Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    Sziasztok!

    A korábban hozzászólóhoz hasonló helyzetben vagyok, közel a karácsony, a párom villanyborotvát akar nekem venni. Ennek az oka az, hogy a részleteket tekintve nem vagyok olyan szerencsés helyzetben, mint az előző érdeklődő, miszerint nekem naponta kell borotválkoznom, a bőröm pedig nagyon érzékeny, ha nem hagyok ki néha 2-3 napot akkor gyakorlatilag folyamatosan kiütéses, sebes, ha viszont kihagyok 2-3 napot, akkor már nullás géppel kell átmennem rajta először.
    Hagyományos módon borotválkozok amióta az eszemet tudom, azon belül mach3 turboval évek óta, de mivel folyton látja, hogy hogy szenvedek miatta ezért mondta, hogy vesz nekem egy ilyet karácsonyra, hátha jobb lesz a helyzet.
    Szóval számomra a legfontosabb szempont az lenne, hogy bőrkímélő legyen a cucc, ez mindenek elé helyezendő, emellett azért ha lehet minél rövidebbre vágja. A gyorsaság nem érdekes, időm van rá, aksi nem fontos bele, mindig hálózat közelében vagyok. Vízállóság se létfontosságú.
    Az ára legyen minél alacsonyabb, ha lehet 20ezer alatt, de 30 ezer fölé semmiképp ne menjen.
    Philips jobban érdekel, de ha Braun fog végre megmenteni a borotválkozás utáni kínoktól akkor se leszek magam alatt... :)

    Illetve tudom, hogy OFF, elnézést érte, de érdekelne, hogy hozzám hasonlóan rendkívül érzékeny bőrűek találtak-e olyan aftershave-et vagy kencét, ami segített rajtuk, mert nekem még nem sikerült.

    Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák