Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ldave

    félisten

    Tegnap este megvolt az ismerkedés a GT60-nal. Kicsit megszívtam a kábelekkel, az eddigi tévének jobb oldalon van az összes csatlakozója, így arra az oldalra van téve a PC, a Wii U és a PS3, ennek a Panának viszont a bal oldalon van mindene, így egyedül csak a PS3-at tudtam rákötni, a többihez hosszabb kábelek kellenek majd, hacsak nem akarom átrendezni a szobát (nem).

    Szóval csak a PS3-at néztem, két játékkal, Journey és Sine Mora. Elsőt a színek miatt, másodikat pedig a 3D kipróbálása miatt. Beállításokhoz nem nyúltam még, egyelőre minden az alapon van, annyit csináltam csak, hogy THX módba kapcsoltam.

    Elsőre a színek picit furák voltak, mintha kicsit fakóbbnak érezném a Sharp után, de ez biztos csak beállítás és megszokás kérdése. Végére már nem is figyeltem erre, csak élveztem a látványorgiát :) Teljesen más dimenzió ekkora képernyőn játszani, elképesztő ahogy betölti a teret :)

    A 3D effekt működött, bár ugyanazon a beállításon jóval sötétebbnek éreztem a képet, a szemüveg, amit adtak hozzá viszonylag kényelmes, de mivel alapra szemüveges vagyok, így azért hosszú távon biztos nem az igazi.

    A Slime draws near! Command?

Új hozzászólás Aktív témák