Hirdetés
- A hardverek is nehezen viselik ezt a kánikulát
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez a MacBook Neo vége? Íme a Wildcat Lake és az Acer Swift 14 Air
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A legfinnyásabb esportolók sem panaszkodhatnak az ASUS új monitorára
-
45300 - 45201
45752 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Az új crab totemeket látta valaki?

Most már igen, idáig azt sem tudtam, miről beszélsz.

Az, hogy mozog, nem hat meg, de a +2 totem! És még egy support gem-et is megspórolhatsz. Viszont a shield hiánya fájó lehet.Na de a sapka... Gyanítom igen drága fejfedőket lehet kihozni szerencsés esetben, csak kérdés mekkora befektetéssel. Jól járnak a kézművesek ebben a ligában.

-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
-
wiggen123
senior tag
A legion ad majd currency t a unique armour implicitbe átvitelhez? Vagy vinni kell magaddal amit át akarsz vinni? Azt tuduom hogy random armorra rollolja rá... Lesz sok izgi leveling unique hétfőre xD
-
dante3
addikt
Igen, a unique-k ára jó statokkal biztos felmegy, azok a cuccok, amiket gyártani kell, a népszerű build-eknél, ha sokan csinálják viszont éppen normális áron is mehetnek.
Amúgy ruetoo elemtalist winter orb terve nem tűnik vészesnek, gondolom majd lesz leveling, endgame variáns is.
Mi van, mindenki ezt akarja játszani?! Ti is emellett raktátok le a garast?
Úgy halottam Zizaran összefoglalójában, még dot buff is várható, pl. egy jó blight+essence drain build-re azért kíváncsi lennék. Én még kivárok, de jelenleg az első helyen a penance brand ignite van. Ha minden kötél szakad, megyek megint a chains of command-dal.
Tudsz dobni egy linket Ruetoo terveiről? [itt] is van egy elementalist variáns, ami egészen jónak néz ki. Ráadásul az alap skill már a leveling korai szakaszában elérhető.
-
la_cc
addikt
Igen, a unique-k ára jó statokkal biztos felmegy, azok a cuccok, amiket gyártani kell, a népszerű build-eknél, ha sokan csinálják viszont éppen normális áron is mehetnek.
Amúgy ruetoo elemtalist winter orb terve nem tűnik vészesnek, gondolom majd lesz leveling, endgame variáns is.
Úgy halottam Zizaran összefoglalójában, még dot buff is várható, pl. egy jó blight+essence drain build-re azért kíváncsi lennék. Én még kivárok, de jelenleg az első helyen a penance brand ignite van. Ha minden kötél szakad, megyek megint a chains of command-dal.
Pont az a ruetoo nem tetszik, mert át kell spec-elni az asecendancy-t...
-
Siriusb
veterán
Én bekaptam a luminary bait-et.
Saját kútfő alapján mész? Nagggyon kíváncsi vagyok, mit fogsz kiügyeskedni, napi beszámolót kérek!!!
-
Plazmacucci
félisten
Én bekaptam a luminary bait-et.
-
Siriusb
veterán
Egy másiknál meg ezt írta az ember:
--- READ FIRST ---19/07/2026 - Hey everyone! I made this when Winter Orb had gotten somewhat popular, because I suddenly had a ton of people messaging me for info about it. But now, it's looking like it's going to be the skill of the league. The uniques for the Occultist Swap are likely going to be AT LEAST double their normal price and so this is going to be way harder to build than I first expected. If you're a very experienced player then this could still be great to play but I cannot, in good conscience, recommend this build to anyone who wont be farming multiple divines per hour by day 2-3. I have 8000 hours played and even I'm looking at this thinking "ehhh that looks like it would be awkward as hell to buy your items". There may be other creators with far cheaper versions of Winter Orb that will work way better for a league start, that wouldn't need this Power Charge stacking kit. Please take this in to consideration!
Szerintem minden meta build-nél ez van. Mi más történne most?
-
dante3
addikt
--- READ FIRST ---19/07/2026 - Hey everyone! I made this when Winter Orb had gotten somewhat popular, because I suddenly had a ton of people messaging me for info about it. But now, it's looking like it's going to be the skill of the league. The uniques for the Occultist Swap are likely going to be AT LEAST double their normal price and so this is going to be way harder to build than I first expected. If you're a very experienced player then this could still be great to play but I cannot, in good conscience, recommend this build to anyone who wont be farming multiple divines per hour by day 2-3. I have 8000 hours played and even I'm looking at this thinking "ehhh that looks like it would be awkward as hell to buy your items". There may be other creators with far cheaper versions of Winter Orb that will work way better for a league start, that wouldn't need this Power Charge stacking kit. Please take this in to consideration!
Eddig 3 buildet mentettem le POBba, gyakorlatilag uaz a gear mindegyiknél, minimális tree eltéréssel. Nem gondolom, hogy más tartalomkészítő/build építő alacsonyabbra tenné a lécet. Szóval "Bátraké a szerencse"
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
Itt egy újabb, elég részletes worb guilde pob-okkal mindennel.
[3.29] Winter Orb Occultist Witch Build - From League Starter to Ubers
+ videó -
la_cc
addikt
-
Plazmacucci
félisten
Az új crab totemeket látta valaki?

-
Siriusb
veterán
POE 3.29 PN - Animated Guardian Build Change | Curse of the Allflame
Azt mondja, 100%-ban használható ebben a ligában is a chains of command. Mivel a Mask of stiched daemon-t nerfelték, Leer cast maradhat az AG-n.
Izgalmasnak tartja az új legion mechanikát, mert ha pl. a body armour tulajdonsága átvihető másik unique-ra, elképesztő lehetősége nyílnak ki. Vagy ott a voidforge is. Ez a build ugye sok unique-t használ, szóval lehet lesz mit kiaknázni. -
Siriusb
veterán
Nem tudom, a mana változások mennyire kavarnak be a holy relic-nél. Úgy emlékszem, a gyűrűre rá kellett tenni a -mana cost-ot, ugye? A gem-eket nem néztem, de Diallát kitárgyaltuk, hogy az működik ugyanúgy.
-
Siriusb
veterán
Kösz a linket. Azt írja, valószínűleg össze kell kapcsolni az összeset, hogy indíthasd a voyage-t, a videóból emlékszem is, hogy lehet forgatni az egyes részeket, bizonnyal azért, hogy létrejöjjön a kapcsolat. Nekem úgy rémlik, mintha azt mondták volna, az egész terület bejárható, de majd kiderül.
-
dante3
addikt
-
Lokids
addikt
Azta elmegyek kicsit nyaralni, erre mire visszaérek bejelentenek egy rakat dolgot.

Csak azt mondja meg valaki, hogy a Holy relic build még működik? az bejövős volt, léehet újra próbálnám.
-
Siriusb
veterán
-
dante3
addikt
-
la_cc
addikt
Ezek a vonalak vajon mit fognak jelenteni? -
dante3
addikt
Köszi!
Erősen gondolkozom ezen, de most hogy láttam ruetoo winter orb-ját, nehezebb a döntés. Mondjuk még van idő.
Abyss farmon gondolkozom, mert ghastly eye jewel máshonnan nem fog jönni, no meg ott a stygian vise, szóval valószínűleg meg fogja érni. Esetleg mellé a legion, még sosem farmoltam?Igen, a most felkerült 2-3 óra alatti 3-4linkes kakicuccban 2 voidstone-os videók nem mutatják be igazán a buildet. Ha megnézel egy előző ligás T17-es videót, látszik, hogy szépen boldogul. Nyilván kell gear, de melyik skill alá nem kell endgameben?
-
la_cc
addikt
Mivel másnak is volt gondja a pobb.in eléréssel itt is, ezt beteszem. Nálam a cloudflare van alapból DNS servernek beállítva a routerben és az itt vlgrehajtott DNS cache törlés azonnal megoldotta a problémát.
ruetoo winter orb-ja elég jónak tűnik, semmi elérhetetlen cucc nincs benne:
https://poe.ninja/poe1/pob/9257aEz is jó és még részletes leírás is van:
PhazePlays ARCTIC SALVOMindenki erre a winter orb-ra van rácuppanva, vagy nagyon drágák lesznek az endgame cuccok vagy nagyon olcsók. Ha nem nerfelik az indulásig, lehet megéri ezzel indulni, mert ha annyira jó lesz, mint gondolják, gyaníthatóan visszavágják legkésőbb 3.30-ra.
-
Siriusb
veterán
Köszi!
Erősen gondolkozom ezen, de most hogy láttam ruetoo winter orb-ját, nehezebb a döntés. Mondjuk még van idő.
Abyss farmon gondolkozom, mert ghastly eye jewel máshonnan nem fog jönni, no meg ott a stygian vise, szóval valószínűleg meg fogja érni. Esetleg mellé a legion, még sosem farmoltam? -
Siriusb
veterán
Mivel másnak is volt gondja a pobb.in eléréssel itt is, ezt beteszem. Nálam a cloudflare van alapból DNS servernek beállítva a routerben és az itt vlgrehajtott DNS cache törlés azonnal megoldotta a problémát.
ruetoo winter orb-ja elég jónak tűnik, semmi elérhetetlen cucc nincs benne:
https://poe.ninja/poe1/pob/9257aEz is jó és még részletes leírás is van:
PhazePlays ARCTIC SALVOMindenki erre a winter orb-ra van rácuppanva, vagy nagyon drágák lesznek az endgame cuccok vagy nagyon olcsók. Ha nem nerfelik az indulásig, lehet megéri ezzel indulni, mert ha annyira jó lesz, mint gondolják, gyaníthatóan visszavágják legkésőbb 3.30-ra.
-
Edge
veterán
De igen, fasza volt, minden kontentet könnyen és gyorsan vitt, brutális clear, robban minden. Über boss az ami esetén jobban bele kellett invesztálni, hogy gyorsabban ölje őket, mert ugye igniteról van szó.
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
Na, az ignite penance brand nem tűnik rossznak, ennek alaposabban utána nézek.
-
Siriusb
veterán
Belenéztem winter orb videókba (pob-ba nem), engem nem fogott meg.
Pedig most mindenki ezért van oda. -
dante3
addikt
Szomszédom fiának az ismerősétől hallottam, hogy ömleni fog az Orb of Regret
Legalább ráálltak a streamerek a skillre, biztosan találsz neked tetszőt a napokban...
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Nem berserker most a meta?
Passz, de amennyire én tudom, mindkettő jó slam build. Teszteltem marauder-t és duelist-et is kíváncsiságból, szégyentelenül brutálisak.
-
dante3
addikt
-
Plazmacucci
félisten
A juiced map farming build designed to be able to stand still, hold right click and clear the entire screen without any aiming or thoughts needed with the use of Spark of the Nova.
https://mobalytics.gg/poe/builds/bigducks-spark-archmage-heirophant
Nem tűnik rossznak, de engem a spark nem fog meg.
Ez viszont biztos jó:
[3.29] PhazePlays Bleed Slams Slayer — Ground Slam of Earthshaking
Egyszer melee-vel fogok menni, ha beledöglök akkor is.
Nem berserker most a meta?
-
Siriusb
veterán
A juiced map farming build designed to be able to stand still, hold right click and clear the entire screen without any aiming or thoughts needed with the use of Spark of the Nova.
https://mobalytics.gg/poe/builds/bigducks-spark-archmage-heirophant
Nem tűnik rossznak, de engem a spark nem fog meg.
Ez viszont biztos jó:
[3.29] PhazePlays Bleed Slams Slayer — Ground Slam of Earthshaking
Egyszer melee-vel fogok menni, ha beledöglök akkor is.
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Olyan mulatságos lenne, ha jövőhéten nerfelnék a winter orb-ot.
Ötletek:
Jungroan Winter Orb SSF Start → Eater/Exarch in UNDER 5 HOURSExiled cat CRUSH the New League with this Build | Curse of the Allflame | Path of Exile 3.29
-
dante3
addikt
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
milyen gyűrű kell a writting jar flaska mellé?
Squirming terror, ez is előhoz kukacokat az AG-nek.
-
dante3
addikt
Meg sem lepődtem, hogy a Kinetic Fusillade nerfet kapott... Amúgy a Winter Orb tényleg érdekesnek néz ki, power charge-ra fel
-
la_cc
addikt
Ziz összefoglalója a nagyobb buff-okról és nerf-ekről.
Én személy szerint, a Winter Orb self-cast-ra tippelnék, hogy azt indítok. Biztos lesz rá kint guide, mert nagyon baszónak tűnik. Aki tolta már vele, nyilatkozzon már, hogy hogy néz ki a gameplay? Lő magától és futni kell? Ennyi?
Itt is egy faszának tűnő guide hozzá:
[3.29] Winter Orb Occultist l League Starter l Path of Exile
-
crazygamer75
tag
Nos, ha én eljutottam vele 100-as szintig, az már eleve mond valamit. Ám micsoda királyság, amikor elindítod a blight-ot, majd pár perc múlva visszanézel kinyitogatni a ládákat.
És gyakorlatilag nem kell azzal foglalkozni, melyik map az, kb. minden mod-ot visz. És ez csak a blight.
Egyedül ott kell tevékenykedni, amikor az egyszem boss-ra mész, writhing jar+gyűrűvel elő kell hozni a klónokat, de utána pikk-pakk lenyomják.milyen gyűrű kell a writting jar flaska mellé?
-
la_cc
addikt
Ziz összefoglalója a nagyobb buff-okról és nerf-ekről.
Én személy szerint, a Winter Orb self-cast-ra tippelnék, hogy azt indítok. Biztos lesz rá kint guide, mert nagyon baszónak tűnik. Aki tolta már vele, nyilatkozzon már, hogy hogy néz ki a gameplay? Lő magától és futni kell? Ennyi?
-
tibee77
őstag
az nem baj, anno ugye "sima" scion ascendancy-d volt ami nem mondom, hogy rossz volt mert teged tett tankossa de ez a mostani direkt a merc-re megy ra.nagyon kivancsi leszek hogy milyen lesz, amugy nem is volt mindene unique a merc-nek, szoval az se olyan para.egy build kell amivel addig eljutok, hogy legyen penzem gearre, meg a megfelelo skilles merc-et kiszedjem.lehet eletemben eloszor rf scionnal kezdem a ligat.
-
DjDanee87
addikt
nekem az egyik kedvenc buildem volt a mercenary ligaban az aurabot scion, rekord idö alatt lettem vele lvl100 mivel a sajat merc-ed aurabotja vagy ergo tanky as fck, a megfelelö merc-kel mind a bossdps mind a clear top kategoria.az volt a nehez a buildben, hogy nem csak gear kellett hozza (neked is meg a mercnek is) hanem az hogy a megfelelo skillsettel rendelkezzen.kinetic blastt merc-kel olyan gyorsan cleareltem a mapokat, hogy öröm volt nezni.
most valamivel konnyebb lesz a megfelelöt megtalalni mert lesznek scarabok amik segitenek ebben de azert tuti beletelik kis idöbe.ja es ahogy neztem tradelni is lehet merc-et szoval, mar nagyon varom ,hogy megint összerakjam a buildet.
Biztos ki lehet most is hozni belőle valamit, de mondom azzal számolnod kell, hogy most egy szinte ascendancy nélküli karakterrel fogsz menni. Sőt ahogy látom full uniqueba nem is tudod öltöztetni majd, mert ahhoz több mint 8 pont kéne.
[luminary-scion-ascendancy] -
tibee77
őstag
Nehéz megmondani. Még ha játszottál is abban a ligában, most egészen más lesz.
Akkoriban mindenkinek volt fixen egy, most meg Scion kell legyél és a mercenarys ascendancyt kell választanod, hogyha állandót akarsz, akit még gearelhetsz is. Viszont ezzel a mozdulattal le is mondtál egy normál class/ascendancy kombinációról, ami azért nem kis tényező és rendensen visszavesz az előrhető erőből, amit próbálhatsz pótolni mercenaryval. De az mégsem olyan mint mondjuk egy inquisitior + mercenary.
nekem az egyik kedvenc buildem volt a mercenary ligaban az aurabot scion, rekord idö alatt lettem vele lvl100 mivel a sajat merc-ed aurabotja vagy ergo tanky as fck, a megfelelö merc-kel mind a bossdps mind a clear top kategoria.az volt a nehez a buildben, hogy nem csak gear kellett hozza (neked is meg a mercnek is) hanem az hogy a megfelelo skillsettel rendelkezzen.kinetic blastt merc-kel olyan gyorsan cleareltem a mapokat, hogy öröm volt nezni.
most valamivel konnyebb lesz a megfelelöt megtalalni mert lesznek scarabok amik segitenek ebben de azert tuti beletelik kis idöbe.ja es ahogy neztem tradelni is lehet merc-et szoval, mar nagyon varom ,hogy megint összerakjam a buildet.
-
Siriusb
veterán
Nektek betölt a pobb.in?
-
Siriusb
veterán
Nos, ha én eljutottam vele 100-as szintig, az már eleve mond valamit. Ám micsoda királyság, amikor elindítod a blight-ot, majd pár perc múlva visszanézel kinyitogatni a ládákat.
És gyakorlatilag nem kell azzal foglalkozni, melyik map az, kb. minden mod-ot visz. És ez csak a blight.
Egyedül ott kell tevékenykedni, amikor az egyszem boss-ra mész, writhing jar+gyűrűvel elő kell hozni a klónokat, de utána pikk-pakk lenyomják. -
Win-T
őstag
-
Siriusb
veterán
-
Win-T
őstag
A hozzánemértő véleményem szerint totemek kaptak egy pofont, kinetic fuslillade biztos nem lesz olyan népszerű, mint eddig.
Crit/self-cast build-ek jönnek majd, melee pedig ugyanúgy élvezi a helyét, habár nem néztem, itt a gem-ek kaptak-e valami visszavágást.Ha Rusei azt mondja, chain of command nem szenved semmi hátrányt, jó eséllyel megint azzal kezdek, de nagyon kíváncsi vagyok, pl. ruetoo mit rak össze. Azért szívesebben próbálnék ki valami újdonságot. Nagy robbanások, chain, fork, ezek a vonzóak.
Ehhez a Chain of Commandhoz van valami tuti guide? Ilyent még nem toltam, és az elmúlt két ligám olyan frankón sikerült, hogy kellene valami ami nem érződik visszalépésnek az előzőekhez képest.

-
Siriusb
veterán
A hozzánemértő véleményem szerint totemek kaptak egy pofont, kinetic fuslillade biztos nem lesz olyan népszerű, mint eddig.
Crit/self-cast build-ek jönnek majd, melee pedig ugyanúgy élvezi a helyét, habár nem néztem, itt a gem-ek kaptak-e valami visszavágást.Ha Rusei azt mondja, chain of command nem szenved semmi hátrányt, jó eséllyel megint azzal kezdek, de nagyon kíváncsi vagyok, pl. ruetoo mit rak össze. Azért szívesebben próbálnék ki valami újdonságot. Nagy robbanások, chain, fork, ezek a vonzóak.
-
la_cc
addikt
-
DjDanee87
addikt
Inkább azt mondjátok meg, hogy mercenaries az ssf működhet e? Én nem játszottam abban a ligában. Működik az mirror gear nélkül is?
Nehéz megmondani. Még ha játszottál is abban a ligában, most egészen más lesz.
Akkoriban mindenkinek volt fixen egy, most meg Scion kell legyél és a mercenarys ascendancyt kell választanod, hogyha állandót akarsz, akit még gearelhetsz is. Viszont ezzel a mozdulattal le is mondtál egy normál class/ascendancy kombinációról, ami azért nem kis tényező és rendensen visszavesz az előrhető erőből, amit próbálhatsz pótolni mercenaryval. De az mégsem olyan mint mondjuk egy inquisitior + mercenary.
-
savior
őstag
Ki mit indit? Milyen buildekkel lesz most erdemes menni?
-
Plazmacucci
félisten
Inkább azt mondjátok meg, hogy mercenaries az ssf működhet e? Én nem játszottam abban a ligában. Működik az mirror gear nélkül is?
-
Siriusb
veterán
De nem rontották el Dialla-t akkor, csak balanszolták az új rendszerre. Mostantól ha Diallan zöld socketbe teszed akkor a rajta lévő szöveg miatt majd kapod a 20at és a szín match miatt még 10et és ugyanott vagy, ahol patch előtt.
szerk1: Oh wait, mire leírtam rájöttem, hogy ez csak akkor igaz ha zöld gemet raksz bele. Tehát mondjuk egy lifetap piros gem nem kapna meg patch előtti 30%ot green scoketben, csak 20at. OK, igaz.
szerk2: Mégsem. Dialla szerintem változatlan marad. Patchből: "The Dialla's Malefaction Unique Body Armour now has Gems Socketed always have the Quality bonus from Socket Colour. It no longer has Gems can be Socketed in this Item ignoring Socket Colour, as this is now the default behaviour. This change affects existing versions of this Unique. It now also has Gems Socketed in Green Sockets have +20% to Quality (previously +30%). You can update existing versions of this item to the new, worse values with a Divine Orb, if you feel so inclined."
szóval ha greenbe teszed 20+10=30%, ha pirosba akkor meg ugyanúgy jár a 10% és kapod a +2 levelt. Tehát nem nerfelték/változtatták. Ugyanúgy jó maradt.
Azt hiszem igazad van. Szokni kell még az új rendszert.

-
DjDanee87
addikt
De nem rontották el Dialla-t akkor, csak balanszolták az új rendszerre. Mostantól ha Diallan zöld socketbe teszed akkor a rajta lévő szöveg miatt majd kapod a 20at és a szín match miatt még 10et és ugyanott vagy, ahol patch előtt.
szerk1: Oh wait, mire leírtam rájöttem, hogy ez csak akkor igaz ha zöld gemet raksz bele. Tehát mondjuk egy lifetap piros gem nem kapna meg patch előtti 30%ot green scoketben, csak 20at. OK, igaz.
szerk2: Mégsem. Dialla szerintem változatlan marad. Patchből: "The Dialla's Malefaction Unique Body Armour now has Gems Socketed always have the Quality bonus from Socket Colour. It no longer has Gems can be Socketed in this Item ignoring Socket Colour, as this is now the default behaviour. This change affects existing versions of this Unique. It now also has Gems Socketed in Green Sockets have +20% to Quality (previously +30%). You can update existing versions of this item to the new, worse values with a Divine Orb, if you feel so inclined."
szóval ha greenbe teszed 20+10=30%, ha pirosba akkor meg ugyanúgy jár a 10% és kapod a +2 levelt. Tehát nem nerfelték/változtatták. Ugyanúgy jó maradt.
-
Siriusb
veterán
Bevallom férfiasan, idáig még nem is hallottam erről, de most biztosan A1-ben már kiszedem a Raise Zombi-t.
Ezek alapján lehet sokkal jobban fognak muzsikálni a kampány alatt, meglátjuk az absolution mellett mennyit ad bele.Akkor, hogy színzek? Chrome-mal egyesével?
Az hagyján, de az off color-t, mi és hogyan fogja beadni? Crafting bencs sok chroma orb-ot visz, omen ofblanchingtricolor vagy mifene tuti méregdrága lesz, marad a tainted, de ahhoz meg korrumpálni kell, ami rejt némi veszélyt magában. -
la_cc
addikt
Hoppá, zombi zoom?
All Non-Spectre Minions no longer pause while attacking. Many Minions already didn't pause while attacking, and are unaffected by this change. This change will be a significant damage per second increase for the following Minion types in particular:
Dominating Blow.
Raised Zombies.
Stone, Ice, Flame, Chaos and Lightning Golems.
Summoned Raging Spirits.
Summoned Skeletons.Kíváncsi lennék, SRS-nél ez mit jelent?
"no longer pause"

Milyen pause? Nem attack speed függvénye volt ez?
Akkor, hogy színzek? Chrome-mal egyesével?
Oh jaj faszom, ez nagyon kellett még...
-
Siriusb
veterán
Most már az az alap felállás, hogy minden lik fehér. Akkor kapsz valami extrát, ha színezed, ezért nerfelték a chromatic orb pottyantást, a crafting bench-ből kivették a konkrét színezést stb.
Maga a koncepció változott, te pedig még mindig a megszokottból indulsz ki.
Aztán majd meglátjuk.

-
Siriusb
veterán
Hoppá, zombi zoom?
All Non-Spectre Minions no longer pause while attacking. Many Minions already didn't pause while attacking, and are unaffected by this change. This change will be a significant damage per second increase for the following Minion types in particular:
Dominating Blow.
Raised Zombies.
Stone, Ice, Flame, Chaos and Lightning Golems.
Summoned Raging Spirits.
Summoned Skeletons.Kíváncsi lennék, SRS-nél ez mit jelent?
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Socketed Gems now gain +10% to Quality in Red, Green, and Blue Sockets if the Gem colour matches the Socket colour.
-
la_cc
addikt
Miből gondolod, hogy a fehér nem ad quality-t?
Esik egy body amour, kellene rá a 6 socket és nem ad quality-t, ha rányomod a jewellers orb-ot? Ez így elég kuka lenne.
-
la_cc
addikt
Nem, külön kell odamenni a map device-ból, legalábbis tegnap este így láttam.Strange locations have begun to manifest on the Atlas, which Kirac has labelled as Anomalies. Upon completing Maps affected by a Voidstone, there is a chance that when you next open your Atlas an Anomaly may manifest.
Atlas Anomalies do not require a Map item to enter.Ja, hogy az külön "map" lesz, aha.
Akkor majd kiderül.
-
Siriusb
veterán
Fehéren nincs semmi. És még a Diallá-t is lerontották, 30 helyett csak 20% quality-t ad.
Más: Breach-et xp szempontból kiherélték, pedig olyan jó volt.
Most találhatok ki valami mást, vagy beérem ezzel, mert a fa mégiscsak jó cuccokat tud adni. Lehet legion+harvest is jó lenne? -
Siriusb
veterán
Nem, külön kell odamenni a map device-ból, legalábbis tegnap este így láttam.Strange locations have begun to manifest on the Atlas, which Kirac has labelled as Anomalies. Upon completing Maps affected by a Voidstone, there is a chance that when you next open your Atlas an Anomaly may manifest.
Atlas Anomalies do not require a Map item to enter. -
la_cc
addikt
Currency that adds Sockets to items such as Jeweller's Orbs, Tainted Jeweller's Orbs and Orbs of Binding will always generate the added sockets as White. This includes adding sockets through the Crafting Bench.
Valahol jogos mindezzel a változással, de kár érte.
Már annyira megszoktam.eh...
Added the following new Crafting Bench options that modify Socket colours:
At Least Two Non-White Sockets (cost 5 Chromatic Orbs).
At Least Three Non-White Sockets (cost 20 Chromatic Orbs).
At Least Four Non-White Sockets (cost 75 Chromatic Orbs).The Crafting Bench options for Red, Green and Blue Sockets have been removed.
Szóval full fehéren megkapja az összes gem a +10% quality-t.
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Currency that adds Sockets to items such as Jeweller's Orbs, Tainted Jeweller's Orbs and Orbs of Binding will always generate the added sockets as White. This includes adding sockets through the Crafting Bench.
Valahol jogos mindezzel a változással, de kár érte.
Már annyira megszoktam.eh...
Added the following new Crafting Bench options that modify Socket colours:
At Least Two Non-White Sockets (cost 5 Chromatic Orbs).
At Least Three Non-White Sockets (cost 20 Chromatic Orbs).
At Least Four Non-White Sockets (cost 75 Chromatic Orbs).The Crafting Bench options for Red, Green and Blue Sockets have been removed.
-
Siriusb
veterán
Egy-egy pályát, ha teljesítesz, lesz esély arra, hogy megjelenjen az anomália, kapsz egy kis felugró ablakban értesítést róla.
-
la_cc
addikt
Nem. Színek nem fognak számítani, minden gem mehet minden színbe. De ha egyezik a szín, az bónusz qualityt ad.
Ja, így.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az atlas anomaly-k hogy lesznek? Az nem igen jött át.
Random megjelennek a megnyitott map-okon?Kell egy magyarázó videó, mert elvagyok veszve megint mindennel is...

Ez most egy craft liga lesz...
-
Siriusb
veterán
There is now a Crafting Bench available in every Town from Act 2 onwards.
-
Siriusb
veterán
Nincs az az isten, hogy még1x végig menjek a kampányon, majd kövi életemben.
A jobbak pár óra alatt lenyomják, utána meg szabad az út. Mondjuk én meg a poe2-vel nem vagyok hajlandó foglalkozni.
-
Siriusb
veterán
Scion tud nekik adnibunique cuccokat meg bármit bármikor. Én akarok mitalálni végre valamit
Remélem jól fog sikerülni! Szurkolok neked.
Én már feladtam az ilyen irányú törekvéseimet, nem terhelem az agyam feleslegesen.
-
BoneDragon
veterán
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Új scion classról most nem tudom eldonteni, hogy jó és azzal kell e kezdeni, vagy bait
Biztos lesz olyan agyas, aki kitalál olyan build-et, ami a zsoldosokon alapszik, ha jólé emlékszem Ben is ment ilyennel valamelyik versenyen.
-
Siriusb
veterán
-
Plazmacucci
félisten
-
Edge
veterán
-
Siriusb
veterán
-
Plazmacucci
félisten
-
Edge
veterán
-
Plazmacucci
félisten
Luminary scion, lets go!!!!
-
tibee77
őstag
ez brutal liga lesz, lehet craftolni giga cuccokat, lesz uj ascendancy, visszahozzak reszben mercenarykat es meg ennel is több valtozas, ez a liga giga lesz nagyon, mar varom!

-
Siriusb
veterán
Épp ezen gondolkoztam én is. Ezzel a rendszerrel a koca játékosoknak könnyebb lesz, a nagyágyúk pedig még erősebbé válnak, végső soron így drágul majd ami amúgy is sokba került, ha lépést akarsz tartani.
Na jó, ez nekem sok volt, nem is nézem tovább, majd elolvasok egy összefoglalót.
-
la_cc
addikt
Most komolyan a socket color akkora probléma volt?
Mekkora hülyeség. Megint kivesznek egy dolgot, amitől a PoE PoE... 
-
la_cc
addikt
Meh, ez is kimarad nekem. Igazából mióta játszható a poe2, azóta be se léptem.
Mióta játszható? Még 2 év.
-
BoneDragon
veterán
Meh, ez is kimarad nekem. Igazából mióta játszható a poe2, azóta be se léptem.
-
Siriusb
veterán
Nem tudom, hogy csinálják, de mindig kiég az agyam már a bejelentés felénél...
Durva, amit most is összehoztak. -
Siriusb
veterán
Még fél óra is kiderül, ki miben csalódik.

Új hozzászólás Aktív témák
-
45300 - 45201
45752 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AliExpress tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Silver - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Kozmosznarancs - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- Macbook Pro 14 M5 32GB RAM 1TB SSD Asztrofekete
- Apple IPhone 16 Pro Max, 256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H, RTX A5000, 64GB, 1TB SSD, FHD
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus ROG 16 WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 32GB 2TB Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!

Random megjelennek a megnyitott map-okon?