Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• la_cc
    addikt

Én meg végeztem a ligával, a mai nap volt egy div altar-om egy basic currency duplázóval egy 0 juice-os abo nightmare map-on, amin alig volt mob.

Fénykép megnyitása

Azért így is összejött 23 D. :DD Azt hiszem ez méltó befejezés.

A worb karim így végzett, a fentit már el se költöttem, mert nem igen láttom, hogy mire lenne értelme, pedig nézegettem a poe.ninja-t is. Nem hiszem, hogy valaha indítok worb-ot megint egyébként, kicsit "stresszes" ez a snapshot megoldás, nekem nagyon hiányzott valami vizuális jel, hogy fent van vagy nincs az extra sebzés, így sokszor megálltam és újra nyomtam inkább, meg a loot-ot is kapkodni kell közben, szóval nem a legkényelmesebb gamestyle volt ez így, de meta és hatékony volt.

A ligáról: ment is a sírás mindenhol, hogy nincs ground loot, de szerintem a hajós chart + voyage kombóval volt bőven egyszerűen, így könnyen elérhető volt mindenki számára. :) Remek lett ez a hajós téma, biztos, hogy core lesz kicsit átdolgozva. :)

Ez volt első ligám, hogy használtam a gyűrűt, így drop-ból ennyi jött össze:

Látszik, hogy a trade a lényeg, ennek az 54-nek majd a fele ma esett az altar miatt. ;]

Új hozzászólás Aktív témák