Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pityu.

    nagyúr

    Kingstone DataTraveler 106 16GB

    Most vettem ezt a cuccot aránylag jó áron bár ugye ha jól látom a ráírt sebességet nem fogja hozni.Most nem tudom ezek az adatok jók e vagy sem.
    Több USB csatlakozón is próbáltam

    Az alaplapon hátul USB 3.1 Gen1 csatlakozók vannak meg 2db Gen2 es,a Gen1 be raktam a pendrivet ami elméletileg tudná az USB 3.1 et.

    Aztán a ház elülső két USB 3.0 csatlakozását kötöttem rá az alaplap USB kivezetésére ami szint úgy Gen1 lenne de ugye én a ház elülső 3.0 csatlakozóit kötöttem rá,kicsit nehéz volt bedugni 2 lábat vissza kellett igazítani de az a fura a gépházon 2 USB 3.0 csatlakozás van a bal oldalin kicsit gyengébb eredményeket kaptam a jobb oldalin meg hasonlót mint hátul,ez lehet a kis lábak visszaigazítása miatt?

    Bal oldal "fura mód most jó lett a baloldali mérés is"

    Jobb oldal

    Gépház USB 2.0 előlapi csatlakozó

    [ Szerkesztve ]

    Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

  • King Unique

    titán

    válasz Pityu. #2032 üzenetére

    Az adatlapján sebességértékeket csak a 32 GB-os modelltől kezdődően adnak meg, de annál is csak az olvasást (max. 100 MB/s). Az írást nem véletlenül nem említik, mert az jóval gyengébb lehet. A 16 GB-osat meg egyáltalán, tehát az még annál is lassabb... :D Szóval végül is "jónak" mondhatók a kapott eredmények. Legalábbis az eszköz képességeihez viszonyítva, mert amúgy nyilván nem nagy szám.

    Egyébként az USB 3.1 Gen 1 = USB 3.0, tehát egy ilyen pendrive-hoz bőven jó a 3.0-s port. A tényleges USB 3.1 = USB 3.1 Gen 2. Viszont az utóbbinál elérhető értékeket egy ilyen pendrive nyilván eleve nem tudja, oda már külső SSD kell.

    Köszönjük a tesztet! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák