Hirdetés
- A hardverek is nehezen viselik ezt a kánikulát
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez a MacBook Neo vége? Íme a Wildcat Lake és az Acer Swift 14 Air
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A legfinnyásabb esportolók sem panaszkodhatnak az ASUS új monitorára
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
-
45000 - 44901
45752 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Az Catarina bloodline.
Ha pob-ban megnyitod, a legalján mutatja a Prolonged servitude-ot.Szerk.:
Basszus, amikor átálltam 3 cluster-re, elfelejtettem 2 ghastly eye-t betenni a harmadikba legalul.
És ezt csak most vettem észre, ha nem kéred a pob-ot, sosem derül ki.... -
Edge
veterán
Köszönöm!
Összedobtam a pob-ot, de bevallom, nem tudom beállítgatni, hogy a valós dps-t mutassa. Amit tudtam azért megcsináltam, és az AG felszerelését is belaraktam kézzel, mivel az sajnos nem kerül bele az import-ba. (A cipőt ne nézd légyszi, mindig lusta voltam vadászni egy normálisat).
https://pobb.in/z5Y3rkC4BN2Athx, szép gz!
vmit viszont nem értek ascendancy utolsó 2 pontja mintha hiányozna. -
Siriusb
veterán
Köszönöm!
Összedobtam a pob-ot, de bevallom, nem tudom beállítgatni, hogy a valós dps-t mutassa. Amit tudtam azért megcsináltam, és az AG felszerelését is belaraktam kézzel, mivel az sajnos nem kerül bele az import-ba. (A cipőt ne nézd légyszi, mindig lusta voltam vadászni egy normálisat).
https://pobb.in/z5Y3rkC4BN2AMost látom a flaskákat nem kapcsoltam be, azok gyakorlatilag folyamatosan működnek, szóval kattintgasd majd be, ha a pontos számok is érdekelnek.
-
Siriusb
veterán
Köszönöm!
https://pobb.in/z5Y3rkC4BN2A -
Edge
veterán
-
Plazmacucci
félisten
Marionett minionnal használják mert az feléled. És mikor egy miniont megöl a pact sok more dmg-et ad.
-
Siriusb
veterán
En ha új buildbe kezdenék, az biztos az új övvel lenne ami shrine buffot ad.
Elgondolkodtató. Megtudtál valami a minion pact-ról amúgy? Utána kéne nézni, mi ez a nagy felhajtás, s esetleg ebbe az irányba mozdulni, mert ha tényleg túl jó, akkor következő ligára jön az elkerülhetetlen balta.
-
Plazmacucci
félisten
En ha új buildbe kezdenék, az biztos az új övvel lenne ami shrine buffot ad.
-
Siriusb
veterán
10+ év alatt én sem találtam túl sok értékes dolgot. Kb csak 2 div érték alattiakat. Ha ez megnyugtat.
Inkább egyrészről elszomorít, másrészről még inkább szerencsésnek érzem magam.
Mi a javaslat, nézzem meg mit tud, vagy adjam el így? A chain of command-nál semmiképp tudom használni, mindenképpen kellene valami új build, de mi?
-
Plazmacucci
félisten
10+ év alatt én sem találtam túl sok értékes dolgot. Kb csak 2 div érték alattiakat. Ha ez megnyugtat.
-
Siriusb
veterán
Ne már, nincs két napja, hogy írtam, hogy egy a legjobb liga ever
Nem akartam senkit felpiszkálni, be sem akartam rakni ezt a képet, de mégis megosztom, hogy milyen mázlija tud lenni az embernek ebben a ligában. Én még headhunter-t sem láttam soha, csak a miheztartás végett:
-
Siriusb
veterán
Ne már, nincs két napja, hogy írtam, hogy egy a legjobb liga ever
De úgy még jobban értékelnéd!!!
Most látom, hogy éjfélkor fog kezdődni. Köszönjük, Ziz...
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Nekem bejött egy csomó meló, most is hulla vagyok. Szerintem kihagyom sajnos ezt a gauntletet, vagy csak nagyon lightosan tolom.
Act alatt HC-n mi számít jó védelmi rétegnek? Armor + ele res + ?A tervem kevés HC tapasztalattal:
- majd próbálok sok magas hp rollos cuccot összeszedni valahogy, big life pool power
- szükséges lesz act bossokhoz igazított resistes gear
- insta recovery life flask (lehet szedegetni az altert)
- overlevel act bossok előtt
- dps is kelleni fog valahonnan, gem level labban, jó fegyvert gamblezni, vagy essence rollozniSzerintem Holy flame totem hiero lesz a terv egy jó nagy block chance-os pajzszsal.
Az jutott még eszembe, hogy most legalább felkutathatja az ember az új titkos helyeket minden zónában.
(Habár lehet a poewiki-re már megírták...)
Valószínűleg az egyik kezem az Esc felett fog lebegni és az exit to login screen gomb jóbarát lesz.
-
Siriusb
veterán
Én nem szenvedek gauntlettel. Életemben egyszer sikerült az 50-es szint. A legtöbbször A2 weavernél megdöglök.
Pedig kéne menned egy kört, utána jobban megbecsülöd a normál ligát!

-
Siriusb
veterán
Nekem bejött egy csomó meló, most is hulla vagyok. Szerintem kihagyom sajnos ezt a gauntletet, vagy csak nagyon lightosan tolom.
Act alatt HC-n mi számít jó védelmi rétegnek? Armor + ele res + ?A tervem kevés HC tapasztalattal:
- majd próbálok sok magas hp rollos cuccot összeszedni valahogy, big life pool power
- dps is kelleni fog valahonnan, gem level labban, jó fegyvert gamblezni, vagy essence rollozniSzerintem Holy flame totem hiero lesz a terv egy jó nagy block chance-os pajzszsal.
Na igen, overlevel az az alap, és a res-t is ki kell maxolni. Azt nem tudni, mennyire szövi majd át a ruin a nagy harcokat, arra is mindenképpen oda kell majd figyelni. Nagyon kíváncsi vagyok, meddig jutok el, ill. egyáltalán lesz-e kedvem kínozni magam.

Holy flame totem sem rossz ötlet, utána kéne nézni, mi a tapasztalat vele 3.28-as változások után, mert papíron jónak tűnt. -
Plazmacucci
félisten
-
wiggen123
senior tag
-
Siriusb
veterán
Hilockot leölni? Deadeye
És mennyi időt/nekifutást szánsz rá?
Templarral, meg a glacial hammer-rel lehet kínos lesz számomra... -
dante3
addikt
Hilockot leölni? Deadeye
vagy egy varázsoló
-
Plazmacucci
félisten
-
dante3
addikt
Én megpróbálom, RF-re vagy valami totem/ballistára esett a választásom. Gondolom Boneshatter Gladiátor vagy valami Volatile dead lesz a sláger megint...
-
Siriusb
veterán
Na, hányan indulunk neki a gauntlet-nek? Van már jelölt, ki mivel vág neki?
Nálam egyelőre a stormburst totem hiero tűnik befutónak.
-
DjDanee87
addikt
Én tegnap szinte egész nap toltam, tökéletes volt végig, egy pillanatnyi akadást sem érzékeltem. Szintén Frankfurt.
Nekem eddig ez messze-messze a legeredményesebb ligám. Olyan bossokat láttam és öltem olyan helyeken jártam, mint soha korábban. Ennyi lóvém sem volt még saját erőből csak ha egy-egy ligát megunó guildtárs eladományozta a keresetét. Level 95-öt sem értem még el soha korábban... bár a 96 nem tudom meglesz-e, olyan minha falba ütköztem volna, mindig oneshotol valami barom, képtelen vagyok továbblépni. Ennek ellenére nagyon élvezem most a játékot.
De ehhez olyan szinten kellett felforgatni a megszokott életritmusom a játék javára, hogy nem hiszem, hogy ezt még egy ligában meg fogom tenni. El sem tudom képzelni, hogyan csináljátok ezt minden új kezdéskor.
Nálam sem volt semmi gond szombat óta. Én meg elkedtem funból ruthless módban egy karaktert, csak hogy lássam milyen. Elvittem Act6ba már, de továbbra is kb 0 link skillekkel megyek. Ugye ruthlessben nem lehet gemeket venni csak úgy, hanem dropolhatnak. Így vagyok most SRS-el Act 6ban, amin van linkelve egy blind support meg egy faster casting support. Sebzést nem adnak nekik, azért mondanám 0 linknek. Mindenestre érdekes játékmód, ha tudom akkor elviszem mapokig.
-
Win-T
őstag
Én tegnap szinte egész nap toltam, tökéletes volt végig, egy pillanatnyi akadást sem érzékeltem. Szintén Frankfurt.
Nekem eddig ez messze-messze a legeredményesebb ligám. Olyan bossokat láttam és öltem olyan helyeken jártam, mint soha korábban. Ennyi lóvém sem volt még saját erőből csak ha egy-egy ligát megunó guildtárs eladományozta a keresetét. Level 95-öt sem értem még el soha korábban... bár a 96 nem tudom meglesz-e, olyan minha falba ütköztem volna, mindig oneshotol valami barom, képtelen vagyok továbblépni. Ennek ellenére nagyon élvezem most a játékot.
De ehhez olyan szinten kellett felforgatni a megszokott életritmusom a játék javára, hogy nem hiszem, hogy ezt még egy ligában meg fogom tenni. El sem tudom képzelni, hogyan csináljátok ezt minden új kezdéskor.
-
Siriusb
veterán
De hálózati problémád van, vagy simán bezár az alkalmazás?
Most csak egyszerűen összeomlott. Van, amikor felmegy a ping 50-80 000-re. Néha előjön a failed to join any instance.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Én most is lenyomtam 3 órát egyhuzamban. Egyszer sem halt le. Frankfurton játszok. Vaal temple mapokból kihuztam 12 div-et
Grat!
Én is Frankfurton nyomtam, aztán próbáltam Stockholmot, mint fentebb említették, Moszkvát, de mindenhol ugyanaz volt. -
Plazmacucci
félisten
Nem, de van pár a puttonyban, s most bezuhant az ára.
Egyelőre azt tervezem, megcsinálom a 100-as szintet, de keveset mentem az utóbbi időben, hamarosan meg jön a szívatás Zizarannal... Klassz lenne ott megcsinálni a kampányt, de kérdés meg tudom-e ill. megér-e annyi idegeskedést?
Ma este ideültem egy kicsit, de állandóan összecsuklik a kliens.
Én most is lenyomtam 3 órát egyhuzamban. Egyszer sem halt le. Frankfurton játszok. Vaal temple mapokból kihuztam 12 div-et
-
Siriusb
veterán
Ti a valdokat ki szoktátok nyitni?
Nem, de van pár a puttonyban, s most bezuhant az ára.
Egyelőre azt tervezem, megcsinálom a 100-as szintet, de keveset mentem az utóbbi időben, hamarosan meg jön a szívatás Zizarannal... Klassz lenne ott megcsinálni a kampányt, de kérdés meg tudom-e ill. megér-e annyi idegeskedést?
Ma este ideültem egy kicsit, de állandóan összecsuklik a kliens.
-
Plazmacucci
félisten
Ti a valdokat ki szoktátok nyitni?
-
tibee77
őstag
en 2 napja neztem egy streamert, egyik pillanatban meg ment neki minden aztan mar nem, filyamat kidobalta öt, plussz a guildben is irtak többen hogy jatszhatatlan a jatek.Nalam konkretan semmi problema nincs azota se, meg elötte se volt.nem tudom mi lehet a különbseg.
-
Plazmacucci
félisten
Én fél nyolctól tízig hiba nélkül játszottam. Egyébként ez hosszú idők óta nekem a legjobb ligám. Még úgy is, hogy apamódban játszok, simán meglett a 4 void stone meg az ötödik map device slot.
-
DjDanee87
addikt
-
Siriusb
veterán
Az én internetemmel van gond, vagy GGGnél a hiba?
Belépni a karakteremhez (act1 városba) be tudok fixen. Onnan portal a Hideoutba 10ből 2szer ha működik. Kingsmarch eddig 0, kb 10 try mind DC, hogyan mentsem így meg a fogságba esett mappereket?szerk: Frankfurtról Stockholm gateway-re váltás megoldotta.

Egész héten vacakolt, még a moszkvai szerveren is, pedig az stabil szokott lenni, de ez a csúcsa.

-
dbius
veterán
Belépni a karakteremhez (act1 városba) be tudok fixen. Onnan portal a Hideoutba 10ből 2szer ha működik. Kingsmarch eddig 0, kb 10 try mind DC, hogyan mentsem így meg a fogságba esett mappereket?szerk: Frankfurtról Stockholm gateway-re váltás megoldotta.

Tegnap este 9 körül kezdte, 3 map ment a levesbe, 10 körül inkább befejeztem, semmit nem lehetett csinálni, a chat is csak ezzel volt tele, mindegy melyik szerveren próbáltad. Sajnos akkor még most se jó

-
DjDanee87
addikt

-
D1Rect
félisten
Sold: Azadi Crest Lacquered Buckler For: 10x Divine Orb 3 hours ago
A teljes vagyonom volt vagy 4-5 div eddig. -
Siriusb
veterán
Azta, már 350c egy div???
A sárga lifeforce is jó áron megy. -
Plazmacucci
félisten
VAlaki ki tudná számolni, hogy egy 26-os szintű srs-nek mi n9veli jobban a sebzését, még egy szint vagy 20% fire pen?
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Nightmare map miért olyan ritka? Már rég megvan a 4 voidstone, és csak 1db esett.
Nekem minden harmadik map-on esik. Igaz olyanokat megyek, ahol nagy a népsűrűség.
-
Plazmacucci
félisten
Nightmare map miért olyan ritka? Már rég megvan a 4 voidstone, és csak 1db esett.
-
Siriusb
veterán
Nálatok is lagzi van?
-
tibee77
őstag
latom van itt LL inquisitor kollega.en is elözö ligaban csinaltam egyet es annyira megtetszett a tankossaga, hogy most is lett egy.Most spark skill-lel megyek az acceleration shrine övvel es hat ja , brutalis.mapclear op, boss dps csak atlagosnak mondhato (20-30 milla) ha nyitott terben vagyok de zart terben ez brutalisan több.egyetlen dologban rosszabb mint az elözö ligas, hogy nincs 90 allresistem.viszont a 6k liferegen egy mp alatt visszatölti mind a 6k ES-t es 6k life-ot is.
ja es az öv miatt brutalis a mozgasa is.olyan brutal labrunner a kari, mindenen atugralok a movement skillem miatt ilyen villam sebesseggel.
-
Har_melin
addikt
Az a probléma, hogy LC miatt kell a 100% shock chance (és a 65% effectiveness is), az az egésznek az alapja, hogy az LC csak azt üti, aki sokkolva van, majd leszedi róla ezt. Az orb of storm pedig minden egyes LC-kor aktiválódik (sokkol), így van szinergiában a kettő.
Az avoid elemental ailments mod-ot meg felejetsd el, ott tényleg nem lesz semmi sebzés, shock nélkül ez fogatlan varjű.
persze, csak így már annyi no-go mod lenne a mapokon, hogy tovább tartana megfelelőt rollolni, mint lefutni őket.
Igazából arra voltam kíváncsi, hogy mivel az alap jó volt, az LC pedig erős, mennyire lehet jól kombinálni a kettőt. A válasz az, hogy lehet, de nem érdemes. -
Siriusb
veterán
Köszi a tippet, megpróbáltam vele. Valószínűleg nem a legszerencsésebb mapon (44% icr ele resist, 78% chance to avoid elemental ailments), de végül is úgy érzem, EZZEL a gearrel, ehhez a defense koncepcióhoz a LC nem passzol. Már a sima rare monszták is sokkal nehezebben mentek le, majdnem görcsöt kapott az ujjam, mire végre megdöglöttek. Más mapokon voltak jó pillanatai, de összességében az egész játékmenet nem volt se annyival gyorsabb, se annyival könnyebb, hogy megérje váltani. Maradok a BLoO-nál, a Herald of Ice-t megtartom, legfeljebb a bossok előtt lekapcsolom, hogy nagyobb legyen a HP pool.
Az a probléma, hogy LC miatt kell a 100% shock chance (és a 65% effectiveness is), az az egésznek az alapja, hogy az LC csak azt üti, aki sokkolva van, majd leszedi róla ezt. Az orb of storm pedig minden egyes LC-kor aktiválódik (sokkol), így van szinergiában a kettő.
Az avoid elemental ailments mod-ot meg felejetsd el, ott tényleg nem lesz semmi sebzés, shock nélkül ez fogatlan varjű.
-
Har_melin
addikt
Köszi a tippet, megpróbáltam vele. Valószínűleg nem a legszerencsésebb mapon (44% icr ele resist, 78% chance to avoid elemental ailments), de végül is úgy érzem, EZZEL a gearrel, ehhez a defense koncepcióhoz a LC nem passzol. Már a sima rare monszták is sokkal nehezebben mentek le, majdnem görcsöt kapott az ujjam, mire végre megdöglöttek. Más mapokon voltak jó pillanatai, de összességében az egész játékmenet nem volt se annyival gyorsabb, se annyival könnyebb, hogy megérje váltani. Maradok a BLoO-nál, a Herald of Ice-t megtartom, legfeljebb a bossok előtt lekapcsolom, hogy nagyobb legyen a HP pool.
-
Siriusb
veterán
Mi ez az új minion pact őrület?
Írd majd meg, ha megtudod.

-
Siriusb
veterán
Nem akartam fullra átspecelni a buildet, ez a Petrified blood-os, life maxolós konstrukció nagyon jól működik nálam. Az övé crit maxolós volt, az összes létező power charge-al, ezért is lehetett a LC a 4L-ben, a Storm Brand pedig a 6L-ben. Ahhoz, hogy pont az működjön le kellene cserélnem a fegyvert, pajzsot, cipőt, amut, övet, kesztyűt és ennek köszönhetően persze a sisakot és a gyűrűket is. Standard-en futottam a régivel egy T16-ot, működött, de nem volt jobb, mint a BLoO.
A liga karakterrel annyit csináltam, hogy az Orb of Storm-ra ment egy Chain - Ele Prolif - Unbound Ailment, a LC mellé pedig a 6L-be Ele Focus - Added Lightning dmg - Lightning Pen - Culling Strike. A Frost Shieldet is beáldoztam, beraktam helyette egy Herald of Ice-ot. Sajnos ez csökkenti a life poolt is, cserébe sokkal gyorsabb vele a mapozás. Sajnos 3 dex-szel kevesebbem van a spéci Chain-hez szükségesnél (nem jut eszembe a pontos neve, ami 50%-kal több chaint és plusz hatósugarat ad), majd ha eljutok lvl98-ig, akkor be tudom rakni azt.
Futottam vele egy full mirage Silo-t, ore+blight farmmal. Boss ellen nem az igazi (működik, de lassabb), és a felturbózott Crimson Ore pontoknál az utolsó pár spawnnál jobban kell figyelni a kisebb life pool miatt, de akadály nélkül lement és a Herald of Ice robbantásának köszönhetően a kisebb shock chance sem érződött.
Szerintem próbáld meg legalább az unbound ailment helyett az overcharge-t, tippre elég kevés lehet az esélyed a sokkolásra. Mondjuk az jó, ha a Herald of Ice-t tudod működtetni, azt jelenti fagyasztasz, tehát van egy plusz védvonalad.
-
Plazmacucci
félisten
Mi ez az új minion pact őrület?
-
Har_melin
addikt
Inquisitor-on nehezebb összeszedni a 100% shcok-ot, mint a biszin, de muszáj. Fán az arcanist dominion stb, support gem-ek. Nézd át brüni build-jét, mert freeze chance is van, tehát az a védelem (is), hogy lefagyasztod az ellent. Fontos még a chain, s hogy a shock terjedjen, kesztyű implicit ill. mastery. Emlékeim szerint ő ultimátumot is nyomta vele, tehát biztosan megfelelő a védelme a megfelelő konfigurációban.
A chain miatt biztosan hatékony map-ra, breach nagy népsűrűsége miatt meg pláne. Esetleg az övre rakd be a Bisco-t, ha befér, sokat tud dobni a tisztogatásnál.Nem akartam fullra átspecelni a buildet, ez a Petrified blood-os, life maxolós konstrukció nagyon jól működik nálam. Az övé crit maxolós volt, az összes létező power charge-al, ezért is lehetett a LC a 4L-ben, a Storm Brand pedig a 6L-ben. Ahhoz, hogy pont az működjön le kellene cserélnem a fegyvert, pajzsot, cipőt, amut, övet, kesztyűt és ennek köszönhetően persze a sisakot és a gyűrűket is. Standard-en futottam a régivel egy T16-ot, működött, de nem volt jobb, mint a BLoO.
A liga karakterrel annyit csináltam, hogy az Orb of Storm-ra ment egy Chain - Ele Prolif - Unbound Ailment, a LC mellé pedig a 6L-be Ele Focus - Added Lightning dmg - Lightning Pen - Culling Strike. A Frost Shieldet is beáldoztam, beraktam helyette egy Herald of Ice-ot. Sajnos ez csökkenti a life poolt is, cserébe sokkal gyorsabb vele a mapozás. Sajnos 3 dex-szel kevesebbem van a spéci Chain-hez szükségesnél (nem jut eszembe a pontos neve, ami 50%-kal több chaint és plusz hatósugarat ad), majd ha eljutok lvl98-ig, akkor be tudom rakni azt.
Futottam vele egy full mirage Silo-t, ore+blight farmmal. Boss ellen nem az igazi (működik, de lassabb), és a felturbózott Crimson Ore pontoknál az utolsó pár spawnnál jobban kell figyelni a kisebb life pool miatt, de akadály nélkül lement és a Herald of Ice robbantásának köszönhetően a kisebb shock chance sem érződött.
-
Siriusb
veterán
tegnap próbaként lecseréltem a Ball Lightning of Orbiting - Orb of Storms párost brünne régi Lightning Conduit - Storm Brand kombinációjára. Nem változtattam semmit a fán, sem a felszerelésen, így pár fontosabb support gem (pl. a színe miatt nem passzoló Empower) kimaradt, viszont bent hagytam a Spellblade-et. Mindkét skill és a supportjaik nagy része is lvl1-ről indult, de egy T16-os sárga mapot így is megcsinált.
Ami nem tetszett, hogy a SB valahogy kevésbé biztosan hozta a shock-ot, így pedig a LC sem működött hibátlanul. A körkörös védekezés sem az erőssége, ami pl. egy pechesebb blightnál vagy egy breach hive-nál szükséges lenne.
Amikor viszont működött, akkor a fél képernyőt eltüntette egy klikre, miközben a védelme sokkal erősebb, mint a régi LC buildnek volt. Beachet futottam, mavenes Glace lassabb volt, mint a BLoO-val, de itt is a nem konzisztens shock lehetett a hibás, mert amikor beütött, akkor eltünt a harmada az életének.
Lehet, hogy próbálkozok még a hangolásával, mert úgy érzem, ha másra nem is mapozásra hatékonyabb lehet, mint a BLoO.Inquisitor-on nehezebb összeszedni a 100% shcok-ot, mint a biszin, de muszáj. Fán az arcanist dominion stb, support gem-ek. Nézd át brüni build-jét, mert freeze chance is van, tehát az a védelem (is), hogy lefagyasztod az ellent. Fontos még a chain, s hogy a shock terjedjen, kesztyű implicit ill. mastery. Emlékeim szerint ő ultimátumot is nyomta vele, tehát biztosan megfelelő a védelme a megfelelő konfigurációban.
A chain miatt biztosan hatékony map-ra, breach nagy népsűrűsége miatt meg pláne. Esetleg az övre rakd be a Bisco-t, ha befér, sokat tud dobni a tisztogatásnál. -
Har_melin
addikt
tegnap próbaként lecseréltem a Ball Lightning of Orbiting - Orb of Storms párost brünne régi Lightning Conduit - Storm Brand kombinációjára. Nem változtattam semmit a fán, sem a felszerelésen, így pár fontosabb support gem (pl. a színe miatt nem passzoló Empower) kimaradt, viszont bent hagytam a Spellblade-et. Mindkét skill és a supportjaik nagy része is lvl1-ről indult, de egy T16-os sárga mapot így is megcsinált.
Ami nem tetszett, hogy a SB valahogy kevésbé biztosan hozta a shock-ot, így pedig a LC sem működött hibátlanul. A körkörös védekezés sem az erőssége, ami pl. egy pechesebb blightnál vagy egy breach hive-nál szükséges lenne.
Amikor viszont működött, akkor a fél képernyőt eltüntette egy klikre, miközben a védelme sokkal erősebb, mint a régi LC buildnek volt. Beachet futottam, mavenes Glace lassabb volt, mint a BLoO-val, de itt is a nem konzisztens shock lehetett a hibás, mert amikor beütött, akkor eltünt a harmada az életének.
Lehet, hogy próbálkozok még a hangolásával, mert úgy érzem, ha másra nem is mapozásra hatékonyabb lehet, mint a BLoO. -
Siriusb
veterán
Lehet én is belevágok majd, de nem erőltetem.
Részemről SRS guardian vagy Absolution jöhet szóba, hogy biztonságban legyek a messzi távolban, esetleg valami totem build.
-
Siriusb
veterán
Kicsit elfogyott a lendületem, lehet, hogy mégis inkább belevágnék majd valami másba. Minyonok nem jönnek szóba és csak nagyon tankos lehet, amilyen balkezes vagyok. Most van olyan 30 divem, annyit tudnék addig beletolni, amíg t16-ot nem lehet farmolni. Lehetőleg Harvestet, ércet és blightot (de nem blighted mapot), vagyis jó 360 fokos sebzése kell legyen.
Valaki korábban említett itt egy két Mortem Morsu-t használó buildet, amit nagyon egyszerűnek jellemzett, de nem találom, meg persze nem tudom, ezeknek megfelel-e?Saját tapasztalatból mondhatom, Jorgen Spectral Helix-e kiváló volt, fillérekből összeraktad, delve-t is, übereket is vitte.
Ha tankost keresel, pl. CWS chieftain vagy CWS gladiátor biztosan megfelel. -
wiggen123
senior tag
Ha valaki szivatni akarja magát:
Act Bosses and Endgame Bosses will now inflict Ruin with some of their abilities. If you get to seven Ruin your character will die.
Rapture Gauntlet, April 8th-15th , 7 Day Event
https://docs.google.com/document/d/1k3tKk4Uy2nQjazaHF7THbXoYcp2Y7GqscAWrxBDrQJs/edit?tab=t.0
Finish A10 -et lehet megpróbálom 2. halott kariig
Szerintem Brutusnál be is fejezem a küldetésem...
Előző Phrecia meglepően jól ment. Alig haltam.Milyen build ami kampányban tescos gearben tankos és van dps is a ruin miatt?
-
Har_melin
addikt
Kicsit elfogyott a lendületem, lehet, hogy mégis inkább belevágnék majd valami másba. Minyonok nem jönnek szóba és csak nagyon tankos lehet, amilyen balkezes vagyok. Most van olyan 30 divem, annyit tudnék addig beletolni, amíg t16-ot nem lehet farmolni. Lehetőleg Harvestet, ércet és blightot (de nem blighted mapot), vagyis jó 360 fokos sebzése kell legyen.
Valaki korábban említett itt egy két Mortem Morsu-t használó buildet, amit nagyon egyszerűnek jellemzett, de nem találom, meg persze nem tudom, ezeknek megfelel-e? -
Plazmacucci
félisten
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Foulborn currency is sokat hoz. Azt is érdemes nyomni.
Nekem az alig esik a fáról. Neked jön, hogy van kirakva?
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Akkor ezért kerül 60c-be
Egy blighted map is 30c...
Most néztem a golden oil 386c, rá fogok állni blight afk-ra, még a gépnél sem kell lennem.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Nem esik olyan map. Vettem, de nem találtam egyet se. Csak korrumpálni lehet t16 mapokat és vagy az lesz vagy nem?
Igen, ha vaal-ozod bármelyiket, akkor lehet belőle vaal temple. Illetve Kirac mission-ben lehetett még találni, de az ugye mostantól nincs.
-
Plazmacucci
félisten
https://www.pathofexile.com/trade/search/Mirage/JBL0QkJOIl
Vagy az Atlas-on nem találod? Jobb klikk a speckó map-ra miközben meg van nyitva a map device, és megmutatja, hol a helye, screaming invitation, fragment-ek is stb.
Nem esik olyan map. Vettem, de nem találtam egyet se. Csak korrumpálni lehet t16 mapokat és vagy az lesz vagy nem?
-
Siriusb
veterán
Ha valaki szivatni akarja magát:
Act Bosses and Endgame Bosses will now inflict Ruin with some of their abilities. If you get to seven Ruin your character will die.
Rapture Gauntlet, April 8th-15th , 7 Day Event
https://docs.google.com/document/d/1k3tKk4Uy2nQjazaHF7THbXoYcp2Y7GqscAWrxBDrQJs/edit?tab=t.0
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
Vaal temple maphoz most, hogy lehet hozzájutni?
https://www.pathofexile.com/trade/search/Mirage/JBL0QkJOIl
Vagy az Atlas-on nem találod? Jobb klikk a speckó map-ra miközben meg van nyitva a map device, és megmutatja, hol a helye, screaming invitation, fragment-ek is stb.
-
Har_melin
addikt
Gratula, nekem a jövő héten nem nagyon lesz időm játszani, majd húsvétkor lehet, hogy megkérem a nyuszit, szurkoljon

-
Plazmacucci
félisten
Vaal temple maphoz most, hogy lehet hozzájutni?
-
Plazmacucci
félisten
Na, most 4 portállal meg tudtam csinálni, de a végefelé, amikor forognak középről kiindulva a kék sugarak és közben menne a memóriajáték, hogy a fenébe lehet figyelni arra, melyik szegmens villan fel? Vagy a sugarat kerülgetem és a padlón lévő pocsolyát, vagy figyelek és kinyír a sugár, de amúgy sem látom, ha éppen a platform szélén vagyok és a mások oldalon aktiválódik.
Bs az egész.
-
Siriusb
veterán
Hehe, második nekifutásra és a 6 portál jóvoltából lement a Maven is, de ez tényleg nem nekem köszönhető, ennyire jó a chains of command.
Na igen, meg kell(ene) tanulni a mechanikákat, de inkébb kipengetem az árát, mint kínlódjak.
Mit kellene még megpróbálnom? Azt sem tudom, mik vannak az end game-ben.

Na, most 4 portállal meg tudtam csinálni, de a végefelé, amikor forognak középről kiindulva a kék sugarak és közben menne a memóriajáték, hogy a fenébe lehet figyelni arra, melyik szegmens villan fel? Vagy a sugarat kerülgetem és a padlón lévő pocsolyát, vagy figyelek és kinyír a sugár, de amúgy sem látom, ha éppen a platform szélén vagyok és a mások oldalon aktiválódik.
-
Siriusb
veterán
Hehe, második nekifutásra és a 6 portál jóvoltából lement a Maven is, de ez tényleg nem nekem köszönhető, ennyire jó a chains of command.
Na igen, meg kell(ene) tanulni a mechanikákat, de inkébb kipengetem az árát, mint kínlódjak.
Mit kellene még megpróbálnom? Azt sem tudom, mik vannak az end game-ben.

-
Siriusb
veterán
majd mesélj, hogy hogy sikerült.
Én nekifutottam másodszor is sirusnak, persze megint rip lett a vége. Ez, hogy nem is látom, hogy hol a francban van, plusz ilyen dot effekt, olyan sebzés, de közben arra is figyeljek, mit dumál ő, meg mit dumál maven, hogy fel tudjak készülni arra, mi jön - öreg vagyok én ehhez.A sima lement, a 85-ösnél oda sem jutottam hozzá, a talajon lévő cuccok kinyírtak. Sajnos ilyen szaggatás mellett mint egy részeg matróz, úgy mozgok, szóval esélytelen a navigálás. Blight ravaged is 7-8 fps-sel úgy megy le, hogy a minyonok kihúznak a csávából.
-
Siriusb
veterán
Én nekifutottam másodszor is sirusnak, persze megint rip lett a vége. Ez, hogy nem is látom, hogy hol a francban van, plusz ilyen dot effekt, olyan sebzés, de közben arra is figyeljek, mit dumál ő, meg mit dumál maven, hogy fel tudjak készülni arra, mi jön - öreg vagyok én ehhez.Na, majd kipróbálom, a 14 kölök miként állja ott a sarat.

-
Har_melin
addikt
Ó akkor egyedül megpróbálkozom. Az srs guardian most eleg jól sikerült.
Én nekifutottam másodszor is sirusnak, persze megint rip lett a vége. Ez, hogy nem is látom, hogy hol a francban van, plusz ilyen dot effekt, olyan sebzés, de közben arra is figyeljek, mit dumál ő, meg mit dumál maven, hogy fel tudjak készülni arra, mi jön - öreg vagyok én ehhez. -
Plazmacucci
félisten
-
Har_melin
addikt
Az nagyon jó. Lehet meg tudnám csinálni. Az invitation-t lehet venni, vagy azt sem?
a maven's writ csak 4c és (mint azt most megtanultam) ha belehalsz, akkor nem veszítesz xp-t. Faustus árulja
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Sajnos nem lehet venni. Én most próbáltam életemben először megcsinálni, persze bukó lett belőle.
Mondjuk nekem tanulság volt, hogy a spell echós frostblink kb. egyenes út a halálhoz, legalább is ezzel az erősen a regenre épülő builddel. Két portált is úgy buktam el, hogy a cikázásnál beleugrott a brain no-regen sugarába, és 10 másodpercet persze nem tudtam kihúzni nélküle. A memoryt meg nyilván valami szadista találta ki, ikszedik alkalomra már lehet, hogy könnyű kifigyelni, hogy milyen sorrendben villognak, de ehhez végig kellene szopni x-1 alkalmat. Majd lehet, hogy nekifutok még egyszer, de nem tudom. A carry nálam nem játszik, csökönyös vagyok, ha nem tudom magam, akkor ez van. (Ne kritikának tekintsd, semmi gondom azzal, ha valaki használja.)
Az én beállításaimmal ki sem nagyon lehet venni, melyiket villogtatja, szóval nem is próbálkozom vele. 60 fps-nél biztos könnyű.

-
Siriusb
veterán
Valaki tud nekem carrizni egy mavent? Vagy meg lehet venni a voidstone-t?
TFT-n maven voidstone 1 div
-
Har_melin
addikt
Sajnos nem lehet venni. Én most próbáltam életemben először megcsinálni, persze bukó lett belőle.
Mondjuk nekem tanulság volt, hogy a spell echós frostblink kb. egyenes út a halálhoz, legalább is ezzel az erősen a regenre épülő builddel. Két portált is úgy buktam el, hogy a cikázásnál beleugrott a brain no-regen sugarába, és 10 másodpercet persze nem tudtam kihúzni nélküle. A memoryt meg nyilván valami szadista találta ki, ikszedik alkalomra már lehet, hogy könnyű kifigyelni, hogy milyen sorrendben villognak, de ehhez végig kellene szopni x-1 alkalmat. Majd lehet, hogy nekifutok még egyszer, de nem tudom. A carry nálam nem játszik, csökönyös vagyok, ha nem tudom magam, akkor ez van. (Ne kritikának tekintsd, semmi gondom azzal, ha valaki használja.)
-
Siriusb
veterán
Ne máá, ilyen megtörténhet?
Persze, de ilyen huncutságok nélkül is, egyszerűen az ember egy ponton elfelejti, hogy mindig lesz valami, ami a legtankosabb buildet is meg tudja fektetni. Ez a BloO igazán nem egy törékeny virágszál, de lvl96-ról 97-re meghaltam vagy ötször, mert "á, úgy is túlélem" alapon nem nyomtam egy frostblinket, pedig lett volna rá módom.
Mindegy, most végre lvl97, egyéni csúcs beállítás. Lement az első nemesis map is, nehezebbet vártam. Most már igazából kicsit meg is untam, még a hiányzó bossokat meg akarom csinálni, csak a próba kedvéért, de se tápolni nem akarom tovább ezt a karaktert, se újat kezdeni.Pontosan így van!
Nálam 99-en áll a számláló, ami hatalmas teljesítmény részemről, különösen, hogy ebben a hónapban kezdődött a liga. Tudom, mások ezt harmadnapra elérik, de nekem ez nagy szó, különösen, hogy a szerencse is kedvezett és jött be lóvé. Tegnap este ráköltöttem még 150 div-et, bele sem merek gondolni, mennyi ment már ebbe a karakterbe. Máskor ez a mennyiség több liga összesített hozama.
Persze elment 1-2 óra, amire az okozott változásokat orvosoltam (közel sem tökéletesen).
Csak azért nem rakok be egy pob-ot, mert szégyenlem a cipőm, még mindig ugyanaz, amit az elején vettem. Nem tudom, a következő ligában ezt milyen build-del lehet majd felülmúlni.
Valószínűleg én is kipróbálom az ilyen-olyan boss-okat, melyeknek eddig a közelébe sem mentem, végülis lesz rá időm a következő ligáig. Valami új farmolást is ki kellene találni, vagy az itt említett nightmare farm, vagy strongbox? Ultimátum-nak a közelébe sem mentem, pedig az volt a tervem, most meg már fölösleges belekezdeni. -
Plazmacucci
félisten
-
Har_melin
addikt
Ne máá, ilyen megtörténhet?
Persze, de ilyen huncutságok nélkül is, egyszerűen az ember egy ponton elfelejti, hogy mindig lesz valami, ami a legtankosabb buildet is meg tudja fektetni. Ez a BloO igazán nem egy törékeny virágszál, de lvl96-ról 97-re meghaltam vagy ötször, mert "á, úgy is túlélem" alapon nem nyomtam egy frostblinket, pedig lett volna rá módom.
Mindegy, most végre lvl97, egyéni csúcs beállítás. Lement az első nemesis map is, nehezebbet vártam. Most már igazából kicsit meg is untam, még a hiányzó bossokat meg akarom csinálni, csak a próba kedvéért, de se tápolni nem akarom tovább ezt a karaktert, se újat kezdeni. -
Siriusb
veterán
Nem tudom, megvan-e az az életérzés, amikor 97%-on állsz, s azt mondod, na jó, még egyet lenyomok, hogy meglegyen a pont, majd belépsz a portálon és 5 másodperc múlva placcs. Ránézel a mod-okra, cannot regen, reflect, -max res stb. Jaaaaa, hát ezt már nem figyeltem....
-
Har_melin
addikt
-
Siriusb
veterán
-
Har_melin
addikt
1) Vedd meg a farmoláshoz szükséges spéci mapot
2) vedd meg a hozzá szükséges scarabokat
3) indítsd el a mapot a MÁSIK farmhoz beállított atlasszal
Minden másra ott a Mastercard.
-
Har_melin
addikt
ore farmolós buildnél kipróbáltam a full mirage mapot.
Nem vagyok biztos benne, hogy nyers dropban megéri (40c körül kaphatók, de úgy viszik, mint a cukrot, abban a másodpercben elmennek). Inkább csak visszahozza az árát, én ore+blight kombót futok és így fixen mindegyiket megkapom kétszer. Pontosabban az ore változik, de mivel mindegyik forrás belekerül, a mirage-ban legalább egy, de inkább több dust pont is lesz, így kevesebbet kell disenchantolni. Plusz ha astrolabon futja valaki a mapot, akkor egy map aktiválással kétszer kapja meg az astrolab bónuszait is. -
Har_melin
addikt
Régen mikor még toltam a harvestet ahol nem volt legalább egy T3 azt el se indítottam. Csak időpazarlás volt olyan minimális volt a hozama.
Egymás után két szar mapod volt, szerencsétlenség.
Vagy nézd át atlason ki vannak e rakva a harvestes cuccok rendesen, amik fontosak.Következő mapok majd kompenzálnak.
Egy gyors builddel jó sok divet össze lehetne kalapálni azért ezzel, csak nekem már unalmas volt, sokáig ez volt a fő kenyérkeresőm

Köszönöm az észosztást és az együttérzést. A poszt arról szólt, hogy egy kifejezetten a harvest maximalizálásra összerakott atlasz-astrolab-map kombó többszöri próbálkozásra sem hozta még az átlagos eredmény felét sem, vagyis valami bug van vele => nem éri meg az extra befektetést.
Bármilyen hihetetlen, tudom, hogy hol keressem a harvest passzívokat az atlaszon és tudom, hogy a harvesttel lehet pénzt keresni. Keresek is vele, azért akartam letesztelni ezt a felállást. -
wiggen123
senior tag
Régen mikor még toltam a harvestet ahol nem volt legalább egy T3 azt el se indítottam. Csak időpazarlás volt olyan minimális volt a hozama.
Egymás után két szar mapod volt, szerencsétlenség.
Vagy nézd át atlason ki vannak e rakva a harvestes cuccok rendesen, amik fontosak.Következő mapok majd kompenzálnak.
Egy gyors builddel jó sok divet össze lehetne kalapálni azért ezzel, csak nekem már unalmas volt, sokáig ez volt a fő kenyérkeresőm

-
Har_melin
addikt
-
Siriusb
veterán
-
Har_melin
addikt
Ez a mirage duplázással, vagy anélkül? Mert közben én is mentem egyet egy másik threadben, double, 2x mostrous és egy atziri fragmenttel és lifeforcera nekem is hasonlót lett a mirage után
-
Siriusb
veterán
valami nem stimmel ezzel az originatoros dologgal. Most a saját fiókból előszedtem egyet, simán alch-scour próbával csináltam egy nyolc modos, 62% packsize-os mapot. Az első képen látszik, hogy így 96% lett a packsize - ezt betudom annak, hogy lehet, hogy valami nem jól van a fán.
DE!!! a második képen ott van a teljes hozam. Megint nem volt a mirage-ban, három harvest csoport volt összesen és csak egyben volt T3 monszta. Minden extra fakszni nélkül ennek a három-négyszerese szokott összejönni.
(Azt ráadásul nem tudom, hogy a 60+ os pack csak akkor jön be, ha Maven is belepiszkál a mapba, vagy a nagy, no-regenes vörös sealek valami másból jönnek, de az állandó elfutkározás sem volt öröm, de legalább most nem haltam bele.)
Mentem egy kört a teszt kedvéért,, még a cornucopia scarab sem volt bent, ez az eredmény:
-
Siriusb
veterán
valami nem stimmel ezzel az originatoros dologgal. Most a saját fiókból előszedtem egyet, simán alch-scour próbával csináltam egy nyolc modos, 62% packsize-os mapot. Az első képen látszik, hogy így 96% lett a packsize - ezt betudom annak, hogy lehet, hogy valami nem jól van a fán.
DE!!! a második képen ott van a teljes hozam. Megint nem volt a mirage-ban, három harvest csoport volt összesen és csak egyben volt T3 monszta. Minden extra fakszni nélkül ennek a három-négyszerese szokott összejönni.
(Azt ráadásul nem tudom, hogy a 60+ os pack csak akkor jön be, ha Maven is belepiszkál a mapba, vagy a nagy, no-regenes vörös sealek valami másból jönnek, de az állandó elfutkározás sem volt öröm, de legalább most nem haltam bele.)
Valami nem kerek, az, hogy csak 1 db T3-ad volt, nem indokolt. Részemről amúgy a lilát nem is csinálom, mert kb. nem hoz semmit.
-
Har_melin
addikt
Az atziri nem a pack size-t növeli. hanem a cuccok mennyiségét, Harvest-nél az a jó.
T16 8mod , doubling, cornu, lineage (ezek az ide vonatkozóak) szkarabeuszokkal, hasonló Atlas-szal a 2 div nyereséget nekem hozta lifeforce-ban, ezen felül meg a többi extra, nightmare stb.
Először célszerű végigszaladni a pályán és az oltároknál az item quantity-t behúzni. Azt figyelembe kell venni, hogy a T4-es harvest-eket nem tudod öt másodperc alatt letolni, mint a T3-at.
Ami még fontos, a Dune-t csinálom, ott legtöbbször a Miarge-ban is benne van a Harvest, pluszban jó kártyákat behúztam erre a pályára, időnként azzal is szerencsém van, lásd a korábbi képet.valami nem stimmel ezzel az originatoros dologgal. Most a saját fiókból előszedtem egyet, simán alch-scour próbával csináltam egy nyolc modos, 62% packsize-os mapot. Az első képen látszik, hogy így 96% lett a packsize - ezt betudom annak, hogy lehet, hogy valami nem jól van a fán.
Új hozzászólás Aktív témák
-
45000 - 44901
45752 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Hardcore café
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tanuljunk angolul!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Silver - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Kozmosznarancs - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- Macbook Pro 14 M5 32GB RAM 1TB SSD Asztrofekete
- Apple IPhone 16 Pro Max, 256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- AMD GAMER PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / B650 / 1TB Gen4 / 850w Gold! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD HunVillBill - 1 év garancia
- Apple iPhone 17 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 284 - Lenovo Legion Pro 5 (16ADR10) - AMD Ryzen 9 8940HX, RTX 5070
És ezt csak most vettem észre, ha nem kéred a pob-ot, sosem derül ki....

ja es az öv miatt brutalis a mozgasa is.olyan brutal labrunner a kari, mindenen atugralok a movement skillem miatt ilyen villam sebesseggel.

Ezért nem szabad fáradtan, "legyünk már túl ezen a pár mapon" hangulatban játszani.