket az adott országban regisztráltak… akkor én ha elmegyek pl. Ausztriába, nem tudom majd használni, ha szükségem lenne rá? Ennek meg mi értelme?
Vagy csak a plusz 2 évre vonatkozik, amennyiben jól érteném.[ Szerkesztve ]
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
clon
aktív tag
https://support.apple.com/hu-hu/HT213426
"...Ha Ön külföldről érkezik egy olyan országba vagy régióba, ahol elérhető a műholdas Vészhelyzet – SOS funkció, akkor Ön is használhatja a funkciót, kivéve, ha bizonyos országokban vagy régiókban vásárolta az iPhone-t(4.)(4.) A műholdas kapcsolat nem érhető el a kontinentális Kínában, Fehéroroszországban, Hongkongban, Kazahsztánban, Kirgizisztánban, Makaón, Oroszországban és Örményországban vásárolt iPhone-modelleken..."
Magyarországon vásárolt iphone még csak széljegyzetben sincsen megemlítve
Nem vagyunk benne a "kizáró" listába DE abban sem amivel működik HA olyan területre megyünk ahol a műholdas lehetőség adott.
-
MikeWazowski
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
nap kommentje
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
clon
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
Igaz csak HA nem működik akkor "reszeltek"
-
Gubu0101
veterán
Nemeteknel ha nincs tererom,nekem is atvalt automatikusan muloldra.Itthon vasarolt/regisztralt keszulek.Mondjuk en se szeretnem elesben kiprobalni
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Papp Szilárd
újonc
Ennek mi a technológiai háttere? Ha a telefon közvetlen műholdas kapcsolatot épít fel, az miért függ az országtól?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Papp Szilárd #16 üzenetére
Talán mert nem ugyanaz a műhold van pl felettünk, mint Kanada felett. És gondolom nem olcsó a szerződés a műhold használathoz. Így a nagyobb országokban vezetik be először, ahol jobban el tudsz tévedni, és több a vakfolt mint máshol.
De majd kijavítanak.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
válasz
kakuk.tamas #17 üzenetére
Az ország mérete szerintem nem meghatározó, lásd a lista néhány tagját:
„Ausztrália, Ausztria, Belgium, Kanada, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Luxemburg, Hollandia, Új-Zéland, Portugália, Spanyolország, Svájc, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok.”
A félkövérrel szedettek nem éppen nagyok.
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 15 • Mercedes Benz W124 200D (1987) #oldschool :)
-
Gubu0101
veterán
válasz
Papp Szilárd #16 üzenetére
Foldrajzi adottsag(szerintem),nepsuruseg.Sok helyen hegyekben pl nincs mobil lefedettseg,ott igen hasznos mikor kimesz az utolso torony lefedetsegebol es megszunik minden.Nekem is ha nemeteknel olyan helyen jarunk(hegyes-volgyes) es nincs lefedetseg automatikusan atvallt muholdra.Ha megnezed a felsorolt orszagokat,eleg sok helyen belefogsz futni abba,hogy nem lesz terero a domborzati viszonyok miatt.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple egy évvel meghosszabbítja az iPhone 14-ek mellé kínált műholdas szolgáltatást.
- iPhone 14 PRO 128GB deep purple, makulátlan, akkumlátor 100%! 2024 májusig Apple garancia!
- Hibátlan - Szép állapotú - iPhone 12 Mini - Fekete - 128GB - Gyári kártyafüggetlen - 89% akksi
- független iPhone XS Max 64GB arany 87% kívül-belül hibátlan + 4 ajándék tok + fólia
- iPhone 11 Pro Max 64GB, Midnight Green, 96% akku, hibátlan, eladó!
- Xiaomi 12T - 8/128 GB
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest