Hirdetés

Aktív témák

 • V/

  Topikgazda

  A regisztráció lépései

  Ezen a PayPal oldalon célszerű kezdeni. https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/account-selection
  Ha az angol nyelvű felületen akarjuk a magyar fiók regisztrációt, akkor ezen a linken kezdeni és alul a jobb sarokban a fiók típus választó oldalon az USA zászlóra kattintva a magyar "zászló" választás után tovább menni.
  Az első választás a Egyéni számla (Personal Account) -személyes- fiók, a második a Üzleti fiók (Business Account) -üzleti fiók-

  A megjelenő oldalon Egyéni számla ha személyes fiókot szeretnénk és a Folytatás (Next) gombra kattintás.
  Az Üzleti fiók esetén kellenek majd a céges adatok, ha ezt választaná valaki.
  Meg kell adni az e-mail címed ami a PayPal azonosítód lesz és a jelszót 2*, amit a PayPal fiókhoz való belépéshez majd használsz. (Az e-mail cím már létező legyen mert a fiók regisztrációt az oda érkező levélben kell érvényesíteni)
  Az Ország Hungary-n álljon, vagy az legyen kiválasztva ha magyar fiókot hozunk létre.
  Az űrlap részek kitöltésnél alul állítsd át English-re, mert lesz amit nem tudsz beírni a magyar nyelvű oldalon mert nem fogadja el.
  A következő képernyőket az alábbiak szerint kell kitölteni a személyes fiók adatait.

  Folytatás (Next) gombra kattintás

  Alul jelölni a megfelelő szövegeket

  Stay logged in for faster checkout. Ez ne legyen jelölve! Ha bejelöljük akkor a fiókba történő belpés nélkül is lehet fizetni, én nem tartom biztonságos módszernek.

  Get offers and promotions by email from PayPal. You can change this setting whenever you want. Ezt lehet jelölni, alkalmanként küldenek ajánlatokat, értesítéseket.
  Ezt viszont muszáj jelölni: I confirm that I have read, consent and agree to PayPal's User Agreement and Privacy Policy, and I am of legal age. I understand that I can change my communication preferences any time in my PayPal Account.

  Ezután a Agree and Create Account gombra kattintás és létrejön a fiók.

  A folyamat során rákérdez a kártyahozzáadásra, de azt most célszerű kihagyni, majd ha az e-mail címünk érvényes lesz azután javaslom hozzáadni.

  Kapni fogsz egy e-mailt.

  Yes, this is my email erre kattintva beléptet az oldalra, ott az látszik a fogaskerék ikonnál hogy:
  Primary, Unconfirmed és a link Confirm illetve a belépő oldalon is.

  Erre kattintva lesz lehetőségünk elküldetni egy e-mailt az adott címre:

  Jön az, amelyben benne lesz a Click to activate your account link.

  Erre kattintva belépési oldalra kerülünk és mivel eltároltam a jelszót a böngészőben a feladott e-mail cím (mivel van már másik PP fiókom ezért választottam az újat) kiválasztása után a tárolt jelszót behelyettesítve beléptetett és az e-mail címnél ez látszik: Email address confirmed

  Ha nem érkezne meg az automatikus e-mail, akkor belépés után a megjelenő ablakban a Confirm email address-re kattintással lehet kezdeményezni a küldést.

  Üzleti fiók megjegyzés:
  Az üzleti fióknál az elérhetőségi adatok megadása után a céges adatok beírása következik, számlaszám, adószám, közösségi adószámcím, tevékenységi adatok stb. a képen a jobb felső sarokban látható 3 lépés.

  Ha vásárolni akarsz, csak annyi a dolgod hogy utalsz a PayPal egyenlegedre vagy hozzárendelsz egy bankkártyát.
  Bankszámla csak ahhoz kell hogy az egyenlegre kapott pénzt, ha nem akarod elvásárolni, a bankszámládra ki tudd küldeni, ha nem fogsz pénzt kapni akkor most azt nem kell hozzárendelni.

  A regisztráció utáni dolgokról az Összefoglaló tartalmazza a leírásokat.

  [ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés