Hirdetés
- A hardverek is nehezen viselik ezt a kánikulát
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez a MacBook Neo vége? Íme a Wildcat Lake és az Acer Swift 14 Air
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A legfinnyásabb esportolók sem panaszkodhatnak az ASUS új monitorára
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
-
45500 - 45401
45752 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Zizaran állítólag úgy csinálta meg róla a guideját, hogy ő felhívta rá a figyelmet hogy keveset tudunk a mercekről és simán lehetséges hogy szopó lesz a build. Ő emiatt nem is javasolta kezdésnek.
Ezt a streamjében mondta el, én a videóit nem láttam, de ő állítása szerint legalább felhívta rá a figyelmet hogy valszeg nem lesz OP.Nálam a jól bevált Holy Relic pörög most is. Eddig még csak egy Dialla chestet vettem és egy poison chance Ghastly Jewelt, de így is simán megy T11 map éppen, a többi cuccom self found/crafted egyelőre és jó szar is. Balormage a friss videójában azt állította nem nyúltak a buildhez. Lehet a buildhez nem, de én pl nem találom az előző ligában 1C-ért vehető Conjuror of Rot corpse-ot, pedig az durva dps volt ingyen. És a patch noteban sem látok róla semmit, szóval nem értem.
Uhh neked már megvan a Dialla? Én még csak fehér mapokon vagyok szar cuccokban.

-
la_cc
addikt
Reggel óta nyomom és még nincs meg az első voidstone se...

Miért nem esnek magasabb map-ok? Az összes node ki van szedve az atlason és piros aljákat tudok futkosni és még azok is kifogynak, pedig clear-elem majdnem a teljesen a pályákat.
-
dante3
addikt
-
DjDanee87
addikt
nem hasznalhatatlan , mert van kb 1 vagy 2 db merc ami ugymond okes de a többinek kb. 0 a dpse...nem tudom ,hogy ezt hogy gondolta ggg, behoznak egy tök uj es raadasul izgalmas ascendancyt , fel is hypeoljak (ziggyd videot is csinalt rola hogy milyen fasza meg fun) aztan egy kalap szar az egesz.ahogy mondtam olyan elenyeszö mennyisegü merc van ami hasznalhato, hogy kampany alatt az actokban orakig farmolhatsz egy helyet ahol talan bead egyet es az is csak mapozasra lesz jo ha költesz ra nem is keveset.rue kipobozta hogy giga gearrel (több 100 div) is csak ilyen 10 milla dpsed lesz ami kb röhej kategoria...
la_cc: worbnal a vedelem az 75/75 block lesz, elegendö ES es az, hogy fagyasztasz mindent is kb.(bossokat ugy bechilleled ,hogy lassuak lesznek) mapozashoz meg nemtok hozzaszolni mert ahogy mondtam uj karit kezdtem meg kampany vege elött es most megyek nyaralni, ugyhogy jo idieig nem leszek.majd varom a tapasztalatokat, neha beleolvasok a forumba a tengerparton.
Zizaran állítólag úgy csinálta meg róla a guideját, hogy ő felhívta rá a figyelmet hogy keveset tudunk a mercekről és simán lehetséges hogy szopó lesz a build. Ő emiatt nem is javasolta kezdésnek.
Ezt a streamjében mondta el, én a videóit nem láttam, de ő állítása szerint legalább felhívta rá a figyelmet hogy valszeg nem lesz OP.Nálam a jól bevált Holy Relic pörög most is. Eddig még csak egy Dialla chestet vettem és egy poison chance Ghastly Jewelt, de így is simán megy T11 map éppen, a többi cuccom self found/crafted egyelőre és jó szar is. Balormage a friss videójában azt állította nem nyúltak a buildhez. Lehet a buildhez nem, de én pl nem találom az előző ligában 1C-ért vehető Conjuror of Rot corpse-ot, pedig az durva dps volt ingyen. És a patch noteban sem látok róla semmit, szóval nem értem.
-
wiggen123
senior tag
tudtam, hogy el fonak szállni a Worb unique árak, de hogy ennyire és ilyen hamar... Durva. Elkeserítő. Itt vagyok 2-3 divvel és nézem az árakat, ebből nem lesz power charge stacker occultist xD
Ja és red mapokon elkezd csetleni botlani. Rádnéz valami haste, cold resistes kis béka és lekap a fenébe. Ziz is nem véletlenül váltott.
Keresgélem mire váltsak. Lehet megint AWOR necro lesz a vége, az nagyon jól skálázódik végig a mapokon, de már 3. ligában mennék azzal, kicsit unom.
A liga mechanika nekem tetszik. Be kell kapcsolni, hogy automatán tegye le a lanterneket és csak körbefutni, felszedni az értéket és ki.
-
Edge
veterán
-
Siriusb
veterán
Kicsit átalakítottam, hogy piroson is tudjak menni, mert nagyon küzdöttem, egyelőre úgy tűnik, jó lesz: https://poe.ninja/poe1/pob/93798
Mostanra kezdem talán megérteni a játékstílust, nem a félénk minyonost a háttérben kell előadni.
-
Siriusb
veterán
Amint permanent lesz kap vagy egy 60% less damage nerfet. Akik csak egy zónáig vannak veled, sokkal erősebbek. Sőt annyira szarok, hogy egy idő után meg sem tudják ölni az új merceket. És a legjobb érzés, hogy miután egy merc majdnem kétshotolt a 4k életemmel, csatlakozik hozzám és zdps

-
Plazmacucci
félisten
Amint permanent lesz kap vagy egy 60% less damage nerfet. Akik csak egy zónáig vannak veled, sokkal erősebbek. Sőt annyira szarok, hogy egy idő után meg sem tudják ölni az új merceket. És a legjobb érzés, hogy miután egy merc majdnem kétshotolt a 4k életemmel, csatlakozik hozzám és zdps

-
Siriusb
veterán
-
dante3
addikt
Nem tudom, mit csináltok, pedig ezeket a ládákat simán lenyomom (értelme nincs, dob egy jeweller orb-ot oszt csükolom, kampány alatt százszor jobb volt). Mondjuk rue a freeze időtartamra ment rá a fán, lehet emiatt jobb nekem. Próbáljátok meg esetleg, ha cold snap-et, frost bomb-ot valamit raktok oda, az nem segít? Sajnos nem tudom fubgun mit alakított., de ő mindig a sebzésre megy, nem a védelemre.
Én is a Rue félét tolom, lehet xarok a cuccaim...
[Ninja] -
Siriusb
veterán
Nem tudom, mit csináltok, pedig ezeket a ládákat simán lenyomom (értelme nincs, dob egy jeweller orb-ot oszt csükolom, kampány alatt százszor jobb volt). Mondjuk rue a freeze időtartamra ment rá a fán, lehet emiatt jobb nekem. Próbáljátok meg esetleg, ha cold snap-et, frost bomb-ot valamit raktok oda, az nem segít? Sajnos nem tudom fubgun mit alakított., de ő mindig a sebzésre megy, nem a védelemre.
-
Siriusb
veterán
Nálam ez a pirosoknál kezdődött el, kissé fel kéne újítani a ruhatáram.
-
la_cc
addikt
Ja, és dob egy chart-ot, meg egy tetves transmute-ot...
Már gondolkozom, hogy elrejtem az összeset, csakhogy ne lássam ezt a szánalom drop-ot.#45484 DjDanee87
Egy dolog jutott még eszembe, hogy maxos CWDT+Immortal call-t ír Ziz, lehet az fogja proccolni, illetve berakta a MoM keystone-t is, de azt sem értem minek, mert kb. az összes mana le van foglalva a 4 aurának...
Lehet mégsem olyan jó ez a build így.Egy dolog jutott még eszembe, hogy a chaos golem-et lecserélem a safeguard-os life golem-re, az -15% sebzes a speckó RF-ből.
-
tibee77
őstag
nem hasznalhatatlan , mert van kb 1 vagy 2 db merc ami ugymond okes de a többinek kb. 0 a dpse...nem tudom ,hogy ezt hogy gondolta ggg, behoznak egy tök uj es raadasul izgalmas ascendancyt , fel is hypeoljak (ziggyd videot is csinalt rola hogy milyen fasza meg fun) aztan egy kalap szar az egesz.ahogy mondtam olyan elenyeszö mennyisegü merc van ami hasznalhato, hogy kampany alatt az actokban orakig farmolhatsz egy helyet ahol talan bead egyet es az is csak mapozasra lesz jo ha költesz ra nem is keveset.rue kipobozta hogy giga gearrel (több 100 div) is csak ilyen 10 milla dpsed lesz ami kb röhej kategoria...
la_cc: worbnal a vedelem az 75/75 block lesz, elegendö ES es az, hogy fagyasztasz mindent is kb.(bossokat ugy bechilleled ,hogy lassuak lesznek) mapozashoz meg nemtok hozzaszolni mert ahogy mondtam uj karit kezdtem meg kampany vege elött es most megyek nyaralni, ugyhogy jo idieig nem leszek.majd varom a tapasztalatokat, neha beleolvasok a forumba a tengerparton.
-
DjDanee87
addikt
Igazad van, akkor nemtudom hogyan kéne ezt fenttartanod.
Én Abyssról olvastam véleményeket, hogy állítólag szar a lootja így rework után. Endgameben hátha jobb lesz, de leveling meg low level tier mapok alatt tényleg ratyi. Ilyenkor már rég szokott lenni 1-2 használható, vagy minimum eladható jewelem. Most alig van pár darab. Egyetlen egy Ghastly eye jewel nem esett még és level 82 vagyok. Lehet ezt is úgy lőtték be, hogy ha használsz full scarabokat és atlas fát akkor lehet vele valamit kezdeni, anélkül semmi. Na majd kiderül.
-
la_cc
addikt
egy vagyok közülük
nagy szivas volt nezni ahogy rue a streamen szenvedett, aztan gondoltam ha ö nem tud belöle kihozni akkor en meg se probalom, ott is hagytam a karit lvl57en.aztan kezdtem egy witchet, gondoltam worb fasza lesz.hat az is, elszaguldoztam vele lvl 61ig par ora alatt, mar nagyon banom, hogy nem azzal kezdtem.
minden ligastarterem idaig kuka volt, most se volt mashogy.
Én azt nem értem a worb-nál, hogy mitől nem fog ez nem megdögleni, mert már fehér map-ok végén döglődöm.

Ja igen, nem esnek nagyobb tier-ű map-ok, pedig minden atlas statom map-os. Itt volt valami változtatás? Fehér map-ok végén szüttyögök.

-
Siriusb
veterán
Ahogy olvasom, legalább 30 ezren beszopták a luminary bait-et.
Várjuk a day one patch-et 
Használhatatlan lett?
-
tibee77
őstag
egy vagyok közülük
nagy szivas volt nezni ahogy rue a streamen szenvedett, aztan gondoltam ha ö nem tud belöle kihozni akkor en meg se probalom, ott is hagytam a karit lvl57en.aztan kezdtem egy witchet, gondoltam worb fasza lesz.hat az is, elszaguldoztam vele lvl 61ig par ora alatt, mar nagyon banom, hogy nem azzal kezdtem.
-
Edge
veterán
Biztos hogy RF of Arcane Devotion-t használsz? Google szerint ez manát éget a sima RF helyett, ami a HPdat.
Ligamechanikát én is hanyagolom egy ideje. Inkább legyen meg a 4 voidstone előbb, ez ráér. Csak egy voyaget toltam le kampány alatt megnézni milyen, de ahogy sejtettem a videó alapján - nem nyerte el a tetszésemet a gameplay. Mondtam nem fogok most nagyon rákockoluni, erre csak elmentem T6 mapokig ma és [level 80]nál járok.
A1ben kipróbáltam és nagyon nem tetszett ez a buborékban megyek erre aztán arra aztán egyszercsak pukk annyi és minden cucc a földön marad. Mint a heist csak bénább. Nem hiszem hogy ennél sokkal jobb lesz ez, akárhány patch után, mert maga a mechanika ami nem tetszik. Szóval én is hanyagolom egyelőre.
-
la_cc
addikt
Ez meg van, hogy a power charge-os Ralakesh 41-45 D jelenleg?
-
la_cc
addikt
Biztos hogy RF of Arcane Devotion-t használsz? Google szerint ez manát éget a sima RF helyett, ami a HPdat.
Ligamechanikát én is hanyagolom egy ideje. Inkább legyen meg a 4 voidstone előbb, ez ráér. Csak egy voyaget toltam le kampány alatt megnézni milyen, de ahogy sejtettem a videó alapján - nem nyerte el a tetszésemet a gameplay. Mondtam nem fogok most nagyon rákockoluni, erre csak elmentem T6 mapokig ma és [level 80]nál járok.
Deals 70% of your Maximum Mana as Base Fire Damage per second
You Burn for 90% of your Maximum Mana per second as Fire DamageA mana alapján sebez, de nem a manát égeti.

-
Plazmacucci
félisten
-
DjDanee87
addikt
-
la_cc
addikt
-
Edge
veterán
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt

Valaki ötlet, hogy ezt hogy kellene használni? Jelenleg olyan 3333 dmg / sec-kel égeti szét a hp-mat egy pillanat.
Mi itt a titok? -
la_cc
addikt
-
Plazmacucci
félisten
Én A8-ban járok, van egy combatant merc, van hozzá már két labom, így a flame link permanent. Még csak 3k life van, közepesen haladós, nem olyan op mint a meta spellek, de a játékmenet szórakoztat. Jól felverték a light radius unique árakat, az a mace 90c.
-
Siriusb
veterán
Én először a voidstone-t csinálom, majd ha a piroshoz érek, ott lehet megnézem, mit ad. Mondjuk a ládák a kampány közepén dobtak 2x 5L-t is

-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy tetszik ez a hajós baszkódás. A heist és expedition összegyurmázva.

A voyage összekészítése, hogy minden össze legyen kötve mindennel különösen irrítáló.

-
Edge
veterán
-
Siriusb
veterán
-
Edge
veterán
-
Siriusb
veterán
POB-ban lehet ellenőrizni valahol, mennyi az exposure? Nem találok ilyen sort.
-
Edge
veterán
-
la_cc
addikt
-
Edge
veterán
most akkor ruetoo vagy ziz worb?

-
Siriusb
veterán
Én is Kitava előtt vagyok, most tartok egy pihenőt, aztán csinálgatom a lab-okat, én is kihagytam a harmadikat pedig oda szoktam figyelni rá. Lehet neki próbálok egy uber lab-ot is majd, ha nem drága az offering, így nem kapnám meg az újabb Kitava-s res csökkentést.
Amúgy neked te a villámosat szedted ki másodiknak, én meg az exposure-öset.
Neked direkt azt írta a build?Igen, mert a Static Blows +30% damage-t ad, és az ki van rakva.
-
la_cc
addikt
Én is Kitava előtt vagyok, most tartok egy pihenőt, aztán csinálgatom a lab-okat, én is kihagytam a harmadikat pedig oda szoktam figyelni rá. Lehet neki próbálok egy uber lab-ot is majd, ha nem drága az offering, így nem kapnám meg az újabb Kitava-s res csökkentést.
Amúgy neked te a villámosat szedted ki másodiknak, én meg az exposure-öset.
Neked direkt azt írta a build? -
Siriusb
veterán
Mennyivel könnyebb lenyomni a boss-okat, ha nem is tudnak semmit csinálni, különösen vicces, amikor felugrika levegőbe és ott marad. Ráadásul most jöttem rá, hogy a 3. lab-ot elfelejtettem megcsinálni.
-
Har_melin
addikt
végül egy storm burst totem hiero-t indítottam, illetve majd az lesz, ha nagy lesz. nem akartam a Worbot, mert annyira azt tolták, hogy mekkora meta lesz, hogy féltem, minden arany árban lesz hozzá, az RF-et meg már annyit csináltam, hogy inkább bevállaltam valami ismeretlent. Egyelőre az őskövület (de működő) Lightning Tendrils - Orb of Storms - Storm brand kombóval megyek, ez el szokott vinni a kampányban.
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
-
dante3
addikt
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Jelenleg itt tartok: https://poe.ninja/poe1/pob/935d8
-
Siriusb
veterán
Valamiért meg voltam róla győződve, hogy ezek a mercek lépik a szintet ahogy a zone level is nő, de ez maradt 32-es.
Pedig mondtak valamit, hogy bizonyos határon belül mozognak, de nem tudom felidézni, mire mondták.
Durva ez a winter orb ruetoo buildjével.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Ki hol tart?

Szép!!!!! Szerencsés vagy!
Én az első divine orb-nál tartok.

-
DjDanee87
addikt
Ki hol tart?

Mindjárt lépek vissza és irány Act4.
-
Plazmacucci
félisten
Ki hol tart?

-
la_cc
addikt
A válasz, hogy előbb le kell futni a chart-okat egyesével... Ez így elég melós...
-
la_cc
addikt

Ide, hogy lehet betenni chart-ot, hogy középre betudjam tenni a 9 chart-ot egy voyage-hoz?
Az inventory-ból nem tudom, a Chart Storage-omban meg van egy csomó. Vagy hogy kell ezt csinálni? Az elején volt 4 alacsony szintű, azokat letoltam. -
Siriusb
veterán
-
Plazmacucci
félisten
Ez egy ilyen jutalom liga. Elképesztően sok mindent adtak és ad az új mechanika is. Talisman rework is óriási. Esett egy ilyen Act 2 elején:

Ja és lesz még idén 3.30. Szóval nem semmi.
-
la_cc
addikt
Ziz pob-jában nem látom ezt az új Bitter Frost keystone, mert akkor még nem volt benne. Gondolom kell ez a Worb mellé, nem?

-
Plazmacucci
félisten
Az új liga mechanika csak úgy fossa a goldot. Csövesbánat lvl12 vagyok, es van 4e aranyam. 61 arany egy two handed axe gamble. Addig pörgettem amíg unique nem lett

-
Siriusb
veterán
A winter orb-bal különösen az a véleményem, meglátásom (sajnálkozásom), mint eddig, folyamatosan trivializálják a kampányt. Úgy tűnik, az endgame-re mennek rá(?).
Amúgy stabilak voltak a szerverek, egy csuklás nem volt, mégha másfélszeres ping-gel is ment. -
la_cc
addikt
De csöndbe maradtunk az este...
1 act-ot toltam le az este, aztán mentem is aludni. Mi a véleményetek eddig? -
Siriusb
veterán
-
dante3
addikt
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
dante3
addikt
-
la_cc
addikt
Na tippeljetek, lesz még lerohadás?
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
Lehet kamu volt ez a 250k?

-
dante3
addikt
-
la_cc
addikt
Elindult megint. 43k.
-
Siriusb
veterán
36k végülis jól jártam.

-
Har_melin
addikt
pohx éppen most disconnectelt, de eleve baromi lassan fogyott a sor. most éppen állnak a szerverek
-
Plazmacucci
félisten
Elengedtem mára.
-
la_cc
addikt
Kibaszott a sorból és vissza se tudtam állni. Kezdődik?
Ebből tényleg nem lesz így game ma. -
Siriusb
veterán
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
dante3
addikt
Az vigasztal, hogy a streamereknek is hasonló hosszú sort kell bevárni
már most xar a login server
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
Na elindult lefele. Egy 15 perc és tali a parton.
-
Siriusb
veterán
-
Plazmacucci
félisten
198e. Még hogy a játék haldoklik 😄
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Still sane, exile?

Nem hiszem el, hogy nem tanultuk még meg, csak szombaton kell elkezdeni. Nem lesz ebből ma semmi.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Önálló kliens összefossa magát letöltés közben.
Itt az idő elgondolkozni a linuxra váltáson.

-
la_cc
addikt
Önálló kliens összefossa magát letöltés közben.
Nem maradtál még le semmiről.

-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Steam már letöltötte a 9GB-ot, de még nem enged be.
-
la_cc
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
45500 - 45401
45752 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Jövedelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AliExpress tapasztalatok
- Augusztus végén elszabadul a multiverzum a Serious Sam: Shatterverse-ben
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Silver - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Kozmosznarancs - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- Macbook Pro 14 M5 32GB RAM 1TB SSD Asztrofekete
- Apple IPhone 16 Pro Max, 256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo LOQ 15 Ryzen 7 8845HS Rtx 4060 16GB DDR5 1TB SSD 144HZ