Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz allein #14828 üzenetére

    Nekem is ilyen van és rajtam kívül még két személynek.
    Nos 2013-ban készítették itt Székesfehérváron, majd amikor bezárt a Lengyelek építették tovább ,ekkor már javában TP- volt az a bizonyos Philips.
    Valóban a régi HBB rendszer van rajta ,ami még a Philips tervezett. De nem kell tőle elájulni,mert már akkor is elavultnak mondható volt,mikor már megjelent, főleg ha az OS sebességét vesszük figyelembe.
    Én külső pc-vel használom. Így a mai napig tökéletesen teszi a dolgát.
    A képi világa mai napig a legjobbnak mondható a FHD- készülékek között.

    Nem tudom milyen gondjaid voltak a régi Philips készülékekkel. Így nem is tudok érdemben felvilágosítani arról hogy ezen javítottak avagy sem. Maga a rendszer, lassú, és nem tolerálja ha gyorsan kapcsolgatja az ember. Mert képes sokáig szöszölni. Míg azt kibogozza hogy mit is szerettünk volna elérni. Az alkalmazások ami előre vannak telepítve, egy részük mai napig használható. Időközönként kap updatet is. Az más hogy a készülékben lévő HW hogy birkózik meg vele.

    Maga amit kínál azt azért megteszi. Szépen váltogat a HDMI és egyéb vezetékes kapcsolatok között. A wi-fi jel erőssége kielégítő. Így mondhatni kapcsolatok terén jól vizsgázik a készülék.

    Mint fizikai adottság terén a képi világa mozgás,színtelítettsége jónak mondható, ahogy a kontrasztok rajzolata is jól látható. Felhősödés nem jellemző. Fekete tartomány is jónak tekinthető a led -tv között. Persze soha nem lesz OLED minőség. De ez egy másik világ, más technológiával. A panel passzív 200Hz-es és szoftveresen 1400-Hz. Ami sport közvetítésnél nagyon jó élményt nyújt, vagy konzolok, játékok gyors megjelenítéseknél az elmosódás és pixelek szétesés mentességű képet kapunk. A hangszórók torzulás mentesek, nem jelentkeztek még recsegések.
    Ambilight 7-es dinamikával használom a beüzemelése napjától fogva , változás itt sem történt.
    A kameráját nem használtam soha, úgy gondolom hogy nem ezen fogok Skypozni. Arra ott van a PC.
    De vásárlásnál tessék a rekeszt kipróbálni,mert típushibája egyike ,ha a rekeszt elhúzva, vibráló zöldes képet kapunk, ott az tönkre is ment. Tudomásom szerint, Magyarországon már ezt nem is tudják javítani csak a Lengyeleknél, kiszállítással.
    A készülék háza és talpazata nem kopott, nincs hőelvezetésre utaló elváltozások,elszíneződések, még a SSB helyén sem.

    Vásárláskor ezek a típushibákat tessék megtekinteni, mert ezek mind alku képesek lehetnek.
    -1 Távirányító giroszenzora , ha a youtube vagy máshol elkezded használni a qwerty-t akkor az embernél az első dolga az hogy megfordítja a távirányított és akkor használná. De van amikor ez nem jó. Hiába szinkronizáljuk újból , vagy cserélünk elemet és kapcsoljuk ki és be újra a készülékkel egyetemesen.
    Ilyenkor csak a távirányító csere segíthet. Mert egyszerűen nem javítják. Meg minek is ha van több ezer készleten.
    -2 Az ambilight összeszerelésénél az operátor nem jól pattintva be a helyére akkor úgymond" süllyedés " történik az ambilight panel és a hátlap között, és amikor a készüléket a falra szerelve szeretnénk a vizuális látványvilágban részesülni, akkor döbbenünk meg, hogy nincs ... mert a hátlapban lévő ambilight lyukak alatt van, és eltorzítja, vagy az alatt jeleníti meg a készülék belsejében.
    -3 a kamera "fentebb leírtak"
    -4 A talp festése, a fémen a festék hólyagosodik .

    Összegezve, mai napig szuper készülék. igaz nekem a 40" van, nem az általad írt 46"-os de biztos vagyok benne. hogy nem fogsz benne csalódni. Ha csak nem okos tévét akarsz minden áron, mert akkor most le is besszélek róla.

    A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

Új hozzászólás Aktív témák