Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem. Beállítottam a NAT és WAN, a pppoe adatokat, hogy legyen net. Csináltam egy port továbbítást, és próbáltam beállítani a freeDNS-t, na ez sem ment sehogy. Mire megtaláltam, hogy hol látom a kiosztott ip-let és hol tudok fix ip-t beállítani, addigra nár kibontottam egy bort és végére valami erősebbet szerettem volna. Nem értem miért kell azonos témakörbe tartozó lekérdezéseket és beállításokat így szétszórni (dhcp). Biztos van benne logika, de nekem ez így egy kezelhetetlen dolog. Majd még kisérletezek az opnsensével, ott se tudok rájönni mi lehet a hiba, de azt legalább átlátom. Úgy különben biztos, hogy a port továbbítás körűl van nálam valami gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest