Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Qorthral

  őstag

  De, de, bátran!

  Vitassátok meg, hogy mi a nyerő taktika. Biztosat én sem tudok mondani. Nyilván az a két variáció játszik, amit írsz, egyébként meg a pontokkal kell sakkozni.
  Igen, azért szűkös a keret, hogy érdekesebb és nehezebb legyen a játék. Egy a tavalyihoz hasonló évben mindenki Ham, Ham, Merci jellegű csapattal tolná végig, az meg nagyon érdekes lenne... :D
  Így, hogy a tutit nem lehet betenni, szerintem egy tucat érdekes csapatot simán össze lehet tenni már az első futamra is, és úgy tervezem, hogy ez mindig így lesz. Ezáltal szerintem jobban előtérbe kerül majd a tényleges hozzáértés, és aránylag kisebb szerepet kap a szerencse. Plusz ebben a játékban kisebb áldozat betenni egyik-másik helyre a kedvenceket, mint az f1ligában.

  Ugyanakkor szívesen hallanám a ti véleményeteket, ki mit gondol így elsőre? Milyen elvek mentén választotok csapatot, mit engednek és mit nem engednek az árak? :)

  PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :)) | PH! F1 Tippjáték: http://prohardver.hu/tema/ph_f1_tippjatek/friss.html

Hozzászólok Aktív témák