Hirdetés
-
45600 - 45501
45847 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
Valaki ért a Timeless Jewelekhez?
adva van egy jewel, mind a POB kereső, mind a jewel kalkulátor ezt írja, hogy erre változtatja meg a mind over matter:

de már hármat is próbáltam aminek ezt kéne adnia, de egész mást ad
-
Plazmacucci
félisten
Mekkora mocskos g.ciség, hogy ha megmakkan a szaros merc akkor a másik sem jöhet be a háromból. Gyökér ggg.
-
la_cc
addikt
Már csak 64-65D a power charge-os Ralakesh.

#45597 Lokids:

Extra mechanikákat ad, ha egy map láncolatot megcsinálsz velük és a végén kapsz egy ilyen vault nyitást és DjDanee87 kolléga nyitott egy igen szépet.

Ha kiszeded az atlas-on a tetején lévő Synthesised Stability-t, akkor az összeset le tudod futni ugyanazon a map-on és tudsz neked tetsző layout-ot futni.
-
Lokids
addikt
Ezek micsodák? Tegnap kaptam egy ilyen astrolabe-t, de eladtam.
Azt nem tudod miért preferált HR buildben a kesztyű + cipő estén az armor+evasion based a sima armor vagy armor+es helyett?
Csak azt tudom, hogy korábban az kellett, előző karin is az van, de már nem emlékszem miért.
Vagy csak behaluztam valamit... -
DjDanee87
addikt
Az nice. Az első astrolabe amit mentem több mint duplázza az eddig esett Div-ek számát.
-
la_cc
addikt
Általában én nyomok 1 full szart, csak hogy legyen helyem.
Anchorfield stb.. ott sok a chest ---> sok loot
chart kaphat olyan modifiert, hogy a szomszédos mezőkön van 2 operative strongbox, minden mezőn van message in a bottle stb.. főleg impliciteket, illetve sárga betűket kell nézni szerintem.
-
Siriusb
veterán
Tetszik ez a message in the bottle, 3-ból kettő div-et adott.

-
babcehh
tag
Általában én nyomok 1 full szart, csak hogy legyen helyem.
Anchorfield stb.. ott sok a chest ---> sok loot
chart kaphat olyan modifiert, hogy a szomszédos mezőkön van 2 operative strongbox, minden mezőn van message in a bottle stb.. főleg impliciteket, illetve sárga betűket kell nézni szerintem. -
Win-T
őstag
Én emlékszem rosszul, vagy nyúltak hozzá dolgokhoz, amiket nem említettek a livestreamben?
pl Heistban én úgy emlékszem lehetett látni előre az egész térképet a ládákkal/heist targettel együtt. Ehhez képest most csak egy bizonyos távolságig látod mi van az adott heist szinten. Így nehezebb/ lehetetlen tervezni a ládanyitásokat előre ha nagyobb mapról van szó.
Másik pedig a voidstoneokkal kapcsolatban. Én úgy emlékszem Maven invitationt szerezni (10 splinter vagy micsoda) szívás volt. Ehhez képest, most a shaper és elder guardianokat Maven megfigyeléssel toltam és mindkét fight adott 5-5 maven cuccost letudva gyakorlatilag a 8 mappal a Maven invitationt. Én ilyen 1-2re emlékszem korábbról/fight.
Sőt az Elder és Shapert is csak normál módban leöltem utána Mavennel együtt de külön-külön a két bosst és beadta a 4. voidstonet is. Ehhez eddig nem über elder/shaper kellett?
Akkor nem képzelődtem, hogy nem látom heistben előre mi, hol van, csak amihez közel érek. Azt hittem elállítottam valahol, valamit... ezt nem tudom miért kellett, ki szerint volt ez jó ötlet.
-
la_cc
addikt
Ezekkel az Allflame ember-ekkel meg ducat-okkal mikor lehet kezdeni valamit?
Más, mi alapján szűrítek a chart-okat, hogy lefussátok a voyage-ben vagy sem?
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
Félve írom le ide a véleményem, de nekem nagyon nem adja a játék jelenleg.
Poe2 után fapadosnak tűnik minden tekintetben (kivétel crafting). Eleve a jelenleg megtalálható ligamechanikák felét már rég kukázni kellett volna, túl sok bullshit van és értelmük nincs.
Igen, elkezdtem a ligát annak ellenére, hogy mást írtam, de a Worb ami a kedvenc skillem buffot kapott... Mondom egye fene, de meh.
80-ig elvittem, már zártam volna be a játékot, erre esik egy History card, ami 19divért elment. Valamit még bohóckodok...
Lehet köpködni.Részletezd kérlek, hogy miért fapados? Mi az, ami annyira jobb a 2-ben?
Én attól rosszul vagyok a 2-től, hogy a végeláthatatlan hosszúságú pályákon tötymörgök...
-
BoneDragon
veterán
Félve írom le ide a véleményem, de nekem nagyon nem adja a játék jelenleg.
Poe2 után fapadosnak tűnik minden tekintetben (kivétel crafting). Eleve a jelenleg megtalálható ligamechanikák felét már rég kukázni kellett volna, túl sok bullshit van és értelmük nincs.
Igen, elkezdtem a ligát annak ellenére, hogy mást írtam, de a Worb ami a kedvenc skillem buffot kapott... Mondom egye fene, de meh.
80-ig elvittem, már zártam volna be a játékot, erre esik egy History card, ami 19divért elment. Valamit még bohóckodok...
Lehet köpködni. -
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
-
babcehh
tag
Video a phantasmhoz, magyarázatokkal. Nem tudom, hogy 100% azonos-e a build, a gear biztosan nem (a videó Cloak of Flame-et használ), de elég részletes.
Belenéztem, nagyjából ugyanaz igen. Ilyesmi buildről beszéltem csak én EK-val játszom.
Voyage farmhoz nagyon jó szerintem, főleg a caster masteryvel, a message in a bottle-t is nyitja, így nehezebb elmenni mellette. -
Har_melin
addikt
A summon phantasm-mal meg szemezgetek egy ideje, ráadásul scion is, és még ligakezdő is... Hirtelen kedvem lett kipróbálni, így, hogy azt mondod jó, ráadásul automatizálva is van a robbanás.
Van hozzá valami leírás, miként kell felhúzni?
Az megoldható, hogy minden irányba repüljenek a kések, ne csak előre?Video a phantasmhoz, magyarázatokkal. Nem tudom, hogy 100% azonos-e a build, a gear biztosan nem (a videó Cloak of Flame-et használ), de elég részletes.
-
Lokids
addikt
Fuck me... Esett egy forbidden flesh elsőre. Unid ~700C.
De én kiváncsi voltam... Már csak 4-5C-t ér.

Mastermind of Discord skillt kapta. -
DjDanee87
addikt
Én emlékszem rosszul, vagy nyúltak hozzá dolgokhoz, amiket nem említettek a livestreamben?
pl Heistban én úgy emlékszem lehetett látni előre az egész térképet a ládákkal/heist targettel együtt. Ehhez képest most csak egy bizonyos távolságig látod mi van az adott heist szinten. Így nehezebb/ lehetetlen tervezni a ládanyitásokat előre ha nagyobb mapról van szó.
Másik pedig a voidstoneokkal kapcsolatban. Én úgy emlékszem Maven invitationt szerezni (10 splinter vagy micsoda) szívás volt. Ehhez képest, most a shaper és elder guardianokat Maven megfigyeléssel toltam és mindkét fight adott 5-5 maven cuccost letudva gyakorlatilag a 8 mappal a Maven invitationt. Én ilyen 1-2re emlékszem korábbról/fight.
Sőt az Elder és Shapert is csak normál módban leöltem utána Mavennel együtt de külön-külön a két bosst és beadta a 4. voidstonet is. Ehhez eddig nem über elder/shaper kellett?
-
babcehh
tag
Mielőtt elkezdtem a chartokat farmolni elég érdekes pilferinget sikerült összeszednem, 2 div 2 sacred

-
Siriusb
veterán
-
babcehh
tag
-
Siriusb
veterán
-
babcehh
tag
A summon phantasm-mal meg szemezgetek egy ideje, ráadásul scion is, és még ligakezdő is... Hirtelen kedvem lett kipróbálni, így, hogy azt mondod jó, ráadásul automatizálva is van a robbanás.
Az megoldható, hogy minden irányba repüljenek a kések, ne csak előre?Van transfigured EK gem a novára, de így is akkora a coverage, hogy én ki sem próbáltam.
Leírást stb én nem találtam hozzá, mondjuk poe ninján is csak 46an játszák ezt, így giga olcsó
Én spectral Throwwal mentem lv 80ig kb. -
Siriusb
veterán
Ha valaki nagyon olcsó és erős buildet keres, ami nem meta úgy a Reliquarian Phantasm Etheral Knives buildet tudom ajánlani.
Egyedül ami érték a buildben az a Watcher's eye illetve a Xoph's amulett, a többi kb 1 div összesen, ezek nélkül is teljesen jó.
https://poe.ninja/poe1/profile/babcehh-1576/allflame/character/Ch%C3%A9ssB%C3%BCrg%C3%ADrA summon phantasm-mal meg szemezgetek egy ideje, ráadásul scion is, és még ligakezdő is... Hirtelen kedvem lett kipróbálni, így, hogy azt mondod jó, ráadásul automatizálva is van a robbanás.
Az megoldható, hogy minden irányba repüljenek a kések, ne csak előre? -
Edge
veterán
Ha valaki nagyon olcsó és erős buildet keres, ami nem meta úgy a Reliquarian Phantasm Etheral Knives buildet tudom ajánlani.
Egyedül ami érték a buildben az a Watcher's eye illetve a Xoph's amulett, a többi kb 1 div összesen, ezek nélkül is teljesen jó.
https://poe.ninja/poe1/profile/babcehh-1576/allflame/character/Ch%C3%A9ssB%C3%BCrg%C3%ADrnekem tetszik köszi, egyébként tök fura, hogy van egy csomó olcsóbb és erős build amivel mindent is meg lehet oldani, mégse népszerűek, fura dolog a hype.
Egyelőre az arc ignite elementalistel (lord baron pob-ja) mégcsak act6ba vagyok, de sztem teljesen jó lesz. -
babcehh
tag
https://poe.ninja/poe1/profile/babcehh-1576/allflame/character/Ch%C3%A9ssB%C3%BCrg%C3%ADr -
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
-
DjDanee87
addikt
Enyémben is van amelyik a minionoson megy át (slum lord) és még azon kívül van másik is 3 pontért. De a legtöbb olyan, ami 2 és 3 pont elköltésével ad minion damaget, de ilyenkor ami passzívon átmegy az használható dolgot ad. Én erre mentem kezdésnek, hogy legyen 2x80 minion dam. Valószínű legjobb setup inkább ha slum lord "ingyen" lenne áthaladva rajta és megspórolni a pontokat dupla clusterre amiből jönne 4 ghastly jewel slot.
-
Lokids
addikt
[link] tessék én ezekre kerestem magamnak timeless jewelt. Vannak akik kiteszik 2-300 chaos körül. Gondolom awakened poe trade árazza annyira úgy általában a jewelt. Emiatt néha (ritkán) kifogni ilyet olcsóbban. Én azt csináltam, hogy live search bekapcsolva második monitoron és ha jött egy új olcsó és buyoutos akkor instant mentem érte. Harmadikra sikerült vennem így.
Elsőnél nem volt elég chasom (5 hiányzott, amire az eladó hideoutjaban jöttem rá). Mire eladtam valami gyorsan az ő hideoutjaban addigra valaki más elvitte.
Másodjára egy mapon voltam 95%ban tele inventoryval és chaosban lett listázva a jewel. Csak divineom volt, szóval kipakoltam mindent az inventoryból ömlesztve egy tabba. Majd Faustus váltás, de addigra ezt is elvitték. Végül ilyen instant lecsapós deal helyett lett végül megelgégelve a sikertelenséget egy 3 dives ami 10 perce volt fent mikor hazaértem melóból tegnap.
A linkelt keresőben olyanok vannak kigyűjtve amin legalább 2 slum lord van maximum 5 passzív pont elköltésével, tehát használhatóak. Most éppen 17 perce van fent egy találat 2 divine áron.
Sajna 50c a vagyonom. A 3 div "vagyont" elköltöttem.
Én ezeket szűröm. Ebben benne van a 80% minion dmg node is.
-
DjDanee87
addikt
Én is a basic dolgokat próbálom összeszedni. De egyelőre problémám van az elegant hubris-al. Alig van a piacon és azok is sok-sok div-be kerülnek. Így nemtudom, hogy váltom ki a dexterityt. Addig pedig nem tudok rendesen itemeket cserélgetni. Bár jelenleg nincs is miből, mert az ashes lenullázta az államkincstárat. De legalább az alap AG setup is kész. Specterek még a holdban, pedig azok is kellenének lassan

És még egy dolog, amivel én kihúztam a timeless jewel előtt. Cutlass kard dex követelménye 100 alatt van. Persze nem 1.6, hanem csak 1.55 az alap attack speed. Én mikor elértem a kampány végére betettem a loot filterbe hogy mutassa, és arra craftoltam fear essencet. Nem lett "jó" az alacsonyabb AS miatt, de legalább elég volt hozzá a dexem.
-
DjDanee87
addikt
Én is a basic dolgokat próbálom összeszedni. De egyelőre problémám van az elegant hubris-al. Alig van a piacon és azok is sok-sok div-be kerülnek. Így nemtudom, hogy váltom ki a dexterityt. Addig pedig nem tudok rendesen itemeket cserélgetni. Bár jelenleg nincs is miből, mert az ashes lenullázta az államkincstárat. De legalább az alap AG setup is kész. Specterek még a holdban, pedig azok is kellenének lassan

[link] tessék én ezekre kerestem magamnak timeless jewelt. Vannak akik kiteszik 2-300 chaos körül. Gondolom awakened poe trade árazza annyira úgy általában a jewelt. Emiatt néha (ritkán) kifogni ilyet olcsóbban. Én azt csináltam, hogy live search bekapcsolva második monitoron és ha jött egy új olcsó és buyoutos akkor instant mentem érte. Harmadikra sikerült vennem így.
Elsőnél nem volt elég chasom (5 hiányzott, amire az eladó hideoutjaban jöttem rá). Mire eladtam valami gyorsan az ő hideoutjaban addigra valaki más elvitte.
Másodjára egy mapon voltam 95%ban tele inventoryval és chaosban lett listázva a jewel. Csak divineom volt, szóval kipakoltam mindent az inventoryból ömlesztve egy tabba. Majd Faustus váltás, de addigra ezt is elvitték. Végül ilyen instant lecsapós deal helyett lett végül megelgégelve a sikertelenséget egy 3 dives ami 10 perce volt fent mikor hazaértem melóból tegnap.
A linkelt keresőben olyanok vannak kigyűjtve amin legalább 2 slum lord van maximum 5 passzív pont elköltésével, tehát használhatóak. Most éppen 17 perce van fent egy találat 2 divine áron.
-
Lokids
addikt
Szerintem is. Igazából ez ha jól értem egy plussz dolog a korábbiakhoz képest. Mert eddig kellett a megfelelő szín és kész. Most meg extra dolgot ad, ha megvan ami nem volt korábban. Az extra erő meg lehet drága. Enélkül is működtünk korábban. Én egyelőre nem színezgetek, előbb legyen meg mindenből valami alap belépő szint.
Mondjuk ha nem Dialla-t hasznalnék 6link skillnek lehet annyi megcsinálnék, hogy legalább 2-3 szín legyen a 6linkemben. Attól függ mennyire problémás a színezés, nem kellett próbálnom.

-
DjDanee87
addikt
Szerintem is. Igazából ez ha jól értem egy plussz dolog a korábbiakhoz képest. Mert eddig kellett a megfelelő szín és kész. Most meg extra dolgot ad, ha megvan ami nem volt korábban. Az extra erő meg lehet drága. Enélkül is működtünk korábban. Én egyelőre nem színezgetek, előbb legyen meg mindenből valami alap belépő szint.
Mondjuk ha nem Dialla-t hasznalnék 6link skillnek lehet annyi megcsinálnék, hogy legalább 2-3 szín legyen a 6linkemben. Attól függ mennyire problémás a színezés, nem kellett próbálnom.
-
Lokids
addikt
-
la_cc
addikt
Hogyan színeztek? Én nyomkodtam 6 socket-re, de a legtöbb, amit adott 3 base color egyszerre, amúgy meg 1-1-eket színezett be mindig. Kicsit drága buli lenne craft bench-csel nyomkodni 75 chroma-kat...
-
DjDanee87
addikt
Lokids Dialla chestet használ (Holy Relic build) és ennél a chestnél pont a socketek színe a lényeg függetlenül a mostani patchben hozott változásoktól. piros socket ad +2 levelt a belerakott gemnek a zöld meg 30% qualityt.
Én párat használtam rá, és adott egy olyan kombinációt, hogy 5 piros 1 zöld. Nem a legjobb, de bőven elég kiindulásnak. Az a kis extra increased damage ami a zöld socket adna némelyik support gemnek, elmegy piros socketben is extra szinttel. Aztán majd ha már gearben elég jó vagyok akkor fogok rá költeni többet az átszínezésre.
Eladtam a ligában eddig legdrágább itememet eddig. Kemény 90C (egy rare armoros shaper pajzs). Így már futotta Ashes amura és meglett a 128% cooldown breakpoint Holy Relicen. Mostantól fogok csak igazán aprítani.
-
Edge
veterán
ja értem thx, a holy relicnek meg nagyon fontos a quality.
-
Har_melin
addikt
-
Edge
veterán
-
la_cc
addikt
-
DjDanee87
addikt
Nincs GMP, cold pene van helyette, illetve volt, mert holnap átépítem a skill fával kezdve. Van 1,2 millió gold-om, csak kijön belőle.
Ha már gold, Perandus-szal találkoztatok már? Nekem meg van mind a 4 voidstone és összesen egy heist-es anomáliát dobott be, ami, egyébként, meglepően tetszett, mert ligák óta nem foglalkoztam vele. Egy grand heist szárny volt, 3 NPC-vel party-ban.

Nem találkoztam még vele. Mondjuk nekem csak most lett meg a 4. voidstone és folyt köv holnap este.
-
la_cc
addikt
Nincs GMP, cold pene van helyette, illetve volt, mert holnap átépítem a skill fával kezdve. Van 1,2 millió gold-om, csak kijön belőle.
Ha már gold, Perandus-szal találkoztatok már? Nekem meg van mind a 4 voidstone és összesen egy heist-es anomáliát dobott be, ami, egyébként, meglepően tetszett, mert ligák óta nem foglalkoztam vele. Egy grand heist szárny volt, 3 NPC-vel party-ban.

-
Siriusb
veterán

shaderekkel amúgy mi van?Nekem állandóan ilyen. Már töröltem a cachet, mert vagy 30 mp volt, mire betöltött akár egy hideout is, de nem hiszem, hogy ettől javult meg. Viszont a shader mindig ilyen.
-
Siriusb
veterán
Látod, csak beszoptam a Ziz build-et.
Abba nem volt ilyen. Lehet emiatt nincs lófasz single target sebzésem sem?Ezzel toltam eddig:

A GMP helyett Cold pene.
Viszont pont megtudtam venni egy jó roll-os foulborn Pandemius-t. Remélem elszüttyög a build a mostani gear-emmel, mert nem maradt currency semmire.

Szerintem ne a GMP legyen, hanem a lesser változat, több lesz a sebzés. Hypo helyett meg a focused channeling.
-
Plazmacucci
félisten

shaderekkel amúgy mi van? -
la_cc
addikt
Látod, csak beszoptam a Ziz build-et.
Abba nem volt ilyen. Lehet emiatt nincs lófasz single target sebzésem sem?Ezzel toltam eddig:

A GMP helyett Cold pene.
Viszont pont megtudtam venni egy jó roll-os foulborn Pandemius-t. Remélem elszüttyög a build a mostani gear-emmel, mert nem maradt currency semmire.

-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
Ti már tudtatok 6L-t szerezni? ES alapúnak még mindig min. 120c az ára... Úgyhogy 5L-ben szaladgálok az első nap óta.
-
Siriusb
veterán
Én jobbára rue build-jét követem, a lehetőségeimhez képest csavargatok rajta, sajnos a védelemből kell mindig feláldoznom.
Viszont lenyomtam az eater-t és az exarch-ot, kiszedtem a voidstone-t.
Ez meg egy búvárkodás közben talált palackból:
-
Har_melin
addikt
Nektek esik chrome???
nem, szerintem direkt megritkították a dropot, hogy ne legyen érdemes brute force módon színezni.
-
la_cc
addikt
Át kell építenem a karit, konkrétan a top 100-ban senki nem Ziz build-et megy...
Más a gem setup mindenhol. Zealotry-t egyetlen egy helyen se láttam. -
Lokids
addikt
Nektek esik chrome???
Nem. Szerintem azzal variáltak a socket szinek miatt.
Bár nekem más se akar esni. Első div most esett előbb mikor elértem red mapokhoz.
Csóró liga lesz a mostani... -
Siriusb
veterán
Alapvetően a wintry nem ad chill-t, viszont le is szedi az ellenről a sebzés után. Tegyél be valamit, cold snap, creeping frost, vagy arcric armor ha nem akarsz plusz egy gombot nyomni.
-
la_cc
addikt
Én ezzel megbaszódok T16 rare corrupteden, ha olyanok a mod-ok többször is.

A merc-eket is X-elnem kellett a fán, mert lassan döglenek meg vagy épp 1 hit-elnek. Most ment el ezen egy 75 C-s scarab...

Maxos legion van még csak az atlas-on és figyelnem kell, hogy ne öljenek meg. Direkt a széléről kell kezdenem a bontást, mert ha egyszer rám omlik az egész sereg kb. fixen halok.
Kell egy nagyobb block-os shield, még nem vagyok block cap-en.

A power charge-os Ralakesh amúgy még mindig 72-73 D. Szerintem nem lesz ebből power charge-os stacker karim. Ennyi zsetont nem szedek ki sosem.
Segítsetek már, kiszedtem a sima Frostblinket a trans fajátra, de így most mi chill-el nálam a Hypothermia support gem-nek? Winter orb chill-el saját maga? Bonechill feleslegesen volt volt bent így, az tuti... A Wintry blast nem chill-el, rá van írva.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
vaal + tainted chrome, habár fogalmam sincs, most ez mit csinál. Mondjuk kockázatos rányomni a vaal orb-ot, én biztos nem tenném.

-
Lokids
addikt
NA ilyen se volt még...
Vettem egy Olcsó Dialla 6 socketest, majd rányomtam pár fusingot, hogy 5L legyen, erre a 11. Fusing beadta a 6 linket.
A szinezése rémálom lesz. Jelenleg 4R1G1B. Ebből hogy a rákba lesz 4G2R azt nemtudom -
la_cc
addikt
Mások szerint is gyengébbek a védelmi mechanikák, esnek kelnek. Itt volt topik, hogy a worb build gagyi nem? [link]
Én ezzel megbaszódok T16 rare corrupteden, ha olyanok a mod-ok többször is.

A merc-eket is X-elnem kellett a fán, mert lassan döglenek meg vagy épp 1 hit-elnek. Most ment el ezen egy 75 C-s scarab...

Maxos legion van még csak az atlas-on és figyelnem kell, hogy ne öljenek meg. Direkt a széléről kell kezdenem a bontást, mert ha egyszer rám omlik az egész sereg kb. fixen halok.
Kell egy nagyobb block-os shield, még nem vagyok block cap-en.

A power charge-os Ralakesh amúgy még mindig 72-73 D. Szerintem nem lesz ebből power charge-os stacker karim. Ennyi zsetont nem szedek ki sosem.
-
Har_melin
addikt
Mások szerint is gyengébbek a védelmi mechanikák, esnek kelnek. Itt volt topik, hogy a worb build gagyi nem? [link]
más buildekhez nem tudok hozzászólni, de tegnap volt egy party twitch pohx, ghazzy, és még két másik streamer über endgame bossok ellen - és rendszeresen pohx élte túl a többieket az RF Chieftain-nel, mert sorra ripeltek.
-
DjDanee87
addikt
-
Plazmacucci
félisten
-
la_cc
addikt
De. Régen játszottam már rf-et, de a sima is aktív maradt ha kivetted a gemet. Egy anti burning flaskával meg lehet szüntetni.
Akkor bugos szar mindkettő. Ilyen nincs, hogy kiveszed a gem-et és aktív marad valami.
Felrakok egy aurát, leszedem, és fent marad a reserve, ez ugyanaz lenne. -
Plazmacucci
félisten
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
Minden rendben ilyen volt. Nem lehet kikapcsolni csak flaskával.
Hogy érted? Ne mond már, hogy normális, hogy eszi az ES-t, kiszedem a gem-et, aztán továbbra is aktív marad a debuff...

-
Har_melin
addikt
köszi, akkor ebbe lehet, hogy invesztálok. Egy-két karinál többet amúgy sem indítok egy ligában és érdekel, hogy mennyi a tényleges drop és mennyi jön trade-ből, főleg úgy, hogy én nem vagyok egy nagy farmolós játékos.
-
Siriusb
veterán
-
Lokids
addikt
Elvileg már aktív nem? a b patch nem ezt csinálta ma?
-
Siriusb
veterán
Következő patch, amit a lehető leggyorsabban kiadnak, ennyit írtak.
Amúgy nekem majdnem sikerült lenyomnom az eater-t, csak elbénáztam a fele portált.

Kb. el is ment a kedvem az egésztől, még 28 kört fussak a következőhöz... -
Plazmacucci
félisten
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
Righteous Fire of Arcane Devotion full bugos. Akkor is leeszi az manát (nekem ES-t), ha már bent sincs a skill a gear-ben és utána ilyen pici aura marad a karakter körül.
-
DjDanee87
addikt
Egy karakteren lehet csak. Ha újat indítasz és arra teszed át, akkor nullazodik. Gear fejlesztés nem csinál semmit, mert ez egy mtx a gyűrű sloton, nem kapcsolódik sehogy a gyűrűdhöz, azt cserelheted, kiveheted nem történik az mtx-el semmi.
-
Edge
veterán
Mindenki baited
Köszi, hogy írtátok amúgy, így eleve más felé fejlesztem az elementalistemet, arc ignite lesz.
-
Har_melin
addikt
Az patchelési erroromat gép újraindítás megoldotta végül.
Azt a képet láttam pilfering ringről, de szerintem vagy nem a kezdetektől rakta be magának, vagy vette a voidstoneokat. Vagy lehet a RNG nem kedvezett neki. Mindenestre nekem még csak 2 voidstoneom van, de több currency esett eddig:
Amúgy csóró vagyok. Egyet értek, hogy kevés currency esik, csak nekem kicsit bűzlik az a screenshot hogy nem valós.
ezt az mtx-et eddig nem láttam, de tetszik. Ha a ligán belül átrakom egy másik gyűrűre (mondjuk mert fejlesztem a cuccom, vagy indítok egy új karit), akkor újra kezdi, vagy beleszámolja az addigiakat is?
-
Siriusb
veterán
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3989358
Tervezett változtatások. -
DjDanee87
addikt
Azért vannak gondok

(a kép nem az enyém)Amúgy jön nemsokára sok új qol a búvàrharanghoz és merc buff.
Az patchelési erroromat gép újraindítás megoldotta végül.
Azt a képet láttam pilfering ringről, de szerintem vagy nem a kezdetektől rakta be magának, vagy vette a voidstoneokat. Vagy lehet a RNG nem kedvezett neki. Mindenestre nekem még csak 2 voidstoneom van, de több currency esett eddig:
Amúgy csóró vagyok. Egyet értek, hogy kevés currency esik, csak nekem kicsit bűzlik az a screenshot hogy nem valós.
-
DjDanee87
addikt
Ti be tudtok lépni? Engem ez fogad: POE2-t elindítva azt simán patcheli

-
Siriusb
veterán
vagy nagyon régen játszottam már RF-fel, vagy valamit tuningoltak az explosion effekten, de most sokkal "kielégítőbb", mint régen volt. Nekem olyan emlékeim voltak, hogy persze, hullik tőle a mob, de nem volt túl látványos. Most meg akkora robbanásokat produkál, hogy öröm hallgatni.
Más: ugye mindenkinek megvannak azok a kutyás/macskás videók, amelyekben pánikszerűen menekülnek a saját tükörképük elől? Ma sikerült előadnom. Az egyik allflame láda valami rain of fire possessiont rakott rám, én meg azt hittem, valamelyik rare monszta szórja rám az áldást, és elkezdtem hátrálni. Persze hiába...
Néha én is kerestem, bizonyos effekteknek ki a forrása. Nem fogod kitalálni ki volt az...
-
Siriusb
veterán
Csak olyan van rajta, ami hasznos neked. Szerintem ez azt jelenti, jó.
-
Siriusb
veterán
Azért vannak gondok

(a kép nem az enyém)Amúgy jön nemsokára sok új qol a búvàrharanghoz és merc buff.
Fubgun-nak 24 órán belül headhunter-je és progenezise volt, miről beszélsz?
-
Plazmacucci
félisten
Azért vannak gondok

-
la_cc
addikt
Nem hiszem, hogy különösebb értéket képviselne, de erre már rá tudtam rakni az anoint-ot, plusz nem vagyok biztos benne, hogy működik az extra sebzés, mert ha menne, más is használná érted...
As the mountain-t írt Ziz, az került rá, hátha kicsit tankosabb lesz vele a kari. -
Har_melin
addikt
vagy nagyon régen játszottam már RF-fel, vagy valamit tuningoltak az explosion effekten, de most sokkal "kielégítőbb", mint régen volt. Nekem olyan emlékeim voltak, hogy persze, hullik tőle a mob, de nem volt túl látványos. Most meg akkora robbanásokat produkál, hogy öröm hallgatni.
Más: ugye mindenkinek megvannak azok a kutyás/macskás videók, amelyekben pánikszerűen menekülnek a saját tükörképük elől? Ma sikerült előadnom. Az egyik allflame láda valami rain of fire possessiont rakott rám, én meg azt hittem, valamelyik rare monszta szórja rám az áldást, és elkezdtem hátrálni. Persze hiába... -
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt

Ez működik a Worb-bal az ES leech közben, tehát növeli a sebzést? Nézegetem a tooltip-et, de nem jövök rá.
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Ha nem kell az a refractor, nekem adod?
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Mindenki baited
Nekem is ez jutott eszembe.
De legalább a szerverek nem tettek be nekünk. -
Plazmacucci
félisten
Mindenki baited
-
dante3
addikt
Én Orchard mapot nem tudtam befejezni, azzal a bossal nem bírok egyelőre

-
Siriusb
veterán
-
Lokids
addikt
-
Siriusb
veterán
Beletekertem fubgun tegnapi videójába, megnyugodott a lelkem, ő is meghal azoknál a bossoknál, ahol én, itt is, ott is bemyal egy 1hit-et. Mindazonáltal kell majd nézni valami más, nekem nem jön be a winter orb stílus.
-
Har_melin
addikt
én végül is visszatértem az RF chieftainhez. Nem dobtam ki a storm burst hierót, de nem haladtam vele úgy, ahogy szerettem volna. Amennyire látom, az RF single targetre mapozáshoz, bossokhoz van két új opció is, mire odáig eljutok majd kitisztul, hogy melyik a jobb (vagy elérhetőbb, mert mindkettő transmute gem).
Új hozzászólás Aktív témák
-
45600 - 45501
45847 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Szép HP EliteBook 845 G9 Profi Laptop Akár Suliba 14" -60% Ryzen 5 6600U (12.Gen Int) 16/256 Iris Xe
- Dobozos ASUS Vivobook 18 hüvelykes Extra Nagyképernyős Laptop -30% AI Ryzen 7 260 32/1TB FHD+ 144 Hz
- AKCIÓ! Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III
- Canon EF 50mm f/1.8 II
- Xiaomi 15T Pro, 12/256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Lenovo Tab M11 Wifi + Cellular 8/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

No de ennyit megérdemelsz, nem?