Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Qorthral

  őstag

  A Manorral, mint nevezett csapattal számolok. Ha bármilyen okból kifolyólag nem indulnak, akkor mindkét autójukat kiesettként kezelem, nulla megtett körrel. Elég szerencsétlen persze, ha nem indulnak, de a kérdéssoron nem szeretnék már módosítani, mivel sokan megjelölték őket / kalkuláltak velük ezeknél a bizonyos kérdéseknél, azt a kockázatot is mérlegelve, hogy nem indulnak. Nem lenne korrekt kizárni a csapatot a kérdésekből, ez sok problémát felvetne.
  Ami megoldás lehetne, az ezeknek a kérdéseknek a törlése a Manor nem indulása esetén, de ez sem fair azokkal szemben, akik már korábban a Manort választották és már nem olvassák ezt a posztot a határidőig (hiszen mindenki más pl nyugodtan válthatna a Mekire a legkevesebb körös kérdésben).

  Szóval maradnak és számítanak, ez a legkorrektebb kezelése a dolognak szerintem.

  A másik felvetésed jó, magam is úgy terveztem, hogy a határidő lejártát követően publikálom a tippeket. Ez már csak azért is célszerű, mert én is játszom, és a saját tippjeimet különben elvileg megváltoztathatnám a végeredmény függvényében. Persze sosem tennék ilyet, de korrektebb így mindenképp. Szóval igyekszem majd minden alkalommal a lezárás és az IM kezdete előtti 30 percben publikálni a listát, vagy ha ezt nem tudom megoldani, legalább a saját tippjeimet közzéteszem az IM előtt. :)

  [ Szerkesztve ]

  PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :)) | PH! F1 Tippjáték: http://prohardver.hu/tema/ph_f1_tippjatek/friss.html

Hozzászólok Aktív témák