Hirdetés
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Most nincs előttem a router felülete, de amikor létrehozod az új hálózatot akkor ott ahol megadod a DHCP tulajdonságait az adott hálózatnak tudsz külön DNS szervert is adni neki. Bár rég használtam a pfBlocker-t, de szerintem ott is ki lehet jelölni, hogy mely interfészeken működjön. Általában a devel verziót szokták ajánlani pfblocker-ből, ami ugyan beta-ként (?) szerepel a csomagok között, de teljesen stabil. Ezt esetleg lesd meg: [link]
Nálam pl. a fő hálózat VPN mögött megy adguard DNS-el, de van egy VLAN-om ami viszont teljesen sima, mintha nem használnék semmit: nincs VPN mögött, és az ISP-től kapott DNS-t használja. ezen a VLAN-on mennek a dolgozós laptopok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest