Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Swifty
üzenetére
Nem értem miért ne lenne helye elméleti tervezési kérdéseknek is akár?
Vagy csak az szabad kérdezni, hogy ez az error message, melyik sorban miért van szintaktikai hibám?
Nem szabad osztályokkal megoldani egy problémát, tervezési minta alapján levezetett megoldást adni, mert az már nem ez a topik?
Akkor melyik is az a topik?Már felvetődött párszor és talán tényleg idegesítőbb azt beírni minden héten, hogy a 3 mezős formot, hogy kell letárolni.
És légy oly szíves nem kiforgatni a szavaimat. Én is voltam kezdő, amit most megfogalmazok egyáltalán nem erről szól. De kérdései -remélem belátható- nem csak a kezdőknek vannak és talán nem mindenki a feladatot éppen ellátó legprimitívebb megoldást várja.Én lassan emiatt a hozzáállás miatt fogom törölni már az értesítést erről a topikról, bár már eddig is egyre-egyre hanyagoltam az olvasását...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Formula-1
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Milyen notebookot vegyek?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest