Hirdetés
- A hardverek is nehezen viselik ezt a kánikulát
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez a MacBook Neo vége? Íme a Wildcat Lake és az Acer Swift 14 Air
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
45721 - 45601
45752 - 45701 45721 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
https://poe.ninja/poe1/pob/95ca4
Ezzel és az új zsoldossal már élvezhető a játék. Van egy küszöb, amennyit bele kell fektetni, tattoo stb, hogy normálisan működjön. Ki kell találnom valami, mit farmoljak, lehet visszamegyek abyss-ra, mert az a merc farm nem nagyon hoz semmit, igaz még nem néztem át a kiszedett fickókat, mennyiért mennek el, de ránézésre nem hagytak mély benyomást maguk után. -
Siriusb
veterán
Nem tudom, mit nézek be rue budget build-jében, light of meaning nélkül van 7k ES, nekem még az 5k-t sem éri el.
Egyszer csak rájövök.
Kipróbáltam rue merc stratégiáját, 3 raw divine első körben, de XP-ét lenulláztam a másodikban teljesen, 4,7k ES-sel ez nem működik. Így sosem érem el a 95-öt.
Tattoo
-
Siriusb
veterán
Nem tudom, mit nézek be rue budget build-jében, light of meaning nélkül van 7k ES, nekem még az 5k-t sem éri el.
Egyszer csak rájövök.
Kipróbáltam rue merc stratégiáját, 3 raw divine első körben, de XP-ét lenulláztam a másodikban teljesen, 4,7k ES-sel ez nem működik. Így sosem érem el a 95-öt.
-
Siriusb
veterán
Beleültetted a bogarat a fülemben, vettem egy static strike-os merc-t, teszkós support-tal. Elindítottam a breach-es atlast wisp scarabbaé (ha már lúd...), nos, elég ütős, látható különbség van. Ha továbbviszem ezt a karit, vagy ki kell farmolni, vagy érdemes beruházni egy jobbra (drágábbra).
-
DjDanee87
addikt
-
Lokids
addikt
Ha jól számolom a +1 chest nélkül is meg lenne a 128 cooldown (pontosan annyi) ha 21/20 holy relic gemre váltasz. Legalábbis én 131%nak számoltam a tied, tehát a 20/23 gem gyakorlatilag nem segít semmit jelen pillanatban. Nekem is volt korábban olyan rész, mikor az kellett elérni egy pontot - de az cserélni való, amint lehet.
Lett újra 6 Div, ki is cseréltem a gemet.
Kár, hogy nem lehet sehogy 3 fölé növelni a relicek számát.
-
DjDanee87
addikt
Nekem csak 1 80% van, mert a forbidden jewelekre ment a skillpont.
Őszintzén fogalmam sincs, hogy milyen színű socket volt a tyranton... Egyáltalán ne mnéztem . azt lehet elb..tam. Ha 0-ról megint visszaszedem magam, akkor megveszem azt a +1-es dialla-t, meg a gemet. Nekem nem 21/20-as van, hanem 20/23-as.Ha jól számolom a +1 chest nélkül is meg lenne a 128 cooldown (pontosan annyi) ha 21/20 holy relic gemre váltasz. Legalábbis én 131%nak számoltam a tied, tehát a 20/23 gem gyakorlatilag nem segít semmit jelen pillanatban. Nekem is volt korábban olyan rész, mikor az kellett elérni egy pontot - de az cserélni való, amint lehet.
-
Lokids
addikt
Valszeg az önmagában nem számít annyit, de azért segít. +1 level of socketed gems, szóval növeli az empowert is így gyakorlatilag 2 szintet ad a Holy Relicnek. Ha jól rémlik enélkül is meglehet a 128 cooldown breakpoint, az megvan neked is? A holy relic gemem amúgy így level 28as. Supportból használunk mást, én minion damaget az added chaos helyett (ettől halandóbbak a holy relicek, van néhűny szituáció amikor újra kell idéznem őket: mondjuk durván juiceolt T16 mapon egy verusium, vagy ultimatum szokta őket néha megenni) Illetve több flat damagem van ghastly jewelekből.
Az AG-re vett sisak ugye fehér socketes?Még ami különbség, bár elvileg nem nagy, hogy van az egyik gyűrűmön 34% minion dam. Na ez elvileg pont nem sokat számít. Meg van 2x80% increased minion damage a timeless jewelből - de az neked is, nem?
Nekem csak 1 80% van, mert a forbidden jewelekre ment a skillpont.
Őszintzén fogalmam sincs, hogy milyen színű socket volt a tyranton... Egyáltalán ne mnéztem . azt lehet elb..tam. Ha 0-ról megint visszaszedem magam, akkor megveszem azt a +1-es dialla-t, meg a gemet. Nekem nem 21/20-as van, hanem 20/23-as. -
DjDanee87
addikt
Valszeg az önmagában nem számít annyit, de azért segít. +1 level of socketed gems, szóval növeli az empowert is így gyakorlatilag 2 szintet ad a Holy Relicnek. Ha jól rémlik enélkül is meglehet a 128 cooldown breakpoint, az megvan neked is? A holy relic gemem amúgy így level 28as. Supportból használunk mást, én minion damaget az added chaos helyett (ettől halandóbbak a holy relicek, van néhűny szituáció amikor újra kell idéznem őket: mondjuk durván juiceolt T16 mapon egy verusium, vagy ultimatum szokta őket néha megenni) Illetve több flat damagem van ghastly jewelekből.
Az AG-re vett sisak ugye fehér socketes?Még ami különbség, bár elvileg nem nagy, hogy van az egyik gyűrűmön 34% minion dam. Na ez elvileg pont nem sokat számít. Meg van 2x80% increased minion damage a timeless jewelből - de az neked is, nem?
Úgy tűnik sokat számít a + level a poe ninja számolásában - hogy ez valóságban is igaz-e, na azt nem tudom. Vettem eggyel nagyobb empowert, így level 28ról level 29 lett a holy relic. Sebzés poe ninján 1 millióról felment 1,2-re.
-
DjDanee87
addikt
-
Siriusb
veterán

Örülök ennek is, pont a linkek miatt. Abyss, lletve breach+beyond-dal teszteltem, egész jó, T16 8-mod.Kipróbáltam, rátettem delirium orbot is egyet, azzal is ment. Eddig egyszer pukkant el a merc, egy durvább csődületben (breach, beyond, deli volt egyszerre).
Néha a single target-tel vannak problémák (breach boss). -
tibee77
őstag
-
Lokids
addikt
-
Edge
veterán
-
Siriusb
veterán
-
Edge
veterán
vmi értékesebb végre, eddig csak apróságok voltak. -
Siriusb
veterán
1 div-ért találtam:
-
DjDanee87
addikt
Tudtam én, hogy meg kell nézni egy guideot néhány challenge esetén. Csináltam tegnap is Maven witness mapokat, hogy haladják az egyik challenge teljesítése felé. Picit sokallottam amit kér, de OK, idővel meglesz.
Challenge: Complete 30 Invitations while they have at least 5 Explicit Modifiers.
Atlas passzív miatt néha bead extra witnesst tehát egy invitation így inkább 9 map átlagban. Az akkor is sok lenne, 270 map a 30 maven witness invitation megszerzéséhez.
Van egy ember aki készít guideot a challengekhez: [link] Erre ott látom hogy az eater, searing exarch is invitation. Persze logikus, de erre nem gondoltam. Akkor mégsem kell 270 map ehhez az egy challengehez...nembaj még csak 6-8 körül jártam.
-
tibee77
őstag
talaltal magadnak jo combatant merc-et?En napok ota probalom a cuccokat nezegetni a buildhez, nem talaltam idaig olyat ami jo es olcso lenne tegnap ota meg föleg nem, mert kikerült a buildröl egy rövid video youtube-ra...Ne is beszeljünk rola, az arak 10szeresek lettek kb...
-
Siriusb
veterán
-
Edge
veterán
-
Siriusb
veterán
Én ezzel remekül elvagyok: arc ignite elementalist.
clvl 88-on már t16 mapokat nyomtam, über lab meg lvl77en már megvolt. Nagyon gyors mapper, viszont über bossokra nem épp a legjobb mert azokat elég lassan öli, de cserébe tankos és ki lehet bekkelni őket. Rarek nincs olyan ami gondos lenne, mert van cold, lightning és fire sebzés egyszerre+ignite, shock és chill. A mid gear CI elég olcsó és mindent visz.Már bánom, hogy nem ezzel vagy a phys dot-tal kezdtem.
Rue-nak van kint egy merc build-je, adok még egy utolsó esélyt: [link]
google doc -
la_cc
addikt
clvl 88-on már t16 mapokat nyomtam, über lab meg lvl77en már megvolt. Nagyon gyors mapper, viszont über bossokra nem épp a legjobb mert azokat elég lassan öli, de cserébe tankos és ki lehet bekkelni őket. Rarek nincs olyan ami gondos lenne, mert van cold, lightning és fire sebzés egyszerre+ignite, shock és chill. A mid gear CI elég olcsó és mindent visz.Mitől lenne olcsó a CI gear-je? Worb-nál aranyáron volt minden magas ES-sel és semmi nem kell rá csak res meg ES.
-
Edge
veterán
clvl 88-on már t16 mapokat nyomtam, über lab meg lvl77en már megvolt. Nagyon gyors mapper, viszont über bossokra nem épp a legjobb mert azokat elég lassan öli, de cserébe tankos és ki lehet bekkelni őket. Rarek nincs olyan ami gondos lenne, mert van cold, lightning és fire sebzés egyszerre+ignite, shock és chill. A mid gear CI elég olcsó és mindent visz. -
la_cc
addikt
Challengek nem foglalkoztatnak, vagy kész vagy azzal amit kitűztél célnak?
Tegnap este voltam pár voyaget. Létezik az az altar szerű cucc a víz alatt, hogy eséllyel a chaos helyett div esik. Volt egy voyage ahol a második területen találtam. Esett így 2 div utána. Meg volt egy olyan is ahol az uccsó 9. területen a legutolsó lámpa lerakásával találtam...
Mondjuk erről volt több reddit post és általában elég rosszak voltak a tapaztalatok másoktól is. A chance amivel átalakít nem publikus, de biztosan jó kicsi.Nem szoktam foglalkozni velük.

-
DjDanee87
addikt
Én meg végeztem a ligával, a mai nap volt egy div altar-om egy basic currency duplázóval egy 0 juice-os abo nightmare map-on, amin alig volt mob.

Azért így is összejött 23 D.
Azt hiszem ez méltó befejezés.A worb karim így végzett, a fentit már el se költöttem, mert nem igen láttom, hogy mire lenne értelme, pedig nézegettem a poe.ninja-t is. Nem hiszem, hogy valaha indítok worb-ot megint egyébként, kicsit "stresszes" ez a snapshot megoldás, nekem nagyon hiányzott valami vizuális jel, hogy fent van vagy nincs az extra sebzés, így sokszor megálltam és újra nyomtam inkább, meg a loot-ot is kapkodni kell közben, szóval nem a legkényelmesebb gamestyle volt ez így, de meta és hatékony volt.
A ligáról: ment is a sírás mindenhol, hogy nincs ground loot, de szerintem a hajós chart + voyage kombóval volt bőven egyszerűen, így könnyen elérhető volt mindenki számára.
Remek lett ez a hajós téma, biztos, hogy core lesz kicsit átdolgozva. 
Ez volt első ligám, hogy használtam a gyűrűt, így drop-ból ennyi jött össze:

Látszik, hogy a trade a lényeg, ennek az 54-nek majd a fele ma esett az altar miatt.
Challengek nem foglalkoztatnak, vagy kész vagy azzal amit kitűztél célnak?
Tegnap este voltam pár voyaget. Létezik az az altar szerű cucc a víz alatt, hogy eséllyel a chaos helyett div esik. Volt egy voyage ahol a második területen találtam. Esett így 2 div utána. Meg volt egy olyan is ahol az uccsó 9. területen a legutolsó lámpa lerakásával találtam...
Mondjuk erről volt több reddit post és általában elég rosszak voltak a tapaztalatok másoktól is. A chance amivel átalakít nem publikus, de biztosan jó kicsi. -
Siriusb
veterán
Én meg végeztem a ligával, a mai nap volt egy div altar-om egy basic currency duplázóval egy 0 juice-os abo nightmare map-on, amin alig volt mob.

Azt hiszem ez méltó befejezés.A worb karim így végzett, a fentit már el se költöttem, mert nem igen láttom, hogy mire lenne értelme, pedig nézegettem a poe.ninja-t is. Nem hiszem, hogy valaha indítok worb-ot megint egyébként, kicsit "stresszes" ez a snapshot megoldás, nekem nagyon hiányzott valami vizuális jel, hogy fent van vagy nincs az extra sebzés, így sokszor megálltam és újra nyomtam inkább, meg a loot-ot is kapkodni kell közben, szóval nem a legkényelmesebb gamestyle volt ez így, de meta és hatékony volt.
A ligáról: ment is a sírás mindenhol, hogy nincs ground loot, de szerintem a hajós chart + voyage kombóval volt bőven egyszerűen, így könnyen elérhető volt mindenki számára.

Látszik, hogy a trade a lényeg, ennek az 54-nek majd a fele ma esett az altar miatt.
Én meg még azt sem tudom, milyen build-et élveznék.

-
Siriusb
veterán
Amikor az ember azt hiszi talált egy jó farm lehetőséget és 30 div veszteség után rájössz, hogy gyk a félkarú rabló jobb lehetőség lenne...

Vettem heist blueprinteket experimented item enchanttal (ilyent amúgy hogy lehet találni?).
2 be is adta a Helical ringet. Na meg is jelentek $$$ jelek a szemem előtt. azóta 30 div mínusz és csak nem adja.
Ilyen ez a pop szakma.

-
Siriusb
veterán
Félve kérdem, lehet, de csak lehet, hogy te nem költöttél rá két mirrornyi zsetont?
Az könnyen meglehet.

-
la_cc
addikt

-
Lokids
addikt
Amikor az ember azt hiszi talált egy jó farm lehetőséget és 30 div veszteség után rájössz, hogy gyk a félkarú rabló jobb lehetőség lenne...

Vettem heist blueprinteket experimented item enchanttal (ilyent amúgy hogy lehet találni?).
2 be is adta a Helical ringet. Na meg is jelentek $$$ jelek a szemem előtt. azóta 30 div mínusz és csak nem adja.
-
Plazmacucci
félisten
Nos, a merc skill és support gem-ek adottak, ehhez építed fel magad, ill e mentén rakod a cuccokat a zsoldosra. Elég széles a skála, pl. egy ice shot-os manyshot, és egy infamous bloodletter egész más stat-okat és felszerelést kíván. Én a Lance féle vonalon vagyok, de pl. az előbb említett infamous bloodletter-t vagy más melee-t, de még egy absolution-t is nehéz túlélni. Kár, hogy erre nem lehet szűrni a poe.ninján.
Majd még meg kell néznem Lance videóit, mert egyet már láttam, az sokat javított a sebzésen, de nem vagyok elégedett. Elvileg csináltam egy upgrade-t, azóta rosszabb a helyzet.
Lehet van valami megbúvó mechanika, amit nem látok és valamin módosítanom kellene.
Lance videójában ő simán visz mindent.Félve kérdem, lehet, de csak lehet, hogy te nem költöttél rá két mirrornyi zsetont?
-
Siriusb
veterán
Nos, a merc skill és support gem-ek adottak, ehhez építed fel magad, ill e mentén rakod a cuccokat a zsoldosra. Elég széles a skála, pl. egy ice shot-os manyshot, és egy infamous bloodletter egész más stat-okat és felszerelést kíván. Én a Lance féle vonalon vagyok, de pl. az előbb említett infamous bloodletter-t vagy más melee-t, de még egy absolution-t is nehéz túlélni. Kár, hogy erre nem lehet szűrni a poe.ninján.
Majd még meg kell néznem Lance videóit, mert egyet már láttam, az sokat javított a sebzésen, de nem vagyok elégedett. Elvileg csináltam egy upgrade-t, azóta rosszabb a helyzet.
Lehet van valami megbúvó mechanika, amit nem látok és valamin módosítanom kellene.
Lance videójában ő simán visz mindent. -
Edge
veterán
Nem tudtam lecsapni egy manyshot-ot, ezért kellett keresnem egy másik merc-et, ami képes lehet rá. Farmolás közben találtam egyet, elképesztő. T14 Abyss, mint kés a vajon, T14 museum boss, aminél az előzővel vért izzadtam, simán lement.
Kíváncsi vagyok, a vaal ice shot-os merc jobb lesz-e?
Milyen szintű testreszabhatóság van? Csak az itemeket pakolgathatod mint anno merc ligában?
-
Siriusb
veterán
Nem tudtam lecsapni egy manyshot-ot, ezért kellett keresnem egy másik merc-et, ami képes lehet rá. Farmolás közben találtam egyet, elképesztő. T14 Abyss, mint kés a vajon, T14 museum boss, aminél az előzővel vért izzadtam, simán lement.
Kíváncsi vagyok, a vaal ice shot-os merc jobb lesz-e?
-
la_cc
addikt

Ez miért jó worb mellé? Látom a poe ninja-n jó pár embernél.
Szerk.: Közben rájöttem, mert ez már nem Elementalist és így nincs fix shock mindenféle sebzéssel.
-
DjDanee87
addikt
Nem, az konkrétan 24 div volt 6linkelve, szinezve. Néztem hogy 18 lett volna akkor amikor vettem 1 sockettel, de a 6socket és 6link több mint 7 div lett volna a corrupted miatt, így jobban jártam egy már "kész" megvételével.
-
Lokids
addikt
-
DjDanee87
addikt
-
Lokids
addikt
-
DjDanee87
addikt
-
Lokids
addikt
-
la_cc
addikt
igen, a regen és a recharge két különböző dolog. Alapból egymásra rakódnak (ha egyik sincs blokkolva), de ténylegesen egymástól függetlenül működnek. (Sőt, emlékeim szerint a leech-ből származó recovery egy harmadik tényező, ami valaha akkor is működött, ha "magától" nem regenerálódhatott az ES, de már nagyon régen nem játszottam ES buildet, ez lehet, hogy változott.)
Aha. Akkor ma is tanultam valami újat.

#45673 DjDanee87
Melyik challange reward tetszik ennyire?
Nekem most így áll a karim. Átálltam teljesen CI-re. Kicsit több tankosságot tudnék elképzelni 7k+ ES-sel, főleg, hogy a Fortress tetkó is fent van már.
Jelenleg a Dying Sun-ra gyűjtök, a life flaska azért marad még bent. 
Más, nincs valami ötletetek, hogy lehetne megnézni Fubgun jelenlegi kariját, hogy mit hogy használ és milyen kötésekben?
-
DjDanee87
addikt
Nemtudom, van jó 4. spectre? Most használom a teknőst, a endurance charge és a frenzy charge adó spectreket.
-
Lokids
addikt
Én az Animate Guardianomra (Kingmaker és Tyrant helm) meg egy +1 corrupted Dialla-ra költöttem összesen több mint 50 div-et. Alakul a karakter .
Mikor bejelentették a ligát, úgy voltam vele nem fogom túlzásba vinni. Csak kipróbálom. De látva a challenge rewardot, hogy végre nem egy béna armor set inkább megcsinálom mégis

Uhh a kingmakerről el is feledkeztem.
Egyelőre a jeweleket fogom rendberakni kövire, mert egyszerűen a gép nem adja a 15% poisont. pedig vagy 2000+ altert rádobtam már ezekre...
Még a végén kénytelen leszek venni...Te miért a Vigourt kented fel az amura és ne ma +1 spectert?
-
Plazmacucci
félisten
Engedd el ezeket a kísérletezős bait buildeket. SRS guardian ftw!
-
Siriusb
veterán
Végre megvettem a Svalinnt. Egyből feltűnt, hogy a flame dasht nem tudom aktiválni, mire elolvastam mit is tud a pajzs. Oké.. Cseréljük le. Beraktam az SRS-t, mert poe ninján még azt használták. Viszont idegesítő csak a shield charge-al mozogni...
Lehet egyik aura-t (arctic armor?) berakom oda és helyére a flame dash-t...
Steelskin, flame surge stb való oda, attól függően mire van szükség.
-
Siriusb
veterán
Winter orb a legnépszerűbb jelenleg, a kezdő cuccok bizonnyal olcsón lelhetők fel.
Én is ezzel indítottam, teljesen jó, nekem annyira nem jön be, van számtalan videó, nézz rá.De ajánlották itt az EK ignite-t, azzal sem lősz mellé.
Pár videó: [link]
Ha bátor vagy Luminary ascendency-vel is kezdhetsz, most indítottam második karinak, elég könnyű a kampány vele, egyszer kezdett laposodni, de aztán ismét magára talált. Olcsók a kezdő cuccok.
-
DjDanee87
addikt
Végre megvettem a Svalinnt. Egyből feltűnt, hogy a flame dasht nem tudom aktiválni, mire elolvastam mit is tud a pajzs. Oké.. Cseréljük le. Beraktam az SRS-t, mert poe ninján még azt használták. Viszont idegesítő csak a shield charge-al mozogni...
Lehet egyik aura-t (arctic armor?) berakom oda és helyére a flame dash-t...Én az Animate Guardianomra (Kingmaker és Tyrant helm) meg egy +1 corrupted Dialla-ra költöttem összesen több mint 50 div-et. Alakul a karakter .
Mikor bejelentették a ligát, úgy voltam vele nem fogom túlzásba vinni. Csak kipróbálom. De látva a challenge rewardot, hogy végre nem egy béna armor set inkább megcsinálom mégis

-
Har_melin
addikt
igen, a regen és a recharge két különböző dolog. Alapból egymásra rakódnak (ha egyik sincs blokkolva), de ténylegesen egymástól függetlenül működnek. (Sőt, emlékeim szerint a leech-ből származó recovery egy harmadik tényező, ami valaha akkor is működött, ha "magától" nem regenerálódhatott az ES, de már nagyon régen nem játszottam ES buildet, ez lehet, hogy változott.)
-
Mad_Wolf
aktív tag
helló, late leaguestart, most jöttem vissza ozoráról, kellene valami jó leaguestarter. semmit nem olvastam a patch notesból, fejest ugranék, de van ami mostanában meta starternek számít? winter orbot olvastam, próbálta valaki?
-
Lokids
addikt
Lehet egyik aura-t (arctic armor?) berakom oda és helyére a flame dash-t... -
la_cc
addikt
Scarab eladásra van valami jó módszer azon kívül, hogy egyszerre egyesével fajtánként felrakom a currency exchange-re? Elég irritáló folyamat ez így.
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Itt meg egy mai reddit post, arról hogyan farmolta valaki össze magebloodra a lóvét a ligamechanikával: [How I Farmed my Mageblood in 1 Day (Almost No Investment)]
TLDR: sulphur és a message in the bottle eladás jó üzlet, csak gyorsan kell futni hogy sok legyen a div/hour, mobok skippelhetők simánnekem nem bejövős az ilyen agyatlan rohanás, még akkor sem ha jó üzlet. inkább játszom a magam módján és maradok csóró.
Én (is) továbbra is azt mondom, az a lényeg, hogy élvezzük.

-
Edge
veterán
Thx srácok
-
DjDanee87
addikt
Itt meg egy mai reddit post, arról hogyan farmolta valaki össze magebloodra a lóvét a ligamechanikával: [How I Farmed my Mageblood in 1 Day (Almost No Investment)]
TLDR: sulphur és a message in the bottle eladás jó üzlet, csak gyorsan kell futni hogy sok legyen a div/hour, mobok skippelhetők simánnekem nem bejövős az ilyen agyatlan rohanás, még akkor sem ha jó üzlet. inkább játszom a magam módján és maradok csóró.
-
Siriusb
veterán
-
DjDanee87
addikt
Erre a bugra én nem emlékszem előző ligákból. Van néha, hogy a ritualt nem lehet elkezdeni miután kitakarítottam körülötte. És nem elbújó mobról van szó, mert most direkt megnéztem hogy 3 monster volt életben a mapon mikor nem egedett kattintani az indításhoz.
Ilyenkor ha elmegyek messzebbre, 2-3 képernyőre a ritualtól általában megjavul. Itt már kattintható, de ugyanúgy 3 monster van életben tehát nem lapult sehol egy sem ami akadályozott volna korábban. -
la_cc
addikt

Ez a, hogy 2 nem üti egymást? Megnéztem fehér mob-okon és töltődik vissza az ES a semmitől, tehát a regen megy. Vagy, ha van külön "recharge" akkor az mi?

-
Edge
veterán
Köszönöm. Ennek egy variációját már kipróbáltam, az EK Massacre-t, nagyon tetszetős.
Az újdonság jegyében csak nekiálltam felhúzni egy Luminary-t, nem tudom a kezdéskor milyen volt, de most nagyon ütős a merc. Persze találtam egy Reanimator-t, zombie of gigantification-nel, eh... Viszont az Absolution is elég penge volt. Elsőnek egy EA szegődött mellém, tarolt, most egy Combatant van.
Viszont már az A3 vége előtt is találkoztam Merc-cel.Valamint arra a következtetésre jutottam az utóbbi 2-3 liga alapján, hogy mindig érdemes az új liga mechanikát csinálni, mert brutál sok cuccot, pénzeszközt ad. A4 elején vagyok és már van 5L.
A voyagera nincs vmi gyorstalpaló a tarsolyotokban?
-
Plazmacucci
félisten
Nekem is az agyam szegletáben ott bújkál a zombi buff, dark monarch, montregul unique, aurók stb, csak minyon cluster-t, abyss jewel-t nem tudsz nekik adni a saját fádról.
Ezt a flame link-et már nagyon ki akartam próbálni, de csalódtam, mert rájöttem, hogy újra meg újra rá kell tenni a merc-re.
Azért figyelem, milyen minyonos zsoldosokkal találkozom, hátha megszáll az ihlet.Igen, de szerintem a merc zombik alapból erősebbek. Ha megnézem a statjaikat, van rajtuk vagy 70% more damage, more life. Meg van valami durva support is hozzá.
-
Siriusb
veterán
Pont ezen gondolkoztam, hogy a minyonos mercet supportolni mennyire lehet jó. Sajnos a gagyi flame link life stack a meta, senki nem beszél többiről.
Nekem is az agyam szegletáben ott bújkál a zombi buff, dark monarch, montregul unique, aurók stb, csak minyon cluster-t, abyss jewel-t nem tudsz nekik adni a saját fádról.
Ezt a flame link-et már nagyon ki akartam próbálni, de csalódtam, mert rájöttem, hogy újra meg újra rá kell tenni a merc-re.
Azért figyelem, milyen minyonos zsoldosokkal találkozom, hátha megszáll az ihlet. -
Argh!
senior tag
Builds - Buddha - Path of Exile 1 - poe.ninja
86 ezer milliárd dps
-
Plazmacucci
félisten
Köszönöm. Ennek egy variációját már kipróbáltam, az EK Massacre-t, nagyon tetszetős.
Az újdonság jegyében csak nekiálltam felhúzni egy Luminary-t, nem tudom a kezdéskor milyen volt, de most nagyon ütős a merc. Persze találtam egy Reanimator-t, zombie of gigantification-nel, eh... Viszont az Absolution is elég penge volt. Elsőnek egy EA szegődött mellém, tarolt, most egy Combatant van.
Viszont már az A3 vége előtt is találkoztam Merc-cel.Valamint arra a következtetésre jutottam az utóbbi 2-3 liga alapján, hogy mindig érdemes az új liga mechanikát csinálni, mert brutál sok cuccot, pénzeszközt ad. A4 elején vagyok és már van 5L.
Pont ezen gondolkoztam, hogy a minyonos mercet supportolni mennyire lehet jó. Sajnos a gagyi flame link life stack a meta, senki nem beszél többiről.
-
Siriusb
veterán
-
Edge
veterán
-
Edge
veterán
Első voyage...
Első voyage nálam remek volt betett egy nagy gödörbe, ki kellett lépjek a gaméból mert nem lehetett kijönni elfogyott a felfedezni való ott álltam a gödör alján ami olyan mély volt, hogy Szürke Gandalf még mindig zuhan az aljára.
11 db fáklya volt még, semerre se tudtam már menni. Nagy fasság ez így.
Ofc gg
de ettől még soha többet nem megyek voyage-ra az tuti. -
Lokids
addikt
Első voyage...
Először is.. Azt a jóédes...............
Másodszor pedig. GZ.
-
Siriusb
veterán
Ráadásul max rollos dexen kívül.
Olyan vicces, itt áradoztam, hogy message in the bottle-ben volt egy divine orb. Nem sokkal később jöttek a többiek, 5 div-et, 6 div-et adott. Most jössz te egy mageblood-dal...
Valami nagyon el van kalibrálva valahol.
No de tényleg nagy grat, jó látni, hogy ilyen szerencséd van!
-
BoneDragon
veterán
-
Siriusb
veterán
Első voyage...
Ezt nem kommentálom...
Grat!
-
BoneDragon
veterán
Első voyage...
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Eye of Winter mine inquisitor
-
la_cc
addikt
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Jelenleg az egész abyss értelmetlen.
Hát ja.
Mondjatok valami élvezetes build-et, nem tetszik a winter orb.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
12c a 96%-os darkness enthroned?! Akkor mi a fenének találtam ki, hogy abyss-t farmoljak???
-
la_cc
addikt
Valaki tolja a legion-t innen? Most itt mi a lényeg? Csinálni a 5-way 4 feláldozott uniq-kal? Ha igen, mennyire nehéz összeszedni a kellő mob kill-t? Én még jó pár nappal ezelőtt megpróbáltam 4 seven-step-pel, de csak 4-way-jel indítottam, és a mob szám csak kb. a fele lett meg. 5 db-bal sokkal többi a mob és könnyen megölni annyit, ami kell vagy mi a titok itt?
-
Siriusb
veterán
Van 3 scarab a fehérek között. Dextral, sinistral, meg nemtudom mi a portálos neve.
Egyik 100% inc suffix de nincs prfix.
Másik pedig 100% inc prefix, de nincs suffix.
3. Pedig 50%, hogy a portál megmarad használat után. (6 helyett ~9 portál).
Az első kettő eredménye, hogy mindegy milyen mod van a mapon, olyan, mintha fehéren futna.Scarab of Stability.
-
Siriusb
veterán
-
Edge
veterán
Van 3 scarab a fehérek között. Dextral, sinistral, meg nemtudom mi a portálos neve.
Az első kettő eredménye, hogy mindegy milyen mod van a mapon, olyan, mintha fehéren futna.ahh cool köszi
-
Lokids
addikt
Az első kettő eredménye, hogy mindegy milyen mod van a mapon, olyan, mintha fehéren futna. -
Edge
veterán
-
DjDanee87
addikt
"improvements": Fixed a bug which caused the player to never lose experience on death in Charts or Voyages. You will now lose experience on death as appropriate for the area of the level of the Chart or Voyage you are in on death.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
-
Lokids
addikt
Napok óta mondogatják, hogy valami nem stimmel a damage calculation-nel. Vagy a block nem működik, vagy a mobok máshogy crit-telnek. Valami férement.
Azt mondod, nem a kari lett sokkal gyengébb, hanem a mobok sebzése rosszul számol?
Lehet olvasgatnom kéne a poe fórumot... -
Plazmacucci
félisten
Napok óta mondogatják, hogy valami nem stimmel a damage calculation-nel. Vagy a block nem működik, vagy a mobok máshogy crit-telnek. Valami férement.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Siriusb
veterán
Én pont azt utálom benne, mint at Expedition-ben, hogy túl sokat kell baszakodni az előkészülettel: helyezgetni, nézni, forgatni…
Ettől függetlenül én is nyomatom, csak én a kifarmoltakat futkosom le, ahogy esik, éppen úgy… 
Másból nem igen esik loot, szóval marad ez. Kell kb. 120D, hogy összevásároljam a power stacket build-hez a uniq-okat. Ma még nem láttam, de utoljára csak a Ralakesh volt 65-70D.
Egyébként, ha van valakinek ötlete, hogy hogy lehetne a legtöbb chart-ot kiszedni, úgyhogy közben még currency is jön, szívesen fogadom. Én Strand map-okat futkostam simán sárgán, Legion-os atlas-szal, scarab-ok nélkül, kék altar-ral, shrine-os extra monster pack-ekkel. Esetleg vmi nagyon olcsó scarab setup ötlet ide? Ugye a lényeg a 1-2 chart / map itt.
Ez a tervezgetés nekem sem kenyerem.
Én is pontosan úgy csinálom, ahogy te. 
-
Siriusb
veterán
Rakd be a 3 scarab-ot, leveszed a pre-/suffix-et, valamint 50% esély, hogy megmarad a portál.
-
Lokids
addikt
Egész jól ment a game addig, míg ki nem próbáltam egy nightmare mapot, hogy unlockoljam az 5. slotot. Majdnem minden 1 hitelt. Bossig el se jutottam.
Úgy emlékszem tankosabb volt ez a kari múltkor. -
la_cc
addikt
Annyira tetszik ez a liga mechanika, minden mást abbahagytam. Tolja a currencyt is rendesen. Most 8 div van a scarab tabomba. Persze vágni kell a borsót, mit hogyan érdemes tolni. Legjobban az tetszik: 2-3 operative stongbox a szomszédos mezőkre berakni középre, a 4 szomszédra meg nagyon magas quantity chartot betenni. A boxokat alchozni, chaos roll amig elfogadható rollt be nem ad.
Inkább mapra már be se megyek, megveszem a 100+ iiq chartot traden. 1-2 chart alatt hoz annyit, hogy nem éri meg a mapon bolyongani. Ott úgyis alig van loot.
Kiváncsi vagyok meddig lesz érdekes.
Én pont azt utálom benne, mint at Expedition-ben, hogy túl sokat kell baszakodni az előkészülettel: helyezgetni, nézni, forgatni…
Ettől függetlenül én is nyomatom, csak én a kifarmoltakat futkosom le, ahogy esik, éppen úgy… 
Másból nem igen esik loot, szóval marad ez. Kell kb. 120D, hogy összevásároljam a power stacket build-hez a uniq-okat. Ma még nem láttam, de utoljára csak a Ralakesh volt 65-70D.
Egyébként, ha van valakinek ötlete, hogy hogy lehetne a legtöbb chart-ot kiszedni, úgyhogy közben még currency is jön, szívesen fogadom. Én Strand map-okat futkostam simán sárgán, Legion-os atlas-szal, scarab-ok nélkül, kék altar-ral, shrine-os extra monster pack-ekkel. Esetleg vmi nagyon olcsó scarab setup ötlet ide? Ugye a lényeg a 1-2 chart / map itt.
-
wiggen123
senior tag
Annyira tetszik ez a liga mechanika, minden mást abbahagytam. Tolja a currencyt is rendesen. Most 8 div van a scarab tabomba. Persze vágni kell a borsót, mit hogyan érdemes tolni. Legjobban az tetszik: 2-3 operative stongbox a szomszédos mezőkre berakni középre, a 4 szomszédra meg nagyon magas quantity chartot betenni. A boxokat alchozni, chaos roll amig elfogadható rollt be nem ad.
Inkább mapra már be se megyek, megveszem a 100+ iiq chartot traden. 1-2 chart alatt hoz annyit, hogy nem éri meg a mapon bolyongani. Ott úgyis alig van loot.
Kiváncsi vagyok meddig lesz érdekes.
-
Siriusb
veterán
Megvolt az első spectre kihalásom. E gombon hagytam véletlenül a summon specre skillt, valami tárgyat bizgeráltam, amiben a gem volt.
Aztán go map és azon a gombon van a arcanist brandem..... mondom kicsit később, mi a faszért ütnek ezek ekkorát, na a teknősöm sehol :S Már 4 balfasz volt mellettem +1 Én ....Szeretem a spectre-ket, de pont ezért félek a drágábbaktól.
Régen az AG miatt is a frász kerülgetett, ha véletlenül lehal, oda minden cucc, és ahhoz még bénáznom sem kellett. -
Siriusb
veterán
-
wiggen123
senior tag
Megvolt az első spectre kihalásom. E gombon hagytam véletlenül a summon specre skillt, valami tárgyat bizgeráltam, amiben a gem volt.
Aztán go map és azon a gombon van a arcanist brandem..... mondom kicsit később, mi a faszért ütnek ezek ekkorát, na a teknősöm sehol :S Már 4 balfasz volt mellettem +1 Én .... -
Lokids
addikt
-
Siriusb
veterán
Összegyűlt 2 div-nyi stacked deck, gondoltam nem adom el, megnézzük, mit ad. Jó döntés volt:
-
Edge
veterán
én most jutottam el oda (lvl85), amikor kampányban összeszedett pénz és cucc már kezd kevés lenni, most neki kellene állni megcsinálni legalább T1-T5-ön az összeset, hogy kirakjam az atlaszon azokat a pontokat, amelyekkel össze lehet farmolni a T11 fölöttiekhez a cuccot - csak már nem köt le. Az RF gyengébb, mint a Ball Lightning of Orbiting build volt, amennyire látom befektetéssel is kevésbé tankos, (70-80 div kellene hozzá), és már nem hoz lázba a "farmoljak azért, hogy többet tudjak farmolni" játékmenet.
Valahogy én is ezt érzem, alig kezdtem bele a mapozásba és rájöttem hogy untat, nem tudom miért van ez most így. Talán besokalltam az arpg-ktől, nálam rotában megy a D4-POE-POE2 és gyak. állandó elfoglaltságot adnak, mert pont átfedésben vannak a ciklusok.
-
Siriusb
veterán
No, gondoltam egy életem, egy halálom – nem csak egy halál lett –, nekivágok a nightmare-eknek. Egyedül a Fortress-t ismertem, le is ment. Meglepő módon, így ismeretlenül ismerkedve, a többit is le tudtam hozni, egy kivételével: Lyciámál azt a sok vackot nem tudom, miként lehet elkerülni, kb 30%-ig tudtam levinni a HP-jét. Ezzel szerintem nem is próbálkozok, mert gyanítom 75% chaos res kellene a 0 helyett, és valami jó life regen.
Mindenesetre elégedett vagyok.
Ahogy elnézem, 95-ös szintnél jelenleg nekem nincs feljebb, sok lóvé kellene, hogy erősebb legyen a karakter. -
la_cc
addikt
valamelyik streamer csinált egy 300 db MitB videót. Belekerült valami 120 div-be. Ehhez esett egy 40 div-es Hinekora Lock, azon kívül viszont gyakorlatilag semmi értelmes, bukott rajta valami 35 div-et. A "semmi értelmesbe" beletartozott pár néhány dives cucc, meg raw currency is, tehát egyesével lehet valakinek mázlija, de ezt farmolni mennyiségre nem igazán éri meg.
Én valami 3000-es mintázatot olvastam Reddit-en, -300 D-ben zárt az ember.
-
Har_melin
addikt
valamelyik streamer csinált egy 300 db MitB videót. Belekerült valami 120 div-be. Ehhez esett egy 40 div-es Hinekora Lock, azon kívül viszont gyakorlatilag semmi értelmes, bukott rajta valami 35 div-et. A "semmi értelmesbe" beletartozott pár néhány dives cucc, meg raw currency is, tehát egyesével lehet valakinek mázlija, de ezt farmolni mennyiségre nem igazán éri meg.
-
Lokids
addikt
Ha arra gondolsz, amikor nem engedi elindítani a voyage-ot akkor csak annyi kell hogy vagy a lap szélére mehet vonal vagy másik voyage chart vonalas szakaszára. Nem ütközhet a chart olyan részbe, ahol a másik charton nincs kapcsolat. Itt egy screenshot elforgatva a közepét. Az második kialakítás futható, az első két (pirossal jelzett) ütközés miatt nem.
Nekem annyira nem tetszik ez a voyage téma továbbra sem. Túl bonyolult a hülye fejemnek.
Figyeljek
-az oldalsó bonusokra
-a chartok által adott bonusokra, ami vagy mellette lévő cuccot vagy az egészet buffolja
-a vonalra, hogy egyrészt engedje futni (fenti kép), ráadásul ne legyen elérhetetlen pontja lehetőleg, igen úgy is engedi indítani a játék, hogy vagy elzárt terület
-a charton lévő monster buffoló pre és suffixekre, nehogy valami túl brutál legyen, mondjuk - block chance, -max res, és + crit nekik
-ne felejtsek el vinni magammal alchemy orbot a strongboxokhoz (ezt már többször benéztem sajnos)
-aztán a voyage során térkép nélkül jegyezzem meg melyik részén mit kell keresni. Például volt olyan hogy mellékes területre rak egy bottle-t. De amint indítottad már nem fogod tudni melyik területen van, hacsak nem jegyezted meg/írtad föl
-lent a lámpák száma véges, volt olyan hogy nem tudtam kipucolni 2 területet. Hogy jó volt-e az a két terület? Fogalmam sincs, még ha el is olvastam előtte mit ad, mire odaértem tuti elfelejtettem már
-a végén meg ne felejtsem el kilootolni a hajón a ládát. Természetesen loot all gomb nincs, szóval egyesével kattintgatva rengeteg idő
És az egy portalról ne is beszéljünk. Ma az első voyage amit csináltam volna hamar véget ért. Fogalmam sincs mi, de valami oneshotolt egy strongboxból kijövő raret mikor ütöttem, kb a 2. területén voltam az egésznek.De legalább message in the bottle nálam is volt egy jó pont ma, mondjuk nem olyan jövedelmező mint neked, de majdnem: [5div]
Ahha.. köszi. Bár a 6div el is ment egy Surrender pajzsra.
-
la_cc
addikt
Ez tök jó, hogy nyitogatjátok a div-eket az üvegből, nekem csak szar volt benne, pedig nyitottam vagy 5-6-ot. Azóta eladom inkább őket.
-
DjDanee87
addikt
Na végre kipróbáltam a ligamechanikát. Esett egy message in bottle = 6Div.
Egész jó. Bár ez gondolom csak valami mocskos nagy szerencse.
Nem rossz ez az Expedition a tenger alatt. Főleg ha ennyi divat ad körönként.
De nem értem, hogy a voyage-nél azt írja az összes map legyen connected a többivel.
Akkor mit lehet kezdeni olyan mappal, amin csak 1 darab volnal van a 4-ből? az max 1 szomszédoshoz tud kapcsolódni, a másikhoz nem.Ha arra gondolsz, amikor nem engedi elindítani a voyage-ot akkor csak annyi kell hogy vagy a lap szélére mehet vonal vagy másik voyage chart vonalas szakaszára. Nem ütközhet a chart olyan részbe, ahol a másik charton nincs kapcsolat. Itt egy screenshot elforgatva a közepét. Az második kialakítás futható, az első két (pirossal jelzett) ütközés miatt nem.
Nekem annyira nem tetszik ez a voyage téma továbbra sem. Túl bonyolult a hülye fejemnek.
Figyeljek
-az oldalsó bonusokra
-a chartok által adott bonusokra, ami vagy mellette lévő cuccot vagy az egészet buffolja
-a vonalra, hogy egyrészt engedje futni (fenti kép), ráadásul ne legyen elérhetetlen pontja lehetőleg, igen úgy is engedi indítani a játék, hogy vagy elzárt terület
-a charton lévő monster buffoló pre és suffixekre, nehogy valami túl brutál legyen, mondjuk - block chance, -max res, és + crit nekik
-ne felejtsek el vinni magammal alchemy orbot a strongboxokhoz (ezt már többször benéztem sajnos)
-aztán a voyage során térkép nélkül jegyezzem meg melyik részén mit kell keresni. Például volt olyan hogy mellékes területre rak egy bottle-t. De amint indítottad már nem fogod tudni melyik területen van, hacsak nem jegyezted meg/írtad föl
-lent a lámpák száma véges, volt olyan hogy nem tudtam kipucolni 2 területet. Hogy jó volt-e az a két terület? Fogalmam sincs, még ha el is olvastam előtte mit ad, mire odaértem tuti elfelejtettem már
-a végén meg ne felejtsem el kilootolni a hajón a ládát. Természetesen loot all gomb nincs, szóval egyesével kattintgatva rengeteg idő
És az egy portalról ne is beszéljünk. Ma az első voyage amit csináltam volna hamar véget ért. Fogalmam sincs mi, de valami oneshotolt egy strongboxból kijövő raret mikor ütöttem, kb a 2. területén voltam az egésznek.De legalább message in the bottle nálam is volt egy jó pont ma, mondjuk nem olyan jövedelmező mint neked, de majdnem: [5div]
-
Lokids
addikt
Na végre kipróbáltam a ligamechanikát. Esett egy message in bottle = 6Div.
Egész jó. Bár ez gondolom csak valami mocskos nagy szerencse.
Nem rossz ez az Expedition a tenger alatt. Főleg ha ennyi divat ad körönként.
De nem értem, hogy a voyage-nél azt írja az összes map legyen connected a többivel.
Akkor mit lehet kezdeni olyan mappal, amin csak 1 darab volnal van a 4-ből? az max 1 szomszédoshoz tud kapcsolódni, a másikhoz nem. -
Plazmacucci
félisten
én most jutottam el oda (lvl85), amikor kampányban összeszedett pénz és cucc már kezd kevés lenni, most neki kellene állni megcsinálni legalább T1-T5-ön az összeset, hogy kirakjam az atlaszon azokat a pontokat, amelyekkel össze lehet farmolni a T11 fölöttiekhez a cuccot - csak már nem köt le. Az RF gyengébb, mint a Ball Lightning of Orbiting build volt, amennyire látom befektetéssel is kevésbé tankos, (70-80 div kellene hozzá), és már nem hoz lázba a "farmoljak azért, hogy többet tudjak farmolni" játékmenet.
Nekem tönkretette ez a csicskagyász luminary az egész league launch izgalmat. T5-ön egy szaros mercet sem tudok megöletni a sajátommal.
-
Har_melin
addikt
-
DjDanee87
addikt
Allflame crafting gone wrong: persze hogy a két modot targetelte an annulment. 50% esély volt rá hogy ez lesz és sajnos megtörtént. Amúgy jó kis kard lett volna holy relic buildhez maxos attack speed, 24% quali a harvest craft attack speedhez és sajnos kuka
-
DjDanee87
addikt
Még az atlas kirakással szenvedek, utálom a sok random kis mapot, vidáman szaladok, keresem az arénát egy T16 corrupton. Erre beadta az első Starfall cratert és kiesett a pajzs. Eszem megáll. Le kell üljek gondolkozni mit csináljak vele...
Voyage-hoz útmutató. Valamennyire ki van találva, akit érdekel. Vid alatt van spreadsheet, ott van egy regex amivel szűrni lehet a jobb chartokat.
Nekem tetszik a liga amúgy. Mapokat ha megunom megyek párat, meg egy voyage. Fő a változatosság. Craftolás nagyon OP, megy is felfele a foulborn currency ára.Gz. Svalinn nekem is esett 2 ligával ezelőtt, mondjuk nekem a 3. starfall crateremből ha jól emlékszem. Aztán persze előző ligában is rámentem emiatt, de tizen valamennyiből nem lett sajna.
-
la_cc
addikt
Még az atlas kirakással szenvedek, utálom a sok random kis mapot, vidáman szaladok, keresem az arénát egy T16 corrupton. Erre beadta az első Starfall cratert és kiesett a pajzs. Eszem megáll. Le kell üljek gondolkozni mit csináljak vele...
Voyage-hoz útmutató. Valamennyire ki van találva, akit érdekel. Vid alatt van spreadsheet, ott van egy regex amivel szűrni lehet a jobb chartokat.
Nekem tetszik a liga amúgy. Mapokat ha megunom megyek párat, meg egy voyage. Fő a változatosság. Craftolás nagyon OP, megy is felfele a foulborn currency ára.Melyik map-ot lehet érdemes chart farm-ra nyomatni? Mesa? 2 kör az egész. Strand? 1 folyosó az egész. Vagy inkább venni kell chart-okat?
Semmi más nem dob semmit nekem, csak a hajó, ez a Legion is lófasz. Abyss-t már rég elengedtem. Így nem lesz meg a zseton a power stacker-re...

-
wiggen123
senior tag
Nekem tetszik a liga amúgy. Mapokat ha megunom megyek párat, meg egy voyage. Fő a változatosság. Craftolás nagyon OP, megy is felfele a foulborn currency ára. -
la_cc
addikt
A legion 5-way-be milyen uniq-okat érdemes "feláldozni" az enshroud-ed cuccokkal?
-
Lokids
addikt
-
wiggen123
senior tag
conquered by is számít. fajtánként 3 egyedi keystone van.
poe wiki linkneked caspiro fog kelleni, nagyon népszerű, elég drága is még.
Nyugi mindenki így kezdni. Én is megvettem az 2 abyss jeweles beltet korruptként 1 sockettel még tegnap is, pedig nem ma kezdtem xD
Jót röhögtem magamon mekkora balek voltam és mentem tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
-
45721 - 45601
45752 - 45701 45721 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Silver - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Kozmosznarancs - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- Macbook Pro 14 M5 32GB RAM 1TB SSD Asztrofekete
- Apple IPhone 16 Pro Max, 256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Eladó ÚJ BONTOTT SAPPHIRE Radeon RX 9060 XT Pure OC 16GB GDDR6 128bit / 24 hó gyártói jótállás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Egyszer csak rájövök.
aztan meglattam hogy spectral helix a masik skill-je, azt vagod hogy static strike kellene?amugy milyen a helix-szel?milyen contentet tolsz?

vmi értékesebb végre, eddig csak apróságok voltak.

Jelenleg a Dying Sun-ra gyűjtök, a life flaska azért marad még bent. 

de ettől még soha többet nem megyek voyage-ra az tuti.