Hirdetés
- A hardverek is nehezen viselik ezt a kánikulát
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megfizethető ASUS ROG kütyü, ami nélkül élni sem lehet
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Canon EOS DSLR topic
-
45400 - 45301
45752 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plazmacucci
félisten
Köszi. Megpróbálok nem bealudni. Lerohadtam a hétvégére, alszok egész nap. Talán egy órát tudok játszani.
-
DjDanee87
addikt
-
la_cc
addikt
Megint tízkor kezdődik? Sorbanállás mikor kezdődik?
A szerók most állnak le még csak, jó kérdés, hogy sor mikortól lesz, én már azt tippeltem, hogy 8-kor, de akkor még nem láttam, hogy később állnak le a szerók. Talán 9 fele már érdemes nézegetni.
-
Plazmacucci
félisten
Megint tízkor kezdődik? Sorbanállás mikor kezdődik?
-
la_cc
addikt
-
Har_melin
addikt
Én szeretem látni a tényleges játékmenetet a builddel. Mennyit kell ugrálni vele, mennyire kell pontosan helyezkedni, irányított vagy körkörös a clear sebzés, stb. Lehet a világ leghatékonyabb buildje, ha a játékstílus nem fekszik nekem, akkor sajnos részemről passz.
-
Siriusb
veterán
Nem, nem blight mapokra, csak simán a mechanikára, hogy az és Harvest spawnoljon lehetőleg fixen. Mindkettő jellemzően "aprópénz" (a harvest egyértelműen), viszont folyamatosan ketyeg be a kasszába.
A Ball Lightning of Orbiting csodás volt a blighthoz, mert még ha 4-5 irányból jöttek a mobok, akkor is elég volt beállni a közepére és csak castolni.Na, ezért szeretem a chains of command-ot, gyakorlatilag még egy billentyűt sem kellett lenyomnod, csak kivártad, hogy vége legyen.

-
Siriusb
veterán
-
Har_melin
addikt
Nem, nem blight mapokra, csak simán a mechanikára, hogy az és Harvest spawnoljon lehetőleg fixen. Mindkettő jellemzően "aprópénz" (a harvest egyértelműen), viszont folyamatosan ketyeg be a kasszába.
A Ball Lightning of Orbiting csodás volt a blighthoz, mert még ha 4-5 irányból jöttek a mobok, akkor is elég volt beállni a közepére és csak castolni. -
la_cc
addikt
Nem mind1 a stílus? Egy részletes PoB kell aztán szarni bele ki csinálta.
-
Har_melin
addikt
Egyetértek, de ha a felszín alá nézel, azért sokat ad az alkotásaival a közösségnek, és időnként még érthetően, részletesen el is magyarázza a működést.
Barátkozni biztosan nem barátkoznék vele. Előfordult már, hogy ligakezdéskor kapott ban-t, úgyhogy csak a távolból nézte...
Na de látod, erre van igény, hányan nézik és adják alá a lovat.Pláne ha összehasonlítod pl. fubgun-nal, elég nagy a kontraszt, őt szívesen hallgatja az ember. Magam részéről Lance-t sem nagyon bírom, de elismerem mindegyik hozzáértését.
A hozzáértését nem vitatom, főleg mert ahhoz meg kellene néznem a videót, amire képtelen vagyok.
Nem vonom kétségbe, hogy erre a stílusra is van igény, csak annyit mondtam, hogy én menekülök tőle, tartalomtól függetlenül. -
dante3
addikt
-
la_cc
addikt
A blight map-okra érted ezt nem? Vagy már rámenni a map-ok alatt a mechanikára, ha szembejön? Igazából nem rossz ötlet, ezer éve nem toltam blight mechnikát.
-
Siriusb
veterán
Egyetértek, de ha a felszín alá nézel, azért sokat ad az alkotásaival a közösségnek, és időnként még érthetően, részletesen el is magyarázza a működést.
Barátkozni biztosan nem barátkoznék vele. Előfordult már, hogy ligakezdéskor kapott ban-t, úgyhogy csak a távolból nézte...
Na de látod, erre van igény, hányan nézik és adják alá a lovat.Pláne ha összehasonlítod pl. fubgun-nal, elég nagy a kontraszt, őt szívesen hallgatja az ember. Magam részéről Lance-t sem nagyon bírom, de elismerem mindegyik hozzáértését.
-
Siriusb
veterán
Harvest nálam is bent szokott lenni már az xp miatt is. Igaz, a breach múltkor jobb volt, de most már nem olyan.
Pár pontot az alján Betreyal-ba is berakom, kell az endu charge-os gyűrű, Catarina is dobhat jót, ha végigcsinálod.
Ha elég jó lesz a sebzésem, pirosban már veszek blighted map-okat, ha vaal-ozni tudod, még jobb.
Abyss-t gondoltam még az elejére, de rájöttem, ahhoz scarabok is kellenének, eleinte meg nem tudom használni az unwavering vision miatt.Voidstone-ok utánra is készítettem tervet, de az még nem biztos, meglátjuk milyen lesz az új liga mechanika. No meg szívesebben farmolnék Abyss-t, viszont amira oda jutok, majd úgyis kiderül, mi a kelendő. Mondjuk Harvest-tel biztos nem lő mellé az ember, ha a sárgát tudja farmolni, a következő hetekben lesz rá igény. Viszont ha a legion-höz vagy a hajós craft-oláshoz drágák lesznek a kellékek...
Amúgy blighted map-ot megfelelő gyűrű annoint-tal meg jó taktikával le lehet tolni kb bármivel.
-
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
Miből lenne érdemes currency-t csinálni az korai map-oknál? Van valakinek valami terve erre?
Mivel a breach-eket megint nerfelték, meg talán a ritual-t is, én Abyss-ra és Legion-ra gondoltam, de fogalmam sincs egyelőre, hogy ezekből, az abyss jewel-eken kívül, hogy lesz currency, mást meg nagyon nem lesz kedvem tolni...

én harvestet és ha jó a körkörös sebzése a buildnek, akkor blightot szoktam tolni. A lifeforce mindig keresett (általában a sárga megy a legjobban) és az olajokból is mindig esik jól eladható. De az is igaz, hogy ez az én "4-5 nap a mapokig" tempómhoz passzol.
-
la_cc
addikt
Miből lenne érdemes currency-t csinálni az korai map-oknál? Van valakinek valami terve erre?
Mivel a breach-eket megint nerfelték, meg talán a ritual-t is, én Abyss-ra és Legion-ra gondoltam, de fogalmam sincs egyelőre, hogy ezekből, az abyss jewel-eken kívül, hogy lesz currency, mást meg nagyon nem lesz kedvem tolni...

-
la_cc
addikt
Úgy néz ki hosszas lamentálás után én is felülök a W Orb vonatra legalább yellow mapokig. 1. napi cuccokban várható 1-1.5M dps elég jó. Remélem lesz sok levedlett gear mire oda érek. A BiS gear biztos csillagászati áron lesz.
Utána farmolok kis essencet fehér yellow mapon a rendes buildemhez bevásárolni.
Majd váltok Arakaali Necro-ra.
Ki mit tervez?Ha a uniq-okra gondolsz a power charge stacking-hez, úgy számolj, hogy kb. 1 hét után fognak esni lényegit az árak.
#45380 Lokids
A Holy Relic a legjobb build volt, amit valaha toltam. Mindent is vitt. Annyira nem drága az Ashes, meg első körben lehet olcsóbbat venni belőle, aztán majd cseréled, hogy elérd a szükséges CDR-t breakpoint-ot. -
Plazmacucci
félisten
-
Lokids
addikt
Úgy néz ki hosszas lamentálás után én is felülök a W Orb vonatra legalább yellow mapokig. 1. napi cuccokban várható 1-1.5M dps elég jó. Remélem lesz sok levedlett gear mire oda érek. A BiS gear biztos csillagászati áron lesz.
Ki mit tervez?Holy, vagy RF. Utóbbiban a Scorching ray totem verziót kipróbálnám.
Viszont a Holy Relic volt a 2. olyan build amivel nagyon könnyen ki tudtam nyírni Mavent-t is. Csak kell neki pár drága uniqe (ashes 26+ meg dialla). És a Relic T17-es mapokon is könnyen írtott mindent is. -
dante3
addikt
Ki mit tervez?
-
wiggen123
senior tag
Ki mit tervez? -
dante3
addikt
-
dante3
addikt
-
Edge
veterán
Nekem a kedvenc kasztom a witch, nem véletlen, már évek óta vagy elementalist vagy necro vagy occultistet csinálok, ezekkel mindent is lehet vinni. De a linkelt videóból is lejön, hogy milyen könnyű vele a ligakezdés.
-
Siriusb
veterán
Sziasztok! Adhatnátok pár tanácsot, egy majdnem kezdőnek! Pár hete találtam rá a játékra és kicsit beszippantott, eddig standardban játszottam egy arc totem hieroval és 85 szintig jutottam, de biztos elrontottam egy csomó mindent, mert most az atlas tier 8-9 körül már szenvedek, mint a kutya. a jobb felszerelések meg kb. elérhetetlen árakon mennek.
Most indul az új liga és szivesen belefognék egy tiszta lappal induló kariba, csak nem tudom mire lenne érdemes figyelni. Szeretem a nyugisabb buildeket, amikor kisebb a stressz és nem papír a kari, de azért halad az ember a mappon.
Adnátok tippeket miben érdemes gondolkodni, illetve egyáltalán egy ilyen új liga indulásakor érdemes valamire figyelni? Bármi info jöhet, mindennek örülök.
Kampányban segítség lehet:
https://poe-leveling.com/Melyik gem-et hol és mikor tudod megszerezni, be lehet importálni a POB-ot, de például az Righteous Fire-re már van eleve beállítás, csak meg kell nyitnod:
https://exile-tools.com/gemplanner/Segítség a navigálásban:
Cheat sheets based on Engineering EternityLehet már ez is sok info, de remélhetőleg megkönnyíti a ligakezdésedet, a választott build-től függetlenül.
-
dante3
addikt
Sziasztok! Adhatnátok pár tanácsot, egy majdnem kezdőnek! Pár hete találtam rá a játékra és kicsit beszippantott, eddig standardban játszottam egy arc totem hieroval és 85 szintig jutottam, de biztos elrontottam egy csomó mindent, mert most az atlas tier 8-9 körül már szenvedek, mint a kutya. a jobb felszerelések meg kb. elérhetetlen árakon mennek.
Most indul az új liga és szivesen belefognék egy tiszta lappal induló kariba, csak nem tudom mire lenne érdemes figyelni. Szeretem a nyugisabb buildeket, amikor kisebb a stressz és nem papír a kari, de azért halad az ember a mappon.
Adnátok tippeket miben érdemes gondolkodni, illetve egyáltalán egy ilyen új liga indulásakor érdemes valamire figyelni? Bármi info jöhet, mindennek örülök.
Mivel a Hierot-t már ismered, egy viszonylag könnyen felszerelhető [link] explosive arrow ballista-t, fehér bow-al tolja végig a kampányt. Har_melin által ajánlott RF Chifi is kezdőbarát, és eléggé tankos is!
-
Siriusb
veterán
Pohx Righteous Fire build-jét szokták ajánlani, én is ezt javasolnám leginkább, egy komplett weboldal van erre építve, mindenről találsz információt: [link]
Hogy menj végig a kampányban, mire figyelj, miként tudod felszerszámozni magad, gyakorlatilag végigvesz mindent.
Ezzel az RF-fel nem kell száz gombot nyomni, belefér az is, ha hibázol, nincs bonyolult mechanika mögötte, a legfontosabb, hogy a fire resist sok legyen, bőven (sokkal) 75% fölött, így lesz egy hatalmas life regen-ed. -
la_cc
addikt
Youtube-on keress rá beginner friendly build-ekre aztán kövesd a guide-okat.

-
Har_melin
addikt
lejjebb van egy link a ligakezdő buildekre. Olvasd el a posztot, nézd meg az egyes buildek mellé berakott guide-okat (Pohx RF Chieftain-jéhez még nem volt videó a poszt írásakor, azóta kikerült), és döntsd el, melyik a szimpatikus.
Én jó szívvel javasolnám az RF buildet, főleg azért, mert ahogy a videóban is látszik van mögötte egy komplett weboldal tanácsokkal, leveling guide-dal, craft megoldásokkal, mindennel, amire egy kezdőnek szüksége lehet. -
Har_melin
addikt
kénytelen leszek megint visszaállni RF-re, a jó kis Energy Blade - Ball Lightning of Orbiting inkvizítoromat sajnos szarrá nerfelték.
-
redwhite78
aktív tag
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Tuti, hogy össze fogok rakni valami ütős minyon build-et, ha lesz jó merc hozzá.
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
Úgy látom ruetoo módosított a kampányon, wintertide brand-et rakta bele, lehet kipróbálom, mert még sosem használtam.
Viszont a gólemes skill set-ben elkövetett egy hibát, a winter orb mellé a greater multi proj-t rakta be, de a kisebbik változata kell, ha valaki esetleg belefutna.A3-ig (Library nincs benne) csináltam egy regex-et, a gem-ekre, wand-ra, cipőre:
"-\w-.-|(-\w){4}|-\w-|Runn|rint|singe|Incl|c bo|pris|^added l|bom|ane s|ld ch|ter at|oly f|tert|^controlled d|^cold s|bots$|tbi|orb$"Hátha valaki tud meríteni ötletet belőle, én örülök, hogy megnéztem:
Atlas Progression Guide (PoE 1) -
Siriusb
veterán
Az új bitter frost node és a bonechill support gem ugye nem adódik össze, fölösleges használni a bone chill-t?
-
Argh!
senior tag
Emlékszem először milyen levert volt pohx, amikor az inquisitorával lenullázták, de aztán feltámadt.

Sub 13 hour level 100 in HCSSF with Poison Spark Assassin
Hát haddnemongyamkiamitgondolok. Valakinek ennyi a kampány, és nem akarok mutogatni.13 óra alatt lvl 100
13 év alatt nincs 100-as karim
-
Siriusb
veterán
Ahogy a linkeden írják scorching ray totem-et használ majd RF mellett single targetre. Az nyilván sokat dob a dolgon, ha valóban jó a sebzése. Korábban ugye fire trap volt RFen kívül amit lehetett skálázni, de annak elég gyenge maradt a sebzése még jó gearben is.
Én szerintem rápróbálok majd péntek este egy act 1-2 tötymörgésre, de se a kezdés se a liga nem fog nagy prioritást kapni nálam. Amit láttam belőle, ez a víz alatti szenvedés nem volt számomra túl meggyőző. Azért kipróbálom és majd lesz valami, de inkább kevesebb időt töltenék most vele a szokásosnál (= lehet nem megyek el 40 challenge-ig)
Emlékszem először milyen levert volt pohx, amikor az inquisitorával lenullázták, de aztán feltámadt.

Sub 13 hour level 100 in HCSSF with Poison Spark Assassin
Hát haddnemongyamkiamitgondolok. Valakinek ennyi a kampány, és nem akarok mutogatni. -
DjDanee87
addikt
Ahogy a linkeden írják scorching ray totem-et használ majd RF mellett single targetre. Az nyilván sokat dob a dolgon, ha valóban jó a sebzése. Korábban ugye fire trap volt RFen kívül amit lehetett skálázni, de annak elég gyenge maradt a sebzése még jó gearben is.
Én szerintem rápróbálok majd péntek este egy act 1-2 tötymörgésre, de se a kezdés se a liga nem fog nagy prioritást kapni nálam. Amit láttam belőle, ez a víz alatti szenvedés nem volt számomra túl meggyőző. Azért kipróbálom és majd lesz valami, de inkább kevesebb időt töltenék most vele a szokásosnál (= lehet nem megyek el 40 challenge-ig)
-
la_cc
addikt
Próbáltam összehasonlítani a kettőt, – a kevéske tudásommal –, de nem tudnék dönteni. Némileg más a mechanika, de még védelem szempontjából sem tudom megmondani, melyik lenne gyengébb. Fubgun-é vagy 40%-kal több totál sebzést mutat a 95-ös szintű változatoknál, hogy ez valós, vagy csak pob beállítás, vagy csak ideális helyzetre vonatkozik, nem tudom. Fub build-je valószínűleg drágább lesz, pl. az amulet miatt.
Szerintem maradok ruetoo-nál, és ha összeszedek kellő zsetont, akkor vagy power charge, vagy Luminary, addigra biztosan lesz elég tapasztalat meg build.
Ez jogos, Fobgun-nal én is szoptam már be...
Amikor az a snaking-os slam izé volt azt sehogy se tudtam működésre bírni, igaz nem is szoktam kb. sose melee-t játszani, szóval lehet nálam ment el valami akkor.Én jelenleg Ziz levelling-jét kezdem Elementalist-tként, aztán megpróbálom átépíteni a power charge stacker verzióra. Ha meg szar a liga és nagyon messze lennének a keyuniq-ok lehet kezdek mást vagy be is fejezem a ligát, nem nagyon szoktam ligánként egy karinál többel játszani.
-
Siriusb
veterán
Próbáltam összehasonlítani a kettőt, – a kevéske tudásommal –, de nem tudnék dönteni. Némileg más a mechanika, de még védelem szempontjából sem tudom megmondani, melyik lenne gyengébb. Fubgun-é vagy 40%-kal több totál sebzést mutat a 95-ös szintű változatoknál, hogy ez valós, vagy csak pob beállítás, vagy csak ideális helyzetre vonatkozik, nem tudom. Fub build-je valószínűleg drágább lesz, pl. az amulet miatt.
Szerintem maradok ruetoo-nál, és ha összeszedek kellő zsetont, akkor vagy power charge, vagy Luminary, addigra biztosan lesz elég tapasztalat meg build.
-
Siriusb
veterán
Szerintem nagyon jókat rak össze, még ha nem is olyan a személyisége, amiért nagyon odalennék. Viszont amit kiad a kezéből, az megbízható, habár nem feltétlenül megvalósítható, ha nincs rogyásig tele az ember bukszája.

Egyszer megpróbáltam fubgun build-jét, de az én képességeimmel azt nem lehetett végigcsinálni.

-
la_cc
addikt
Alapvetően ruetoo pob-ját fogom használni. Már amennyiben kitartok az álláspontom mellett, de ez még a sorbanállás alatt is módosulhat pl. luminary-re.

Tényleg, ki lesz olyan hülye, hogy péntek estét az EU szerverek dicsőítésével fogja tölteni?
Máshogy kérdezem, lesz valaki ilyen botor, vagy már tanultunk az elmúlt évek tapasztalatából és csak szombaton kezdünk neki? 
És miért pont annak a gyereknek a PoB-jét használod? Vagy miért nem Fobgun-ét vagy Zizaran-ét?
Én biztos rápróbálok péntek este 1-2 act-ra, attól függ milyenek a lesznek a szerók, így autentikus az új liga amúgy is.
-
Siriusb
veterán
Hoppá, RF tényleg ilyen jó lett?????
-
Siriusb
veterán
Alapvetően ruetoo pob-ját fogom használni. Már amennyiben kitartok az álláspontom mellett, de ez még a sorbanállás alatt is módosulhat pl. luminary-re.

Tényleg, ki lesz olyan hülye, hogy péntek estét az EU szerverek dicsőítésével fogja tölteni?
Máshogy kérdezem, lesz valaki ilyen botor, vagy már tanultunk az elmúlt évek tapasztalatából és csak szombaton kezdünk neki? 
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
-
Har_melin
addikt
amíg buildeket csinált, addig is bírtam Octavian anyagait, mert értelmesen (és nem idegesítő hangsúlyozással) magyarázta el a dolgokat. Ezek szerint most már házinyúl lett a GGG-nél, de ez a videó szerintem 2 percben érthetőbben foglalja össze, hogy hogyan érdemes a seafloor-t kirakni, mint a hosszas magyarázatok.
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
Megint drága lesz minden

Ahogy egy kolléga mondta itt korábban, kifarmolod magadnak, ami kell.

-
Plazmacucci
félisten
Megint drága lesz minden

-
Siriusb
veterán
Ha az utolsó vessző utáni részt olvasod akkor:
and Cannot deal non-Cold Damage.
nem okozhatsz nem hideg (non-Cold) típusú sebzést.
ha az enemy lenne akkor így lenne odaírva:
and Enemies Cannot deal non-Cold Damage.Így viszont ahogy van nekem egyértelmű, hogy nem az enemy-re utal, mivel ha nincs odaírva alany, akkor az az olvasóra utal, rád, vagyis a playerre.
Akkor legalább az "and" nem kéne oda, számomra félrevezető. Mondjuk nem ez az első eset, hogy a megfogalmazás nem egyértelmű, de ez az olvasótól is függ.
-
Edge
veterán
Ha az utolsó vessző utáni részt olvasod akkor:
and Cannot deal non-Cold Damage.
nem okozhatsz nem hideg (non-Cold) típusú sebzést.
ha az enemy lenne akkor így lenne odaírva:
and Enemies Cannot deal non-Cold Damage.Így viszont ahogy van nekem egyértelmű, hogy nem az enemy-re utal, mivel ha nincs odaírva alany, akkor az az olvasóra utal, rád, vagyis a playerre.
-
Siriusb
veterán
-
Edge
veterán
Na, még a flame wall is kapott buff-ot. Corrupting fever, soulrend nem néz ki rosszul.
Added a new Bitter Frost Keystone Passive Skill to the north of the Witch's starting location. Bitter Frost grants Enemies Chilled by your Hits have Damage taken increased by Chill Effect, Enemies in your Chilling Areas have Damage taken increased by Chill Effect, and Cannot deal non-Cold Damage.
Ez sem semmi, vajon gyakorlatban milyen lesz? És van mindegyik elemre.
Nem világos, a játékos nem tud más típusú sebzést vagy az ellenfél? Szerintem az első változat lenne logikus, de jobban örülnék a másodiknak.
Itt pl. a játékos csak cold damot tud sebezni. winter orbhoz ez teljesen jó lesz.
-
Siriusb
veterán
Na, még a flame wall is kapott buff-ot. Corrupting fever, soulrend nem néz ki rosszul.
Added a new Bitter Frost Keystone Passive Skill to the north of the Witch's starting location. Bitter Frost grants Enemies Chilled by your Hits have Damage taken increased by Chill Effect, Enemies in your Chilling Areas have Damage taken increased by Chill Effect, and Cannot deal non-Cold Damage.
Ez sem semmi, vajon gyakorlatban milyen lesz? És van mindegyik elemre.
Nem világos, a játékos nem tud más típusú sebzést vagy az ellenfél? Szerintem az első változat lenne logikus, de jobban örülnék a másodiknak.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Kb igen. Pinnacle bossoknál hiányozni fog

Végképp eldöntötted, hogy ezzel mész?
Szerintem én rue winter orb-ját fogom mégis felhasználni, belerakott egy frenzy charge-os változatot. Amint megszedem magam, akkor átnyergelek scion-ra, már ha nem indul addigra az újabb liga.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Az egyik állandó, a másik csak a mapon/területen csatlakozik.
Értem, de az kb azt jelenti, hogy folyamatosan 2 kísér a hadak útján.
-
Plazmacucci
félisten
-
Plazmacucci
félisten
Luminary két mercet tarthat egyszerre. [link]
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Belepörgettem a videojába. Hát... azért nézegette az assasint is.
Kint vannak a dot buffok a patch note -ban. Hát ignite-ra ez nem valami nagy buff, ahogy én látom. 4s helyett 1s időtartam... pff. Meg csak fire sebzésed van.... csodás. Adtak is meg nem is. Nagyon nice build szerintem ami használni tudja, mivel teljes fire konverzió kell mindenre

Van patch note? Ó, lesz mit olvasgatni.
Pedig reménykedtem a dot buff-ban, valami jó hír van benne? -
la_cc
addikt
-
Plazmacucci
félisten
Kint vannak a dot buffok a patch note -ban. Hát ignite-ra ez nem valami nagy buff, ahogy én látom. 4s helyett 1s időtartam... pff. Meg csak fire sebzésed van.... csodás. Adtak is meg nem is. Nagyon nice build szerintem ami használni tudja, mivel teljes fire konverzió kell mindenre

Van helyette deaths oath és essence drain buff.
-
wiggen123
senior tag

-
dante3
addikt
-
la_cc
addikt
Zizarannak is van egy Elementalist verziója, ő azt ajánlja, hogy később váltsunk occultra. Azt mondja csak akkor érdemes, amikor már van hozzá drágább endgame gearünk, mert az Occultist 5sec alatt éri el kb. a max. Worb rampaget, és ezért dupla manaköltséggel dolgozik. Levelingre nem túl jó...
[link] Akkor lehet inkább elementalist-tal kéne kezdeni mégis, amíg nincsen meg a gear a power charge stack-elésre...
-
dante3
addikt
Zizarannak is van egy Elementalist verziója, ő azt ajánlja, hogy később váltsunk occultra. Azt mondja csak akkor érdemes, amikor már van hozzá drágább endgame gearünk, mert az Occultist 5sec alatt éri el kb. a max. Worb rampaget, és ezért dupla manaköltséggel dolgozik. Levelingre nem túl jó...
[link] -
Siriusb
veterán
Anyám, ha már Ben is winter orb-bal fog menni, akkor csak nem hagyhatom ki. No, péntek estig még van időm dönteni.

-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
Csatlakozva Siriusb-hez, én is érdekesnek találtam. Nem láttam videot a sok primordial jeweles buildről, de szerintem eléggé géppuska szinten lőhetnek a golemek, redditen valaki kiszámolta 3.29-ben 22 darab flame golem érhető el valahogy, de hogy ez hogy azt ne tőlem kérdezd.
Más.
Találtam egy nem league starter buildet, ami megfogott most. Szerintem ha felkapja egy streamer, akkor meta is lehet belőle.
Cast when Stunned Arakaali's Fang NecromancerLehet erre megyek rá
Egy ignite elementalist ligakezdő farmoló build után.
Majdnem kedvet kaptam a bányához ez után a video után.Nézd csak mit találtam neked: https://maxroll.gg/poe/build-guides/arakaalis-raise-spider-occultist-league-starter
Absolution-nel végig tudod tolni a kampányt. Nem azt mondom, hogy nem kell respec, de talán nem olyan vészes. -
Siriusb
veterán
Csatlakozva Siriusb-hez, én is érdekesnek találtam. Nem láttam videot a sok primordial jeweles buildről, de szerintem eléggé géppuska szinten lőhetnek a golemek, redditen valaki kiszámolta 3.29-ben 22 darab flame golem érhető el valahogy, de hogy ez hogy azt ne tőlem kérdezd.
Más.
Találtam egy nem league starter buildet, ami megfogott most. Szerintem ha felkapja egy streamer, akkor meta is lehet belőle.
Majdnem kedvet kaptam a bányához ez után a video után.golem: ascendancy, a passzív, clayshaper (ha jól emlékszem a fegyverre), dark monarch, most így hirtelen ennyi jut eszembe, de biztos van más is.
Ez a cws engem valamiféle chains of command+cws chieftain egyvelegre emlékeztet.

Elkezdtem agyalni a Luminary-n, végülis minion build, de nem merek rákeresni, mivel jöttek elő, nehogy elkapjon a gépszíj. Egyedül Lance mobalytics-ét néztem meg. Vissza kéne terelni magam a penance brand-re.
-
wiggen123
senior tag
Más.
Majdnem kedvet kaptam a bányához ez után a video után. -
la_cc
addikt
Nem tudom, csak megfogott, az auto target a power siphon-on, nem játszottam soha vele, de elég lusta vagyok, meg béna hogy érdekeljen az auto target xD
Ránéztem jobban, coc szoktak játszani, single target nem tetszett, elég gyengének tűnt.A golem-ek kaptak most buff-ot vagy miért pont ezt a minion build-et választanád bármi más helyett?
-
Siriusb
veterán
Nem tudom, csak megfogott, az auto target a power siphon-on, nem játszottam soha vele, de elég lusta vagyok, meg béna hogy érdekeljen az auto target xD
Ránéztem jobban, coc szoktak játszani, single target nem tetszett, elég gyengének tűnt.Érdekes ez a flame golem, ez az illető valamit nagyon tud.
-
wiggen123
senior tag
Ránéztem jobban, coc szoktak játszani, single target nem tetszett, elég gyengének tűnt. -
Siriusb
veterán
Az, hogy nem kiugróan magas a sebzés, nem jelenti azt, hogy vacak. Ha csak a 3.28-as tapasztalatomat veszem, chains of command-dal mit elértem, pedig az végképp nem meta. Blight ravaged, simu, nightmare stb, mindent le tudtam vele nyomni. Persze kellett rákölteni, de melyikre nem?
-
Siriusb
veterán
A power siphon az miner? Flame golem elementalist milyen? Van hozzá pob-od?
-
wiggen123
senior tag
Én írom a listát amik szembejönnek és tetszenek.
Eddig ennyi van:Arc ignite elementalist
Crab totem build új unique staffal, idő mire kiderül mi a meta vele
Pure spectre necro (wretched defiler) ghazzy
Flame golem elementalist
Power siphon az új barrage support buffal -
la_cc
addikt
Ja, csak az nem meta és nem fog olyan jól működni.

Valszeg a power charge-os Ralakesh hiánya lesz fájó egyébként ezeknél a worb-os build-eknél...
Már csak azért is mert az új uniq craft-olós legion izénél rá lehet dobálni másik cipőra kurva nagy mázlival. -
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
dante3
addikt
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
en minden ligaban rue buildeket csinalok es azt kell mondjam, hogy nehany unique arara biztos oda kell majd figyelni.nagyon jo buildeket csinal es ezzel az a baj, hogy sokan is jatszak emiatt.ha meg sokan jatszak akkor tudjuk mi törtenik az arakkal...
ja es ami meg nagyobb gond, hogy fubgun is worb-bal kezd, na igy az arak az egekben lesznek, elöre szolok.
en nagyon akarom ezt a merc-es buildet, ugyhogy azzal fogok kezdeni.scion rf lesz levelingre, aztan cruel build utan valtok ha majd talalok egy jo merc-et.Ez eddig is így volt pontosan. Miért kellene "extrán" félni a felkapott "META" build-től?
-
Siriusb
veterán
en minden ligaban rue buildeket csinalok es azt kell mondjam, hogy nehany unique arara biztos oda kell majd figyelni.nagyon jo buildeket csinal es ezzel az a baj, hogy sokan is jatszak emiatt.ha meg sokan jatszak akkor tudjuk mi törtenik az arakkal...
ja es ami meg nagyobb gond, hogy fubgun is worb-bal kezd, na igy az arak az egekben lesznek, elöre szolok.
en nagyon akarom ezt a merc-es buildet, ugyhogy azzal fogok kezdeni.scion rf lesz levelingre, aztan cruel build utan valtok ha majd talalok egy jo merc-et.Visszaigazoltad a félelmeimet, amik mindenki rászabadul azokra a cuccokra... Egyszer rue build-jével kezdtem, de annyira elszabadultak az árak, hogy ott kellett hagynom és váltanom másra, hát akkor mi lesz most?!
Scion Merc-nél te leszel a támogató szerepben vagy a felbérelt kétes egyén? Ha jól emlékszem, Lance is Luminary-ra készül. Én ezt második karinak gondoltam, de lehet neked lesz igazad és azzal kell kezdeni. Mit tudsz vele kezdéskor farmolni?
Amúgy mennyire nehéz a kampány rd scion-nal? -
tibee77
őstag
en nagyon akarom ezt a merc-es buildet, ugyhogy azzal fogok kezdeni.scion rf lesz levelingre, aztan cruel build utan valtok ha majd talalok egy jo merc-et. -
Siriusb
veterán
Picit csak piszkálja a csőrömet, hogy most kellene kipróbálni a winter orb-ot, mert ha így marad, következő ligára jó eséllyel nerfelik (már amennyiben beváltja a hozzá fűzött reményeket), tehát most lehet kihasználni, kiélvezni, hogy ennyire ütős.
Eh, nehéz dönteni. -
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Hú, ennyire nem mélyedtem bele, hogy véleményt tudjak mondani. Cuccokban mindenképp van átfedés, a fán viszont vannak különbségek, ronarray CI-re megy és más mastery-ket rak ki, már amire ránéztem. Mindenesetre ronarray alkotásában sem fogsz csalódni, ő is megbízható.
-
la_cc
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
45400 - 45301
45752 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BestBuy topik
- Mortal Shell ll
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tesla topik
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- Megfizethető ASUS ROG kütyü, ami nélkül élni sem lehet
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy A55, 8/256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- SzinteÚj! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i7-1265U 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia +Prem Supp!
- LG UltraGear 27GS85QX-B Monitor! 2560 x 1440 / 1ms / 200 hz /

Amikor az a snaking-os slam izé volt azt sehogy se tudtam működésre bírni, igaz nem is szoktam kb. sose melee-t játszani, szóval lehet nálam ment el valami akkor.