Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jah az más, de akkor sem értem még, miért nem használtál eddig OOP-t PHP-nál.

Egy ideig én is csináltam úgy pár honlapot, hogy kizárólag AJAX-szal történt minden, de aztán rájöttem, hogy a google nem tudja indexelni az oldalakat, hisz JS szükséges hogy elérd őket. Illetve a másik probléma az volt, hogy hát lassú, sok JS-kóddal kellett vesződnöm, huhh, nagy hülyeség volt.

Azután csináltam magamnak egy saját MVC Frameworkot (Orchid Frameworkből kiindulva, csipet Zend Framework segítségével, de 90% magamtól, folyamatosan fejlesztem, sose lesz kész
), amiben van egy jó kis Nézet renderer (nuku AJAX, csak ha nagyon kell, akkor), Controllerben minden egyes Nézet fájl-ra tudok beállítani helyi változókat (van kb 40), így kavarodás se nagyon van. Automata CSS és JS beágyazás a layout-ot felépítő minden egyes kis html fájlnál, így azokat se kell egybe ömleszteni, illetve kézzel beágyazni...[...]
Sokat lehetne erről írni. Nézz utána, bőven van értelme, sokkal gyorsabban és könnyebben lehet vele összedobni egy weboldalt - még ha minimális szerepe is van benne az adatbázisnak, akkor is.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), amiben van egy jó kis Nézet renderer (nuku AJAX, csak ha nagyon kell, akkor), Controllerben minden egyes Nézet fájl-ra tudok beállítani helyi változókat (van kb 40), így kavarodás se nagyon van. Automata CSS és JS beágyazás a layout-ot felépítő minden egyes kis html fájlnál, így azokat se kell egybe ömleszteni, illetve kézzel beágyazni...