Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Emunem
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Emunem
őstag
Köszönöm! Nem tudtam, hogy ilyen is van, de ezzel szereztél nekem pár szép napot. 
Chrome alatt mondjuk teszi a dolgát az adblock plus is, van annál jobb ilyen célra? -
dongettó
tag
Galaxis utikalauzban volt az amikor indult nem tudom hány űrhajó az x bolygóra ( kolonizálni ), és ahogy az egyik leszállt mindenhol hirtelen csillogó szép vonalas telefonfülkék lettek.
Ez volt az az ürhajó ami a telefonfülke szerelőket vitte, mindet a Föld bolygóról mert ide nem kellettek és így megszabadultak tőlük.
Ugyanezt meg lehetne játszani a facebookozókkal ahogy görgetik azt az iq nulla cuccot, mindenhol telefont görgető emberek lennének
DD Meg lenne tiktokos ürhajó stb. Tátognának vmi másik bolygón stb.
A 3. ührhajón csak a netflix előfizetés létezne. És így tovább. Mintha ez lenne az életük, vagyis ez is. -
Sakee
csendes tag
Jól csinálják ,erről szól a kapitalizmus. Amúgy látni sokat itt is sajnos abból is.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
moleculez
veterán
-
Johnny001
senior tag
-
mentor_4
tag
Csatlakozom.
Éppen az Alphabet-Méta-Microfos teljes leváláson dolgozom. Nem a accountok törlése a macerás, hanem az email címek átírása a különböző portálokon, alkalmazásokban stb. Van, ahol csak telefonon lehet az email címet módosítani pl
A LinkedIn-t sajnálom picit, de az is iszonyatosan elbulvárosodott mióta a Microfos megvette.menj át truth social-ra
-
ncc1701
veterán
Aszongya "élmény"
A reggeli produktum is egy élmény.

-
Rez_Grof
őstag
Szintén

Addig jó amig ezt meg lehet tenni.
Ha nem kellene mindenhez a k* word/excel akkor már valami linux-al kinlodnék a notin. -
borg25
senior tag
Már az is hatalmas élmény volna, ha ki lehetne gyomlálni belőle az ajánlott szemetet, és ne kelljen plusz köröket futni, ha csak az ismerőseimik postjai érdekelnek.
Sajnos következetesen ignorálja azt, amikor rányomok arra, hogy ezt ne ajánlja.Firefox alatt Ad Blocker for Facebook illetve FbCleaner bővítmény.
Az érzés leírhatatlan. Újra lehet olvasni as ismerősök postjait. Nincs zavaró ki a franc ez hírdetés.
Sajna androidon az appot használom, de ott csak csoportok hirfolyamát nézem. Az egyenlőre tiszta -
V.Milán
aktív tag
Lassan már a levegőért is fizetni kell amit belélegzünk.
Így is kész rablás ha van pár előfizetése az embernek.
Game Pass 5090Ft/hó
Spotify 2190Ft/hó
Netflix Premium 5690Ft/hó
Ezek együtt évente 155.640Ft.
Megéri?! Valószínűleg nem, de azért fizetünk olyan szolgáltatásokért amin sok minden nem elérhető, aztán kénytelen az ember warezolni ha hozzá szeretne jutni valamihez..
🏴☠️
-
HELLAFLUSH
őstag
Lassan már a levegőért is fizetni kell amit belélegzünk.
Így is kész rablás ha van pár előfizetése az embernek.
Game Pass 5090Ft/hó
Spotify 2190Ft/hó
Netflix Premium 5690Ft/hó
Ezek együtt évente 155.640Ft.
Megéri?! Valószínűleg nem, de azért fizetünk olyan szolgáltatásokért amin sok minden nem elérhető, aztán kénytelen az ember warezolni ha hozzá szeretne jutni valamihez..
-
Balázs Z.
aktív tag
"exkluzív reakciók és egyéb prémium eszközök"
Erre olyan exkluzív reakciót tudnék írni, hogy azonnali fél éves eltiltást kapnék az összes online felületen.
-
.Szaki.
addikt
-
scdlsc
senior tag
-
.Szaki.
addikt
-
scdlsc
senior tag
-
.Szaki.
addikt
-
scdlsc
senior tag
Már az is hatalmas élmény volna, ha ki lehetne gyomlálni belőle az ajánlott szemetet, és ne kelljen plusz köröket futni, ha csak az ismerőseimik postjai érdekelnek.
Sajnos következetesen ignorálja azt, amikor rányomok arra, hogy ezt ne ajánlja.Felül odakattintok, hogy "Following" és rögtön csak azokat látom időrendben, akiket követek. Szerintem ez nem túl bonyolult.
-
Sketch001
aktív tag
Egy pillanatig azt hittem hogy ők akarnak fizetni...
Ebben a formában viszont nem igazán látom hogy ki vagy miért akarna egyáltalán fizetni nekik. Pár éve amikor sikerült szanaszét spammelni a feedet én abbahagytam a szakcsopik olvasását is, és nem igazán hiszem hogy főleg a fiatalokat ezzel a húzással meg tudják tartani. Sőt...
-
Armagedown
őstag
Sajnos következetesen ignorálja azt, amikor rányomok arra, hogy ezt ne ajánlja. -
V.Milán
aktív tag
-
gulupeti
őstag
Nekem szeptemberben lesz 6 éves jubileuma, hogy töröltem magam Facebookról.
Insta fiókom még megvan, de ki van kapcsolva a profil, talán 3 éve. Nem hiányzik egyik élmény sem, ismerősök azért néha szoktak gyötörni ilyen linkekkel, pedig elmondtam már nekik párszor, hogy ne küldjék, mert nem nyitom meg. Kár, hogy privát beszélgetésben pl. Telegramon nem lehet beállítani szűrőt, hogy ne is jelezze, ha innen jön valami. -
.Szaki.
addikt
Támogatom.
Önmagában a közösségi média egyébként nem lenne egy rossz dolog, csak tudni kell használni. Nyilván nem a szomszéd ebédje az érdekes, meg a nagynéni macskája, én például direkt olyan portálokat követtem be, amik informatívak. Híroldalak, tudományos profilok, ...stb. Ez egészen kb 1 évvel ezelőttig egész jó is volt, a hírfolyamom úgy nézett ki, hogy kb 70% hír és tudományos poszt, 30% pedig a megmaradt ismerőseim (akiket nem töröltem ki) relatív kulturált posztjai. Ez merőben megváltozott, mindenféle trash-sel tele lett szórva a hírfolyam, olyan emberektől, akikről sose hallottam, sose követtem és tulajdonképpen használhatatlan lett az egész. Azóta tulajdonképpen csak a Messengert használom azokkal, akiknek nincs iMessage lehetőségük.
-
anulu
félisten
fizessen a hóhér.
-
Polarstar
nagyúr
Nem nagyon vagyok elégedett a face insta dolgaival.
Ez az fizetős "élményre hivatkozás" annak függvényében amit kínál és ahogyan működtetik nem kicsit nevetséges!
Én várnék egy nem amerikai alapú megoldást ejrópán belülről.
Egy ejrópai fizetős megoldás érdekes lehetne. -
janeszgol
félisten
-
prolad
addikt
Ennyit arról, hogy ingyenes, és az is marad.
-
tibaimp
nagyúr
-
moleculez
veterán
-
ANOka
őstag
Nekem az (lenne) az élmény, ha nem kell(ene) használnom azt a sz@rt!
-
scdlsc
senior tag
Én szeretem az Instát. Az összes zenész / filmes / képzőművész ismerősöm baromi jó dolgokat rak fel oda. Koncerttermek, kiállítóhelyek és egyéb helyek programajánlóit tudom követni / visszanézni. Szóval igen, én egy elégedett felhasználó vagyok. Tudni kell használni.
-
JulianSinulf
őstag
-
janeszgol
félisten
Csatlakozom.
Éppen az Alphabet-Méta-Microfos teljes leváláson dolgozom. Nem a accountok törlése a macerás, hanem az email címek átírása a különböző portálokon, alkalmazásokban stb. Van, ahol csak telefonon lehet az email címet módosítani pl
A LinkedIn-t sajnálom picit, de az is iszonyatosan elbulvárosodott mióta a Microfos megvette.1.2-2 éve töröltem magam FB-ről. Teljes az élmény. Instám van, hetente egyszer megnézem annak a kb 6 embernek a posztját, aki fent van. Kezd az is AI szeméthegy lenni, érik a delete.
-
Fritz Teufel
addikt
Csatlakozom.
A LinkedIn-t sajnálom picit, de az is iszonyatosan elbulvárosodott mióta a Microfos megvette. -
kriszpontaz
veterán
Aszongya "élmény"
-
HThomas
őstag
Ingyen se kell a Facebook meg Insta élmény, nem hogy pénzért!
-
moleculez
veterán
Gennyesre keresik magukat így is reklám bevételeken de kell még, még és még.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Balu77: MS365 home family (6usr) kalandok, miért nem ér semmit az 5 csillagos értékelés
- Dell notebook topic
- Húsz perc játékmenetet villantott az EXODUS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG XBOX Ally 16GB/512GB konzol garanciával hibátlan működéssel
- Új - Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Köszönöm! Nem tudtam, hogy ilyen is van, de ezzel szereztél nekem pár szép napot. 

A LinkedIn-t sajnálom picit, de az is iszonyatosan elbulvárosodott mióta a Microfos megvette.