Hirdetés
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Faék egyszerűségű, inteles alaplapok jöttek a Biostartól
- Kormányos topik
- Mini-ITX
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
De akkor most mi alapján középkategóriás, ha egyszer az ára egyértelműen nem az?
-
flexxx2
őstag
"drágábbak közé tartozik" - ezt inkább erre: "nagyon drágák közé tartozik"
Locutus: a minősége közepes, az ára prémium, persze fordítva kéne lennie
-
arelim
tag
azért sem a középkategória, sem a bambilight nem indokolja azt a 800 forintot.
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
-
nexplo
őstag
Ameddig egy LG C-s 55-ös kijön 400ból kb addig ez a 800+ e Ft valahogy nem hiszem hogy versenyképes lehet. Mondom ezt Philips fanként és úgy hogy több Philips OLED-em is van..
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Ennek a darabnak csak az ára nem jó, de az nagyon. Talán a fele hihetőbb lenne.
duree54
-
Knight666
aktív tag
"Ebben megtalálhatóak a sportokkal, gasztronómiával, asztrológiával, fitnesszel, kultúrával, hírekkel kapcsolatos szoftverek, illetve természetesen a manapság rendkívül népszerűnek számító online streaming appok is."
Furcsa ez a lista. Ezek véletlenszerű példák, vagy ezek lennének az alkalmazáskínálat fő kategóriái? A megfogalmazásból nehéz kitalálni. -
dabadab
titán
Én megpróbáltam megnézni, hogy ez a 818 miért kerül kétszer annyiba, mint a Philips 707 (vagy majdnem kétszer annyiba, mint a 807), de nem igazán látom. Mit nem veszek észre?
DRM is theft
-
Berényi tomm
csendes tag
Nekem 5 éves lett az philips 4k oled még mindig müködik de vannak hibái már piros szin be égett a processzor olyan gyenge benne a menüt is erőlködve tölti be usb röl nem lehet filmet le játszani mert 10 perc mulva melegszik benne valami és elkezd laggolni
ambilight már villodzik egyik oldalt valami kontakt hiba
Pár havonta nem kapcsol be csak áramtalanitás után javul meg
A jövöben az samsung oledet fogom kiprobalni 65 vagy 77 col ban
kizárt hogy lg oledet vagyek már csak a valtozatosság kedvért is a samsung jön
Még varok 2 évet mert nagyon uj teknologia biztos vannak gyermek betegségei de addigra már 4 éves lesz hogy a piacon van a samsung oled ugyhogy remélem addigra megbizhato lesz -
nexplo
őstag
válasz
Berényi tomm #10 üzenetére
Nekem is van öregebb darabom de nincs gond vele. A szoftver fos, de az újban is az sajnos. A többi hiba amit írtál az esélyes hogy valóban gyári gond, vagy meghibásodás. Nekem LCD terén is vagy 10 évig Philipseim voltak. Képre szuperek, szoftverre hulladékok voltak. Hozzáteszem én képminőség+ambi miatt veszem és mai napig odavagyok érte.
-
törölt tag
Lehetne MLA paneles ha gyakorlatilag G3 árban adják (picit olcsóbb csak), de ez tudtommal még nem az.
-
hdtomi
aktív tag
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
Riddick77
tag
800e Ft és nem tudja a Dolby Atmost, amit az én Panasonic TX-55GZ950-esem már évek óta tud, és nem a legújabb LG panel van benne, elég drága a LED világítás....
KL
-
ClioRS
őstag
Az áras kommentekre: Az LG OLED55C3 nyitóára 835.000 Ft volt. És sajnos ez a középkategória, mert vannak feljebb drágább TV-k nem csak a Philips, de más gyártó kínálatában is (pl LG G széria).
#13 nexplo
C2-vel meg C1-gyel teljesen felesleges összehasonlítani, nem egy évjáratú modellek. Ennyi erővel aprón most van fent egy 65OLED707 360-ért, szóval drága az LG C szériája 400-ért. Ugye, hogy ennek az összehasonlításnak sincs értelme, szóval almát hasonlítsunk azért almához.[ Szerkesztve ]
-
Alien!
senior tag
válasz
Riddick77 #16 üzenetére
nehogy bekajáld már...A Philips azon kevesek egyike, aki minden formátumot támogat, összes hdr szabvány, DTS, atmos stb. Az androidos lejátszókkal (sok alternatíva van) meg minden is elindul hiba nélkül. Nekem 805-öm van, de annyi hiba jött ki max, hogy néhány hibrid hdr/DV mkv-ba nem tudok beletekerni.
Továbbra is iszonyat jó ár/érték arányúak a Philips oledek szvsz, nyílván nem modell induláskor kell venni.
-
bteebi
veterán
Pont ezt akartam mondani. Ez az ár még a 65"-os változatáért se lenne kevés. Pedig amúgy lehetne jó, elsősorban az Ambilight miatt. Kár, hogy nem csinál(hat)ja senki más.
És azért bőven nem annyira jó, mint kellene lennie. Az idei nem csúcskategóriás LG panelek szarnak tűnnek - vagy legalábbis nem elég jók.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
ClioRS
őstag
válasz
#72042496 #20 üzenetére
Itteni július 3-i teszt, 760.000 Ft.
Szóval azért na, nem annyira durva ennek a TV-nek a nyitóára. Gondolom megjelenés után majd beesik ez is ahogy szokott. Drága, de kategóriájában nem az. -
bteebi
veterán
A karvalytőke már csak ilyen. Asoros még kimaradt, de amúgy szép gyűjtés.
#16: Elvileg tud Atmos-t. De egyébként igen, drága a LED szalag is (RGBWW már vagy 5000 Ft/m), és a vezérlése is. A TSMC is folyton csak árat emel.
-
törölt tag
válasz
Riddick77 #16 üzenetére
"A surround formátumok közül csak a Dolby TrueHD és Dolby Atmos állományokkal nem boldogult."
Ebből inkább olyanoknak kéne fölmerülnie, hogy:
- Mit értünk "boldogul" alatt? Hogy nem tudja dekódolni és megszólaltatni? Vagy eARC-on sem tudja átküldeni? Ha az előbbit (amúgy biztosan azt, mert eARC-on az összeset támogatja), akkor több gond is van.
- HD sávokat egyik tévé sem dekódol, így kár kiemelni a TrueHD-t. Borítékolom, hogy a DTS-HD és DTS:X se szólal meg, csak a G3 után továbbra sem merült föl, hogy a DTS-ről vakkantson bármit a cikk.
- Ok, hogy Atmos, de megint, milyen kódolású? Mert lehet veszteséges DD+, vagy veszteségmentes tadáá, TrueHD. Tulajdonképpen melyikről van szó?
- Az nagy baj, ha a DD+ kódolású Atmos hanggal bármi gondja van, hiszen a steam szolgáltatásokban ez az egyik fő formátum. Gyakorlatilag kizárt, hogy ezt ne támogassa a tévé.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az én szájízemnek túl közel van a G3-hoz, de a Philips tudja. (Alapvetően egyébként eurós vagy dolláros árakat hasonlítanék, az többet elmond. Csak ez a tévé nekem nem érdekes annyira, hogy rászánjam az időt.)
Az előzőben a steam nyilván stream, csak elírtam.
[ Szerkesztve ]
-
arelim
tag
ennyi pénzért inkább veszek egy ipari viewsonic panelt, úgysem használom a tv-t másra, csak kijelzőnek.
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
-
Alvin_ti4200
félisten
Az ára eléggé no comment, viszont most flash sale-ben akciós az általam régóta nézegetett 55OLED907 £1499-ért (£1799 a normál ára), nagyon-nagyon gondolkodom egy upgrade-en (a jelenlegi 50PUS6754-em októberben lesz 4 éves, a go-to középkategóriás Philips tévé volt 2019-ben). Ráadásul akárcsak a mostanira, úgy erre is 6 év garit adna a Richer Sounds, igaz, beégésre valószínűleg nem vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
duhajdubaj
újonc
55OLED807-em van január óta, pár apró hiba (játékmódra váltás főleg) eltekintve nekem nagyon bejött, PC-hez használom, és multimédiás tartalmakra. Viszont nem látom, hogy ez miben is lenne jobb
-
Knight666
aktív tag
Igen, nézegettem én is ezeket a kiteket / projekteket. Szerintem az emberek nagy részének nem valós alternatíva, mert túl macerásak, még a készre szerelt megoldások is. Nekem is egy 56-os Ambilight-os TV-m van egyébként, és örülnék, ha pl. a monitorom is tudná ezt, de annyira azért nem fontos, hogy elkezdjek mókolni
.
-
TZoZ
csendes tag
-
törölt tag
Bár az lenne a legnagyobb baj egyébként, de sajnos a többihez hasonlóan ez a teszt is ezer sebből vérzik. Kapásból az, hogy monitorként kalibrálják a tévéket (amit nem írnak le, csak a sorok közt olvasva derül ki), ráadásul a jelgenerálásban és a műszerben is lehet annyi pontatlanság, hogy összességében még rontanak is a gyári profilon. Bár azt sem írják le, hogy melyik profilból indulnak ki, szóval...
-
Dißnäëß
veterán
43PUS7956/12 -m van (full alapmodell LCD) de a távszabályzó 1:1 ugyanez.
(És nálam is csak homokórázik a Google Assistant a hangvezérlésre).No, szóval a következő tv-m szerintem a létező legbutább, de legjobb képű OLED lesz, 80" -ban (lélektani határ 2m képátló) és teszek alá egy tisztességes lejátszót, mondjuk HTPC-t, vagy csúcshardveres Android minigépet, akármit és az majd megoldja.
Az Ambira +1, nagyon jó, hogy tartják.
Ja, én az összes Android TV-nek a háttértárát (ami lópikula) kibővítettem gyors, USB3-as kis pendrive-al (128-256GB) és ezen van minden app, Kodi, stb.. - nem a beépítettet szemetelik tele. Kiváló szerintem, aki aktívan használja és jó sűrűre belakja a TV-je Androidját is.
[ Szerkesztve ]
Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá
-
Sinesol
veterán
En inkabb 600 környeketöl latom az aktualis 55-ös C LG-t, hol kaphato 400-ert? Egyebkent az aktualis 55ös C3 is 760 volt teszt szerint, szal valoszinüleg ez a Phillips sem 840k lesz bevezetö ar lecsengese utan. Ha meg tavalyi C modellröl van szo, akkor ott a Phillipsböl is a tavalyi modelll..
[ Szerkesztve ]
-
CriticalHit
őstag
Inkább a C2 felennyiért vagy a G2 500k körül, Ambilight ide-oda.
"Hernyó maradsz, bár fent keringsz. Nem a szárny szab itt mértéket, hanem a gerinc."
-
Füleske
őstag
A termék ára (bármi is legyen az) mindig kereslet-kínálat függvénye. Nem az a cél, hogy az új terméket tömegek vegyék, hiszen a gyártósorok kapacitása véges. Vegye a tömeg az 1-2 éves modelleket, azok már pár hónapja a raktárakban porosodnak. Ahogy a raktárak kezdenek megtelni a termékkel, pont úgy fog lemenni a termék ára.
-
bteebi
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #28 üzenetére
Vedd meg, jó lesz az.
Már ha elég az 55". Én most már valószínűleg nem vennék 65" alatti TV-t, de nyilván szobaméret és nézési távolság függő.
-
válasz
#72042496 #14 üzenetére
807 van Telekomnál , ennél jobb az,a táv miatt is,de az lényegesen olcsóbb a G3 nál és ennél is .649 Ezer.G3 az 880?de máshol 1 millíó fölött megy.
Szerintem ez az ár a cikkben kezdő ár,le szokott menni 700 alá,de én a 807mellett döntenék,ha Philips vagy 900 sorozat.Ez értelmetlen .[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Dißnäëß
veterán
PC illetve Pi4 (mindkettő Kodival) kezel DoVi-t / HDR-t ? Kitolja a tv-re ?
Nálam a TV most saját magára tett Kodi-n játszik le a NAS-ról. Egyelőre jó, de nem örök életűek ezek a tv-k, 5-8 év és minden okosrendszer kuka lesz kb. a hiányzó update-ek miatt, hiába lenne még jó és élvezhető maga a képernyője.
Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá
-
Pro Koryak
addikt
Mivel nem jönnek az EU-s pénzek ezért a fidesz által direkt gerjesztett infláció(nekik ez majdnem dupla bevétel az áfa miatt)!!! emiatt k. gyenge forint emiatt jóval magasabb beszerzési ár + 27%áfa és meg is van miért ennyivel drágább (~30-40%-al) minden műszaki termék, mint 2-3éve.
Más:
"A modell támogatja a nagy dinamikatartományú tartalmak kezelését, és mivel a fényereje kellően nagy, méréseink szerint 1170,6 cd/m², ezért a HDR effektus kellemesen látványos."Azt azért nem ártana tisztázni, melyik képmódban ennyi a fényerő, mert normális képmódban ennél jóval kevesebb. Pl. LG C3 is EX paneles és 800nit max fényerőt tud értelmes/kalibrált képbeállítással.
Pl. amiatt középkategóriás, mert:
jobb képfeldolgozó proci Mediatek Pentonic 1000 vs Mediatek MT9970B
2nd gen. Oled EX panelAz sem mellékes az árazás miatt, az LG oled tévéi már tavasszal kaphatóak, míg a Philips oledjei kb. nyáron kerülnek boltokba. Szóval az LG árai már kicsit esnek addigra.
Valószínű a Philips nem "LG áron" kapja a paneleket.[ Szerkesztve ]
-
szakmaster
tag
Nekem egy 55OLED706 modell van már lassan 2 éve és sosem volt különösebb gondom az Android TV-vel. Az Ambilight számomra nagyon bejön, sokszor hangulatvilágításnak is használom a szobában. Az egyetlen nyűgöm a kadenciahelyes lejátszás hiánya volt Kodi, Youtube és Netflix appok esetében és a Dolby Vision mkv tartalmakkal is akadtak gondok ezért pattintottam a TV alá egy AppleTV-t Infuse Playerrel és azóta mindent is szuper minőségbe nézhetek.
Ennek a TV-nek a bevezető ára viszont brutális, azt hittem rosszul látok.[ Szerkesztve ]
-
nexplo
őstag
válasz
Pro Koryak #48 üzenetére
Direkt vicceltem el a politika részét, mert utálom a témát. De így van valóban. Sajnos itthon kurv@ drága az élet
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nálunk járt a Philips új, 55 hüvelykes, 4K HDR OLED televíziója. Leteszteltük.
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest