Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    őstag

    Nem bírtam magammal... :DDD
    Persze ez így nem teljesen igaz állítás, kellett egy tartalék borotva, lehetőleg olcsó és nem sajnálom ha elromlik vagy hasonló...
    Telekre kijárni vagy nyáron kempingezni, erre kerestem borotvát mert a drága hatszámjegyű árban lévő Philipszemet nem szívesen vittem volna ilyen alkalmakra.
    Rátaláltam erre, Enchen Mocha S : [link] ---- [kép] --- [kép]--- [kép]
    Eddig 11x borotválkoztam meg ezzel a kínai géppel és igen pozitív csalódás eddig. Át kell értékelnem a kínai borotvákról, de legalább is erről biztosan az eddigi nem igazán jó véleményemet és megkérdőjeleznem az igen csak túlárazott Phillips prémium borotvám megéri az árát.
    Enchen majdnem annyira finoman és puhán érintkezik az arcommal mint a drága Philips. Mind a három szita/kés önállóan mozog minden irányban és le/fel is, mint a Philips. Nagy ötlet a mágneses fejrögzítése, azt a háromszög alakú szitákat tartó keretet egy erősebb mozdulattal le lehet pattintani (nem felnyílós!) mert mágnesesen rögzítődik. Borotválkozási idő sem több mint a Philipsnél. Irritáció vagy bőr kipirosodás sincs egyáltalán semmi, az After shavet sem kívánta az arcom, ami meglepett mert szinte biztosra vettem, hogy kicsit mazohista kell legyen aki ilyen borotvát használ. Akkuja 76 percen át működött egy feltöltés után. (nem 76 percen át borotválkoztam egyhuzamban!) És végezetül az ára amibe került. Ha csak egy évet bír ki, akkor is megérte mert veszek egy másik újat akár ...Erre most volt 15% akció is. Philipszem egytized árában van egy ilyen Enchen és még tartalék fej is kapható hozzá alig potom 3 ezer forint alatt már.

    [ Szerkesztve ]

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák