Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • No.01

    őstag

    Gondoltam irok egy kis beszamolot reven eleg reg jartam erre.

    A roviden: penge --> Braun 8995 --> Braun 799cc --> penge --> Braun 9090cc
    A fejlodes erezheto, jobb eredmeny, zero irritacio.

    Hosszabban:

    Pengevel kezdtem anno mert ezt lattam otthon es maig nem kellett rendszeresen borotvalkozni addig meg sok bajom sem volt vele.
    Kesobb egyre inkabb untam a pacsmagolast, a kisebb, nagyobb sebeket, a pengek cserelgeteset.
    Jott az elso borotva. Nagy megkonyebules volt a penge utan. Az eredmeny viszont nem volt annyira sima bore s sajna volt irritacio is (utolag tudom, h anno a kelletenel jobban ranyomtam) anno ajanlotta v.ki, h probaljam ki borotvalkozas elott kicsit hintoporral “bekenni” az arcomat. Amilyen hulyen hangzik nekem olyanyira mukodott a dolog, marmint nagyon minimalisra csokkent az irritacio a vagas hatekonysagat nem befolyasolta.
    Eltelt ~3ev majd jot az ujabb borotva (799) Itt jobb volt a vagas es az irritacio is szinte eltunt. Azert mondom, h szinte mert ekkor jottem ra, h nem szabad annyira ranyomni. Osszesegeben ez mar teljesen vallalhato volt.
    Ezutan sajnos egy kisebb felresikerult rendelest kovetoen kenytelen voltam ideiglenesen visszaallni a pengere… katasztrofa! 2 borotvat vettem: az egyik egy rezgos Power mach 3 akarmi volt ill ezt kovetoen a legujabb Gilette Power 5. Utobbi jobb volt, de egy penge eppenhogy csak kibirta a 2 hetet ugy, h csak minden 2. Nap borotvalkozom. A vegere belejottem, de macera volt az egesz.

    Mostmar joideje hasznalom a 9090-et es azt kell mondjam, h latszik a technika fejlodese. Itt mar nem allithato a renges intenzitasa, mint a 799-en, ennek ellenere a zero 3 napos borostat is gond nelkul viszi, mindnefele tepes/huzas nelkul, az eredmeny pedig megkozeliti a penges borotvalkozas simasagat.
    A masik ami nagy pozitivum, h akar furdes utan is megy a mutatvagy ami az elozoekkel sosem sikerult, ettol fuggetlenul az esetek tobbsegeben inkabb a furdes elotti borotvalkozast preferalom.

    Kis ideig probalkoztam a korkeses valtozattal, de az nekem egyaltalan nem valt be a nyaknal sokkal tobb szort hagyott ott es v.mi oknal fogva tobb volt az irritacio is.
    Egy ”probanap” alkalmaval a Mediamarktban meginvitaltak egy tesztre, h probaljam ki az akkori csucs borotvajukat (Philips 1280 ha jol emlekszem) az eredmeny hasonlo volt, de ereztem, h nekem v.miert a rezgokeses jobban megfelel.

    Ha esetleg van kerdes akkor szivesen valaszolok

Új hozzászólás Aktív témák