Hirdetés
- A hardverek is nehezen viselik ezt a kánikulát
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- Variálható karakterisztikájú főklikkekkel jön a Pwnage magnéziumegere
- A hardverek is nehezen viselik ezt a kánikulát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megfizethető ASUS ROG kütyü, ami nélkül élni sem lehet
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
-
45200 - 45101
45752 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Megint 10-kor lesz?
-
Plazmacucci
félisten
Megint 10-kor lesz?
-
la_cc
addikt
Mit unsz meg? Zoom-zoom a game, mész azt csak azt hallod, hogy a rare-eknél csapkod a kard off-screen egy fasza hanggal.

Én évek óta semmit nem látok a sok effekt baszott effekt miatt, teljesen mindegy az az 1 pulsz ide- vagy oda.
Általában a karijaim is olyanok, hogy ne kelljen egérrel célpontra tartani, ezt a fajta gamestyle-t szeretem. -
Siriusb
veterán
Én nagyon hamar megunom, no meg ahogy az előbb kitárgyaltuk, nem tudni, az ellen hagy-e valami meglepit vagy az csak a te effekted?
-
la_cc
addikt
Ez a mai ingyenes tényleg szar, de amúgy vannak jók, gyors animációval, én. pl. a szintén ingyenes Verisium Finisher effect-et használom, az gyors és tetszik is a hangja, ahogy lecsap a nagy kard.
-
Siriusb
veterán
-
DjDanee87
addikt
-
Siriusb
veterán
-
Plazmacucci
félisten
Fegyverét úgy emlékszem, ami alapból 10+
-
Plazmacucci
félisten
[link] New Reliquarian
-
Siriusb
veterán
Úgy rémlik, innen valaki szakértő a poison ranged animate weapon-ben.
Mennyire könnyű azzal a ligakezdés? Ha jól emlékszem, heist-ből kell valami drága gem (bladefall?) hogy kényelmes legyen. Megköszönném, ha megosztanák az élményeiket, véleményüket azok, akik ezzel barangolták be Wraeclast-et. -
la_cc
addikt
Jétszásiból mentem egy A1-et, na majd most jól megmutatom. Rohantam, szaladtam, ugrottam, gázoltam, s megveregettem a vállam milyen piszok gyors vagyok.
Majd megnéztem, 44 perc.
Más már az A2-t fejezi be ilyenkorra. Nem az én világom a rohanás...A "nagyok" kategorizálják a napokat, 1. nap 2 voidstone, 2. nap mageblood. Nálam 1. nap A4, második nap A9...
Szerencsére ez nem egy verseny.
-
Siriusb
veterán
Jétszásiból mentem egy A1-et, na majd most jól megmutatom. Rohantam, szaladtam, ugrottam, gázoltam, s megveregettem a vállam milyen piszok gyors vagyok.
Majd megnéztem, 44 perc.
Más már az A2-t fejezi be ilyenkorra. Nem az én világom a rohanás...A "nagyok" kategorizálják a napokat, 1. nap 2 voidstone, 2. nap mageblood. Nálam 1. nap A4, második nap A9...
-
Siriusb
veterán
Én sosem csináltam, max egyszer-egyszer a liga elején kicsit. Ha jól emlékszem, demolition/lockpick a jó, különösen a kérdőjeles ládák adhatnak érdemi fizetőeszközt.
-
la_cc
addikt
Mióta kiszedték a speckó gem-eket és átrakták a lab-ba én be se tettem oda a lábam. Hogy és mit éri meg futkosni az elején és a végén?
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Nem tudom, lesz-e valami nagy durranás, lehet csak semmitmondó trans-ok lesznek.
Mondjuk meglepődnék, ha a Kinetic Fisullade-t nem vágnák agyon, de ha meghagyják így, akkor ez is egy erős kezdő kari marad.Szívesen kipróbálnék valami marauder-t vagy dualist-ot is. Egyszer próbálkoztam retaliation-nel, erős cucc, de nekem nem jött be. Esetleg valami bleeding jó lehetne? Na, majd meglátjuk.
-
Siriusb
veterán
-
wiggen123
senior tag
Én csak olyanokról tudok, akik azt gyakorolják, amivel indulni akarnak.
Nem találkoztam új hírrel, pedig az AG miatt nagyon kíváncsi vagyok, habár jó lenne valami újdonsággal nekivágni, nem a chain of command-dal, de azzal 10 div befektetéssel kényelmesen el lehet lébecolni, afk blight és csókolom. Aztán ha lesz valami szimpatikus "meta" akkor lehetne váltani. Majd meglátjuk.
Most nem követem el azt a hibát, mint múltkor, hogy előkészítettem mindent az LC-hez, aztán kinyírták egy kézmozdulattal.Én várok még új skill gemeket, vagy meta felrázást. Majd a patch note után lehet agyalni, addig majdhogynem felesleges.
-
la_cc
addikt
Nem találkoztam új hírrel, pedig az AG miatt nagyon kíváncsi vagyok, habár jó lenne valami újdonsággal nekivágni, nem a chain of command-dal, de azzal 10 div befektetéssel kényelmesen el lehet lébecolni, afk blight és csókolom. Aztán ha lesz valami szimpatikus "meta" akkor lehetne váltani. Majd meglátjuk.
Most nem követem el azt a hibát, mint múltkor, hogy előkészítettem mindent az LC-hez, aztán kinyírták egy kézmozdulattal.Én ezt a Chains of Command-ot nem is láttam még. Ez ilyen off-meta minion valami?

-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
Jaa. Egyrészt nem ismertem, másrészt sokan ezt csinálják. Van új infó? Nem voltam gépközelben.
Most nem követem el azt a hibát, mint múltkor, hogy előkészítettem mindent az LC-hez, aztán kinyírták egy kézmozdulattal. -
wiggen123
senior tag
-
Plazmacucci
félisten
Parancsolj:

Amúgy Tuadh arról nevezetes, hogy mindenféle build-del lefutja a 2 voidstone-t ligakezdés előtt: https://www.youtube.com/@Tuadh-PoE/videos
Jaa. Egyrészt nem ismertem, másrészt sokan ezt csinálják. Van új infó? Nem voltam gépközelben.
-
Siriusb
veterán
Ezt fordítsd le kérlek.
Parancsolj:

Amúgy Tuadh arról nevezetes, hogy mindenféle build-del lefutja a 2 voidstone-t ligakezdés előtt: https://www.youtube.com/@Tuadh-PoE/videos
-
la_cc
addikt
Ezt fordítsd le kérlek.
Gondolom egy streamer már futkossa a campaign-t, készül fel az új ligára.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Hú, Tuadh már rója a szokott köreit, nem tudom, ez elhivatottság-e avagy kóros elváltozás?

-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
Facen posztolták
Én elhittem elsőre is a válaszod.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Facen posztolták
Tehát csak szívatsz...
-
Plazmacucci
félisten
-
la_cc
addikt
Brine? Jön be új charge?

Valódi ez?
-
Siriusb
veterán
Nincs is ilyen hír, vagy csak én nem találom? Esetleg csupán az idegeimet akarod szétcincálni?
-
Siriusb
veterán
Mi ez, mi ez???? Lehet majd látni, mi van az AG-n?!

Lellenőriztem, ez a brine charge is új! Minion league???? Megint chain of command-ot fogom tolni?

Hú, ha vissza lehetne venni az AG cuccokat és nem fekete lyuk lenne... Teljes K.O. részemről.

-
Siriusb
veterán
új trans gem
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Path of Exile: Curse of the Allflame Releases on July 24 PDT
-
Siriusb
veterán
-
DjDanee87
addikt
hétfőn egy áramkimaradás elvitte a fő monitoromat. A normál esetben második monitorral (ami 75Hz, G-Sync nélkül) nagyon nincs kedvem játszani

-
Siriusb
veterán
HOgy álltok? KF totem pala nagyon jó választás volt, atlaszon is simán lehet vele haladni, mindent visz, no meg az arénában is jól teljesít. 1c-ért vettem 20/20 KF gem-et.
-
Siriusb
veterán
Mászkáltam az interneten és keresgélés közben szembejött egy videó, s mi derült ki? Tuna is Linux-on futtatja a poe-t! Erre nem számítottam, azt hittem, mindenki más win-en nyomja.
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Bizonos rankik bármi viszi, aztán ha már jön a oneshot akkor kell a dodge, block, spellblock, evade és társai.
Eredeti tervemmel ellentétben, hogy majd átspecelem a karaktert totára, inkább felhúzok egy másikat arra külön
Úgyis eltettem a szintezős cuccok javarészét, és esett egy Tabula Rasa a tournamentből. Miért ne, tényleg olyan gyorsnak tűnt ez a KF totem build.Ezt nevezem elhivatottságnak!!!

Meglátjuk, meddig jutok el vele. XP az nem nagyon jön a totából.
-
DjDanee87
addikt
Bizonos rankik bármi viszi, aztán ha már jön a oneshot akkor kell a dodge, block, spellblock, evade és társai.
Eredeti tervemmel ellentétben, hogy majd átspecelem a karaktert totára, inkább felhúzok egy másikat arra külön
Úgyis eltettem a szintezős cuccok javarészét, és esett egy Tabula Rasa a tournamentből. Miért ne, tényleg olyan gyorsnak tűnt ez a KF totem build. -
Siriusb
veterán
Egész jól lehet nyomni ezzel a KF totemmel is a TotA-t. Viszont a tetkók nagyon olcsóért mennek.

-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
Tracking scroll-t dobott a láda, hát kaphattam volna rosszabbat is.
Ez a zombis Puppeter viszont szörnyű volt levelling-re mindenki kerülje el messzire.
-
la_cc
addikt
Az is elég szar, hogy hiába baszósak a slamming zombik, egyszerűen nem támadnak és csak az utolsó lab után kapják meg az "agressive" állapotot.

-
la_cc
addikt
Esett egy D, szóval Kitava-ig elmegyek vele, de tovább biztos nem...

-
Siriusb
veterán
Hmmm, köszi. Végülis a gambler ascendancy (block) + a pajzs, aminek most nem jut esze,be a neve, rámehetek a block-ra, void sphere stb meg végzi a dolgát. Akár még működhet is.

-
Siriusb
veterán
Az nem gáz, úgyhogy megcsináltam végül a Whisperert. Ahogy látom ingame amúgy 12k goldért is visszakapok 1 ascendancy pontot, az még jobb is.
A gond viszont most jön elérve a mapokat. Nagyon papír a karakter (lehet ez a normális), de sebzés viszont csak elmegy szinten van és vannak rarek/bossok amik megfektetnek még tier 2 mapon is. Persze ezt úgy, hogy nem költöttem a karakterre és a 2 chaosért vett wandon kívül talált cuccokban vagyok. Szóval nem csodálkozom. Ráadsául nem ez a build lenne a fő cél, nem szívesen költenék rá, főleg úgy, hogy nem igazán ismerem és nem tudom egy upgrade mennyit hozna. Úgyhogy most jön a szenvedős farmolás szerintem.
De tota-val már összejött 2 divine orbnyi cucc, legjobb onnan ez a 80C-s tattoo volt eddig, meg sok raw chaos orb.
Én még nem tudom, mi lesz belőle, csak szórakozom, nekem is összegyúlt már vagy 6 chaos.
Persze még a kampányban vagyok, most ültem le megint a gép elé, egy kicsit nyomkodom megint.Duelist-re tudsz valami jó tota build-et?
-
Siriusb
veterán
Az első phrecia-ban toltam, akkor még nem volt ez a bolondság, hogy hulláknak számítanak. The Baron, Mont'regul elég jó volt, bár lassan lehetett az egészet használható állapotba hozni, kellettek a cluster-ek stb. Sajnos a minyonos lét ilyen, sok lé kell hozzá, sok cucc.

-
la_cc
addikt
Na közben rájöttem, hogy a Pupi ascendancy miatt a zombiek corpse-ok és az offering-gel folyamat megettem őket...
Remek. Megint belemásztam egy bolond build-be.
-
DjDanee87
addikt
5 orb of regret 1 ascendancy point. És egy normal lab-ot ha megcsinálsz, tudsz váltani, ha visszaszedsz minden pontot.
Én is KF totemmel kezdek (paladin), mert biztos utoléri a nerf kalapács, most még kihasználom, ezzel is el lehet szórakozni tota-n, már azt a kis időt, amit foglalkozni fogok a játékkal, egy új karit emiatt nem fogok majd felhúzni.
Az nem gáz, úgyhogy megcsináltam végül a Whisperert. Ahogy látom ingame amúgy 12k goldért is visszakapok 1 ascendancy pontot, az még jobb is.
A gond viszont most jön elérve a mapokat. Nagyon papír a karakter (lehet ez a normális), de sebzés viszont csak elmegy szinten van és vannak rarek/bossok amik megfektetnek még tier 2 mapon is. Persze ezt úgy, hogy nem költöttem a karakterre és a 2 chaosért vett wandon kívül talált cuccokban vagyok. Szóval nem csodálkozom. Ráadsául nem ez a build lenne a fő cél, nem szívesen költenék rá, főleg úgy, hogy nem igazán ismerem és nem tudom egy upgrade mennyit hozna. Úgyhogy most jön a szenvedős farmolás szerintem.
De tota-val már összejött 2 divine orbnyi cucc, legjobb onnan ez a 80C-s tattoo volt eddig, meg sok raw chaos orb.
-
la_cc
addikt
Phrecia alatt tolta valaki ezt a zombis puppeter-t? Mi a pékfaszáért halnak meg ezek 1700 élettel HP leech-csel Vitality aura alatt +2 szinttel az aktuális terület felett 40 körül?
9 db van belőlük és az egész gameplay csak a zombik újra élesztgetéséről szól egyelőre...
-
Lokids
addikt
Megpróbáltam... Act1-be beértem. Ennyi. Valahogy nem visz rá a lélek, hogy act10 végéig elmenjek.
-
Siriusb
veterán
Ranger Kinetic Fusillade totem
kezdésnél Caustic arrow -> Rain of Arrows -> KF totem ez alapján:
[https://pobb.in/qylGPsB78a61]
A gond az egésszel, hogy ok ez endgamere elvileg jó, nekem nincs vele tapasztalatom. De engem inkább érdekelne a tota újrajátszása, mert imádtam mikor aktuális volt. Ahhoz viszont speckó tota karakter kell. Most egyelőre ascendancy nélkül vagyok act 8-ban, mert a KF totemhez ami jó, az valszeg nem az az ascendancy ami egy tota farmoló rangerhez kellene.Az a baj nem tudom pontosan mi kellene ascendancy váltáshoz, eddig én max pontot cseréltem. Mondjuk ha nem para a váltás, akkor nyugodtan csinálhatnám a guide alapján Whispererként a karaktert, és mondjuk lvl 90en full váltani Daughter of Oshabira.
5 orb of regret 1 ascendancy point. És egy normal lab-ot ha megcsinálsz, tudsz váltani, ha visszaszedsz minden pontot.
Én is KF totemmel kezdek (paladin), mert biztos utoléri a nerf kalapács, most még kihasználom, ezzel is el lehet szórakozni tota-n, már azt a kis időt, amit foglalkozni fogok a játékkal, egy új karit emiatt nem fogok majd felhúzni.
-
DjDanee87
addikt
Ranger Kinetic Fusillade totem
kezdésnél Caustic arrow -> Rain of Arrows -> KF totem ez alapján:
[https://pobb.in/qylGPsB78a61]
A gond az egésszel, hogy ok ez endgamere elvileg jó, nekem nincs vele tapasztalatom. De engem inkább érdekelne a tota újrajátszása, mert imádtam mikor aktuális volt. Ahhoz viszont speckó tota karakter kell. Most egyelőre ascendancy nélkül vagyok act 8-ban, mert a KF totemhez ami jó, az valszeg nem az az ascendancy ami egy tota farmoló rangerhez kellene.Az a baj nem tudom pontosan mi kellene ascendancy váltáshoz, eddig én max pontot cseréltem. Mondjuk ha nem para a váltás, akkor nyugodtan csinálhatnám a guide alapján Whispererként a karaktert, és mondjuk lvl 90en full váltani Daughter of Oshabira.
-
Siriusb
veterán
A második opciót válaszd, ami ingyenes. Ugyanúgfy beteszi a játékba. A fizetős magától frissíti a filtert 4 óránként neked, az aktuális árakkal. Tehát mondjuk egyik div card ára kilő az egekbe, de a te tegnap lementett filteredben még el volt rejtve az adott div card, mert nem ért semmit, akkor nem fogod látni.
Manuálisan ugyanúgy rá tudsz frissíteni bármikor, hogy a te beállításaiddal mentett filterben is aktuális áraknak megfelelően történjen a filterezés. Csak ha nem fizetsz érte akkor kb 2 kattintás lesz. Filterblade weboldalra felmész, betöltöd a filtert, majd mented ismét a játékba a második opcióval. Na ezt a műveletet automatizálja neked 4 óránként frissítve, ha fizetsz.
Eddig jól indult a liga. Már Act5ben Divine orb
És nem felejtettem ám el, hogyan működik a tota. Első két tournament sima volt
[kép]
[kép]
Persze tudom, majd magasabb rankon lesz gáz.Mondjam vagy mutassam?

Mivel mész amúgy?
-
Siriusb
veterán
Amire te gondolsz, hogy feltöltötte neked a fiókodba a szűrőt és tudtad használni. A 4 óránként frissítés a poe.ninja alapján megy, hogy az aktuális piaci helyzetet tükrözze az adott szűrő.
-
DjDanee87
addikt
A második opciót válaszd, ami ingyenes. Ugyanúgfy beteszi a játékba. A fizetős magától frissíti a filtert 4 óránként neked, az aktuális árakkal. Tehát mondjuk egyik div card ára kilő az egekbe, de a te tegnap lementett filteredben még el volt rejtve az adott div card, mert nem ért semmit, akkor nem fogod látni.
Manuálisan ugyanúgy rá tudsz frissíteni bármikor, hogy a te beállításaiddal mentett filterben is aktuális áraknak megfelelően történjen a filterezés. Csak ha nem fizetsz érte akkor kb 2 kattintás lesz. Filterblade weboldalra felmész, betöltöd a filtert, majd mented ismét a játékba a második opcióval. Na ezt a műveletet automatizálja neked 4 óránként frissítve, ha fizetsz.
Eddig jól indult a liga. Már Act5ben Divine orb
És nem felejtettem ám el, hogyan működik a tota. Első két tournament sima volt
[kép]
[kép]
Persze tudom, majd magasabb rankon lesz gáz. -
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt

Na most itt mi van?
Fizetős lett használni normálisan? -
Plazmacucci
félisten
Kicsit túl van ez tolva már
[link] -
DjDanee87
addikt
Sejtettem. Én kicsit gyakorlásképpen is akarom csinálni, jó lenne a chains of command alapnak bármely ligában, és vagy marad végig, vagy (könnyen) össze is lehet vele szedni a szükséges dolgokat egy másik buildhez.
Lehet majd egyszer ránézek újra a kettőre, de a néha-néha olvasott véleményekből most sem látom, hogy az kellene nekem.Én majd csak holnap munka után fogok kezdeni. De nem fogom túlzásba vinni, csak funolni kicsit totaban.
-
Siriusb
veterán
Úgy értem majd egy honap múlva játszok. Kiégnék mire kezdődik a következő. Tota megy amugy us total érdektelen.
Addig a kettővel játszok, végigszenvedem a kampányt.Sejtettem. Én kicsit gyakorlásképpen is akarom csinálni, jó lenne a chains of command alapnak bármely ligában, és vagy marad végig, vagy (könnyen) össze is lehet vele szedni a szükséges dolgokat egy másik buildhez.
Lehet majd egyszer ránézek újra a kettőre, de a néha-néha olvasott véleményekből most sem látom, hogy az kellene nekem. -
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
-
Plazmacucci
félisten
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Inkább várok a rendes liga indulására.
Én sem fogok éjfélig várni.
-
Plazmacucci
félisten
Inkább várok a rendes liga indulására.
-
Siriusb
veterán
Na, ki lesz ott az esemény kezdésekor?
-
wiggen123
senior tag
Én Ranged animate weapon builddel mentem mirage-ban. Aprított rendesen. Ebben az eventben Aristocrat frostblink of wintery blast + Penacea brand of dissipation buildet fogok csinálni, de rá kell vennem magam duelist szintezésre, amit nem szeretek annyira.
-
Lokids
addikt
-
la_cc
addikt
-
DjDanee87
addikt
TotA event drop!
"By killing Kitava in Act Ten, you will be automatically awarded a Return of the Ancients Mystery Box. This is a guaranteed prize that's only available once per account per event. Killing Kitava multiple with multiple characters in the same event will not grant multiple mystery boxes."
Ezt ligát én teljesen kihagytam és most is kutyaszarnak látom ezt a tartalmat. Mivel lenne érdemes tolni ezekkel Phrecian Ascendancy-kkal Kitava-ig?
Nem gauntlet (úgy értem nincs semmi nehezítés), tehát lényegtelen mivel mész. Ha csak Kitava a cél még csak Labot sem kell letolnod, mert addig úgyis elmész nélküle.
Nekem egyik kedvenc ligám volt Tota. Nagyon tetszett, hogy teljesen elrugaszkodtak a normális gameplaytől és totemeket kellett védeni/támadni. Mondjuk én a cheese builddel játszottam anno, ami lökdöste a dögöket 0 sebzéssel és szinte halhatatlan volt. A gond ezzel csak az, hogy most rövid lesz az event, így nem tartom életszerűnek, hogy felhúzzak egy kezdő karaktert majd utána még egyet a totára specializálódva. Ráadásul nem árt pihenőt is tartani azért a köv rendes liga előtt.
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
TotA event drop!
"By killing Kitava in Act Ten, you will be automatically awarded a Return of the Ancients Mystery Box. This is a guaranteed prize that's only available once per account per event. Killing Kitava multiple with multiple characters in the same event will not grant multiple mystery boxes."
Ezt ligát én teljesen kihagytam és most is kutyaszarnak látom ezt a tartalmat. Mivel lenne érdemes tolni ezekkel Phrecian Ascendancy-kkal Kitava-ig?
Alsógatyás fickó Pupetter absolution/srs?
Shadow Arakaali srs?
Szerintem mindegyik sima. -
Edge
veterán
-
la_cc
addikt
TotA event drop!
-
Siriusb
veterán
-
Edge
veterán
EA ballista elementalist-al taroltam anno tota-ban, mindent vitt.
-
Plazmacucci
félisten
200 dives ascendancy tattook majd sokat variálhatnak

-
Siriusb
veterán
Remek, remek, majd következő ligában találkozunk

Most olvastam el a részleteket, Phrecia ascendancy-k lesznek, szóval jól megextrázzák. Pedig arra gondoltam, hogy chain of command-dal valószínűleg darálni is lehet(ne) az arénában, nem kell külön build.
Ha valakivel szembejön valami jó vagy érdekes build, ne habozzon közzétenni!
-
Siriusb
veterán
Remek, remek, majd következő ligában találkozunk

-
Plazmacucci
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
45200 - 45101
45752 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Variálható karakterisztikájú főklikkekkel jön a Pwnage magnéziumegere
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga I i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I 6 hó gari

Általában a karijaim is olyanok, hogy ne kelljen egérrel célpontra tartani, ezt a fajta gamestyle-t szeretem.
Más már az A2-t fejezi be ilyenkorra. Nem az én világom a rohanás...

Igaz, a többi hasonló vacakkal sem foglalkozom.

Remek. Megint belemásztam egy bolond build-be.
9 db van belőlük és az egész gameplay csak a zombik újra élesztgetéséről szól egyelőre...

Fizetős lett használni normálisan?